FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cinclatorTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cinclatorTM » 18 maj 2010, 17:59

Al ovaj qurac CODE na svetom dresu je iritantan al eto sponzor je sponzor...
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 maj 2010, 17:59

Aj sta se zalite, ipak je to finale...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 maj 2010, 17:59

Nemojte se glupirat dresovi su mangupski, nema veze sto nisu na pruge kako smo svi ocekivali, vazno je da su u upravi kluba zadovoljno finansijski ponudjenim i nadam se da ce biti fan shop u kojem ce se moci kupiti Zeljina oprema, jer bi to takodje donijelo nesto para u dosta dosta istrosenu i dugom opterecenu kasicu naseg voljenog kluba.
Nema potrebe da dizete tenzije, zato sto je LEGEA, jer mi nismo papci nafurani i ta marka ne igra nikakvu ulogu na dresu. Ja bih bio presretan kada bi oni igrali u gacama a pravili rezultete kakve dolikuju jednom ZELJI. Sjetimo se samo onog treninga od prije godinu i po kada nas je vodio Hotic i prije njega Krunic, kada su igraci trenirali u 10 razlicitih trenerki, na utakmicama su igrali u dresovima sa razlicitim sponzorima, ne znam tacno kome se broj odlijepio i visi, jedni igraju u kratkim rukavima drugi u dugim, pa su onda kombinovali plave dresove sa bijelom sorcevima! Pa necemo biti sitnicavai, ja sam iskreno zadovoljan sa LEGEA opremom, jer kada igra nasa reprenzitacija u toj opremi zasto nebi igrali i mi...
Sta ste vi ocekivali NIKE, pa eto Modrica igra u Nike opremi pa gdje su ??? gdje su im pare za pojacanja, nisu imali za hljeba pred pocetak sezone, nisu isli nigdje na pripreme, totalno nespremni usli u proljetni dio prvenstva... Eto i Sarajevo igra u Nike opremi, pa jel mislite da dobijaju vise para nego sto smo mi od Joma dobijali, a ja sam ubjedjen da je Legea sada ponudili najvise i da daju ZELJI najvise od svih klubova u Premier ligi BIH...Tek sada ce se oko ZELJE otimati sponzori, i ovi gore sto spominju CODE, ne mora da znaci da ce oni biti sponzor u neko skorije vrijeme... Sezona za nas pocinje dosta dosta ranije nego za ostale klubove...
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 18 maj 2010, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 18:00

Strauss je napisao/la:Evo gledam ovu press konferenciju i kaže brko čitam po razno raznim forumima kako su navijači iznenađeni(nezadovoljni) cijenama karte. Znači ipak nas brko iz sjene prati 8-)
Ne prati on ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 18:02

slika

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 maj 2010, 18:03

Seyo_TM je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Evo gledam ovu press konferenciju i kaže brko čitam po razno raznim forumima kako su navijači iznenađeni(nezadovoljni) cijenama karte. Znači ipak nas brko iz sjene prati 8-)
Ne prati on ;)
Pa dobro prate njegovi ljudi 8-) :mrgreen:
Bitno je da on imam informacije o tome šta masa misli o cijenama karti, o dresovima, o pojačanjima, o stadionu, o Lazi itd. Možda će nam koju želju i ispuniti...

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 18 maj 2010, 18:04

Brko je medju nama :shock: :D :D

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 18 maj 2010, 18:05

Jamaica je napisao/la:Brko je medju nama :shock: :D :D
chuck noris prati za brku 8-) 8-)
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 maj 2010, 18:09

ja odoh laganini na fuka pa na trening vozdra svima evo jedna uvodna za sutra akoBogda:

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Semper Fidelis

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 18 maj 2010, 18:13

Pirke_TM87 je napisao/la:Nemojte se glupirat dresovi su mangupski, nema veze sto nisu na pruge kako smo svi ocekivali, vazno je da su u upravi kluba zadovoljno finansijski ponudjenim i nadam se da ce biti fan shop u kojem ce se moci kupiti Zeljina oprema, jer bi to takodje donijelo nesto para u dosta dosta istrosenu i dugom opterecenu kasicu naseg voljenog kluba.
Nema potrebe da dizete tenzije, zato sto je LEGEA, jer mi nismo papci nafurani i ta marka ne igra nikakvu ulogu na dresu. Ja bih bio presretan kada bi oni igrali u gacama a pravili rezultete kakve dolikuju jednom ZELJI. Sjetimo se samo onog treninga od prije godinu i po kada nas je vodio Hotic i prije njega Krunic, kada su igraci trenirali u 10 razlicitih trenerki, na utakmicama su igrali u dresovima sa razlicitim sponzorima, ne znam tacno kome se broj odlijepio i visi, jedni igraju u kratkim rukavima drugi u dugim, pa su onda kombinovali plave dresove sa bijelom sorcevima! Pa necemo biti sitnicavai, ja sam iskreno zadovoljan sa LEGEA opremom, jer kada igra nasa reprenzitacija u toj opremi zasto nebi igrali i mi...
Sta ste vi ocekivali NIKE, pa eto Modrica igra u Nike opremi pa gdje su ??? gdje su im pare za pojacanja, nisu imali za hljeba pred pocetak sezone, nisu isli nigdje na pripreme, totalno nespremni usli u proljetni dio prvenstva... Eto i Sarajevo igra u Nike opremi, pa jel mislite da dobijaju vise para nego sto smo mi od Joma dobijali, a ja sam ubjedjen da je Legea sada ponudili najvise i da daju ZELJI najvise od svih klubova u Premier ligi BIH...Tek sada ce se oko ZELJE otimati sponzori, i ovi gore sto spominju CODE, ne mora da znaci da ce oni biti sponzor u neko skorije vrijeme... Sezona za nas pocinje dosta dosta ranije nego za ostale klubove...
potpis..imeni su dresovi drama,mangupski pravi,jes da pruge bude stara sjecanja i imaju sentimentalnu vrijednost,ali opet kazem pomeni ova varijnta je extra(ukusi su razliciti a o istim se netreba raspravljati).sigurno je legea ponudila najbolje uvjete nego bilo ko drugi u premijer ligi..........drago mi je sto ce tekmi prisustvovati takvi ljudi,kao sto su stilic,muratovic,džeko,bazdarevic...da vide malo kako se igra...jos jednom nisu bitni dresovi,bitni su igraci koji igraju i njihva borba na terenu..osim je medju nama..xD
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 18:13

