FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stalo....
flash: Video file not found
flash: Video file not found
GOOOOL. Slavija vodi na Koševu. Sjajan pogodak Vejnovića sa 30 metara...
pa dobro, problemi su za ocekivati uvijek kada se pokusava nesto novo. Svaka cast, i ja se nadam da cete nastaviti pokusavati prenositi utakmice naseg kluba jer ima nas puno koji pratimo aktivno ali ne mozemo da prisustvujemo utakmicama.admin je napisao/la:U pitanju je test, unaprijed se izvinjavamo ako bi bilo nekih poteškoća pri praćenju.
hvala vam na podršci, nadamo se da će i infrastrukturna pitanja biti riješena, pa će i kvalitet i stabilnost biti bolji.
Hvala na trudu
Kaki je Ikande ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Proradio je link.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kazu losa intervencija golmana...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ikande solidan....go slavije ko sa eurosporta...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma plakalo je tanak golman. Na proljeće dovesti jednog golmana koji bi bio kvalitetna i adekvatna zamjena za Delaća.BernardBarnjak je napisao/la:Kazu losa intervencija golmana...
P.S. Prazan gol fulismo!
U novi boj ...
ma ne smijes ovakve golove ba primati al nikako, nadam se na zimu da cemo dovesti i kvalitetnog golmana, Delaca svakako nema do kraja sezone a poslije toga se opet peglati sa Chelzijem nema smisla tako da treba na vrijeme dovesti nekog
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 04 nov 2015, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Koliko je ljudi na stadionu?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Uvjezbana akcija kod izvodjenja slobodnog udarca 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- kenanbrajic
- Kontakt:
2-3 hiljade...odoka
vidim i na infu se pise o toj akciji a nisam je vidio, pa jel bas neki dobar pokusaj bio ili je ispalo smijesno pa pisete ironicno ? 

Pyro is not a crime !
Hahahahhaa, da vidio sam i lego pod sto od smijeha. Kakvi klocevi majko mila !Rinuka je napisao/la:Uvjezbana akcija kod izvodjenja slobodnog udarca
U novi boj ...
Danas je za očekivati da ponekad malo prekine (nemojte odustajati, vratićemo se onlineElcor je napisao/la:pa dobro, problemi su za ocekivati uvijek kada se pokusava nesto novo. Svaka cast, i ja se nadam da cete nastaviti pokusavati prenositi utakmice naseg kluba jer ima nas puno koji pratimo aktivno ali ne mozemo da prisustvujemo utakmicama.admin je napisao/la:U pitanju je test, unaprijed se izvinjavamo ako bi bilo nekih poteškoća pri praćenju.
hvala vam na podršci, nadamo se da će i infrastrukturna pitanja biti riješena, pa će i kvalitet i stabilnost biti bolji.
Hvala na trudu

Bitno je da stvari idu, da nemamo više utakmica koje se nigdje ne mogu pogledati.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], laznokrilo, MokraKifla, Olise, Proximic i 92 gosta.