FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 03 nov 2015, 23:03

ChWilla je napisao/la:ma hajd' kad traži u drugima. od toga ni najveći nisu imuni. ali kad ga traži u paščetu...
to meni i ide najvise na nerve od svega
izgubiti nije sramota, izgubiti pickasto jeste
ali kad se jos iz kluba sprdaju sa tim dok ja evo vec treci dan grizem nokte zbog toga...e nabijem ih na ****
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 03 nov 2015, 23:08

Šta vele, onaj kralj banana iz Ljubljane opet oko Grbavice, hoće da pravi stadion!? :cool:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2015, 00:02

Mene samo zanima sta ce uprava rec ako recimo izgubimo jednu od ove dvije kuci....hocel smijenit Sablju
=\_1921_/=

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 04 nov 2015, 00:17

Biki je napisao/la:Šta vele, onaj kralj banana iz Ljubljane opet oko Grbavice, hoće da pravi stadion!? :cool:
Samo sto nije :kafa:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 nov 2015, 01:37

dejavu je napisao/la:
Biki je napisao/la:Šta vele, onaj kralj banana iz Ljubljane opet oko Grbavice, hoće da pravi stadion!? :cool:
Ja ipak mislim da je kralj mandarina u pitanju,bananamen
je otisao u pizdice kod tarcina da investira u kukuruz.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 04 nov 2015, 01:53

Dabogdom da je on uletio umjesto Misimovica, ako ništa vladao bi profesionalizam, a ne amaterizam.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 04 nov 2015, 07:55

pile87 je napisao/la:Mene brine samo ovaj period do polusezone. I nemam dileme da cemo bolje i jace izgledati u nastavku sezone. Ono sto zaista raduje je to da se ekipa pokusava dici za nivo pregovara se sa ozbiljnim menadzerima i ozbiljnim igracima. Po svima prilikama mjenjaceno prilican broj igraca. Ali ne samo mi nego i pitari izgleda mjenjaju veci broj igraca. Zrinjski ce dovesti par igraca na pozicijama gdje se zele pojacati jer su oni od svih ekipa uradili najpametni prelazni rok na pocetku sezone zatim siroki koji je relativno kasno doveo neke igrace ali su imali polusezonu da se uhodaju. Misljenja sam da ce svi uci jaci u nastavak osim ekipa za koje bude evidentno da vec ispadaju.
Nama mora biti evropa jednostavno mora radi koeficijenta radi publike radi renomea kluba.
Ali i ti ga znas pomastiti drug....jel opet janje na proljece??
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 nov 2015, 08:24

Gator je napisao/la:Dabogdom da je on uletio umjesto Misimovica, ako ništa vladao bi profesionalizam, a ne amaterizam.
A ti znaš da bi sa ovim drugim vladao profesionalizam?

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 04 nov 2015, 08:48

Kad je sa slavijom zna li se ista?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 nov 2015, 08:49

FKZ1921 je napisao/la:
Gator je napisao/la:Dabogdom da je on uletio umjesto Misimovica, ako ništa vladao bi profesionalizam, a ne amaterizam.
A ti znaš da bi sa ovim drugim vladao profesionalizam?
Sigurno bi bio profesionalizam kao sa Olimpijom iz Ljubljane. cccc
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 nov 2015, 08:58

ja kako sam čuo, na tog bananamena su se žalili navijači Olimpije. Ali to nije problem ako je ulaganje u stadion u pitanju. Uložiš u objekat, dobiješ prostore ili kako će već biti regulisano kroz tu novu firmu i to je to. Nema neke veze sa klubom sem tog nekog odnosa u poslovnim prostorima.
Čuo sam i ja razne priče na tu temu. Ponudio čovjek ovo, ponudio ono, a suština je da to samo par ljudi zna. Na osnovu ovoga sa Olimpijom može se reći da više vjerujem ovima koji su ga odbili, a sa druge strane Osimi su sa njim sjedili u prvi mah. Mada mogao je on jedno pričati njima, a drugo ovdje.
Na kraju krajeva mislim da i Miske može donijeti dovoljno love i praviti tribine. Problem je koga naći da vodi sportski segment kluba jer kakav god da je ulagač, ako nema rezultata nema ni povrata love ni ničega.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 nov 2015, 09:01

