BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 nov 2015, 17:51

Hvala, momci... :thumbup:

Ovako na prvu, jaci smo mi realno.... ali, ovo je baraz, bice yebeno.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 03 nov 2015, 18:26

Ko sudi, jesu li delegirani već?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2015, 18:34

HankMoody je napisao/la:Ko sudi, jesu li delegirani već?
Nije jos objavljeno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 03 nov 2015, 18:38

Ovaj objektivni sudi :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 nov 2015, 19:25

Apsolutno očekivan spisak. Uvodi se sve više novih imena i to je zaista pozitivno jer je važno da svi ti igrači, iako sada nisu u ozbiljnim kombinacijama, budu tu, polako postaju dio reprezentacije zato što će u budućnosti upravo oni biti ti koji će činiti kostur ovog tima. Pohvale za Mešu! :bih:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 03 nov 2015, 19:27

Husika je napisao/la:
Ovaj objektivni sudi :mrgreen:
[youtube][/youtube]
joj, ovo sam sinoć vidio, suze me zalile... :lol: :lol:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 03 nov 2015, 20:19

bhfanatic14 je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Mesa gdje ti je sad s.vranjes i semir stilic? A zvao si svena i pretplatnika bh repke hadzica. .. providan si... krunic tek cemo vidjet jel od pomoci plus za njega.
Tino zaslužuje poziv ..
Po cemu on dobija poziv prije stojana i stilica?? Ako moze iskren odgovor... ili hadzic prije ovog dvojca?? Radi se o tome pisete zasluzeno a dodje na okupljanje i nikad minue ne odigra uvjek klupa ili povrijedjen. Sta nam onda vrijedi taj igrac?
Čuj ne igra minute , ko je asistirao Pjaniću na SP ? :)
Protiv Nigerije po meni je dokazao koliko mu znači dres ove države , najbolji igrač Hajduka. Možda čak sa Tinom i u prvih 11.
"We need to suffer. And we need to fight."

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 03 nov 2015, 20:31

Raja, u koliko kontate na Centrotrans stanicu ? Sta je bolje uzeti jug ili sjever ako ima kakve razlike uopste ?

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 03 nov 2015, 20:47

Mozda ces s juga ljepse gledati utakmicu,jer zna pocesto BHF donijeti na sjeveru veliki broj zastava te se maše nekoliko minuta sa svim zastavama te tad ne mozes pratiti utakmicu kako treba.Nekad budu samo dvije velike ali mozes pratiti utakmicu.Ja licno idem na sjever skoro svaku,jer je dosta bolja atmosfera na sjeveru nego na jugu gdje imas 5-6 navijackih skupina...Cak i kod svercera je skuplji sjever nego jug...

U Zenici je sutra prodaja gdje je novi centrotrans preko puta urbana?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 nov 2015, 20:51

@captain4

Po cemu on dobija poziv prije stojana i stilica?? Ako moze iskren odgovor... ili hadzic prije ovog dvojca?? Radi se o tome pisete zasluzeno a dodje na okupljanje i nikad minue ne odigra uvjek klupa ili povrijedjen. Sta nam onda vrijedi taj igrac?[/quote]
Čuj ne igra minute , ko je asistirao Pjaniću na SP ? :)
Protiv Nigerije po meni je dokazao koliko mu znači dres ove države , najbolji igrač Hajduka. Možda čak sa Tinom i u prvih 11.[/quote]

To je bilo kod papeta, kod adze... pricamo sada kod mese ne igra ni minute i odkad on ne igra prodisali smo. Vidim izbjegajes istinu. Znaci uvjek na spisku a minute ne igra. al svakom svoje, ja bi volio neka pocnu i on i anel pa nek se dokazu :kafa: mislim da irci nebi imali nista protiv.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 nov 2015, 21:19

Anel Beckenbauer, momak slomio ruku nema veze, igrat ce sa rukom u gipsu kao Beckenbauer 1970 :kafa:
Jedan je Anel :tokralju:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 03 nov 2015, 21:29

Nerminovic je napisao/la:Anel Beckenbauer, momak slomio ruku nema veze, igrat ce sa rukom u gipsu kao Beckenbauer 1970 :kafa:
Jedan je Anel :tokralju:
slika
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
"We need to suffer. And we need to fight."

