FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
normalo da niste, nas dzimi je jedan gospodin Cojek, nece on da vas rasplace, vi da kupite majice a on da vas sjebe. Ma kakav
Opet privatizuješ i forum i ove temu ,a nemaš pravo na to...opet me tjeraš, ko da je ovo tvoj forum...ja sam ti vec govorio da se uzalud trudiš.subzero81 je napisao/la:pa zbog osoba kao sto si ti ja bi volio da Borac uzme makar jedan trofej. Zato sto takvi kao ti to ne bi podnijeli, a meni je tako svejedno. Borac igra u evropi poslije toliko godina. Pajdo meni je srce puno. Fazon je u tome da vi ne kontate da vi niste osvojili ovo prvenstvo i kup, nego vam je nasa uprava katastrofanim prelaznim rokom to sve poklonila.
a ko je smijesan, pa smjesan si ti jaro, non stop visis na temi Borca umjesto na temi svoga kluba i ovde smaras i prosipas gluposti. pomislice ljudi da potajno volis borac. Meni je smijesno koliko si ti Borcem opterecen, uzeli ste oba trofeja a ti ovde dokazujes nesto. Pa sta ce tek biti sledece sezone kad ostanete daleko iza nas. Tek onda ima da nas smoris. Covjece otkaci se teme Borca idi radi nesto.
Da, teško si iskompleksiran sa Željezenicarom, kao i vecina ovih navijaca Borca ovdje na forumu.
Kao potvrda teških trauma i kompleksa stoje tvoje pisanje i postovi.
Evo ovaj zadnji je najbolji primjer : Ti bi volio da Borac uzme jedan trofej samo radi MENE hahahha - a ne radi sebe ili što volis svoj klub....ko fol boli te kita za titula (a tu pricaju svi vi kolektivno mantrate i ponavljate ko papagaji) , a uvece MAŠTATE kako dolazite do istih

Vi ste cirkus navijaci, toliko komedije, samoobmana ali i dvolicnosti niti jedna navijacka skupina nema.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
ma nek stisnu zube sad, kad ce ako nece sad, nek umru na terenu al nek umru ko ljudi a ne ko picke, pa nek prime i petaka nista ne bi zamjeriosubzero81 je napisao/la:pa zbog osoba kao sto si ti ja bi volio da Borac uzme makar jedan trofej. Zato sto takvi kao ti to ne bi podnijeli, a meni je tako svejedno. Borac igra u evropi poslije toliko godina. Pajdo meni je srce puno. Fazon je u tome da vi ne kontate da vi niste osvojili ovo prvenstvo i kup, nego vam je nasa uprava katastrofanim prelaznim rokom to sve poklonila.
a ko je smijesan, pa smjesan si ti jaro, non stop visis na temi Borca umjesto na temi svoga kluba i ovde smaras i prosipas gluposti. pomislice ljudi da potajno volis borac. Meni je smijesno koliko si ti Borcem opterecen, uzeli ste oba trofeja a ti ovde dokazujes nesto. Pa sta ce tek biti sledece sezone kad ostanete daleko iza nas. Tek onda ima da nas smoris. Covjece otkaci se teme Borca idi radi nesto.
a nema tu vise kalkulisanja, staima da cuva, pa isto mu je primio go ne primio shvatas o tom sam ja govorio
TREĆI PUT ČASTIMO !
U danasnjem izdanju Blica za RS ima veoma interesantan clanak u vezi Borca, ne znam jeli ko citao? Rado bih ga i prekucao da sam uzimao danasnji blic, ali sam ga citao na kafi...
Uglavnom se govori o losem vodjenju ekipe od strane Marica i veoma losem ucinku u ovoj polusezoni, o mrsavim gostovanjima sa samo jednim bodom i kilavim igrama kod kuce protiv losijih ekipa..
Oglasila se i uprava koja nije zadovoljna Maricom ove polusezone, ali ce se sacekati i zadnja utakmica protiv Sarajeva i onda ce se odlucivati o daljoj sudbini Marica, a sudeci prema izjavama Sipovca i predsjednika upravnog odbora Mice Milovanovica, njemu su dani odbrojani! Rekli su da poslije odlazka Baje morali su brzo reagovati, nisu imali puno izbora pa su angazovali Marica, jer navodno nisu imali bolju opciju.
Uglavnom se govori o losem vodjenju ekipe od strane Marica i veoma losem ucinku u ovoj polusezoni, o mrsavim gostovanjima sa samo jednim bodom i kilavim igrama kod kuce protiv losijih ekipa..
Oglasila se i uprava koja nije zadovoljna Maricom ove polusezone, ali ce se sacekati i zadnja utakmica protiv Sarajeva i onda ce se odlucivati o daljoj sudbini Marica, a sudeci prema izjavama Sipovca i predsjednika upravnog odbora Mice Milovanovica, njemu su dani odbrojani! Rekli su da poslije odlazka Baje morali su brzo reagovati, nisu imali puno izbora pa su angazovali Marica, jer navodno nisu imali bolju opciju.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
da ja nebi dalje privatizovao temu. ja i nisam navijac vec simpatizer Borca, pogrijesio si adresu, ti ocigledno jesi navijac ali onaj internet huligan, jesi li kupio majicu, ako je ne kupis onda i nisi pravi navijac, znas sine
o iskompeksiranosti necemo TI INTERENT NAVIJACU visis na temi FK Borac svaki dan tako da trebas prvo da znas sta znaci iskomplekisran covjek pa onda sine prosipaj termine koje cujes od mame i tate.
Budi siguran da 99% simpatizera Borca na ovom forumu zaboli ku.rac za zeljom. Nas samo zanima NAS Borac
o iskompeksiranosti necemo TI INTERENT NAVIJACU visis na temi FK Borac svaki dan tako da trebas prvo da znas sta znaci iskomplekisran covjek pa onda sine prosipaj termine koje cujes od mame i tate.
jos jedan dokaz iskompleksiranosti , ja sam rekao radi ljudi kao sto si ti, to nije istoTi bi volio da Borac uzme jedan trofej samo radi MENE
Budi siguran da 99% simpatizera Borca na ovom forumu zaboli ku.rac za zeljom. Nas samo zanima NAS Borac
Aha vidim koliko vas boli kita za Željom.subzero81 je napisao/la:da ja nebi dalje privatizovao temu. ja i nisam navijac vec simpatizer Borca, pogrijesio si adresu, ti ocigledno jesi navijac ali onaj internet huligan, jesi li kupio majicu, ako je ne kupis onda i nisi pravi navijac, znas sine
jos jedan dokaz iskompleksiranosti , ja sam rekao radi ljudi kao sto si ti, to nije istoTi bi volio da Borac uzme jedan trofej samo radi MENE
Evo i najnovija potvrda napisana prije pola sata

