FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Blues1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blues1921 » 05 nov 2015, 00:02

Pozdrav braćo po boji.
Evo ja da se tuspasim kao novi kolačić, odavno pratim forum, al' ne dade mi se nikad da se uključim u diskusije, teško mi bilo registrovat se :D. Sve u svemu, ima vas podosta koje ono već bukvalno po stilu pisanja znam ko je (koji nik), tako da se nadam da će i ovaj moj, nadam se po pametnom nečemu, ostat u glavi tamo nekoga.
Sve u svemu, dosta od mene za prvi put, budite mi pozdravljeni, koliko god vas ima.

ZA ŽIVOT CIJELI ! 1921 :bih:
Sarajevski Željezničar.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 05 nov 2015, 00:24

Ofanzivni vezista Slavije, Stefan Barić, nalazi se na meti Željezničara, koji želi da ga vidi u svojim redovima, piše portal Sportdc. Plavi se već danima interesuju za brzonogog fudbalera, koji je ovog ljeta stigao u Slaviju iz slovenačkog Zavrča. Ipak, kako saznaje naš portal u Slaviji trenutno nisu spremni da ga puste bez adekvatnog obeštećenja, pošto je on pod ugovorom sa “Sokolovima”. To bi mogao da predstavlja veliki problem sa tim sa Grbavice pošto je poznato koliko su “teški” na takvim pregovorima. Poznato je kako su odugovlačili sa pregovorima oko Miljana Govedarice ovog ljeta, pa je na kraju nekadašnji mladi reprezentativac BiH, iz Slavije prešao u tuzlansku Slobodu. Stefan Barić je ovog ljeta stigao u Slaviju, i odmah se nametnuo u prvom timu, te postao jedan od najstandardnijih fudbalera tima iz Istočnog Sarajeva. Zanimljivo je, da je Barić već bio na probi u Željezničaru, ali su tada čelni ljudi nekadašnjeg šampiona BiH, procijenili da on nije dovoljno dobar za njihov tim.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 05 nov 2015, 00:26

SlevinKelevra je napisao/la:Vodic za Irske navijace :rol: :rol:

slika
Moze link
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 05 nov 2015, 01:36

Orton je napisao/la:Ofanzivni vezista Slavije, Stefan Barić, nalazi se na meti Željezničara, koji želi da ga vidi u svojim redovima, piše portal Sportdc. Plavi se već danima interesuju za brzonogog fudbalera, koji je ovog ljeta stigao u Slaviju iz slovenačkog Zavrča. Ipak, kako saznaje naš portal u Slaviji trenutno nisu spremni da ga puste bez adekvatnog obeštećenja, pošto je on pod ugovorom sa “Sokolovima”. To bi mogao da predstavlja veliki problem sa tim sa Grbavice pošto je poznato koliko su “teški” na takvim pregovorima. Poznato je kako su odugovlačili sa pregovorima oko Miljana Govedarice ovog ljeta, pa je na kraju nekadašnji mladi reprezentativac BiH, iz Slavije prešao u tuzlansku Slobodu. Stefan Barić je ovog ljeta stigao u Slaviju, i odmah se nametnuo u prvom timu, te postao jedan od najstandardnijih fudbalera tima iz Istočnog Sarajeva. Zanimljivo je, da je Barić već bio na probi u Željezničaru, ali su tada čelni ljudi nekadašnjeg šampiona BiH, procijenili da on nije dovoljno dobar za njihov tim.
Ranije sam čuo za njega, neko ga je negdje već povezivao sa nama, što znači da bi moglo biti istine u ovom. Samo, lik ima ugovor do 2017. godine, neće valjda bacati pare na ove ublehe. Gledam ovaj video na YouTube (valjda je njegov), lik samo trči kao muha bez glave, bukvalno se zabija u igrače. Neka nam je bog na pomoći ako je ovo zamjena za Đelmića. :(

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 nov 2015, 01:54

Jok ,nece valjda ove tarabe dovodit. Meni nista posebno nije izgedo. Ugovor ima tako da idk.
Stvarno dosta se nas nada da ce ovaj prelazni rok biti veseo ako kojim slucajem mi tu izvisimo onda nece biti veselo nego žestoko zajebano.

Sad ozbiljno, znam da se svi salimo s Jocom ali sta je njemu, on bas nije ok .
Znaci ne mogu nikako skontat "gdje ba zapelo".

