Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

fixator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la fixator » 04 nov 2015, 22:52

Convicts1988 je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Olympiacos - Dinamo ZG ; (žuti kartoni) 4,5 OVER 1.75 ; (crveni karton) DA 3.20 ; penal DA 3.20

Više na osjećaj, al nije ni da je sudija loš za ove stvari, a moglo bi biti i "riktanja" ;)
svaka čast na ovome.

5 penala je večeras bilo :crazy:
Semper Fidelis

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 nov 2015, 22:53

suarez7 je napisao/la:
jopaa7 je napisao/la:NBA double:

1.

Beal 20,5 MANJE
Wall 19,5 VIŠE

2.

Thomas 18,5 VISE
Thompson 16,5 VISE

I svi na jedan listic
opet prepisujes :D

slika
:mrgreen: :mrgreen:

nvidia
Kontakt:

Post Postao/la nvidia » 04 nov 2015, 22:53

nvidia je napisao/la:Gent - Valencia domacin daje gol 1.35
Olimpiacos - Dinamo domacin 2 i vise gola 1.58
Lyon - Zenit gost daje gol 1.39
FT 1:0
FT 2:1
FT 0:2

Jedva prodje :kafa:
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 nov 2015, 22:55

Sta mislite o ovome, Harris, wall i George su mi nekako najsigurniji :D

slika
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 04 nov 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 04 nov 2015, 22:57

carli22 je napisao/la:Za vecaras dva tiketa

Chelsea - Dinamo Kijev -1 1,8
Lyon - Zenit St.Petersburg-1 2,15
Gent - Valencia-2 2,35

kv. 10

Roma - Leverkusen 3+ 1,6
Olympiacos - NK Dinamo 3+ 1,75
Bayern - Arsenal 3+ 1,5
Barcelona - BATE Borisov 3+ 1,3

kv. 5,46
hvala qurcu nek makar jedan dan zavrsi u plusu kuknjava
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 nov 2015, 23:12

Valencia je sad nakon ovog poraza dodatno u problemu, vani ne igraju dobro a gostuju sad u La Ligi kod Celte u Vigu.
1,99 na domace :)

ocekujem do sub-ned. znacajno rusenje kvote na 1
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 04 nov 2015, 23:13

fixator je napisao/la: jado jadni vrati ljudima pare koje krades.
Uredno vraćeno, samo nije prijavljeno :thumbup: Nameće se pitanje zasto bih ja nekome krao novac?!?

slika :kafa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 nov 2015, 23:17

JoseMourinho je napisao/la:Sta mislite o ovome, Harris, wall i George su mi nekako najsigurniji :D

slika
Mislimo da ti je mobitel pozelio punjac :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 04 nov 2015, 23:33

miky_hz je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Sta mislite o ovome, Harris, wall i George su mi nekako najsigurniji :D

slika
Mislimo da ti je mobitel pozelio punjac :kafa:
I imas poruku na viberu :opaopa:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 04 nov 2015, 23:38

slika
Evo mog tiketa za sutra :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 nov 2015, 23:51

Hayward 15.5 Over
Thomas 18.5 Over
Wall 19.5 Over
LeBron 23.5 Over
K. Thompson 16.5 Over

Prva utakmice sezone za Utah Jazz pred svojim navijacima, gdje ce Hayward, kao najbolji igrac i vodja tima, nocas predvoditi ekipu do pobjede. Uz to, 2. napadacka opcija - Favors vjerovatno nece igrati, cime ovaj tip dodatno dobija na izvjesnosti. Ima povoljan matchup, i ispred sebe ekipu protiv koje itekako voli igrati. Po meni zicer veceri.

Thomas je glavni scorer Celticsa i prakticno jedini u timu koji ima "poene u rukama", a samim tim i ogromnu slobodu i broj suteva. Matchup je jako povoljan jer ovo vise nije ona Indiana sa granitnom odbranom, dosta su ubrzali ritam svoje igre (sto Thomasu svakako odgovara jer je izuzetno brz igrac i on ce takvom stilu igre svakako moci odgovoriti, a ni Celticsi ne igraju sporu kosarku). Uz to, Mahinmi, centar Indiane koji je solidan rim protector, je out za ovaj mec, sto ce Thomasu dosta olaksati posao pri ulazima pod kosom, u cemu je ionako odlican.