PostPostao/la subzero81 dana 18 maj 2010, 15:15
pobrinuo se tata nijaz da se to nedesi
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
@borcev navijac sta su mogli da izgube u mostaru, pa su opet pukli ko picke. To je ono sto meni najvise smeta. Nemoras da pobjedis **** to, ali igraj muski, napadacki, sa srcem, pa i izgubi ali igrati ovako kako dzimi forsira ma daj to je antifudbal.
Samo jedan primejr cu ti navesti: Odvedem ja malog burazera (7god) na tekmu prvi put u njegovom zivoru. Kaze meni dijete poslije tekme, buraz onaj golman jeli on nas najbolji igrac. Toliko o antifudbalu koji mi gledamo u ovoj polusezoni
edit: @ drop znaci ti imas jos nekih mana osim gore navedenih, pa nista onda reci roditeljima da te nauce sta je humor, satira, sprdnja i sl.
Samo jedan primejr cu ti navesti: Odvedem ja malog burazera (7god) na tekmu prvi put u njegovom zivoru. Kaze meni dijete poslije tekme, buraz onaj golman jeli on nas najbolji igrac. Toliko o antifudbalu koji mi gledamo u ovoj polusezoni
edit: @ drop znaci ti imas jos nekih mana osim gore navedenih, pa nista onda reci roditeljima da te nauce sta je humor, satira, sprdnja i sl.
Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 18 maj 2010, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Simpatizer
- Kontakt:
Jesi li ti glup ili je u pitanju nesto drugo?drop je napisao/la:Opet privatizuješ i forum i ove temu ,a nemaš pravo na to...opet me tjeraš, ko da je ovo tvoj forum...ja sam ti vec govorio da se uzalud trudiš.subzero81 je napisao/la:pa zbog osoba kao sto si ti ja bi volio da Borac uzme makar jedan trofej. Zato sto takvi kao ti to ne bi podnijeli, a meni je tako svejedno. Borac igra u evropi poslije toliko godina. Pajdo meni je srce puno. Fazon je u tome da vi ne kontate da vi niste osvojili ovo prvenstvo i kup, nego vam je nasa uprava katastrofanim prelaznim rokom to sve poklonila.
Da, teško si iskompleksiran sa Željezenicarom, kao i vecina ovih navijaca Borca ovdje na forumu.
Kao potvrda teških trauma i kompleksa stoje tvoje pisanje i postovi.
Evo ovaj zadnji je najbolji primjer : Ti bi volio da Borac uzme jedan trofej samo radi MENE hahahha - a ne radi sebe ili što volis svoj klub....ko fol boli te kita za titula (a tu pricaju svi vi kolektivno mantrate i ponavljate ko papagaji) , a uvece MAŠTATE kako dolazite do istih![]()
![]()
hahha
Vi ste cirkus navijaci, toliko komedije, samoobmana ali i dvolicnosti niti jedna navijacka skupina nema.
Visis na ovoj temi, trolujes iz dana u dan itd. Cak si postavljao one rezultate sa utakmica u kojima smo postizali golove pred kraj ili na samom kraju, i na taj, veoma djetinjast i glupav nacin, dokazivao nesto. Razumijem te, to moze proci kod trinaestogodisnjaka na vasoj temi, ali ovdje nece!
I jos na kraju spominjes navijacke grupe. O cemu ti? Ovdje ima ljudi koji mogu biti ocevi vecini onih koji se "junace" po tribinama a i takvima kao sto si ti (ovo sam zakljucio na osnovu tvojih djecijih postova kojima nas zasipas).
Admini te vise puta upozoravaju da ne zagadjujes ovu temu, a ti uporan kao magarac, nastavljas i dalje. Obuzdaj hormone!
HAJ FAJV
Samo ti nastavi pisati o Nijazu - niko ti ne brani@ drop znaci ti imas jos nekih mana osim gore navedenih, pa nista onda reci roditeljima da te nauce sta je humor, satira, sprdnja i sl.