Off topic ;
Ovi iz uprave nek vide ako ikako mogu da dovedu hodže, popove, papu ili rejsa nek se pomole dragom Allahu I prouce na stadionu. :pray: to nam nikako nemoze skodit.
Molitva je molitva.
Tamo oni nasi kocijasi godinama psovke salju s vip mjesta ili oni s sjeverne tribine navuklo se javasluka .
Treba friske energije. Pomozi Bože
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 05 nov 2015, 06:39

milanribar je napisao/la:Toliko smo igraca napravili. a nemamo marke i stadion nisu u stanju bar tribinu napraviti . Kad uzmes lovu od evrope svih silnih godina i sad prodaje Bajica, Zolotica, Kvesica ITD. Sve je to pokradeno, trpaju u svoje dzepove a mi budale dajemo pare da se nerviramo. I jos smo duzni pofino... :damn: :facepalm: :damn: :facepalm:
Jeste da u svemu tome nije bilo i nekih rashoda poput plata igracima,premija istim,placanja priprema .......itd.itd..

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 nov 2015, 08:00

Da li je UEFA uplatila pare klubovima za ucesce u takmicenjima? Da li su legle sve pare za Bajica?

Uz to, plus kad Roma plati za Dzeku na kraju, mogao bi se fin tim sastavit, odradit pripreme dobre za ligu 12 i da budemo prvi koji je osvajaju :D
Naravno sad na polusezoni odradit dobre pripreme, rijesit se igraca koji spavaju na mrvama, dovest par igraca koji su kvalitetni ali koji bi mogli jos napredovat i osvojit kup.a na tabeli da zavrsimo barem na 4 mjestu i bila bi odlicna sezona.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 05 nov 2015, 08:21

UEFA je uplatila 630k eura.. Za Baju je stigao dio novca.. I za Dzeku ćemo dobiti kada potpise za Romu..
BUDI ŽELJO !!!

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 05 nov 2015, 08:45

InatSilanBosanski je napisao/la:Da li je UEFA uplatila pare klubovima za ucesce u takmicenjima? Da li su legle sve pare za Bajica?

Uz to, plus kad Roma plati za Dzeku na kraju, mogao bi se fin tim sastavit, odradit pripreme dobre za ligu 12 i da budemo prvi koji je osvajaju :D
Naravno sad na polusezoni odradit dobre pripreme, rijesit se igraca koji spavaju na mrvama, dovest par igraca koji su kvalitetni ali koji bi mogli jos napredovat i osvojit kup.a na tabeli da zavrsimo barem na 4 mjestu i bila bi odlicna sezona.
Hahan koji gigant.....cudo nisi napisao da poslije toga osvajamo el :)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 nov 2015, 09:10

Genie je napisao/la:
Orton je napisao/la:Ofanzivni vezista Slavije, Stefan Barić, nalazi se na meti Željezničara, koji želi da ga vidi u svojim redovima, piše portal Sportdc. Plavi se već danima interesuju za brzonogog fudbalera, koji je ovog ljeta stigao u Slaviju iz slovenačkog Zavrča. Ipak, kako saznaje naš portal u Slaviji trenutno nisu spremni da ga puste bez adekvatnog obeštećenja, pošto je on pod ugovorom sa “Sokolovima”. To bi mogao da predstavlja veliki problem sa tim sa Grbavice pošto je poznato koliko su “teški” na takvim pregovorima. Poznato je kako su odugovlačili sa pregovorima oko Miljana Govedarice ovog ljeta, pa je na kraju nekadašnji mladi reprezentativac BiH, iz Slavije prešao u tuzlansku Slobodu. Stefan Barić je ovog ljeta stigao u Slaviju, i odmah se nametnuo u prvom timu, te postao jedan od najstandardnijih fudbalera tima iz Istočnog Sarajeva. Zanimljivo je, da je Barić već bio na probi u Željezničaru, ali su tada čelni ljudi nekadašnjeg šampiona BiH, procijenili da on nije dovoljno dobar za njihov tim.
Ranije sam čuo za njega, neko ga je negdje već povezivao sa nama, što znači da bi moglo biti istine u ovom. Samo, lik ima ugovor do 2017. godine, neće valjda bacati pare na ove ublehe. Gledam ovaj video na YouTube (valjda je njegov), lik samo trči kao muha bez glave, bukvalno se zabija u igrače. Neka nam je bog na pomoći ako je ovo zamjena za Đelmića. :(
Ja ga spominjao i to kad sam, mislim tebi, replicirao da nema dovoljno dobrih zamjena u našoj ligi za Đelmića. SPominjao sam tad njega, Pandžu i sl kao igrače koji su dobre zamjene za njega.

