FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Fenomenalno, jos samo da Pep produzi ugovor i eto feste 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Čestitke tebi i MuameruNerminovic je napisao/la:Fenomenalno, jos samo da Pep produzi ugovor i eto feste

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Da, čestitam i ja na demoliranju, posebno svom saigraču a i ostalim navijačima Bayerna. Održali lekciju večeras kako se igra za svoj klub koji te plaća ko da ser.eš zlato a ne ganjaš loptu po komadu livade.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Nerminovic
- Kontakt:
Thanks ljudinotopnik1 je napisao/la:Čestitke tebi i MuameruNerminovic je napisao/la:Fenomenalno, jos samo da Pep produzi ugovor i eto feste

BackSpace United
BackSpace United
ne znam jel ovo bilo teško prošlu utakmicu počet sa martinezom na stoperu, alabom na beku i NE izvodit dva zadnja vezna u isto vrijeme, da smo imali dva konstruktivna štopera prošli put i normalnog lijevog beka u londonu ne bi o porazu razmisljali, ovako mi je krivo sto su morali dokazivat ovom petardom ko je gazda u kuci kad smo i prosli put mogli dobit da gvardiola nije izmisljo toplu vodu.
i svaki normalan trener bi izveo martineza i uveo benatiu, ali naravno gvardiola u toj zelji da ne bude kao ostali uvijek ide uz dlaku
pa izvodi boatenga, al nema mu se tu šta zamjerit martinez je odličan čitavu tekmu i treba boatenga malo odmorit
uglavnom od početka se vidjelo u kom pravcu će ići tekma čestitke ekipi
i svaki normalan trener bi izveo martineza i uveo benatiu, ali naravno gvardiola u toj zelji da ne bude kao ostali uvijek ide uz dlaku

uglavnom od početka se vidjelo u kom pravcu će ići tekma čestitke ekipi
Sjajna, uvjerljiva, sigurna pobjeda. Apsolutna dominacija i to onakva trka, presing, protiv jedne engleske ekipe.
Nisam iskreno mnogo sumnjao u pobjedu, nakon onog poraza u Londonu sam bio razočaran našom igrom. Istina je da je Arsenal top tim i spada u jednu grupu konstantnih timova u LP, ali jednostavno za više nijansi je Bayern jači i uvijek ističem tu da je ispred mnogih klubova i da idu Bayern, Real i Barca pa svi ostali. I jednostavno protiv skoro svih tih ostalih očekujem pobjede.
A ova uvjerljiva igra je večeras oduševila. I jednostavno je bitno da prvi zabijemo, povedemo i onda je pobjeda naša 99 %.
Ekipa odigra na onakvu utakmicu a na klupi ti sjede Vidal i Robben. Da ne govorim o Benatiji i ostalima. I onda uvedeš te igrače i sve to pokazuje kolika je širina u kadru.
Neke ekipe u BuLi i dobro prođu, kada samo vidimo kako ekipa na visokom nivou u LP odigra.
Uvjerljiva pobjeda u LP, protiv jednog top tima je svakako za svaki respekt...
Nisam iskreno mnogo sumnjao u pobjedu, nakon onog poraza u Londonu sam bio razočaran našom igrom. Istina je da je Arsenal top tim i spada u jednu grupu konstantnih timova u LP, ali jednostavno za više nijansi je Bayern jači i uvijek ističem tu da je ispred mnogih klubova i da idu Bayern, Real i Barca pa svi ostali. I jednostavno protiv skoro svih tih ostalih očekujem pobjede.
A ova uvjerljiva igra je večeras oduševila. I jednostavno je bitno da prvi zabijemo, povedemo i onda je pobjeda naša 99 %.
Ekipa odigra na onakvu utakmicu a na klupi ti sjede Vidal i Robben. Da ne govorim o Benatiji i ostalima. I onda uvedeš te igrače i sve to pokazuje kolika je širina u kadru.
Neke ekipe u BuLi i dobro prođu, kada samo vidimo kako ekipa na visokom nivou u LP odigra.
Uvjerljiva pobjeda u LP, protiv jednog top tima je svakako za svaki respekt...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Ma znaš kako očekivali smo većina da će Arsenal dobiti veliku prociju, eto ja prvi sam bio ubijeđen da će Bayo dati pet komada.muamerc je napisao/la:Sta ovo niko nista ne pise?
Prvi ja sam bio "naložen" na ovu utakmicu zbog poraza u Londonu, a možeš tek zamisliti kako je bilo igračima.
S druge strane Arsenal oslabljen, a i da nije primili bi barem 3 komada, bilo je jasno da nemaju šta tražiti na Allianz Areni.
Samo jedna stvar se treba popraviti, a to je odbrana na svojoj polovici jer je i večeras Bayo olako dopustio neke prilike, prvih 10 minuta nismo stajali dobro ali sve nakon toga je bilo odlično, također poslije vodstva od 4:0 su malo popustili, stvarno treba raditi na toj odbrani na svojoj polovici i kontrama protivnika.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- FranckRibery
- Kontakt:
ima li ko sazetak utakmice da se pogleda
jbg rukomet bio, nije se moglo jednom guzicom na dvije stolice 

http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/FranckRibery je napisao/la:ima li ko sazetak utakmice da se pogledajbg rukomet bio, nije se moglo jednom guzicom na dvije stolice
da se samocitiramScholl je napisao/la:Vrijeme je da se arsenal rastavi na proste faktore. Volimo mi ove ranjene ekipe dokrajcit