Sam želiš da se opterecevas sa tim covjekom ,a i druge na forumu- svoje kolege simpatizere.
Imaš pravo da sam sebe moriš sa Nijazom

-
- Kontakt:
pa dobro kalkulisalo se i sa bodom u mostaru koliko se sjecam tako da to nije bas skorz isto.subzero81 je napisao/la:@borcev navijac sta su mogli da izgube u mostaru, pa su opet pukli ko picke. To je ono sto meni najvise smeta. Nemoras da pobjedis **** to, ali igraj muski, napadacki, sa srcem, pa i izgubi ali igrati ovako kako dzimi forsira ma daj to je antifudbal.
Samo jedan primejr cu ti navesti: Odvedem ja malog burazera (7god) na tekmu prvi put u njegovom zivoru. Kaze meni dijete poslije tekme, buraz onaj golan jeli on nas najbolji igrac. Toliko o antifudbalu koji mi gledamo u ovoj polusezoni
ovdje bas nema prostora za klakulaciju.
Inace gladao sam utakmicu u mostaru, i borac je istinio za volju igrao otvoireno i bio bolja ekipa na terenu, imao vise posjed lopte, ali eto opet je izgubiuo i to iskljucivo zbog levatskog gola iz peterca, onaj drugi je odosao nakon jedno cetri pet minuta neprestanog posjeda lopte u nogama borca na pocetku drugog poluvremena kad je borac praviso strasan pritisak ali jednostavno nije bio konkretan.
Da tu je bila i strasna sansa stevanovica ali onaj hadzidzublbic je izvrstan golman.
mislim nema se momcima sta prigovoriti na borbenosti na toj utakmici, jednostavno ni teren nije dozvoljavao a ni oni nisu bili konkretni.
Umjewsto da igraju na prekid, oni su stalno pokusavali da kombinuju po terenu koji ne dozpovljava kombinovanje,
znaci kad bi gledao samo posjed lopte, borac je bio dominatan na terenu.
Ono sto iritira je ponasanje marica, koji em sto ne vrsi nikakve izmejene, em forsiora igrace koji mu trebaju za kup, em sto se covjek nije diugao s klupe citavu utakmicu, iritirajuce majke mi, pa ja ppoludio na tribinama a on ladan ko spricer.
TREĆI PUT ČASTIMO !
drop je napisao/la:Samo ti nastavi pisati o Nijazu - niko ti ne brani@ drop znaci ti imas jos nekih mana osim gore navedenih, pa nista onda reci roditeljima da te nauce sta je humor, satira, sprdnja i sl.![]()
Sam želiš da se opterecevas sa tim covjekom ,a i druge na forumu- svoje kolege simpatizere.
Imaš pravo da sam sebe moriš sa Nijazom

"" ПУТ ""
Ja sto vise gledam onog Stevanovica, sve sam ubjedjeniji da on i nije neko ekstra pojacanje. Solidan igrac koji moze dati gol i to je sve. Jako je slab u duelu, a u ovoj nasoj ligi u odbrani je sve drvosjeca do drvosjece. Ima brzinu, ali mu je kontrola lopte slabija strana. Tacno nisam pametan kako da procjenim tog momka. Istina je da je i mlad (19god). Mozda mu je potrebno jos malo vremena da eksplodira, vidjecemo. Njega najbolje opisuje ona Od Tame do Sjaja 