Joj slomi @aldin. Frajer ima par tema koje uradno svakih par dana mjeseci ponovo aktivira. DObili para više nego ostali, a i trošili smo ih više, što je logično, jer si morao više plaćati bolje igrače koji su ti donijeli titule i izlaske u Evropu, a pored toga si morao vraćati dugove onih ranijih uprava koji su davali plate igračima koji nas nisu odveli u Evropu.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 05 nov 2015, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 nov 2015, 09:20

mi da imamo nezamjenjivih igrača, čak i za naše uslove, ne bi bili tu gdje jesmo na tabeli.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 nov 2015, 09:39

A pare od Sehica? :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 nov 2015, 10:11

delinjo je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:Da li je UEFA uplatila pare klubovima za ucesce u takmicenjima? Da li su legle sve pare za Bajica?

Hahan koji gigant.....cudo nisi napisao da poslije toga osvajamo el :)
Sta cu, volim mastat :D

Nista me ne dira toliko, ni rezultati, ni pozicija na tabeli, koliko me dira odlazak navijaca sa sektora koji je vazio za "najvjerni"..da su makar presli na ostale tribine, napustili su stadion skroz.ima dosta problema, je.biga zivot je takav..al hajde..ZIVIMO ZELJEZNICAR!!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 05 nov 2015, 11:05

U jeku spominjanja priprema (vec) da priupitam jel ono turci nam obecase zimske ili ljetne u paketu sa novcem za tranfer bajica ?

:D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 05 nov 2015, 11:06

salle86 je napisao/la:U jeku spominjanja priprema (vec) da priupitam jel ono turci nam obecase zimske ili ljetne u paketu sa novcem za tranfer bajica ?

:D
Mislim da je neko to spominjao ovdje na forumu.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 05 nov 2015, 11:10

InatSilanBosanski je napisao/la:Nista me ne dira toliko, ni rezultati, ni pozicija na tabeli, koliko me dira odlazak navijaca sa sektora koji je vazio za "najvjerni"..da su makar presli na ostale tribine, napustili su stadion skroz.ima dosta problema, je.biga zivot je takav..al hajde..ZIVIMO ZELJEZNICAR!!!
istog sam razmisljanja
nikad necu shvatiti kako neko odjednom moze prestati voliti zelju, jedan period medju onima koji ga najvise "vole" a onda stop...
Nekako mi na sve lici vise nego na ljubav...furka sta li je, ako sam glavni ili jedan od onda cu dolaziti, "voditi" to sve...ako nisam onda necu ni ko obicni smrtnik kupiti kartu i doci...
Je.bo to
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 05 nov 2015, 11:17

Vise od pola ovih na sjeveru je nekada bilo redovno na jugu, znaci bili pa su ih godine zenidba ili sta vec preselili na sjever al su ostali vijeri cak i vise nego na jugu dok su bili. Al ovo sto se desava je primilo novu dimenziju nepojmljivo mi je . :thumbdown:

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 05 nov 2015, 12:45

Svani nedjeljo da čerupamo sokolove.. :opaopa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 05 nov 2015, 12:57

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Genie je napisao/la:
Ja ga spominjao i to kad sam, mislim tebi, replicirao da nema dovoljno dobrih zamjena u našoj ligi za Đelmića. SPominjao sam tad njega, Pandžu i sl kao igrače koji su dobre zamjene za njega.
Ovog Barića nisam gledao (osim videa), tako da možda i griješim za njega jer ovaj video nije mjerilo, ali Olimpik sam gledao dosta utakmica. Poštujem tvoje mišljenje, ali ja lično Pandžu ne bih volio ni u snu, lik pojma nema, fuli pet od šest zicera. Jedina prednost mu je brzina, džaba mu i ona kada je očito nije mogao iskoristiti do sada i naći neki strani klub ili se bar zadržati u HNL-u gdje je proveo većinu karijere. Za njega mislim da mu je bilo pametnije da se bavio atletikom!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 nov 2015, 13:11

Okolele je napisao/la:
Moze link
Nemam, naisao na ovu sliku na klixovom forumu ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 19 gostiju.