BVB: Transferi i glasine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Borusse00
Kontakt:

Re: BVB: Transferi i glasine

Post Postao/la Borusse00 » 03 nov 2015, 17:14

Koje bi igrače htjeli vidjeti u našem Bvb-u na Ljeto :?: :?:
Andriy Yarmolenko za njega smo se interesirali ljetos ali je potpisao novi ugovor i biti će jako skup...
Alex Teixeira po neni strašan igrač i mislim da se nebi floppalo s njim lik jednostavno prekucao u Ukrajini..
Kevin Volland stalno se povezuje s nama a nikako da dođe :hmmmmm:
Sofiane Fegouli bude đabalesku na ljeto i nemože se faliti s njim
Boufal iz Lillea navodno se TT već interesira za njega :!:
Youri Tielemans ako Gundogan ne produži bio bi odlićan potez samo je skup....
Drugi napadač tko će biti :?:
I moja želja je Jetro Willems ljevi bek iz Psv-a :)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 nov 2015, 19:15

Ja mislim da ima vise od 2 godine kada sam ja pisao da se treba baciti na Francusko trziste (nismo jos bili doveli PEA-u), jer ima bruku igraca koji su perspektivni i dobri, a nisu puno skupi. Primjer je vec navedeni PEA, koji nije doveden za veliku lovu, a vidimo kako igra ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 nov 2015, 19:43

Borusse00 je napisao/la: Kevin Volland stalno se povezuje s nama a nikako da dođe :hmmmmm:
Proslo je vrijeme kad se on mogao prodati u BvB...daleko mu kuca bila.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 04 nov 2015, 08:33

adnan24 je napisao/la:
Borusse00 je napisao/la: Kevin Volland stalno se povezuje s nama a nikako da dođe :hmmmmm:
Proslo je vrijeme kad se on mogao prodati u BvB...daleko mu kuca bila.
Dijelim misljenje.

Willems bi bio top :thumbup:
Tielemans takodje.
Ostali manje vise.

Kao drugog spica bi po mom bilo pametno dovest Ginczeka, jer takav tip igraca nam jos fali, uz to nije neka zvjerka da bude skup i trazi fiksno mjesto u ekipi. Em je BVBeovac.

Znaci lijevi bek umjesto Parka/Schmelle, kreativni veznjak za Illya (ukoliko od) i drugi spic umjesto Ramkana. Ima tu igraca kamara, samo treba pametno i na vrijeme to odradit.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 04 nov 2015, 14:20

Kubu prodati, Januzaja ne otkupljivati, dovesti Wernera umjesto njih. :kafa:

Kao novog napadača najviše bih volio Selkea. :zviz:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 08 nov 2015, 19:02

Ne znam bi li ga plavci nama dali, ali Leroy Sane :cool:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 08 nov 2015, 21:22

kraljttbvb je napisao/la:Ne znam bi li ga plavci nama dali, ali Leroy Sane :cool:
Drug nema od tog nista , i ja bi volio isto...lik ce biti igracina..zamisli. Sane ..Weigl..Ginter. sad su vec igracine, a tek za koju godinu :kafa:

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 11 nov 2015, 14:30

Zaboravite Sanea, ima ovaj mali Larsson iz Heerenveena kojeg naši skauti prate. Krilni igrač, izuzetan tehničar. Na klipovima djeluje nestvarno, ali i Kampl je bio zvjerka na YT. :facepalm:

http://www.telegraaf.nl/telesport/voetb ... /fixtures/

[youtube][/youtube]

Ukoliko Januzaj ode na zimu u Utd, kao što se piše, Larsson je navodno jedna od TT-ovih želja. Obzirom da smo se riješili Immobilea, para neće faliti. :kafa:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 11 nov 2015, 15:04

Desperado09 je napisao/la:Na klipovima djeluje nestvarno, ali i Kampl je bio zvjerka na YT. :facepalm:
Kampl i jest zvjerka, u svakom slucaju veca od Januzaja ;)
To sto je koristen na pogresnoj poziciji i sto nije dobijo toliko sansi kao neki drugi je druga strana price.

Ovaj malac neizgleda lose, ima fakinskih poteza. :thumbup: Ako nije plaho skup sto da ne.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 12 nov 2015, 04:42

Ovaj dečko iz Hereveena bi nam sve samo ne pomogao...... Pa još se nije afirmirao u Erdivise-u kako bi nam on pomogao ja se pitam....Njemu je ako je več takav talent mjesto za sljedeči korak a to su Feynoord,Ajax ili Psv..... I dosta je bilo takvih potencijalnih talenata iz Hereevena,Brugea i sl... sada se zaradilo od prodaje Čire i Kampela a Subota i Ramos nas napuštaju u zimu, Cl se igra sljedeče godine, love od sponzora bude više i vrjeme je za dokazanog igrača koj bude pokazivao svoju klasu odmah a ne nakon 2 sezone :!:
Neka onda dovedu Boufala iz Lillea za kojeg su se interesirali a ovi tražie 25 milki :crazy: .

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 12 nov 2015, 09:57

Pa dobro stoji sve to. Al ako se moze dovest talenat za neke sitne pare. Sta fali nek se okusi godinu dana uz povremenu minutazu. A sta znas, mozda eksplodira kao Weigl, ako ipak ne tuhnut ga dalje za lovu koju si ulozio i nikom nista.