-
- Kontakt:
Stevanovic je odlican igrac, koji jednostavno jos uvijek nije dovoljno konkretan, fali mu sportska drskost i bezobrazluk, a to se stice igranjem, on ce tek sledece sezone da zasja u punom sjaju vidjecessubzero81 je napisao/la:Ja sto vise gledam onog Stevanovica, sve sam ubjedjeniji da on i nije neko ekstra pojacanje. Solidan igrac koji moze dati gol i to je sve. Jako je slab u duelu, a u ovoj nasoj ligi u odbrani je sve drvosjeca do drvosjece. Ima brzinu, ali mu je kontrola lopte slabija strana. Tacno nisam pametan kako da procjenim tog momka. Istina je da je i mlad (19god). Mozda mu je potrebno jos malo vremena da eksplodira, vidjecemo. Njega najbolje opisuje ona Od Tame do Sjaja
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ja mislim da su Puzigaca i Leonid buducnost kluba 

$ $ " ?, $ је, ". Оно % је " је $ ' $ " " $ ? " $ се $, / срце на терену (за ? $ $ " "), " ? је у $ ? то теретана % " то је оно % ' $ & ? " " ".subzero81 je napisao/la:Ja sto vise gledam onog Stevanovica, sve sam ubjedjeniji da on i nije neko ekstra pojacanje. Solidan igrac koji moze dati gol i to je sve. Jako je slab u duelu, a u ovoj nasoj ligi u odbrani je sve drvosjeca do drvosjece. Ima brzinu, ali mu je kontrola lopte slabija strana. Tacno nisam pametan kako da procjenim tog momka. Istina je da je i mlad (19god). Mozda mu je potrebno jos malo vremena da eksplodira, vidjecemo. Njega najbolje opisuje ona Od Tame do Sjaja
"" ПУТ ""
trebalo bi vidjeti oko otkupa njegovog ugovora. Zna li iko postoji li neka sansa da dodje do toga ili smo opet napravili igraca Vovodini i sad ce oni da se opare
Drop,ti došao ovdje da pričaš kakvi smo mi navijači,a tamo kod vas se već dva dana i 50 stranica se raspravlja o 2 km za koliko je poskupila ulaznica.
Sinoć neki zayebant, napisao zanimljiv post,u stilu "Željo je život ali dvije marke su dvije marke!"...tako da ne zapinješ više za naše navijače i simpatizere,inače ću taj slogan staviti u potpis

Sinoć neki zayebant, napisao zanimljiv post,u stilu "Željo je život ali dvije marke su dvije marke!"...tako da ne zapinješ više za naše navijače i simpatizere,inače ću taj slogan staviti u potpis

- Simpatizer
- Kontakt:
Stevanovicu trebaju bolji saigraci u veznom redu. Koliko puta se desilo da mu Olja ne preda loptu na vrijeme, koliko puta mu je slao dubinske lopte koje su neprecizne...borcev_navijac je napisao/la:Stevanovic je odlican igrac, koji jednostavno jos uvijek nije dovoljno konkretan, fali mu sportska drskost i bezobrazluk, a to se stice igranjem, on ce tek sledece sezone da zasja u punom sjaju vidjecessubzero81 je napisao/la:Ja sto vise gledam onog Stevanovica, sve sam ubjedjeniji da on i nije neko ekstra pojacanje. Solidan igrac koji moze dati gol i to je sve. Jako je slab u duelu, a u ovoj nasoj ligi u odbrani je sve drvosjeca do drvosjece. Ima brzinu, ali mu je kontrola lopte slabija strana. Tacno nisam pametan kako da procjenim tog momka. Istina je da je i mlad (19god). Mozda mu je potrebno jos malo vremena da eksplodira, vidjecemo. Njega najbolje opisuje ona Od Tame do Sjaja
Nazalost, zbog loseg trcanja naseg veznog reda Stevanovic je prinudjen da se vraca i pomaze, a on nije takav tip igraca. On mora dobiti loptu u prostor, ili da je dobije u noge, ali da ima nekoga sa kim moze odigrati dupli pas. Za to je potrebna veca trka, a mi to nemamo.
Takodje, problem je sto je Vukelja sidras pa Cupo ne moze ni sa njim cesce da odradi kombinaciju. Vukelja bi morao da ima veci radijus kretanja.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 18 maj 2010, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV
Е то је оно % ' ", & зна % су " $ " управе ?. Не " ' $ $ " се сва ова " ¥ "?" у %. За / ' " $ - ", " " прва / $ јер се & " ? $ $ тај & " ' за & " $ се $, " ? " ?, $ $ - $ се & па & " ".subzero81 je napisao/la:trebalo bi vidjeti oko otkupa njegovog ugovora. Zna li iko postoji li neka sansa da dodje do toga ili smo opet napravili igraca Vovodini i sad ce oni da se opare
"" ПУТ ""
mene tu nerviraju i lesinari. Sutra se igra finale kupa a njih nigdje. pa gospodo navijaci otidjite na trening bodrite malo ekipu, popravite im optimixam, zaprijetite im, recite im sta ih ceka ako budu igrali ko picke, nemoj samo da locete i pravite se pametni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.