- FranckRibery
- Kontakt:
too institucijomuamerc je napisao/la:http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/FranckRibery je napisao/la:ima li ko sazetak utakmice da se pogledajbg rukomet bio, nije se moglo jednom guzicom na dvije stolice

nemoj tako ljute se kolege sa arsenalovog foruma što ih omalovažavamo kad gube i što nismo objektivni, kao npr što su oni bili poslije pobjede nad bayernomScholl je napisao/la:da se samocitiramScholl je napisao/la:Vrijeme je da se arsenal rastavi na proste faktore. Volimo mi ove ranjene ekipe dokrajcit

- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma svi su oni Ok manje vise samo je Greivis onaj mucki provokator, bezmudi
FC Bayern !!!!!
- FranckRibery
- Kontakt:
sta reci samo kad pogledas ovaj sazetak
nekad mi se cini da idemo iz krajnosti u krajnost, da toliko dominiramo pa onda nekako malo povucemo rucnu kao protiv Frankfurta.
Neki igraci iz ove generacije ce sigurno zlatnim slovima biti upisani u istoriju Bayerna uz Ulija, Rummeniggea, Beckenbauera, Gerda itd
Mislim da smo naucili iz svih gresaka od prethodnih sezona, zreo je BAYO za osvajanje LP
Motiva ne nedostaje 

Neki igraci iz ove generacije ce sigurno zlatnim slovima biti upisani u istoriju Bayerna uz Ulija, Rummeniggea, Beckenbauera, Gerda itd
Mislim da smo naucili iz svih gresaka od prethodnih sezona, zreo je BAYO za osvajanje LP

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pisalo bi se da smo zijanili, ovako su misevi jos uvijek u rupama a mnogi su vjerujem i vecerasnji mec propustili kao i mnoge do sada.muamerc je napisao/la:Sta ovo niko nista ne pise?

Tekma je bila jedno veliko savrsenstvo, stvarno se nije znalo odakle prijeti veca opasnost.
Po meni je Thiago igrac utakmice iako nije imao ucinka osim asistencije za prvi gol, ali je odigrao sjajno mec u oba pravca, narocito u odbrani gdje je ukrao mnogo lopti.
Costa mi je veceras bio najlosiji i trebao je na klupu a ne Coman koji dok je igrao, igrao je i Bayern.
Momak je zlatna koka i u ovom momentu je jedan od najvecih talenata.
Costa uprkos losoj partijo biljezi asistenciju i to na sjajan nacin, bas ih je promijesao kod petog gola.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nerminovic
- Kontakt:
Najjace mi ono, Bayern liga, nema konkurencije u BL kuknjava kako bi tek bilo dosadno kad bi jedan Bayern igrao u BPL, dodje nam Arsenal i poslali ih kuci sa rezultatom 5-1 i to na cruise-control
niko nam nista ne moze, rekao sam prije nego sto je sezona pocela, uzimamo sve ovu sezonu i tad ce svijet skontati da nije zbog lose lige sto Dortmundu bjezimo sa 10 + poena nego sto je Bayern jednostavno prejak 
PEP

PEP

BackSpace United
BackSpace United
Ja sam gledao samo prvo poluvrijeme i bilo mi je pravo dosadno,evo veceras je dokazano da argument skidanje gaca ne vazi samo za BL nego je taj simptom prisutan i mnogo sire i vec sad se moze pricati o pandemiji. 

Thiago je odigrao fenomenalno ali me je i fenomenalno nervirao. Svaki pas i duel mu je na ivici izgubljene lopte, ali opet je to rješavao. Nudio se, radio, tražio pasove raznih vrsta, branio, radio presing... odlično!
Coman, kod njega sam primjetio isto dvije stvari - hrabrost i htijenje. Iako je novi i mlad on želi da igra i učestvuje što je za svaku pohvalu. Svakako vidi se neiskustvo i neuigranost odnosno treba mu još da shvati Pepove zamisli. Pasovi su mu dosta loši, pogotovo oni prema sredini terena (tj malo se pogubio u ovim rotacijama).
Lahm i Alonso... hmmm... ne smiješ ih ni kuditi ali postaju sve sporiji i sporiji... - nema veze kad odlično razumiju igru.
Ekipno, dvije me stvari raduju, kako sam već spominjao, presing, i drugo defanzivna disciplina (Robben i Thiago rješavali teške odbrambene zadatke?!). To prije nismo imali.
Coman, kod njega sam primjetio isto dvije stvari - hrabrost i htijenje. Iako je novi i mlad on želi da igra i učestvuje što je za svaku pohvalu. Svakako vidi se neiskustvo i neuigranost odnosno treba mu još da shvati Pepove zamisli. Pasovi su mu dosta loši, pogotovo oni prema sredini terena (tj malo se pogubio u ovim rotacijama).
Lahm i Alonso... hmmm... ne smiješ ih ni kuditi ali postaju sve sporiji i sporiji... - nema veze kad odlično razumiju igru.
Ekipno, dvije me stvari raduju, kako sam već spominjao, presing, i drugo defanzivna disciplina (Robben i Thiago rješavali teške odbrambene zadatke?!). To prije nismo imali.
- Nerminovic
- Kontakt:
Thiagov pressing je nevjerovatan, ne znam da li ste primjetili ali cim izgubi(mo) loptu ide kao prvi u pressing i 6/10 puta je vrati u nasim redovima, cisto se vidi da mu je to ostalo u krvi od mali noga
Zadovoljan sam nemam sta drugo reci, jos kad nam se Ribery vrati kako ce to sve izgledati, ludilo

Zadovoljan sam nemam sta drugo reci, jos kad nam se Ribery vrati kako ce to sve izgledati, ludilo

BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.