FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 14:57

Schlager je napisao/la:hajde Seyo ti nam reci šta je bilo,je li to ona priča da je Žujo odbio prijedlog da Borcu ide Kup a Željezničaru prvenstvo i rekao " Neka ide kako ide",ili imaš nešto konkretnije?
Nisam vidio da si dopisao...
Konkretnije mozes od mene dobiti samo da Zujo nije u toj prici...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 14:57

borcev_navijac je napisao/la:Moram da priznam da je ovaj Osium pravo LJUDINA i to pisem namjerno velikim slovima

dio njegove izjave :

Borac je u posljednjem kolu Premijer lige poražen od desetkovane ekipe Veleža, ali to ništa ne mora da znači, mišljenja je menadžer plavih.

"Ekipa Veleža koja je pobijedila Borac ima pet vrhunskih igrača koji bi bili pojačanje za svaku ekipu u Premijer ligi, tako da poraz Borca u Vrapčićima ne mora ništa da znači. Borac je odlična ekipa koja je u finale Kupa došla bez ijednog poraza, a u Premijer ligi imaju najmanje poraza poslije nas. Osim toga, jedina utakmica ovog proljeća gdje smo mi zaslužili da budemo poraženi jeste ona u prvom finalnom susretu sa Borcem u Banja Luci. Borac nas je nadigrao i to nam mora biti opomena, a sutra na Grbavici očekujem isti takav Borac".
Ma svaka čast, zna kako da psihološki spremi ekipu, to je sve, ova izjava ima dvostruko dejstvo, ko razumije shvatiće...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 18 maj 2010, 14:58

Covjece, vi sve vise licite na Pitare. Trazite krivce za poraze u utakmicama koje jos niste ni odigrali, u svemu vidite teorije zavjere, sve se vrti oko vas i svi su protiv vas. Cak vam i majice smetaju... Sjetite se samo Slavije i poruke na majicama ispod dresa "Hvala Srpsko Sarajevo". Tada Slavija zijani i ne bi potrebe da igraci zahvale navijacima i Isocnom Sarajevu. Kontate li vi mozda sta je marketing?

Jos samo da profurate transove "Sami protiv svih" i "Bolje drugi uz ..., nego prvi uz pomoc ...", te da skontate da ste i vi divovi i eto vas taman ste isti.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 14:59

RBA 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:Moram da priznam da je ovaj Osium pravo LJUDINA i to pisem namjerno velikim slovima

dio njegove izjave :

Borac je u posljednjem kolu Premijer lige poražen od desetkovane ekipe Veleža, ali to ništa ne mora da znači, mišljenja je menadžer plavih.

"Ekipa Veleža koja je pobijedila Borac ima pet vrhunskih igrača koji bi bili pojačanje za svaku ekipu u Premijer ligi, tako da poraz Borca u Vrapčićima ne mora ništa da znači. Borac je odlična ekipa koja je u finale Kupa došla bez ijednog poraza, a u Premijer ligi imaju najmanje poraza poslije nas. Osim toga, jedina utakmica ovog proljeća gdje smo mi zaslužili da budemo poraženi jeste ona u prvom finalnom susretu sa Borcem u Banja Luci. Borac nas je nadigrao i to nam mora biti opomena, a sutra na Grbavici očekujem isti takav Borac".
Ma svaka čast, zna kako da psihološki spremi ekipu, to je sve, ova izjava ima dvostruko dejstvo, ko razumije shvatiće...
naravno
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 14:59

Vlak je napisao/la:Covjece, vi sve vise licite na Pitare. Trazite krivce za poraze u utakmicama koje jos niste ni odigrali, u svemu vidite teorije zavjere, sve se vrti oko vas i svi su protiv vas. Cak vam i majice smetaju... Sjetite se samo Slavije i poruke na majicama ispod dresa "Hvala Srpsko Sarajevo". Tada Slavija zijani i ne bi potrebe da igraci zahvale navijacima i Isocnom Sarajevu. Kontate li vi mozda sta je marketing?

Jos samo da profurate transove "Sami protiv svih" i "Bolje drugi uz ..., nego prvi uz pomoc ...", te da skontate da ste i vi divovi i eto vas taman ste isti.
Jeste vi svjesni da cete izgubiti 0:3 sutra od Borca?
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 15:00

Gdje je onaj što ga treba izbaciti iz finala kupa...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 maj 2010, 15:01

tatamata je napisao/la:
Vlak je napisao/la:Covjece, vi sve vise licite na Pitare. Trazite krivce za poraze u utakmicama koje jos niste ni odigrali, u svemu vidite teorije zavjere, sve se vrti oko vas i svi su protiv vas. Cak vam i majice smetaju... Sjetite se samo Slavije i poruke na majicama ispod dresa "Hvala Srpsko Sarajevo". Tada Slavija zijani i ne bi potrebe da igraci zahvale navijacima i Isocnom Sarajevu. Kontate li vi mozda sta je marketing?

Jeste vi svjesni da cete izgubiti 0:3 sutra od Borca?
svijesni smo, samo nisam siguran tačno oćel biti 3,4 ili 5 u našoj mreži...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 maj 2010, 15:03

Samo o Nijazu pišete , teško ste optereceni sa tim covjekom kao i sa Željom opcenito...ali nije ni to loše, mogu vam reci.
Bolje biti opterecen sa Željom nego sa svojim klubom 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 15:04

muXmania je napisao/la: svijesni smo, samo nisam siguran tačno oćel biti 3,4 ili 5 u našoj mreži...
Ma to je sad manje bitno,bitno je da cemo vas demolirati.Imamo bolju ekipu,fizicki spremniju,i boljeg trenera od vaseg.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 15:05

jedno moje razmisljanje , volio bih cuti sta vi mislite o njemu.

