FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uradjene su i prodaju se...imas na sluzbenoj stranici...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
koji ce nam spalevic klinac Lazo je za njega doktorSeyo_TM je napisao/la:Najomrazenijeg igraca dovesti je meni skroz bezveze...ne znam ko nam je odvratniji...prascic, usi klempave aka obuca il spalevic...
a svakako ne vjerujem u ovo al et doslo mi da prokomentarisem...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
doktor nauka i gospodin...pile87 je napisao/la:koji ce nam spalevic klinac Lazo je za njega doktorSeyo_TM je napisao/la:Najomrazenijeg igraca dovesti je meni skroz bezveze...ne znam ko nam je odvratniji...prascic, usi klempave aka obuca il spalevic...
a svakako ne vjerujem u ovo al et doslo mi da prokomentarisem...
AMARE AKO CITAS HOCEMO SPONZORA DRESOVA FRED PERRY ILI LACOSTE!!!!
KARIRANE!!!
A sta fali Legea ne kontam u cemo je problem jel dresovi igraju? Mnogo bitnija stvar od samih dresova je to da oblace komplet ekipu, da ih ne kupujemo da su sponzori a ne kod do sad sto je bio slucaj.Znam i ja sta bih volio i u kojim dresovima bih volio vidjeti Zelju al sa takvim stvarima se mozes preseravati kad imas para i kad ti je to jedan od problema a trenutno postoje pripritetnije stvari u klubu samim tim meni bar dresovi su dobri.aziz je napisao/la:E baš su ružni ovi Legea dresovi, Jomini su bolji 10x,pa ako kitari imaju nike pa valjda možemo i mi imati neki addidas ili puma,loto,kapa....itd
- themaniaks
- Kontakt:
Poslije 7 godina 2 utakmice nas djele od duple krune i najmanje se o tome prica,bitno je kakvi su dresovi,majice,cijene...
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Dresovi su dobri,bolji nego ovi sadasnji...Vjerujem da su u klubu odabrali Legeu zbog najbolje ponude,nadam se da ce i dalje biti prezimena igraca na ledjima..Jos da dobijemo nekog jakog sponzora bice extra!..
dresovi ko dresovi, samo nek su plavi...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Što je NAJBOLJE u ovom slučaju sa dresovima je to da nam Joma uopće nije bila sponzor od njih smo kupili dresovi i ostalu opremu. Otkad ce dresovi biti u upotrebi ? 

1996
Nisu odabrali zbog bolje ponude NEGO STO JE LEGEA SPONZOR DO SAD SMO KUPOVALI DRESOVE MI ( KLUB ) SAD IH DOBIJAMO I OBLACIT CE SVE SELEKCIJE.bosnas_ je napisao/la:Dresovi su dobri,bolji nego ovi sadasnji...Vjerujem da su u klubu odabrali Legeu zbog najbolje ponude,nadam se da ce i dalje biti prezimena igraca na ledjima..Jos da dobijemo nekog jakog sponzora bice extra!..
sta fali ako spalevic dodje...
bio je dvaput najbolji strijelac premijer lige a uz to bi bio izvrsna alternativa nasim napadacima... nemam nista protiv toga da spalevic dodje... ako ce ginuti za zelju i pokazati sve sto zna, dobro dosao je 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Fakat si ga sad dobro lupio...nek igra u lechu, od zelje sto dalje!tm84 je napisao/la:sta fali ako spalevic dodje...bio je dvaput najbolji strijelac premijer lige a uz to bi bio izvrsna alternativa nasim napadacima... nemam nista protiv toga da spalevic dodje... ako ce ginuti za zelju i pokazati sve sto zna, dobro dosao je
Ma kako on ginuti za Želju, šta ti je druže. Pa taj lik nas mrzi više nego BILO KO. (nije da mi njega volimo)tm84 je napisao/la:sta fali ako spalevic dodje...bio je dvaput najbolji strijelac premijer lige a uz to bi bio izvrsna alternativa nasim napadacima... nemam nista protiv toga da spalevic dodje... ako ce ginuti za zelju i pokazati sve sto zna, dobro dosao je

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 18 maj 2010, 18:51, ukupno mijenjano 2 puta.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
dresovi su vrh vrhova, nemogu ljepsi biti...
kome se ne svidjaju, ima slavija lijepe dresove cuo sam... pa kupujte...
a kad se sjetim onih gluposti s demirom hoticem, i sivenjem znaka na trenerku pume, pa za farukovo vrijeme, onog sponzora logosoft... ovo je vrh... ako vam nevalja marka koja nam oblaci reprezentaciju, vi ste ludi... bolje da nama placa legea, nego da nas guli adidas... 

