BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
koliko su karte 150-200 ?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A ne sjecas se utakmice kad smo izgubili od Litvanije na Kosevu (kvalfe neke cini mi se) ... bukvalno si mogo prebrojat ljude.. nakraju ispalo da je bilo par hiljada (sa redarima i cistacicama)..molotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Koševo je jedini pravi stadion u BiH, sve ostalo su improvizacije poput Bilinog Polja i sl.
Kako irci veceras igraju? Ili su sutra? Ili cetvrtak? 
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zapad 150 KM
Istok 100 KM
Sjever 60 KM
Jug 60 KM
A ima jos 10 dana
Istok 100 KM
Sjever 60 KM
Jug 60 KM
A ima jos 10 dana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
o oca im yebem. pa jesu li oni normalni? pa to nije malo ni na zapadu?!MortemHz je napisao/la:Zapad 150 KM
Istok 100 KM
Sjever 60 KM
Jug 60 KM
A ima jos 10 dana
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- molotovljev
Sjećam se, naravno, izgubili smo 1:0... E, vidiš, to je greška Saveza, jer tu utakmicu su trebali prebaciti u Zenicu koja bi tadaFliX je napisao/la:A ne sjecas se utakmice kad smo izgubili od Litvanije na Kosevu (kvalfe neke cini mi se) ... bukvalno si mogo prebrojat ljude.. nakraju ispalo da je bilo par hiljada (sa redarima i cistacicama)..molotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Koševo je jedini pravi stadion u BiH, sve ostalo su improvizacije poput Bilinog Polja i sl.
siguran sam, bila popunjena i možda bi rezultat bio u našu korist. Ali ne, forsirali su Koševo, kao što sada forsiraju Zenicu.
Poenta je da velike utakmice, odnosno utakmice za koje vlada veliko interesovanje, kao recimo ova utakmica protiv Irske
ili ranije protiv Portugala, trebamo igrati na Koševu, prvenstveno zbog kapaciteta, a ostale igrati u Zenici.
Nije isto igrati pred 10.000 i 35.000. Zamislite kakav smo utisak ostavili na navijače Velsa ili šta će pomisliti navijači Irske
kada ih strpaju u kavez... zar nije bolje da imaju komfor na južnoj tribini stadiona Koševo?!
F.K.SARAJEVO
Takav komfor da nemaju gdje otic ljudi posteno pisat.
10 000 ljudi na BP ostavi duplo veci utisak nego 50 000 na Kosevu. Tacnije, pun zapad Bilinog ostavi utisak ko puno Kosevo. Akustika + blizina tribine...
10 000 ljudi na BP ostavi duplo veci utisak nego 50 000 na Kosevu. Tacnije, pun zapad Bilinog ostavi utisak ko puno Kosevo. Akustika + blizina tribine...
Kosevo jedan od najruznijih stadiona svijeta jedva da ispunjava uslove za PLBiH tako da zavrsite pricu o stadionu koji ima 18 nadkrivenih mjesta ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mrznja izbija a? Cinjenica je da jedino Kosevo sa BP ispunjava uslove da igras sve do play-offa za europske utakmice i jedini su koji imaju 3 zvjezdice, dok ne postoji stadion u BiH na kojem mozes igrati grupne faze. Sad se zapitaj koliko malouman moras biti da izjavis da jedan stadion od 35K na kojem mozes to gore navedeno igrati jedva ispunjava uslove za PLBiH.avenija je napisao/la:Kosevo jedan od najruznijih stadiona svijeta jedva da ispunjava uslove za PLBiH tako da zavrsite pricu o stadionu koji ima 18 nadkrivenih mjesta ..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- molotovljev
hahaha... shvatam ja vas da vi volite što je vaše isto kao i ja što volim i cijenim svoje, al' dajte malo realnosti,L_blancos je napisao/la:Takav komfor da nemaju gdje otic ljudi posteno pisat.
ne lupajte bezveze... Tu priču možete prosipati nekome ko nije upućen i ko nije bio na Koševu, ali meni ne možete.
Kako bolan nemaju wc na jugu ? Kakve uslove imaju na sjeveru Bilinog Polja ?
A jeste se digli sa improvizovanim stadiončićem koji je do prije par godina ličio na močvaru.
F.K.SARAJEVO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dzeko gol, Pjanic gol, Hodzic gol.... samo za jednu vecer u LP!
Irci na aparatima!
Irci na aparatima!
- molotovljev
Dakle, pitam vas još jedanput: Kakve uslove imaju gostujući navijači na Bilinom Polju ? Da li imaju wc ?
Ne morate meni ogovoriti jer ja znam, gostovao sam dvadesetak puta na BP, ali eto možda neko ne zna a interesuje ga.
Ne morate meni ogovoriti jer ja znam, gostovao sam dvadesetak puta na BP, ali eto možda neko ne zna a interesuje ga.
F.K.SARAJEVO
Kakvo crno Kosevo
! Zadnji stadion na kojem bi trebala igrati repka, i to ti je vec dosta puta dokazano!
Dzeko asistencija i gol, Pjanic strijelac kao i Hodzic. Odlicno, nasi u formi koja se dugo cekala.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- bistrikboy
- Kontakt:
U formi smo realno 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Raduje ova forma, pogotovo naša dva ključna igrača Džeke i Pjanića. Ova Romina utakmica večeras je sigurno jedna od onih gdje se gradi pobjednički mentalitet. Džeko gol i asistencija, Mire odlučujući gol za vjerovatni prolaz u drugu fazu... 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma Pjanic u kakvoj god da je formi u Romi.. nije ni 5% takav u repci.
Za Romu dade gol iz penala, protiv Kipra ne dade..
Za Romu dade gol iz penala, protiv Kipra ne dade..
A jos i ljubomoran na Edina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.