Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
budi se cikago hahhahahahahah
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
QUARTERBACK je napisao/la:ahahahah a ja se vec poceo pitat djes ti veceras, a dzaba ih drzis kume glaj chicaga zivota ti glaj hamelja svjetskihbodi123 je napisao/la:ne odigram nista veceras da odmorim jednu noc i udjem na ovu temu da vidim situaciju i nista bolje nije, oplaka sestre mi![]()
![]()
![]()
![]()
sta je rec chicago gubi 30 razlike od sarlota![]()
![]()
ista raja opet najebala gaston quarterback batistuta![]()
![]()
![]()
drzim vam fige momci

evo ih smanjili na 22

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jbt jel igraju oni odbranu uopste ne kontam kako im ovakva ekipa da 90+ koseva za 3/4brile je napisao/la:budi se cikago hahhahahahahah

bodi123 je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:ahahahah a ja se vec poceo pitat djes ti veceras, a dzaba ih drzis kume glaj chicaga zivota ti glaj hamelja svjetskihbodi123 je napisao/la:ne odigram nista veceras da odmorim jednu noc i udjem na ovu temu da vidim situaciju i nista bolje nije, oplaka sestre mi![]()
![]()
![]()
![]()
sta je rec chicago gubi 30 razlike od sarlota![]()
![]()
ista raja opet najebala gaston quarterback batistuta![]()
![]()
![]()
drzim vam fige momci
![]()
![]()
bruda ja bi zatego hendikep na chicago
![]()
evo ih smanjili na 22

19 hahahahahah come on bulls

edit : sta je rec 17 hahahahaah hajde na jedno 13-14 do kraj 3/4 da se imamo cemu nadati

- Terminator2
- Kontakt:

cuda jesu moguca ali...

gledaj trica sarlota ko da su golden state postali preko noci da bace bure proslo bi kroz obruc sta je ovo ocami

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARTERBACK
- Kontakt:
et kako si ti jedini odigro na sarlot zivota ti hahhahaahahah aj boze
glaj sad 23 haahahahahaahah ma hajde bgt poserem se na ekipu koju ovi hadalji nabuse 100 poena za 36 minuta hahahahaha fuj
glaj sad 23 haahahahahaahah ma hajde bgt poserem se na ekipu koju ovi hadalji nabuse 100 poena za 36 minuta hahahahaha fuj
sviju mi ljudi se predali ima dvaes minuta mi fol pratimoQUARTERBACK je napisao/la:jbt jel igraju oni odbranu uopste ne kontam kako im ovakva ekipa da 90+ koseva za 3/4brile je napisao/la:budi se cikago hahhahahahahah

SPARTANS FC
SPARTANS FC
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Davis i Oladipo djecu vam yebem ,poserem ti se na obrve panjino jedna ti si lucas leiva ovog sporta
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Nista od kembe aaa ??jopaa7 je napisao/la:Solidno da, moze on ovo proci.
Drummond majstor 1/4 10 poena.
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahahahaha 30 razlike ne vjerujem pa boktejebo i kosarka i kladionica iz dana u dan ista prica zivota mi ni kemba ljudima nece proci jer nece ni ulazit vise na 13 ce i ostat e ebo te dan bogovi uvijek isto fakat nevjerovatno da se ovo ponavlja pa jel moguce cuj salrot bobketsiii ahahajahahaahahahah ne mogu ni zaspat sad posran ovakav sanjat cu ih majku im yebembrile je napisao/la:sviju mi ljudi se predali ima dvaes minuta mi fol pratimoQUARTERBACK je napisao/la:jbt jel igraju oni odbranu uopste ne kontam kako im ovakva ekipa da 90+ koseva za 3/4brile je napisao/la:budi se cikago hahhahahahahah
![]()
![]()
jos ja sve sto sam imao stavio na kontrahendikep 15,5 nece ni to proci
![]()
![]()
sto je najgore nisi ni ovo pogodio sad su hornetsiQUARTERBACK je napisao/la:
ahahahahaha 30 razlike ne vjerujem pa boktejebo i kosarka i kladionica iz dana u dan ista prica zivota mi ni kemba ljudima nece proci jer nece ni ulazit vise na 13 ce i ostat e ebo te dan bogovi uvijek isto fakat nevjerovatno da se ovo ponavlja pa jel moguce cuj salrot bobketsiii ahahajahahaahahahah ne mogu ni zaspat sad posran ovakav sanjat cu ih majku im yebem

joj ne mogu sebi doc sta im ljudi rade pa nasi sparsi sarajevski ne bi ovoliko gubili

