NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
0-2 bez puno muke,Borac ima posjed lopte 75% ,to ti sve govori. Bratstvo drug iz kola u kolo sve losije. Dobro ce im pauza doci.pozz
-
- Kontakt:
Umjesto da neko od nas uđe mi jedne druge izbacujemo. Pretprošle godine Banovići su trebali ali srećom nisu. Prošle sezone ode Gradina, ove godine kako je krenulo ode Radnički. Sami smo sebi krivi.cokara je napisao/la:Klubovi su glavni krivci pa tek onda sudijeSvi dogovaraju sa sudijama i prave od njih lopove a od fudbala cirkus.Klubovi između sebe trebaju da se dogovaraju kad već nema poštenja i regularnosti.TK svake godine može imati novog premijerligaša al jok mi smo cigani najveći
ućeraj komšijama pa pusti krajišniku i hercegovcu
Hvala.. Puno sreće u nastavku prvenstva..bavarac33 je napisao/la:0-2 bez puno muke,Borac ima posjed lopte 75% ,to ti sve govori. Bratstvo drug iz kola u kolo sve losije. Dobro ce im pauza doci.pozz
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Kakva pauza???bavarac33 je napisao/la:0-2 bez puno muke,Borac ima posjed lopte 75% ,to ti sve govori. Bratstvo drug iz kola u kolo sve losije. Dobro ce im pauza doci.pozz
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa koje je kolo ba ??Tkanton je napisao/la:Kakva pauza???bavarac33 je napisao/la:0-2 bez puno muke,Borac ima posjed lopte 75% ,to ti sve govori. Bratstvo drug iz kola u kolo sve losije. Dobro ce im pauza doci.pozz

I da odu ovi Viska igraca i da se dovedu vise ta "Pojacanja" AJmo Brko vadi sad taj Kes sto imas.

Aha, reko da nije za vikend kakva pauzaGracanicaAA je napisao/la:Pa koje je kolo ba ??Tkanton je napisao/la:Kakva pauza???bavarac33 je napisao/la:0-2 bez puno muke,Borac ima posjed lopte 75% ,to ti sve govori. Bratstvo drug iz kola u kolo sve losije. Dobro ce im pauza doci.pozzOvo kolo i ono tamo i eto pauza
I da odu ovi Viska igraca i da se dovedu vise ta "Pojacanja" AJmo Brko vadi sad taj Kes sto imas.
Ja sam ga obrisao jer ipak nisam bio u pravu. Kontaktirali su me ljudi koji su vanzemaljci sto se suđenja tiče za naše prilike i rekli kako je ipak pogodak Bratstva regularan i da je neopravdano poništen, što znači da je i nama u Banovićima prošle sezone poništen bez razloga isti takav gol.
Eh sad, više vjerujem ovima koji su me kontaktirali, jer su ljudi od renomea u svijetu suđenja, nego našim ublehama. Čak su mi ljudi originalni FIFA-in pravilnik o suđenju poslali mailom
.
Znači, čita se ovaj forum, ali još bitnije da se i van granica BiH zna za ovo, ali i za to ko je Zoom
Eh sad, više vjerujem ovima koji su me kontaktirali, jer su ljudi od renomea u svijetu suđenja, nego našim ublehama. Čak su mi ljudi originalni FIFA-in pravilnik o suđenju poslali mailom

Znači, čita se ovaj forum, ali još bitnije da se i van granica BiH zna za ovo, ali i za to ko je Zoom

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Trebamo tebe pogurati u savez , zovi Bajru Bacica i prepisi njegov rezime al' da te ne skontajuZoom088 je napisao/la:Ja sam ga obrisao jer ipak nisam bio u pravu. Kontaktirali su me ljudi koji su vanzemaljci sto se suđenja tiče za naše prilike i rekli kako je ipak pogodak Bratstva regularan i da je neopravdano poništen, što znači da je i nama u Banovićima prošle sezone poništen bez razloga isti takav gol.
Eh sad, više vjerujem ovima koji su me kontaktirali, jer su ljudi od renomea u svijetu suđenja, nego našim ublehama. Čak su mi ljudi originalni FIFA-in pravilnik o suđenju poslali mailom.

-
- Moderator
- Kontakt:
Uredu, posto su te ovi ispravili video bih trebao izaci na SS veceras/sutra da se pokaze kako se sudi u Prvoj ligi.Zoom088 je napisao/la:Ja sam ga obrisao jer ipak nisam bio u pravu. Kontaktirali su me ljudi koji su vanzemaljci sto se suđenja tiče za naše prilike i rekli kako je ipak pogodak Bratstva regularan i da je neopravdano poništen, što znači da je i nama u Banovićima prošle sezone poništen bez razloga isti takav gol.

