Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A ne sjecas se utakmice kad smo izgubili od Litvanije na Kosevu (kvalfe neke cini mi se) ... bukvalno si mogo prebrojat ljude.. nakraju ispalo da je bilo par hiljada (sa redarima i cistacicama)..molotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Koševo je jedini pravi stadion u BiH, sve ostalo su improvizacije poput Bilinog Polja i sl.
o oca im yebem. pa jesu li oni normalni? pa to nije malo ni na zapadu?!MortemHz je napisao/la:Zapad 150 KM
Istok 100 KM
Sjever 60 KM
Jug 60 KM
A ima jos 10 dana
Sjećam se, naravno, izgubili smo 1:0... E, vidiš, to je greška Saveza, jer tu utakmicu su trebali prebaciti u Zenicu koja bi tadaFliX je napisao/la:A ne sjecas se utakmice kad smo izgubili od Litvanije na Kosevu (kvalfe neke cini mi se) ... bukvalno si mogo prebrojat ljude.. nakraju ispalo da je bilo par hiljada (sa redarima i cistacicama)..molotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Koševo je jedini pravi stadion u BiH, sve ostalo su improvizacije poput Bilinog Polja i sl.
Mrznja izbija a? Cinjenica je da jedino Kosevo sa BP ispunjava uslove da igras sve do play-offa za europske utakmice i jedini su koji imaju 3 zvjezdice, dok ne postoji stadion u BiH na kojem mozes igrati grupne faze. Sad se zapitaj koliko malouman moras biti da izjavis da jedan stadion od 35K na kojem mozes to gore navedeno igrati jedva ispunjava uslove za PLBiH.avenija je napisao/la:Kosevo jedan od najruznijih stadiona svijeta jedva da ispunjava uslove za PLBiH tako da zavrsite pricu o stadionu koji ima 18 nadkrivenih mjesta ..
hahaha... shvatam ja vas da vi volite što je vaše isto kao i ja što volim i cijenim svoje, al' dajte malo realnosti,L_blancos je napisao/la:Takav komfor da nemaju gdje otic ljudi posteno pisat.
10 000 ljudi na BP ostavi duplo veci utisak nego 50 000 na Kosevu. Tacnije, pun zapad Bilinog ostavi utisak ko puno Kosevo. Akustika + blizina tribine...