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 13 nov 2015, 19:31

Prema Tm-u Werder želi Leitnera
Hoppenhaim želi dovesti Hoffmana ali uz prihvatljivu odštetu
Navodno Fener već bio na pregovorima za Sahina
Jel to počinje čistka :hmmmmm:

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 14 nov 2015, 01:40

Dok ne vidim visoke procente na TM ne verujem u te price. :D

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 14 nov 2015, 10:31

Borusse00 je napisao/la:Prema Tm-u Werder želi Leitnera
Hoppenhaim želi dovesti Hoffmana ali uz prihvatljivu odštetu
Navodno Fener već bio na pregovorima za Sahina
Jel to počinje čistka :hmmmmm:
Leitner je mangupcina samo takva i lik je solidan, ali nista vise od solidan. Odigra on fino ponekad, ali nema tu nista konkretno. Ja ga ne vidim u BVB-u nikako. ;)

Hoffman je puno bolji od Leitnera, ali je i on nekakav zatajan. Ponekad bljesne, dadne gol, upise asistenciju, ali nije konkretan ko npr. Weigl, pa da ga se moze cekati. Za finu lovu prodati :)

Ne znam sta je sa Nurijem, odavno vuce povredu, a ne znam ni odakle prica o prodaji Nurke :?: Ako dodje dobra ponuda, obzirom da dobro igramo i bez njega, prodati i njega sto da ne :!:

Cini se da, kako napisa Borusse00, Tuchel cisti ekipu od igraca koji ne pasu u njegov sistem i viziju. Po tome koliko igra cini se da je i Subotic na izlaznim vratima (ili je povrijedjen, a ja to nisam upratio :? )...

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 15 nov 2015, 22:58

Eno citam da nam Klopponja lobira Origi-a u BvB..nije lik uopste los..mlad je ima potrebno iskustvo.
A i sam Klopp zna sta nam treba..bilo bi dobro ako bi se taj transfer realizirao.
U ostalom kakvo je vase misljenje u vezi Origi-a ? :hmmmmm:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 20 nov 2015, 06:21

Izgleda da smo sredili sve sa Poljakom, klinac ce na ljeto doci kod nas.
Citam da je veliki talenat, moguci nasljednik Lewata..cijena 4-5 milki.
Trenutno. na. tm. 29% :hmmmmm:

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 04 dec 2015, 04:33

Origi je isto flop poput Ramosa i tu ne bi bilo nikakvog napretka, jedino što je mlad i možda procjepi a koliko ga se bude trebalo čekati to je isto veliko pitanje..... A mladi poljak unjesto Hoffmana i ne zvući loše jer govore da je veliki talent a za rotaciju bude dobar

A na ljeto možemo očekivati dosta prometa.....
Ćirkan je već otišao to su 13 Milki, od Kube se bude dobilo 6, od Ramosa 5, od Hoffmana 5. ako se Pishu bude prodavao a vrlo vjerovatno hoće to je oko 7 milki, od Subote 15 i vjerovatno Park ako ga za 3 milke uvaljamo nekim sljepcima bude super :D... I možda Sahin za 7 milki dolazimo do cifre od nevjerovatnih 60 milki a ako ni Gundogmaz nebude htjeo produžiti tu je još 30 milki s lovicom od lp dolazimo do 100 milki....
U svakom slučaju zanimljivo nas ljeto čeka :o :kralj:

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 12 dec 2015, 22:34

Izgleda se ponavlja ista transfer politika uprave , ponovo pikiramo nekakve mlade ne dokazane talente !! :facepalm: :salut: U pitanju su :
Andrija Zivkovic. Partizan
Ola Aina. Chelsea
Karol Linetty. Lech Posen
Sva trojica vrijede. oko 15-ak milki ..izgleda nista od krupnih zvjerki, a love se ima.
I bice nesto ponovo poput, Jojica nije se dokazao i imali smo srece da ga utrpamo Cologne i ako neko dodje od ove trojice opet dokazivanje i na ludaru da ubodemo kao sto smo sa Weigl!! :hmmmmm:
Ako zelimo napasti i srusiti bayu s trona nama trebaju najmanje dvije zvjerke, tipa Yarmolenko i napadac poput Benteke-a ili Lukaku dokazane kvalitete.
A ne ova. sitna ne dokazana buranija :rol: ..ako se sad na ovom zimskom prelaznom roku ne odradi pravi posao , sto se tice transfera, onda je pod moranje da se to uradi u narednom ljetnom prelaznom roku
Ako mislimo da budemo znacajna karika u ligi prvaka i da napadnemo prvo mjesto u bundeski..u protivnom cemo i dalje bayi. gledati u ledja :kafa:

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 13 dec 2015, 03:48

Ma sve mi je muka otiči više na Tm ..... Još je neki dan Watzke rekao da neće biti gotovo nikakvog ulaganja ni na zimu pa ni na ljeto, bude nam veselo..... I sami smo svjedoci da osim ove naše ubitačne trojke ne može nitko zabiti gol..... Primjer očaja u Rusiji u el kakve mi tarabe imamo u rosteru... I najbolje dovesti nadu iz Jelen lige ili Poljskog fenjeraša ili pak rezervu Chelsea u 21 :puke:
Što Edo gore napiše nema bez 1 ili 2 zvjerke nema ništa a ne snovi o nekom 1/4 lp i o napadu na Bayerna...... Kako Bayern dovede Costu i riješi problem, a nama budu došli za 30 milki 5 igrača: 2 nedokazana talenta i 2 tarabe i jedan koj bude svaki čas procijepio......
Svako ljeto sve bolnije prizemljenje pa dokle če tako ići više :facepalm:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 dec 2015, 12:10

jamesrodriguez je napisao/la: i napadac poput Benteke-a ili Lukaku dokazane kvalitete.
Ma jasta...dosta vise Aubameyanga,treba ga na klupu sto prije.
Borusse00 je napisao/la: Svako ljeto sve bolnije prizemljenje pa dokle če tako ići više :facepalm:
Evo i od mene jedan :facepalm:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.