Re: RE: Re: NK Bratstvo Gračanica
Jos 2 tekme i ja zavrsavam svoju karijeru sto se ovog posla tice. Eto ih tamo. Ko ima zivaca nek' se bakce sa svim ovim situacijama, stresom i nepravdom.sodaacm je napisao/la:Trebamo tebe pogurati u savez , zovi Bajru Bacica i prepisi njegov rezime al' da te ne skontajuZoom088 je napisao/la:Ja sam ga obrisao jer ipak nisam bio u pravu. Kontaktirali su me ljudi koji su vanzemaljci sto se suđenja tiče za naše prilike i rekli kako je ipak pogodak Bratstva regularan i da je neopravdano poništen, što znači da je i nama u Banovićima prošle sezone poništen bez razloga isti takav gol.
Eh sad, više vjerujem ovima koji su me kontaktirali, jer su ljudi od renomea u svijetu suđenja, nego našim ublehama. Čak su mi ljudi originalni FIFA-in pravilnik o suđenju poslali mailom.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
- ante1place
- Kontakt:
Rđe '94
Fula cojk samo vas
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2392_o.jpg Kaže oficijalni spiker na KUP utakmici protiv borca "POZDRAVIMO VELIKIM APLAUZOM ŽIVU LEGENDU BOSANSKO HERCEGOVAČNKOG NOGOMETA NUSRETAA HELIĆA DASUUUU"
:urnebes:A poslije toga pita neki čovjek koji je izgleda iz Banja Luke gdje je igrao fudbal ova LEGENDA na što neko iz mase odgovori " na fizičkom"

Više transparenata nego publike 

Ovo su dasini plaćeniciDiablo55 je napisao/la:Više transparenata nego publike

-
- Interni moderator
- Kontakt:
DASO,VOLIMO TE..MAROKANCI.....AHAHAHAHAHAHAHAcokara je napisao/la:https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2392_o.jpg Kaže oficijalni spiker na KUP utakmici protiv borca "POZDRAVIMO VELIKIM APLAUZOM ŽIVU LEGENDU BOSANSKO HERCEGOVAČNKOG NOGOMETA NUSRETAA HELIĆA DASUUUU"![]()
:urnebes:A poslije toga pita neki čovjek koji je izgleda iz Banja Luke gdje je igrao fudbal ova LEGENDA na što neko iz mase odgovori " na fizičkom"
![]()
![]()

DASO,TI SI PONOS BRATSTVA..AHAHAHAHAHAHAH

ko je pravio one banere

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
To care štampa dasin haver sajo(tabaco) što ima knjižarustaragarda je napisao/la:DASO,VOLIMO TE..MAROKANCI.....AHAHAHAHAHAHAHAcokara je napisao/la:https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2392_o.jpg Kaže oficijalni spiker na KUP utakmici protiv borca "POZDRAVIMO VELIKIM APLAUZOM ŽIVU LEGENDU BOSANSKO HERCEGOVAČNKOG NOGOMETA NUSRETAA HELIĆA DASUUUU"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DASO,TI SI PONOS BRATSTVA..AHAHAHAHAHAHAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko je pravio one banere

Michael Buffer iz Breze MAMELA što vodi najprestižnije koride tipa Čevljanovića

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma hajd nego mi onako smijesno...frajer sam sebi banere radicokara je napisao/la:To care štampa dasin haver sajo(tabaco) što ima knjižarustaragarda je napisao/la:DASO,VOLIMO TE..MAROKANCI.....AHAHAHAHAHAHAHAcokara je napisao/la:https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2392_o.jpg Kaže oficijalni spiker na KUP utakmici protiv borca "POZDRAVIMO VELIKIM APLAUZOM ŽIVU LEGENDU BOSANSKO HERCEGOVAČNKOG NOGOMETA NUSRETAA HELIĆA DASUUUU"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DASO,TI SI PONOS BRATSTVA..AHAHAHAHAHAHAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko je pravio one banere![]()
A oficijalni spiker je
Michael Buffer iz Breze MAMELA što vodi najprestižnije koride tipa Čevljanovića![]()
![]()
prošle sezone nas je najavljivao kao "romantičare" a ove godine smo "topnici" ili Gračaničke haubice
![]()
![]()
bruka i sramota
![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Daduli, Proximic i 11 gostiju.