A, jesi se uzbudio... ne brini, ne želimo ponovo teferič na Koševu, zbog toga smo i prebacili u Zenicu, jer kao što kažeš tu je mesto.anonymousHD je napisao/la:Nisu valjda Sarajlije opet na aparatima radi stadiona.
Stadion vam ne valja, travnjak je katastrofa, nemate uslova, nemate uslova za treninge i pored svega, biće prazan, jer vam niko neće doći, biće vas 7-8 hiljada i to je to.
Repka igra gde joj je mesto i gde će uvek igrati.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- molotovljev
Re: BiH - Irska (Baraž)
F.K.SARAJEVO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma kakvo Koševo, nije za repke, kvari ga atletska staza. Da nema te staze, malo ga popravit (dobro, malo više) i mogli smo imati dva odlična stadiona. A pošto je to nemoguće ostaje BP. 
Još malo pa sa'će. Prije nekoliko dana sam sanjao tekmu i Medo je dao gol odmah na početku, u prvih 5 min, slićan onom Rakitićevom Bateu.

Još malo pa sa'će. Prije nekoliko dana sam sanjao tekmu i Medo je dao gol odmah na početku, u prvih 5 min, slićan onom Rakitićevom Bateu.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- molotovljev
37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Koševo je jedini pravi stadion u BiH, sve ostalo su improvizacije poput Bilinog Polja i sl.
F.K.SARAJEVO
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Ma bitno je samo da ne primimo gol.Elegant je napisao/la:Nikad docekat utakmicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Prije vise od 20 godina na livadama se prestao igrati ozbiljan fudbal.Malo sljake dole,uvaljaj i meći travu.Kad se unisti cekaj Maj da krene vegetacijamolotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Koševo je jedini pravi stadion u BiH, sve ostalo su improvizacije poput Bilinog Polja i sl.

Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
@Elegantu da se obezbjedi smještaj sa igračima tokom ovog dvomeca, da ih u stopu prati i samo da im ponavlja da ga ne smijemo primiti.Pivopija je napisao/la:Ma bitno je samo da ne primimo gol.Elegant je napisao/la:Nikad docekat utakmicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
"Kad vidis jednu lastavicu, ne treba znaciti da je ljeto".molotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Ako je jednom bilo dobra atmosfera, ne znaci da je Kosevo dobar stadion jer upravo je katastrofa od stadiona.
Kao sto su ljudi vec prije spomenuli: ruzan stadion, atletska staza ucini da trebas gledati sa binokularom, (skoro) nikad se ne dopuni stadion srece je kad budu vise od 25.000 navijaci, lose polje/travnjak, vise mjesta za navijaci od protivnika i lakse za navijaci od protivnika da dodju do stadiona.
Ali sta ja znam, samo sam Princ Zuko, sin od Ozai-a (feniks kralj) i unuk od Sozin-a (bivsi gospodar vatre).
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
- JohnCleese
- Kontakt:
"Jedna lasta mescini proljece!" dr ArslanagicZuko je napisao/la:"Kad vidis jednu lastavicu, ne treba znaciti da je ljeto".molotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Ako je jednom bilo dobra atmosfera, ne znaci da je Kosevo dobar stadion jer upravo je katastrofa od stadiona.
Kao sto su ljudi vec prije spomenuli: ruzan stadion, atletska staza ucini da trebas gledati sa binokularom, (skoro) nikad se ne dopuni stadion srece je kad budu vise od 25.000 navijaci, lose polje/travnjak, vise mjesta za navijaci od protivnika i lakse za navijaci od protivnika da dodju do stadiona.
Ali sta ja znam, samo sam Princ Zuko, sin od Ozai-a (feniks kralj) i unuk od Sozin-a (bivsi gospodar vatre).
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Tako je majstore, nauci ucenikaJohnCleese je napisao/la: "Jedna lasta mescini proljece!" dr Arslanagic

