Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Arsenalu uvijek fali dosta igraca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kaj je vama, kakav dinamo. Dolaze u pirej bez par bitnih igraca. Nema Sigalia, prvog stopera, Pinta, jedinog kolko tolko kvalitetnog beka, ademija , kljucnog veznog i Soudanija, najboljeg igraca. U pireju ni najbolji europski klubovi ne racunaju s bodovima, a di ce dinamo s rupom od Eduarda na golu. Olympiakos u igri za prolaz dalje u skupini
H0 3- 10 kv.
H0 3- 10 kv.
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
- bugojanac1234
- Kontakt:
njima zadnjih 10 sezona svaku tekmu fali 5-6 igraca iz prvih 18 a ne otpustaju ljecnike, da je Arsene pametan primio bi onu malu kaneiro uzeinad murinju :;DCostello je napisao/la:Neznam jeste li znali da arsenalu dosta igrača fali za danas
samo budale mogu misliti da dinamo moze nesto u atini uraditi kod ludih grka kojima treba jedna pobjeda za prolaz.dobit ce ih na iskustvo hladno.modri bez sudanija prosječna ekipa.krmpotich je napisao/la:Kako ce danas svi polijepiti na ove Grke. Namece se pitanje zasto je Dinamo toliki underdog?!? Po meni solidan value na goste. Uzimam prije to nego public bet nego keca na ekipu koja je psihicki poprilicno nestabilna i ne toliko bolja od gostiju....
Olympiacos - Dinamo H1 @ 2.20
olympiacos - Dinamo 1 @ 1.55

Semper Fidelis
bugojanac1234 je napisao/la:njima zadnjih 10 sezona svaku tekmu fali 5-6 igraca iz prvih 18 a ne otpustaju ljecnike, da je Arsene pametan primio bi onu malu kaneiro uzeinad murinju :;DCostello je napisao/la:Neznam jeste li znali da arsenalu dosta igrača fali za danas

Mislis da ona dobro ljeci?
Pasha_car_aga je napisao/la:Ne znam šta se čudite na toliku kvotu na Zagreb, pa u Grčkoj golove ne daju Juve, Arsenal i ostala elita, da ga dadne jedan Zagreb, ne kažem da je nemoguće, ali dajte malo objektivnosti, kakav Dinamo, kakvi bakrači, u hendikepu kec dolazi!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Hahaha poklon Haha
Viktor poput žene
Kako pucaju opklade bas u ovom trenutku negdje u mesnici u Singapuru na ovu dvojicu pavijana 

Tryg je napisao/la:Roma-Bayer -1
Bayern-Arsenal -manje od 2 gola prvo poluvrijeme
Chelsea-Dynamo 1
Olympiakos-Dinamo - manje od 2 gola prvo poluvrijeme
Barselona-Bate - manje od 2 gola prvo poluvrijeme
Macabi-Porto - manje od 2 gola prvo poluvrijeme
Lyon-Zenit - manje od 2 gola prvo poluvrijeme
Gent-Valenica - Manje od 2 gola prvo poluvrijeme
kf 31.89
Idu golovi ko na traci, al kad ne treba!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nikad laksezgmiky je napisao/la:mogla bi to biti jedna dosadna utakmica bez golovaGabrielBatistuta je napisao/la:Dinamo daje gol je poklon dana. I oni moraju dobiti ako hoce da ostanu u utrci za evropu s obzirom da ce izgubiti od Bayerna kuci i sigurno ne mogu uzeti bodove u Londonu.krmpotich je napisao/la:Kako ce danas svi polijepiti na ove Grke. Namece se pitanje zasto je Dinamo toliki underdog?!? Po meni solidan value na goste. Uzimam prije to nego public bet nego keca na ekipu koja je psihicki poprilicno nestabilna i ne toliko bolja od gostiju....
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
za seljački dinamo Oly je druga dimenzijakrmpotich je napisao/la:Jak Oly
na ISKUSTVO kako sam i rekao

sad će se miševi ušutiti

Semper Fidelis
- bugojanac1234
- Kontakt:
boktejebo koda si 40 kvotu predlozio a ne 1,40 pa se uskurciofixator je napisao/la:za seljački dinamo Oly je druga dimenzijakrmpotich je napisao/la:Jak Oly
na ISKUSTVO kako sam i rekao
![]()
sad će se miševi ušutiti
NBA double:
1.
Beal 20,5 MANJE
Wall 19,5 VIŠE
2.
Thomas 18,5 VISE
Thompson 16,5 VISE
I svi na jedan listic
1.
Beal 20,5 MANJE
Wall 19,5 VIŠE
2.
Thomas 18,5 VISE
Thompson 16,5 VISE
I svi na jedan listic
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 04 nov 2015, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
samo nek se znazgmiky je napisao/la:Barcelona-BATE Borisov h 0:1 1 1.25
Chelsea-Dinamo Kijev 1 1.80
2.25
Barcelona bi to trebala rutinski riješiti i dobiti sa barem 2-0 uzdam se u Luisa Suareza, a Chelsea ako ne dobije večeras special one je bivši (dobio je uvjet da mora pobjediti dinama i stokea za vikend), mislim da koliko god su loši potegnuti će večeras, pronaći se i skupiti glave i pobjediti te produžiti Mouov staž na SB-u. Dobro kolo za engleze, oba Manchestera upisala pobjede pa trebao bi i Chelsea. Od strijelaca na Bridgeu mogao bi Diego Costa i Hazard iz penala.

Štrumfić, uredno ti je post prijavljen nadleznim sluzbama.fixator je napisao/la:
odhebi majmune, ovo nema veze sa parama nego sa mentolom koji samo pametuje pa se usuti, a ko ima drukcije misljenje ujeda okolo po netu.
LP

Dobroee, prođe na guzove nekako grciSPY je napisao/la:
Manje više svi su upoznati sa ligom prvaka, po meni ova 4 para izgledaju dosta dobro. Zatego bi i Romu keca ali su me ove godine dva tri puta na pare oborili danas sam se osigurao iksom. Za danas, ako prođe ide sve na nba.

Bravo convicts za tipove za grke ispratio sam te al sam pao čelzi žute

-
- Kontakt:
Convicts1988 je napisao/la:Olympiacos - Dinamo ZG ; (žuti kartoni) 4,5 OVER 1.75 ; (crveni karton) DA 3.20 ; penal DA 3.20
Više na osjećaj, al nije ni da je sudija loš za ove stvari, a moglo bi biti i "riktanja"
opet prepisujesjopaa7 je napisao/la:NBA double:
1.
Beal 20,5 MANJE
Wall 19,5 VIŠE
2.
Thomas 18,5 VISE
Thompson 16,5 VISE
I svi na jedan listic

Convicts1988 je napisao/la:Olympiacos - Dinamo ZG ; (žuti kartoni) 4,5 OVER 1.75 ; (crveni karton) DA 3.20; penal DA 3.20
Više na osjećaj, al nije ni da je sudija loš za ove stvari, a moglo bi biti i "riktanja"

jado jadni vrati ljudima pare koje krades.krmpotich je napisao/la:Štrumfić, uredno ti je post prijavljen nadleznim sluzbama.fixator je napisao/la:
odhebi majmune, ovo nema veze sa parama nego sa mentolom koji samo pametuje pa se usuti, a ko ima drukcije misljenje ujeda okolo po netu.
LP
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.