- QUARTERBACK
- Kontakt:
gahahahaahahahahaha brate ja sam onaj old school tip ne pratim ove trendove mijenjanja imena i grbova, maloprije gledam gore rezultate vidim grb neki okrugli crveni konto miami igra s olimpiakosom na prvu zivota mibodi123 je napisao/la:sto je najgore nisi ni ovo pogodio sad su hornetsiQUARTERBACK je napisao/la:
ahahahahaha 30 razlike ne vjerujem pa boktejebo i kosarka i kladionica iz dana u dan ista prica zivota mi ni kemba ljudima nece proci jer nece ni ulazit vise na 13 ce i ostat e ebo te dan bogovi uvijek isto fakat nevjerovatno da se ovo ponavlja pa jel moguce cuj salrot bobketsiii ahahajahahaahahahah ne mogu ni zaspat sad posran ovakav sanjat cu ih majku im yebem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj ne mogu sebi doc sta im ljudi rade pa nasi sparsi sarajevski ne bi ovoliko gubili![]()

ma bjez nije humano 130 koseva primiti od ovih namjestena tekma zivota mi

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Cuj olimpiakos gahahaha nisi ni ti dobar.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- QUARTERBACK
- Kontakt:
GabrielBatistuta je napisao/la:Cuj olimpiakos gahahaha nisi ni ti dobar.

da mi je neko pokazao ovo u predsezoni ovako ja bi reko igraju prijateljsku s olimpom

- Terminator2
- Kontakt:
gahahahaahahahahaha brate ja sam onaj old school tip ne pratim ove trendove mijenjanja imena i grbova, maloprije gledam gore rezultate vidim grb neki okrugli crveni konto miami igra s olimpiakosom na prvu zivota mi
kad ono atlanta promijenila grb
[/quote]
------------------
ma sve je namjesteno kad se padne a kako sam ja pogodio 1

------------------
ma sve je namjesteno kad se padne a kako sam ja pogodio 1

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
aj terminatore odje.bi idi igraj imaginarne listice na koje ulazes pare s monopola lafo dobijes 1000 eura i onda kukas da ti neko posalje 20 centi
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
QUARTERBACK je napisao/la: gahahahaahahahahaha brate ja sam onaj old school tip ne pratim ove trendove mijenjanja imena i grbova, maloprije gledam gore rezultate vidim grb neki okrugli crveni konto miami igra s olimpiakosom na prvu zivota mi![]()
kad ono atlanta promijenila grb
![]()
ma bjez nije humano 130 koseva primiti od ovih namjestena tekma zivota mi![]()

i ja sam bas neku noc kad sam vidio grb atlante sjebo se koji je ovo reko qurac olimpiakos igra

130 primili od ovih nesretnika i onda sutradan igraju protiv oklahome stavis na oklahomu oni pobjede 20 razlike, tako ce to bit

- Terminator2
- Kontakt:

Cuda jesu moguca al msm da je ovo ipak znanje..

@GabrielBatistuta--pa ja ne znam ko je kome trezio prije par dana ja tebi ili ti meni

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Haha mozes li postaviti sliku poruke u kojoj sam ti trazio ili ces nastaviti lagati ? Nikad nikome nisam trazio ni centa niti cu traziti razbojnice lazovski !
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- Terminator2
- Kontakt:
Jaooo ma nemoj ljude na tu foru uzimat haj postavi haj postavi kao da si ti u pravu..Hoces li stvarno da je postavim i da ti tih 600 postova bude uzalud.. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.