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 03 nov 2015, 23:35

Korektan spisak ovaj put.
Naravno mrlja ce uvijek biti tri imena,Hadzic,Sušić i Vranješ.Postenije je da su tu Štilić,Vrančić i Prcić ali ovaj put necemo dramiti.

4 ili 5 igraca su visak,zivo me zanima ko ce otpasti.Po ligici,to bi trebali biti Vranjes,Hadzic ili Grahovac,Zec,Sušić i Aničić ali hajde da sacekamo.

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 03 nov 2015, 23:48

Fidelis je napisao/la:Korektan spisak ovaj put.
Naravno mrlja ce uvijek biti tri imena,Hadzic,Sušić i Vranješ.Postenije je da su tu Štilić,Vrančić i Prcić ali ovaj put necemo dramiti.

4 ili 5 igraca su visak,zivo me zanima ko ce otpasti.Po ligici,to bi trebali biti Vranjes,Hadzic ili Grahovac,Zec,Sušić i Aničić ali hajde da sacekamo.
.......o postenju :rol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 nov 2015, 00:14

TSS - u ovom trenutku definitivno zasluzuje sansu ispred Prcica ili Stilica, pa i Vrancica, tako da ima svoje mjesto medju 25 pozvanih, igra redovno u Hajduku, mlad. Prcic se jos uvijek nije dokazao niti se u jednom klubu do sada nametnuo - vrijeme je pred njim. Stilic, ocekivao sam ga prije 4,5 godina u ligi 5 i nevjerovatno koliko mi se svidjao kao igrac i kao majstor s loptom, ne znam sta se s njim desilo...imao je priliku da se pokaze na treninzima na proslim okupljanjima, ocito da nije polozio;

Hadzic - nije klasa ali je korektno odradio posao u nekim utakmicama u kvalama i sigurno da zasluzuje svoje mjesto medju 25 prije Stilica i Prcica, bar u ovom trenutku... nadam se da nece biti u prvih 11.

Vranjes - nas najokretniji i najbrzi stoper, pa i najborbeniji, koji kvalitetno moze odigrati i na desnom beku...vrlo lahko bi mogao biti dio takticke zamisli selektora ako bi na drugoj strani zaigrao brzonogi Long...

Mislim da ce otpasti Zec, Anicic i Hodzic, ili Grahovac...vrlo moguce i Hajrovic...nadam se da ce Izet ostati u kadru, zna se zbog cega..

Vidjet cemo da li ce se Krunic pokazati na treninzima...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 nov 2015, 00:28

SITNOOOOO..

009 :mrgreen:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 04 nov 2015, 00:38

hurem je napisao/la:TSS - u ovom trenutku definitivno zasluzuje sansu ispred Prcica ili Stilica, pa i Vrancica, tako da ima svoje mjesto medju 25 pozvanih, igra redovno u Hajduku, mlad. Prcic se jos uvijek nije dokazao niti se u jednom klubu do sada nametnuo - vrijeme je pred njim. Stilic, ocekivao sam ga prije 4,5 godina u ligi 5 i nevjerovatno koliko mi se svidjao kao igrac i kao majstor s loptom, ne znam sta se s njim desilo...imao je priliku da se pokaze na treninzima na proslim okupljanjima, ocito da nije polozio;

Hadzic - nije klasa ali je korektno odradio posao u nekim utakmicama u kvalama i sigurno da zasluzuje svoje mjesto medju 25 prije Stilica i Prcica, bar u ovom trenutku... nadam se da nece biti u prvih 11.

Vranjes - nas najokretniji i najbrzi stoper, pa i najborbeniji, koji kvalitetno moze odigrati i na desnom beku...vrlo lahko bi mogao biti dio takticke zamisli selektora ako bi na drugoj strani zaigrao brzonogi Long...

Mislim da ce otpasti Zec, Anicic i Hodzic, ili Grahovac...vrlo moguce i Hajrovic...nadam se da ce Izet ostati u kadru, zna se zbog cega..