Seyo_TM je napisao/la:
Ne prati on ;)
Što ti je klub! Imamo skaute i za forum. 8-) Mada Brko reče "Kako čitam po forumima..."

Amare, daj šansu Čoli! :mrgreen:

Dresovi mi lijepo izgledaju. Boja naročito!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 18:18

thunderm je napisao/la: FK Slavija - FK Leotar ovdje iskreno x2 jer je u slaviji rasulo,znaci odose im svi igraci cak jedna mogu reci 90% tacna informacija da je Spalevic vec potpisao predugovor sa Zeljom ;)
WTF?! :evil:

p.s. s topica "29. kolo"
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 18:22

tanzla je napisao/la:
thunderm je napisao/la: FK Slavija - FK Leotar ovdje iskreno x2 jer je u slaviji rasulo,znaci odose im svi igraci cak jedna mogu reci 90% tacna informacija da je Spalevic vec potpisao predugovor sa Zeljom ;)

p.s. s topica "29. kolo"
Ma kakav predugovor?! To ono da nam ga ne uzme Chelsea ispred nosa, pa da se osiguramo :P
Ne vjerujem da ima išta od toga.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 18 maj 2010, 18:23

tanzla je napisao/la:

p.s. s topica "29. kolo"
To je tacno, Slavija se raspada, plus sto ce Leotar dobiti premije od Laktasa u slucaju odkidanja bod-ova, i na temi Premijer liga 2009-2010 sam prognozirao da uz Modricu ispada Slavija, Laktasi i kad izgube od vas ostaju
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 18 maj 2010, 18:24

Zao mi je sto ide Bekric, a i u istom trenutku nije, ukoliko to bude cifra od milion+. Pa za te pare mozemo uzeti bar 4-5 igraca dosta kvalitetnih za nasu ligu i uslove.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 18:25

Željovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Ne prati on ;)
Što ti je klub! Imamo skaute i za forum. 8-) Mada Brko reče "Kako čitam po forumima..."

Amare, daj šansu Čoli! :mrgreen:

Dresovi mi lijepo izgledaju. Boja naročito!
Nece dobiti sansu 100% do kraja sezone s obzirom da amar cita kako on kaze zbog pristupa treningu!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 18:26

nasborik je napisao/la:
tanzla je napisao/la:

p.s. s topica "29. kolo"
To je tacno, Slavija se raspada, plus sto ce Leotar dobiti premije od Laktasa u slucaju odkidanja bod-ova, i na temi Premijer liga 2009-2010 sam prognozirao da uz Modricu ispada Slavija, Laktasi i kad izgube od vas ostaju
Ma nek se Slavija raspada, nije da mi je žao, meni je bitan ovaj dio o Spaleviću, nama on NE TREBA. Nadam se da je ovo izmišljotina obična.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

thunderm
Kontakt:

Post Postao/la thunderm » 18 maj 2010, 18:27

nasborik je napisao/la:
tanzla je napisao/la:

p.s. s topica "29. kolo"

tanzla et neznam ne vjerujem ni ja bas u to al et :S mislim da imamo dovoljno napadaca al et neznam tako sam cuo da je kod njih raspad sistema skroz pa cemo vidjet sta ce bit ;) ma da mi sutra aBd uzmemo Borac i onda da slavimo pa nek dolazi ko hoce ionako nemamo mi uticaja na to ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 18:28

Željovac je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
p.s. s topica "29. kolo"
Ma kakav predugovor?! To ono da nam ga ne uzme Chelsea ispred nosa, pa da se osiguramo :P
Ne vjerujem da ima išta od toga.
Najomrazenijeg igraca dovesti je meni skroz bezveze...ne znam ko nam je odvratniji...prascic, usi klempave aka obuca il spalevic...
a svakako ne vjerujem u ovo al et doslo mi da prokomentarisem...

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 18 maj 2010, 18:29

Seyo_TM je napisao/la:slika

hoce li se raditi ove majice, :?:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, lakilone, ristagrad i 49 gostiju.