Wall je glavni igrac i vodja Wizardsa i igrac koji na Spursima gotovo uvijek, popravi licnu statistiku. Jednostavno mu je to povoljan matchup, a takav ce biti i nocas. Vise je razloga, izmedju ostalog jer ce ga cuvati Parker, Mills ili Green. Prva dvojica su playmakeri, dosta sporiji od njega i nema bas nikakve sanse da ga zadrze ispred sebe, kao i da isprate blokove za Walla (akcije kakve Wizardsi vrte za njega). Green je bolji defanzivac, ali zbog matchupa, ne vjerujem da ce ga cuvati veci dio utakmice. Drugi faktor jeste Kawhi Leonard, najbolji defanzivac lige, kojem ce vecerasnji zadatak biti zaustaviti Bradley Beala, glavnog scorera ekipe Washingtona. Samim tim, Wall ce biti primoran da odgovornost jos vise preuzme na sebe i u jednoj, po mom misljenju, odlicnoj utakmici koja nas ceka, bez problema prebaciti ovu granicu.

Smijesna granica na LeBrona, kada se uzme u obzir ko je LeBron i koliko je ova granica zapravo podcijenjivanje njega samog. Da, regularna je sezona i ne treba ocekivati njegovo silovanje do playoffa, ali to ne znaci da on nema motivaciju da igra i ove utakmice. Posebno nocas, kada igraju protiv, zasad, dosta dobre ekipe New Yorka i njegovog starog rivala Carmela Anthonya. Uz to, JR. Smith i Kyrie Irving ne igraju veceras, tako da su njegovi poeni Clevelandu itekako potrebni veceras. Shvatam one koji ce ovaj tip izbjeci, jer znamo LeBronovo zajebavanje tokom regularne sezone, ali veceras je situacija jednostavno takva da ga moram odigrati po ovakvoj granici.

Klay je imao problema s ledjima na pocetku sezone, otud nesto losije brojke i ovakva granica. Medjutim, Klay se nije puno trosio u zadnjih par dana i stanje s povredom je dosta bolje ( ne pricam napamet, procitao sam vijest o tome). Nocas igraju protiv svojih najljucih rivala, LA Clippersa, i motivacije nece nedostajati. Uz to, znate vjerujem svi, sta radi Steph Curry na pocetku sezone, tako da ce Clippersima primarni zadatak biti da zaustave njega i stanu u kraj njegovim ludjackim partijama. Klay bi to morao da iskoristi jer on i jeste 2. napadacka opcija Warriorsa, a uz to treba reci da ga cuva JJ. Reddick koji uopste nije dobar defanzivac, a uz to, Klay je atletski dosta mocniji igrac i vjerujem da bi on veceras mogao lagano i do 25+ poena, a kamoli preko ove granice.

Jos neki prijedlozi bez analize (odo lec :mrgreen: )

Lopez over
Westbrook over
Torotno vise od 100.5 (Oklahoma zasad ne obraca paznju previse na odbranu, a uz to ce biti utakmica brzog tempa. Raptorsi su dosad u svakoj utakmici sezone prebacili ovu granicu, kao i, mislim, u medjusobnim duelima s Oklahomom prosle sezone)
Lillard over (covjek igra bukvalno sam)
Paul over
Oladipo over

Ae nisam odavno, pa reko da bacim neku analizu. Tipove sa analizama uzimajte kao primarne, ostatak samo ukoliko imate dodatnog kesa na racunu za potrositi. :mrgreen: Sretno! :salut:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 04 nov 2015, 23:55

slika

Wall over Beal under večeras vjerujem public bet. :mrgreen: Ove sezone niko se nije naigro pored Kawhija :tokralju: Iako beal zna isforsirat šut večeras vjerujem da će ostat ispod 20. Zato Wall bi trebao ispalit koju više loptu. Njega će Parker pokušat čuvat. :lol: George se vrti oko granice, još se šteli ali trebo bi večeras pred domaćom publikom odigrat tekmu sa 20plus koševa. I naravno **** na kraju, glavni razlog što ga igram jeste što nema Rođe i on je prva opcija u napadu. Granica se pomjerila za 2poena od jutros. :damn:

slika

Tomas prilično dobro krenulo dva overa preko 25pts i jedan under protiv san antonia 15pts. Uzima dosta lopti, jedino neka loša šuterska noc ga može sprijecit. Teague vrlo zahvalan igrač. Kad god igra protiv nekog lošeg pleja uvijek ga igram over. Na noge mu dolazi raštimani Nets, ako ga šut služio preci ce ovo do poluvremena. Ljubav. :problem: Opet ovaj kloc. Prošlu dao 15 i izišao hladno. Trica 0-4. :damn: Danas kući igraju sa NY i trebao bi opet dobiti dosta lopti i ovaj put pogodit. King je izjavio da će se više oslanjati na Kevina tako da bi ovaj trebao to ispoštovati. West, za ovog bolesnika nije potrebno trošit riječi. Nema igrača koji ga može sačuvat. Jedino što bi moglo ugrozit ovaj tip je neki BO. :nene:

Još od ponude šta mi se sviđa.

OKC over 110
Juta-Portland under 190
Oladipo over 15
Tompson over 16
CP3 over 17

:opaopa: :opaopa:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 nov 2015, 00:14

jasko_juve je napisao/la:CRVENI KARTON - Roma-Bayer 3,50 na 10 KM
:thumbup: :thumbup:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 05 nov 2015, 00:45

veceras ovako nesto...

slika

Terminator2
Kontakt:

Post Postao/la Terminator2 » 05 nov 2015, 02:56

krmpotich je napisao/la:
fixator je napisao/la: jado jadni vrati ljudima pare koje krades.
Uredno vraćeno, samo nije prijavljeno :thumbup: Nameće se pitanje zasto bih ja nekome krao novac?!?

slika :kafa:

@krmpotich- ja sam pricao sa policemanom i rekao mi je da si mu vratio samo polovinu duga i da zato nije oglasio da su mu pare vracene i jos je rekao da ti nemas racun u premieru nego samo u wwin-u i da si mu to i rekao tako da ti te 300KM ne pije vodu.. :kafa:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 05 nov 2015, 06:50

Terminator2 je napisao/la:
@krmpotich- ja sam pricao sa policemanom i rekao mi je da si mu vratio samo polovinu duga i da zato nije oglasio da su mu pare vracene i jos je rekao da ti nemas racun u premieru nego samo u wwin-u i da si mu to i rekao tako da ti te 300KM ne pije vodu.. :kafa:
Sad shvatam batistutu da si ti stvarno jedan pejn in maj ess :thumbup: Tema je vec prezvakana, a sto se racuna tice imam ih u svim zemaljskim kladionicama+5,6 najboljih online kladionica. Ako ti treba izraditi listic slobodno se obrati na PP kao uvijek.

LP :wave:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 nov 2015, 07:52

slika
Jedan uz kaficu, ne volim EL al ovo bi trebalo doci :D

slavenp
Kontakt:

Post Postao/la slavenp » 05 nov 2015, 10:35

Sta mislite moze l' ovo doci?

slika

Terminator2
Kontakt:

Post Postao/la Terminator2 » 05 nov 2015, 11:52

krmpotich je napisao/la:
Sad shvatam batistutu da si ti stvarno jedan pejn in maj ess :thumbup: Tema je vec prezvakana, a sto se racuna tice imam ih u svim zemaljskim kladionicama+5,6 najboljih online kladionica. Ako ti treba izraditi listic slobodno se obrati na PP kao uvijek.

LP :wave:

Cuj u svim kladionicama imas racune a prije 7 dana si posudivao 2eura od policemana i nakon sto te je kritikovao da mu nisi vratio dug ti se nakon 3 dana vracas na temu i postavljas da imas 300KM :lol: :lol: :lol: :lol: bgm si dobro tipovo poslije pljacke..Pa ako su ostali forumasi budale da ti povjeruju ja bgm nisam cuj 300KM.. :yawn: Nego vrati covjeku pare njegove su a ne tvoje HVALA..- :kafa:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 05 nov 2015, 12:08

Cuj u svim kladionicama imas racune a prije 7 dana si posudivao 2eura od policemana i nakon sto te je kritikovao da mu nisi vratio dug ti se nakon 3 dana vracas na temu i postavljas da imas 300KM :lol: :lol: :lol: :lol: bgm si dobro tipovo poslije pljacke..Pa ako su ostali forumasi budale da ti povjeruju ja bgm nisam cuj 300KM.. :yawn: Nego vrati covjeku pare njegove su a ne tvoje HVALA..- :kafa:
Ae ako sam dobar u photo-shopu kao sto sam kazes, evo par tiketa od maloprije:
slika
slika
slika

Javi da li su ok? :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.