Vidjet cemo da li ce se Krunic pokazati na treninzima...
Ako otpadne Hodzic to ce biti vrlo nepravedna odluka koja se nece moci braniti nicim.
Vranjes je neinteligentan igrac i tu manu tesko da ce ikada ispraviti.Mene je uvijek strah takvih igraca,nikad ne znas kakvu glupost ce napraviti,primjer penal protiv Belgije.
Sto se tice ostalog,da su ovi dobili sansu siguran sam da bi je iskoristili bolje od Hadzica ili Sušića.Štilič nikad nije dobio sansu kod Bazdarevica,Vrančić je dobio 10 minuta protiv Andore i iako je pokazao dosta i u tih 10 minuta sklonjen je.
Prcić takodje nikad nije dobio sansu.Dobio je protiv Kipra i odigrao u najmanju ruku podjednako kao Anel i Tino,medjutim on je sklonjen kao neko ko nije zadovoljio a ovi su ostali kao neko ko je zadovoljio,smijesno.

I najvaznije,klubovi i lige u kojima igraju pomenuti igraci se ne mogu porediti,jedan Torino drzi u sahu Juventus 93 minute i do tog poraza bio 5 je na tabeli jedne lige 5,tako da je ta susicevska prica o standardnosti u svom klubu deplasirana sama po sebi posto se radi o klubovima debelo razlicitog kvaliteta.Pa i taj Apoel je za Šturm i Hajduk Mancester Junajted.A Štilić igra u Apoelu i ima bolji ucinak nego Tino u Hajduku.

Samo posteno moramo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 nov 2015, 01:28

Ja govorim o trenutnom stanju.
Ajmo ovako gledati:
kvalitet igraca, forma, standardnost u timu, doprinos reprezentaciji u ovim kvalama + plus stvar taktike...mislim da jedan Mesa tako gleda.

Zasto bi bila nepravda odstraniti igraca (Hodzic) koji je 4.izbor u napadu (nakon Dzeke, Vede i Djurica) i koji nece dobiti ni minute da zaigra...dakle visak?

Zasto zvati Prcica, Stilica i Vrancica kada po ovim gore nabrojanim karakteristikama ne zasluzuju poziv, a niti su igraci koji prave razliku na terenu...bili bi tek 5.zamjena na svojim pozicijama...dakle visak U OVOM TRENUTKU...ne kazem da im nije trebalo dati priliku ranije, niti da im ne treba dati sansu u buducnosti...vrijeme je pred njima...TSS igra redovno, igra dobro, ima dobar sut, zna napraviti prodor, dobro se zagraditi, jak na nogama, i dugo je u reprezentaciji (doduse nezasluzeno dugo - nepotizam), a uz to smatram da kvalitetom u ovom trenutku nije losiji od pomenutog trojca kada se sve uzme u obzir; zasto onda gomilati igrace koje neces ni koristiti u ove dvije utakmice?

Vranjes - kao sto rekoh, zbog svoje borbenosti, brzine i okretnosti vrlo lahko ga mozemo vidjeti u prvih 11 kao plod Mesine taktike (ako bude igrao Long), jer drugog stopera nj.karakteristika nemamo...plus moze igrati d.beka...dakle - vrlo zahvalan igrac, i svakako da zasluzuje svoje mjesto medju 23.

Hajrovic - ne igra za Eibar, ali je jedan od rijetkih igraca s klupe koji bi mogao napraviti razliku na terenu (prodor, dribling, sut) u slucaju da nam rezultat ne ide na ruku...prva zamjena Visci na d.krilu u formaciji s jednim kl.napadacem...

Itd...

Nije ovo prijateljska utakmica pa samim tim ni vrijeme za nekakvo aman zaman eksperimentisanje.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 04 nov 2015, 09:08

Kad je tacno okupljanje ??
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 04 nov 2015, 09:39

Da ga hoće Džekson danas ućerati Bayeru, pa da dobije jako potrebno samopouzdanje prije baraža...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, UtdBiH21, zikerrz21 i 35 gostiju.