Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Veceras ce izaci sunce... Rooney dao gol
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Da Allah dž.š. da da ovo bude prekretnica. AMIN
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
E vise **** te grob vrijme je lingarde bravo majstoreee
Bravo Jesse, damu do poda.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kako mu je ostavi Rooney doktorski zamalo 2:0
''Neka me mrze samo da me se boje''
Lingard je beton! KOliko je konkretniji od sj...og Memphisa
Sad je Rooney zacementirao svoju poziciju do kraja vizionarovog mandata, ako je uopšte bila u pitanju 

06.02.1958. Munich air disaster
Rojo strasno dobar veceras
CARRICK! LINGARD! ROOOOONEEEEEY!!!
Joj situacije, imaju 3 na 3 Rooney ulazi, promijene stranu i onda vrate odbrani. Ja bih se isjekao...
Smalla ne treba komentarisati, momcina izrasta u zvjer. Nevjerovatno, al vise je normalno da dobije 100 % duela da tak kazem, spasi koji gol, strasno postavljanje, citanje igre,... 

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Veceras se fakat korektno igralo,a stvorilo se finih sansi za gol,na kraju smo ga dali iz odlicne akcije
Al' naravno ipak je ovo slabiji protivnik od ekipa iz Prema pa cemo vidjet da li ce opet ovo biti samo slucajnost napadacke igre
Al' naravno ipak je ovo slabiji protivnik od ekipa iz Prema pa cemo vidjet da li ce opet ovo biti samo slucajnost napadacke igre
-
- Kontakt:
Smallu trebaju svi da se sagnu !!! 
Dobra utakmic dosta prilika,losa realizacija.Nadam se da mozemo ovako nastaviti igrati napadacki a ne cuvati loptu ko da je nikad nismo vidjeli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Dobra utakmic dosta prilika,losa realizacija.Nadam se da mozemo ovako nastaviti igrati napadacki a ne cuvati loptu ko da je nikad nismo vidjeli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro je, preživjesmo
Jel moguce da je ovaj Depay ovako propao,pa covjek je izveo 50 slobodnjaka od kada je dosao a niti jedan nije bio opasan
Depayu treba podrška. Rooneyu svaka čast pa mu je daje, tako se postavlja primjer i tako se nastupa kapitenski. Šta reći, imamo ogromnu sreću s ovim mladićima, jedan uđe u formu čim drugi iz nje izađe.
Igra je bila sve samo ne dosadna. Živci su mi se istanjili ali je pobjeda tim slađa!
Rekao sam i ponavljam, do efikasne realizacije se dolazi praksom. Mi smo se večeras praksali na slabašnom ruskom ekipom. Oni su me razočarali jer su puno bolje igrali u Rusiji prije dvije sedmice.
I da, koliko je nama sve lakše kada je Carrick u formi. Čim nije u formi meni je raspoloženje ravno nuli.
Rooney jedan dobar potez i onda tri katastrofalna
Nego, šta je reć', ko je prvi u grupi
?
Igra je bila sve samo ne dosadna. Živci su mi se istanjili ali je pobjeda tim slađa!
Rekao sam i ponavljam, do efikasne realizacije se dolazi praksom. Mi smo se večeras praksali na slabašnom ruskom ekipom. Oni su me razočarali jer su puno bolje igrali u Rusiji prije dvije sedmice.
I da, koliko je nama sve lakše kada je Carrick u formi. Čim nije u formi meni je raspoloženje ravno nuli.
Rooney jedan dobar potez i onda tri katastrofalna

Nego, šta je reć', ko je prvi u grupi

samo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nema Felle na klupi? Očito da je LvG samouvjeren da ovo dobija jer nema spreman plan B. Također, Fella nije uopšte bio loš u zadnjih nekoliko tekmi koje je igrao.
Zanimljiva je ova rotacija Borthwick-Johnson umjesto Tuanzebea. B-J može igrati i na LB i to mora biti jedan od razloga. Mada ja mislim da je ovo najvažniji razlog:
Ukoliko Carrick i Bastian nastave kako su krenuli ne brinem se za današnji rezultat. Već sam spomenuo to, a isto mišljenje sam čitao i prije na forumu, da kada je Carrick raspoložen mi ne gubimo i dobro igramo. Nadam se da će Wazza zabiti i dobro igrati. Od Martiala i Lingarda očekujem predstavu u skladu s onim šta su već prikazali do sada da pokažu i danas. Od rezervi tipujem na ulazak Herrere i Depaya a moja lična želja je da vidim i Pereiru u drugom poluvremenu.
Sretno nam!
Zanimljiva je ova rotacija Borthwick-Johnson umjesto Tuanzebea. B-J može igrati i na LB i to mora biti jedan od razloga. Mada ja mislim da je ovo najvažniji razlog:
GGMU!One youth player starts and two on bench...3,764 consecutive #mufc first team games since Oct 1937 with youth product in squad #longevity
Ukoliko Carrick i Bastian nastave kako su krenuli ne brinem se za današnji rezultat. Već sam spomenuo to, a isto mišljenje sam čitao i prije na forumu, da kada je Carrick raspoložen mi ne gubimo i dobro igramo. Nadam se da će Wazza zabiti i dobro igrati. Od Martiala i Lingarda očekujem predstavu u skladu s onim šta su već prikazali do sada da pokažu i danas. Od rezervi tipujem na ulazak Herrere i Depaya a moja lična želja je da vidim i Pereiru u drugom poluvremenu.
Sretno nam!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.