zaboljisportuBiH je napisao/la:ja kako sam čuo, na tog bananamena su se žalili navijači Olimpije. Ali to nije problem ako je ulaganje u stadion u pitanju. Uložiš u objekat, dobiješ prostore ili kako će već biti regulisano kroz tu novu firmu i to je to. Nema neke veze sa klubom sem tog nekog odnosa u poslovnim prostorima.
Čuo sam i ja razne priče na tu temu. Ponudio čovjek ovo, ponudio ono, a suština je da to samo par ljudi zna. Na osnovu ovoga sa Olimpijom može se reći da više vjerujem ovima koji su ga odbili, a sa druge strane Osimi su sa njim sjedili u prvi mah. Mada mogao je on jedno pričati njima, a drugo ovdje.
Na kraju krajeva mislim da i Miske može donijeti dovoljno love i praviti tribine. Problem je koga naći da vodi sportski segment kluba jer kakav god da je ulagač, ako nema rezultata nema ni povrata love ni ničega.
:clap: :thumbup:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 04 nov 2015, 09:03

delinjo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Mene brine samo ovaj period do polusezone. I nemam dileme da cemo bolje i jace izgledati u nastavku sezone. Ono sto zaista raduje je to da se ekipa pokusava dici za nivo pregovara se sa ozbiljnim menadzerima i ozbiljnim igracima. Po svima prilikama mjenjaceno prilican broj igraca. Ali ne samo mi nego i pitari izgleda mjenjaju veci broj igraca. Zrinjski ce dovesti par igraca na pozicijama gdje se zele pojacati jer su oni od svih ekipa uradili najpametni prelazni rok na pocetku sezone zatim siroki koji je relativno kasno doveo neke igrace ali su imali polusezonu da se uhodaju. Misljenja sam da ce svi uci jaci u nastavak osim ekipa za koje bude evidentno da vec ispadaju.
Nama mora biti evropa jednostavno mora radi koeficijenta radi publike radi renomea kluba.
Ali i ti ga znas pomastiti drug....jel opet janje na proljece??
Dva janjeta i ko zna sta jos, jel postalo moderno izmisljati neko janje ako jeste nadji moj post gdje to radim ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 04 nov 2015, 09:14

jebla vas janjad više, samo lupetate a nista se nikad ne mjenja.
Volim te Zeljo!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 04 nov 2015, 09:16

Sto se tice rezultata nepovratna steta je vec napravljena.. Zaostajemo 8 bodova za europom i uz ovakve oscilacije u igri do kraja jesenjeg dijela prvenstva mozemo zaostajati samo vise.. Ta janjad su kod nas relativan pojam.. I Joco je bio za janjeta pa se pomnozio sa nulom kada je dosao..

I moze li neko ovom Alihodzicu reci da vise ne daje nikakve izjave.. Nije dobar nikako..
BUDI ŽELJO !!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 04 nov 2015, 09:22

Alihodžić je pravo glup, ako je ovo izjavio, nismo se mogli sastaviti, šta on lupeta,treba mu zabranit da daje izjave, mislim da ima pametnijeg posla, bliži se prelazni rok, nek razmišlja koga prodati-koga dovesti i tako.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 04 nov 2015, 09:32

MuhamedTM je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
Ja ipak mislim da je kralj mandarina u pitanju,bananamen
je otisao u pizdice kod tarcina da investira u kukuruz.
Ma, salim se, samo da malo relaksiram temu i skrenem s mucne rasprave! ;)

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 04 nov 2015, 10:08

Kad je sa slavijom zna li se ista?

Mislim da je nedjelja u 13:00 .
Brkica

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 nov 2015, 10:44

Choks je napisao/la:Kad je sa slavijom zna li se ista?

Mislim da je nedjelja u 13:00 .
Dobro mislis...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 04 nov 2015, 11:58

e je.bo ga nedjelja vise
Manijaci Zeljini

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 36 gostiju.