The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Tu si se prevario,znam ih nekoliko i na svakoj utakmici su bili u plusu,cak i protiv Andore,iz prve ruke.Mozda jedino oni neiskusniji da su bili u minusu.Fidelis je napisao/la:Hank,to je istina,na svim utakmicama ovog ciklusa tapkarosi su bili donji i ni na jednoj nije bio popunjen ni broj postojecih stolica.
Kapacitet Bilinog je mislim oko 12200 stolica sa zadnjim rekonstrukcijama.
- Nerminovic
- Kontakt:
Logicno cim je stadion veci 2x putaZuko je napisao/la:"Kad vidis jednu lastavicu, ne treba znaciti da je ljeto".molotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
a koji ono rezultat bi?Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- molotovljev
E, moj Zuko, kad bi samo znao koliko puta sam ugledao lastu sa tribina Koševa, ne jednu već jato lasta...
F.K.SARAJEVO
Čuj laste? Da nemaju gnijezdo negdje blizu?molotovljev je napisao/la:E, moj Zuko, kad bi samo znao koliko puta sam ugledao lastu sa tribina Koševa, ne jednu već jato lasta...
Nad tobom sunce najljepše sja
Jarane Zuko meščini tis` pravo puko...Zuko je napisao/la:"Kad vidis jednu lastavicu, ne treba znaciti da je ljeto".molotovljev je napisao/la:37.000 Konačno da se neko sjetio ove utakmice ! Pogledajte atmosferu sa te utakmice i uporedite to sa vašim postovima !Nerminovic je napisao/la:a' zato je na Kosevu protiv Danske 2003 bilo vise od 47.000 gledalaca.![]()
Prvo ja ni sam ne zelim Kosevo jer me je taj stadion kostao zivaca i zivaca, niti pretendujem na takvo nesto. Drugo, tih 8 miliona ne stoji na banci netaknuto, mnogi milioni su odavno potroseni, daj boze da je ista od toga i ostalo.SlevinKelevra je napisao/la:
![]()
Bilino Polje je Savezu donijelo plasman na SP i 8 miliona, a vrlo moguce i 12 miliona za Euro. Koliko puta se Kosevo mora rasprodati za te pare? 100 puta?
Reprezentacija ce Kosevo vidjeti u ponekoj prijateljskoj i to je to.
Savez ce gledati svoj interes gdje moze izvuci novac. Zbog skromnog kapaciteta i jesu skupe karte na Bilinom Polju za standard zivota naroda koji zivi u BIH. Po tebi ispade, ako savez ima 8 miliona, ne mora imati vise. NSBIH je firma, i kao sto rekoh gledace svoj interes, a ne sta su cije zelje.
U dogledno vrijeme , ako se Bilino Polje ne prosiri vidjeces i sam sta ce se desiti.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 04 nov 2015, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kao prvo stariji sam te godinudamirc je napisao/la:Kao prva stvar sa svojih 31 godinu uvjeren sam da imam više staža na Željinim utakmica nego ti godina i nije lijepo da me deklarises sa mlađim prvoligasem a ni sam ne znas ni ko sam ni sta sam.FliX je napisao/la:Jest bude tako kad na Kosevu na poluvremenu otvore kapije i kazu da se moze uci besplatno.. joj kad se sjetim tih stvaridamirc je napisao/la:Nije mi jasno koja budala moras biti pa da kartu platis troduplo skuplje nego sto joj je redovna cijena.
Sve dok utakmice Reprezentacije ne budu igrane na Kosevu ovo ce se desavati. Evo sada gledam po PIK-u cijena zapada za jednu kartu se krece od 120-150 KM.
Kada su se utakmice igrale na Kosevu cijenu su bile regularne i opet je dolazilo po 20-25000 navijaca, a ovako sverceri opale cijene i uzimaju levate![]()
P.S Ko o cemu.. pitari o kosevu.
Moje poređenje sto se ne igra na Kosevu se odnosi na to da se nikada ne bismo doveli u situaciju da karte plačamo po tri puta skupljim cijenama, jer je mala vjerovatnoća da bi bili u prilici rasprodati cijeli stadion.
Igranje utakmica na Bilinom polju ide raznoraznim švercerima iz Saveza jer oni u ovim utakmicama zgrnu veliku lovu u svoje privatne djepova. Nigdje na svijetu se ne pusta 50 % ulaznica u prodaju a 50% se dijeli šatro sponzorima i partnerima. Bas bih volio da vidim te sponzore pa da znamo na koga otpada ostatak od 5000 karata.

- Goalgetter
- Kontakt:
11.000 karata se pusti u prodaju, a pred Bilinim Poljem stoji masa ljudi sa tucom karata u ruci i prodaje. Tu nesto ne stima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano, General505, hurem i 16 gostiju.