BRAVE HEART 1979-2005
- pintol_TM87
- Kontakt:
Citam vas evo 2 Mjeseca i mogu reci da je super osjecaj biti navijac Zelje...Danas sam kupio dres i mogu reci da je dobar
I ovo je vise da pomognemo klubu da se rijesi onih dugova i da na Grbavici aBd igramo u Evropi
P.S. ako se nekom svidja sadasnja verzija tj JOMA moze da kupi jer ima i njih na prodaju...lp
SUTRA SVI NA TEKMU
pozz iz ilijasa

P.S. ako se nekom svidja sadasnja verzija tj JOMA moze da kupi jer ima i njih na prodaju...lp
SUTRA SVI NA TEKMU
pozz iz ilijasa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Previse su se pojedini ovde digli, te sta ce nam ovaj te nek ide onaj, te glup je ako ode tamo,te poderacemo ovog u pretkolu, onda karte pa sad i dresovi....
Nekontam ovo za dresove nikako, pa valjda se gledaju uslovi sponzora da li oblaci sve selekcije i kolicina opreme a ne dezen, bezveze pisete gluposti i trazite dlaku u jajetu, pogotovo ako se vide postignuti rezultati, a prije svega napredak i izlazak kluba iz letargije i prosjecnosti.......
Tako da ne serite(pojedini) oko tih bezveznih stvari.
Sad su samo bitne ove dvije utakmice i onda lagano uzivanje
Nekontam ovo za dresove nikako, pa valjda se gledaju uslovi sponzora da li oblaci sve selekcije i kolicina opreme a ne dezen, bezveze pisete gluposti i trazite dlaku u jajetu, pogotovo ako se vide postignuti rezultati, a prije svega napredak i izlazak kluba iz letargije i prosjecnosti.......
Tako da ne serite(pojedini) oko tih bezveznih stvari.
Sad su samo bitne ove dvije utakmice i onda lagano uzivanje
Slijedece sezone lagano ove ugovore sanirati oko igrača ...
Istina da nam je liga jedna od najgorih na svijetu, gdje još uvjek djeca «glume» semafor, jedna od rijetkih gdje nema doping kontrole, u kojoj se nakon delegiranja sudija stavlja «fiks» na kladionicama, a u nekim svlačionicama se igrači «tuširaju» iz lavora ili kanistera... Ipak, ima nešto lijepo u ovoj našoj jadnoj ligi. Nešto što nas svrstava u vrh. Željo i Željina publika. Može se voljeti i navijati za svoj klub, željeti trofeje, ali pred slikom sa Grbavice mora se pokloniti. Bio sam na treningu Liona uoči polufinalne utakmice sa Bajerna - da polufinala Lige prvaka, na kojem je bilo stotinjak, ne više navijača. Među njima veći broj djece iz omladinske škole. Prije vječitog derbija, a toliko se očekuje i večeras, trening Želje pratilo je nekoliko hiljada «tifoza». Neki kažu najmanje tri hiljade navijača. Među simpatizerima Želje niko ne sumnja u trijumf u Kupu i prvenstvu, uglavnom se priča o potencijalnim pojačanjima za Evropu. Superiornošću na terenu, Željo je rasteretio svoje simpatizere, pa navijači sa guštom dolaze u Dolinu Ćupova. Većina klubova muku muči da privuče navijače na stadion, a u Želji su na slatkim mukama. Ako želite uživati i ne tresti se za rezultat dođite na Grbavicu, večeras trenira Željo»!
Istina da nam je liga jedna od najgorih na svijetu, gdje još uvjek djeca «glume» semafor, jedna od rijetkih gdje nema doping kontrole, u kojoj se nakon delegiranja sudija stavlja «fiks» na kladionicama, a u nekim svlačionicama se igrači «tuširaju» iz lavora ili kanistera... Ipak, ima nešto lijepo u ovoj našoj jadnoj ligi. Nešto što nas svrstava u vrh. Željo i Željina publika. Može se voljeti i navijati za svoj klub, željeti trofeje, ali pred slikom sa Grbavice mora se pokloniti. Bio sam na treningu Liona uoči polufinalne utakmice sa Bajerna - da polufinala Lige prvaka, na kojem je bilo stotinjak, ne više navijača. Među njima veći broj djece iz omladinske škole. Prije vječitog derbija, a toliko se očekuje i večeras, trening Želje pratilo je nekoliko hiljada «tifoza». Neki kažu najmanje tri hiljade navijača. Među simpatizerima Želje niko ne sumnja u trijumf u Kupu i prvenstvu, uglavnom se priča o potencijalnim pojačanjima za Evropu. Superiornošću na terenu, Željo je rasteretio svoje simpatizere, pa navijači sa guštom dolaze u Dolinu Ćupova. Većina klubova muku muči da privuče navijače na stadion, a u Želji su na slatkim mukama. Ako želite uživati i ne tresti se za rezultat dođite na Grbavicu, večeras trenira Željo»!
1996
-
- Kontakt:
Ja koliko znam sve je dogovoreno sa Jeseom, Colicem i Pelakom. Jedino ako se sta ne izjalovi. Al ovo za Spalevica, NE DAJTE MU DA PRODJE TROLEJBUSOM PORED GRBAVICE! Ako on potpise, to je isto ko da stavimo 4c na novi LEGEIN dres!
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
- Kontakt:
koja je cijena dresa?????
imas na dvije tri stranice nazad detaljno opisano !amer_zeljoo je napisao/la:koja je cijena dresa?????
Vratimo se putem stare slave,igrajte Srcem za svete boje Plave !
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Strumfinho i 39 gostiju.