Naime rekoh prezalio trofeje.

Ali u onom malom dijelu mene u kojem se potajno nadam kupu razmisljam na sledeci nacin :

Za nas je s obzirom na trenera i ekipu, cak bolji rezultat 1-1 nego 1-0 !
ako se neko pita zasto slijedi objsanjenje.

Da smo kojim slucajem pobijedili 1-0 maric bi se zabunkerisao i pokusao da ocuva prednost i tad bi smo sgurno primili tricu.

u ovom rezultatu 1-1 ja u stvari vidim prednost.

Naime, nama je poptuno svejedno ocel zeljo dati jedan go ili ne, ali zato nam nije svejedno ocmo li mi dati.
Prema tome, cak i kad se otvorimo da damo taj go i igramo maksimalno otvoreno, i primimo jedna iz kontre, opet nije gotovo, jer dovoljan je jedan go da imamo makar penale, a otvoreni mozemo dati go zelji na grbavici, mozemo naravno i primiti, ali to je onda malo i do srece
TREĆI PUT ČASTIMO !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 15:05

@drop zato ti visis na nasoj temi

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 18 maj 2010, 15:05

tatamata je napisao/la:
muXmania je napisao/la: svijesni smo, samo nisam siguran tačno oćel biti 3,4 ili 5 u našoj mreži...
Ma to je sad manje bitno,bitno je da cemo vas demolirati.Imamo bolju ekipu,fizicki spremniju,i boljeg trenera od vaseg.
slažem se, pogotovo ovo za trenera.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 15:07

@ borcev navijac

druze mi i ovako idemo da igramo bunker, pa ako nekim slucajem, Bog pogleda pa prodje neki sugavi kontranapad, mozda i uspijemo da ga utrpamo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 maj 2010, 15:07

subzero81 je napisao/la:@drop zato ti visis na nasoj temi
A zašto si se ti toliko opteretio Nijazom ,da moraš samo o njemu pisati.
I zašto si se toliko opteretio sa Željom ,da moraš Maštati (ovo si sam pisao) kako Želji preuzimate neki trofej :lol: :lol:
Pa zar nije smiješno covjece hhaahahah....ali nema veze, shvatam te - oprošteno ti je.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 15:09

muXmania je napisao/la: slažem se, pogotovo ovo za trenera.
Pa ajd sad imaj obraza reci,da nas Zoka nije bolji trener i veci strucnjak od vaseg Amara?!I jos je veca sminka.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 15:09

subzero81 je napisao/la:@ borcev navijac

druze mi i ovako idemo da igramo bunker, pa ako nekim slucajem, Bog pogleda pa prodje neki sugavi kontranapad, mozda i uspijemo da ga utrpamo.
cak i maric nije budala bas tolika :)

pa mi smo u otvorenoj igri ravnopravni sa zeljom, to se vidjelo u bl, samo se tako nesto moze ocekivati . Bunker moze potrajati nekih 15 minuta ne duze pod priitiskom na grbavici
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 15:13

hahahaha oteti trofej u sred grbavice , kad ga zeljo vec vidi u svojim vitrinama bilo bi neprocjenjivo :)
taj kup imao bi cak vecu vrijednost nego titula prvaka u prvenstvu, jer bi dosao nakon medjusobnog duela u dvije utakmice, i vise bi mu se radovao nego prvenstvu gdje ima svacega

al zato sto je tako neprocjenjivo
zato valjda i jeste nerealno :(
TREĆI PUT ČASTIMO !

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 15:14

pa zbog osoba kao sto si ti ja bi volio da Borac uzme makar jedan trofej. Zato sto takvi kao ti to ne bi podnijeli, a meni je tako svejedno. Borac igra u evropi poslije toliko godina. Pajdo meni je srce puno. Fazon je u tome da vi ne kontate da vi niste osvojili ovo prvenstvo i kup, nego vam je nasa uprava katastrofanim prelaznim rokom to sve poklonila.

a ko je smijesan, pa smjesan si ti jaro, non stop visis na temi Borca umjesto na temi svoga kluba i ovde smaras i prosipas gluposti. pomislice ljudi da potajno volis borac. Meni je smijesno koliko si ti Borcem opterecen, uzeli ste oba trofeja a ti ovde dokazujes nesto. Pa sta ce tek biti sledece sezone kad ostanete daleko iza nas. Tek onda ima da nas smoris. Covjece otkaci se teme Borca idi radi nesto.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 15:18

@borcev navijac: nije on budala on je jos veca budaletina. skim on da igra ofanzivno i otvoreno, sa zarom i oljom koji su odigrali 90min u mostaru a i ovako se jedva vuku. ma daj druze meni je skroz jasna formacija i stil igre sutra na grbavici.

zadnji red nece izaci iz 20 metara od gola, pokusace da umrtvi igru na srediti i da onda ceka da sijevne neka kontra preko vukelje i stevanovica. i to je sve sto ce on da pokusa. a ako do toga i ne dodje do 60 min, nece ni biti nista. poslije 60min kod nas niko ne moze ni da hoda a kamoli trci.
vidjeces pazi sta ti kazem

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 maj 2010, 15:18

borcev_navijac je napisao/la:
subzero81 je napisao/la:@ borcev navijac

cak i maric nije budala bas tolika :)

pa mi smo u otvorenoj igri ravnopravni sa zeljom, to se vidjelo u bl, samo se tako nesto moze ocekivati . Bunker moze potrajati nekih 15 minuta ne duze pod priitiskom na grbavici
Pa dobro, u otvorenoj igri ste bili ravnopravni i sa onom djecom u Vrapcicima. :mrgreen: Sta vam je ba, nismo dzaba majice pravili :mrgreen: 8-)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.