ppppp je napisao/la:Sve ispod 20 razlike da se udaramo nogom u dupe
Bice,bice..Moze li netko nabrojati koji su igraci povrijedeni kod Zvezde?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ppppp je napisao/la:Sve ispod 20 razlike da se udaramo nogom u dupe
Dangubic, Mitrovic, Tejic ( ne znam da li se oporavio?). Ne gledam utakmicu, zato i ne znam.lumani je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Dangubic, Mitrovic, Tejic ( ne znam da li se oporavio?). Ne gledam utakmicu, zato i ne znam.lumani je napisao/la:
Ma kakav Amer, jedino Williams sto je zapeo sa konopljom pa nije angazovan trenutno. Nego nas ta pozicija 4 unisti.lumani je napisao/la:
Pa brate ja mislio neki strasni Amer povrijeden..Zvezda slabija za nekih 40%..Danas uzas.
Tribalian je napisao/la:Ma kakav Amer, jedino Williams sto je zapeo sa konopljom pa nije angazovan trenutno. Nego nas ta pozicija 4 unisti.lumani je napisao/la:
Pa brate ja mislio neki strasni Amer povrijeden..Zvezda slabija za nekih 40%..Danas uzas.Zato i ne gledam utakmicu, zivci otisli u 100pm. Bice tu verovatno jos 1-2 otkaza i jos 2-3 pojacanja. Mozda je i bolje sto nismo u top formi na pocetku sezone pod uslovom da Radonjic ima neki plan kako ce to da tempira kasnije.
Pa nema vise time out-a ako se ne varam pa zato nije mogao traziti.Tribalian je napisao/la:Trener Partizana je veliki gospodin, pravimo seriju 13-0 , on ne trazi time out.
arelinho je napisao/la:Pa nema vise time out-a ako se ne varam pa zato nije mogao traziti.Tribalian je napisao/la:Trener Partizana je veliki gospodin, pravimo seriju 13-0 , on ne trazi time out.
Pa da. Govorili su Edin i Kole kad je trajala serija da nema vise time out-a da iskoristi. Nisam gledao citav tok meca evo tek se bas sad skroz ukljucio u mec.Tribalian je napisao/la:arelinho je napisao/la:Pa nema vise time out-a ako se ne varam pa zato nije mogao traziti.Tribalian je napisao/la:Trener Partizana je veliki gospodin, pravimo seriju 13-0 , on ne trazi time out.![]()
Jel zayebavas? U prvih par minuta potrosio sve ?
Pratim utakmicu, ali sam ubedjen bio da je trazio samo jedan.arelinho je napisao/la: Pa da. Govorili su Edin i Kole kad je trajala serija da nema vise time out-a da iskoristi. Nisam gledao citav tok meca evo tek se bas sad skroz ukljucio u mec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.