Nije dobro jer on je zbog trbusnog zida umalo popusio karijeru, a veceras se upravo drzao za stomak i plakao...Janez je napisao/la:Vidim da je izašao valjda nije nešto ozbiljno?
Mene je licno strah da nije obnovio povredu bas sad kada ga je krenulo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije dobro jer on je zbog trbusnog zida umalo popusio karijeru, a veceras se upravo drzao za stomak i plakao...Janez je napisao/la:Vidim da je izašao valjda nije nešto ozbiljno?
Vedo i Djuric....ja i ti smo budale nemamo mi pojmaBigBigBang je napisao/la:Nije to nista, Djuric je bio strijelac u Seriji B gdje je mnogo teze igrati nego u Ligi Prvaka. Ibisevic je mlad ima jos vremena da debituje...
Jesi ti malo mema uhvatio ????JohnCleese je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Smijem se kladit da 90 % nije gledalo tekmu i ne znaju zbog cega je izasao, ali ljudi su vec ustanovili da je povreda, dijagnoza je trbusni zid ili pak zdjelica, i terapija je mirovanje nekoliko sedmica
![]()
![]()
Odvratne stvari ljudi pišu, još kad bi im neko napisao da ipak oni imaju pravo, sreći ne bi bilo kraja, tu se uopšte ne radi o simpatijama prema pojedinim igračima.DragonGirl je napisao/la:Koliko ste vi opterećeni tim nekim dokazivanjem, vjerovatno i više od samog Armina. Bravo za gol, samo tako dalje!
Ja, kontam, nisamHusika je napisao/la:Jesi ti malo mema uhvatio ????JohnCleese je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Smijem se kladit da 90 % nije gledalo tekmu i ne znaju zbog cega je izasao, ali ljudi su vec ustanovili da je povreda, dijagnoza je trbusni zid ili pak zdjelica, i terapija je mirovanje nekoliko sedmica
![]()
![]()
Ma na sreću moj Jasmine, Armin trčkarao oko gola i u jednom trenutku zapeo za grumen trave koji ga je izdigao iznad zemlje a baš u tom trenutku lopta je krenula padati i pogodila ga direkt u potiljak te tako i završila u mrezi gola Olya..jasmin10 je napisao/la:Paja je li i ovo na sreću bilo?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prestani lagati ovaj napaceni forum nemas to pravo! Vi ste velicali gol DJurica glavom kao nekakvu veliku majstoriju kako ono bi samo on, Ibrahimovic i jos 2 igraca ono znaju zabitijasmin10 je napisao/la:Ajzea nisi shvatio zašto sam ovo napisao.
Paja je pisao da je Djuric postigao oba gola glavom na sreću, te da je svaki gol glavom čista sreća.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.