FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 nov 2015, 23:37

Pa pohvali Emir sad kad imas osnove za to :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 nov 2015, 23:46

Jel ova "povreda" Stepa stvarno ili je neko prosuo šuplju :wtf:
I šta ima za onog argentinca, više niko ništa ne spominje, sve su mi nade pale u vodu... :hmmmmm: ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 nov 2015, 23:47

ajdohordas je napisao/la:Jel ova "povreda" Stepa stvarno ili je neko prosuo šuplju :wtf:
I šta ima za onog argentinca, više niko ništa ne spominje, sve su mi nade pale u vodu... :hmmmmm: ?
Ma jeste, ima 15 dana od toga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 02 nov 2015, 23:48

ajdohordas je napisao/la:Jel ova "povreda" Stepa stvarno ili je neko prosuo šuplju :wtf:
Argentinac kratko bio na probi i ništa , a Step je operisan , bilo i na zvaničnoj stranici :salut:
Mosa RajvoSa

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 nov 2015, 23:50

pitarlOOk je napisao/la:
Argentinac kratko bio na probi i ništa , a Step je operisan , bilo i na zvaničnoj stranici :salut:
A ja sve kontam neko šuplju prosipa, čuj nokat mu urastao :crazy: al' samo nek je on nama tu... šteta za argentinca ali bit će pojačanja ne brinem ja puno oko toga... hvala na informaciji :thumbup:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 nov 2015, 00:29

Kontam nešto kakav će nam kadar bit na proljeće, sad će to za pola godine. Za gol neću ništa , što se tiče štopera mislim da se neće niko više dovodit Barbarić, Stepanov, Mihojevic i Kova kad nekad uleti je dovoljno . Eh sad na desnom beku nema zime Ahmo i Advan mogu komotno pokrit to , a izgleda da će se tražit novi LB ako se ne izrovi kakav u akademiji . To je znači 1 igrač .

U vezi ostaju Rustem , Radovac i Ikande (ako bude sve OK) , Berberovic (ako se ne proda) Alispahic i opet Kova da uleti po potrebi . E ovdje će ja mislim uprava najviše uložit , jedan dobar veznjak primarno defanzivni ali i da zna s loptom je pod must , jer sami vidite kako igramo bez nekog kreatora iz dubine ala Gojko. I još jedna desetka da je samo zdrava , a ne desetkovana desetka kao Alispahić za kojeg sumnjam da će više ikad odigrat normalnu utakmicu. To je 3 igrača

I jos jedno pravo krilo ne nešto ko Krste nego krilo da bude paran broj 4, mada ne bi bilo iznenađenje da se dovede veći broj igrača kako su ovdje najvljivali .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 nov 2015, 00:36

LB, desetka i mozda napadac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 nov 2015, 00:50

@uNbx, da ti olaksam prilikom dodjele nickova, belosevic28 je decko u uelenoj jakni :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 nov 2015, 01:05

Po meni nama treba samo 4 igraca, to nam je dovoljno uz uslov da se Ikande vrati a da niko ne ode u pauzi. Znaci jedan novi napadac ali bas napadac, PRAVO DESNO KRILO, LB i nova 10-ka. Vratiti Kuadia da bude jako dobra zamjena Dulji a i zbog same konkurencije. Vratiti pod hitno Kobiljara koji je trenutno bolji od Radovca.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 nov 2015, 02:15

MortemHz je napisao/la:LB, desetka i mozda napadac
LB i dva igraca u sredini. Napadac nam je na zadnjem mjestu.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 nov 2015, 07:20

Vala ovaj Jesic me odusevio pa kako god bude , nema zajebancije , Doveo u red ono so upava nije mogla nakim kaznama i supljim . Stepanov azad , samo nam treba vezni , kreator i iskreno od ovih novih Hebibovic nekako nisa nije pokazao . Dva vezna zamjena za Cimija i mozda neka bolja vetzija Stojceva bi bila odlicna al opet zavisi sta Jesic zeli igrat . Al iza ovog trenera stat reba bez obzira na rezultate do pauze .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 nov 2015, 08:14

Jesić je u Sarajevo dosao po titulu,a za to ima dodatne bonuse.Nije on dosao u Sarajevo i tek se ovde upoznao sa igracima.Prvi put kad su ga nasi kontaktirali pregledao je na stotine nasih utakmica od premijer lige do Evrope.Dobro prostudirao svakog igraca Sarajeva pa tek onda potpisao ugovor.
Ovde se ljudi varaju kad misle da je on ovde dosao tek tako ne pripremljen.Sigurno da Jesic ovde nije dosao da se zajebava ima odresene ruke od uprave i skladno sa pozicijom na tabeli bice placen.
Mozete se kladiti da vec sad Jesic u glavi ima pozicje,gdje cemo se pojacati,i ne sumnjam jedne sekunde da necemo prvi proci kroz cilj u ovoj ligi.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 03 nov 2015, 08:21

Kad je dosao Jesic, u glavi sam mu dao do polusezone da bih donio bilo kakav sud. Ono sto mi se dopada vec sad je guranje juniora. Za ostalo, tu je Mastercard. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 03 nov 2015, 08:24

MCMXLVI je napisao/la:Po meni nama treba samo 4 igraca, to nam je dovoljno uz uslov da se Ikande vrati a da niko ne ode u pauzi. Znaci jedan novi napadac ali bas napadac, PRAVO DESNO KRILO, LB i nova 10-ka. Vratiti Kuadia da bude jako dobra zamjena Dulji a i zbog same konkurencije. Vratiti pod hitno Kobiljara koji je trenutno bolji od Radovca.
Naravno da je trenutno bolji kad je Radovac povrijedjen. :bow:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 03 nov 2015, 09:04

Najpotrebnija je 10-ka,da to bude pravi vođa na terenu. Kad se sjetim utakmice protiv SB kad je u drugom poluvremenu ušao Stojcev, kakva je to razlika u igri.
...igraj bordo bijeli ale ale...

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 03 nov 2015, 09:11

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 03 nov 2015, 09:20

Joj glupe ove nagradne igre, FKS i Hifa, pa mogli ste staviti po cijeloj drzavi a ne samo u KS :facepalm:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 nov 2015, 09:50

Zukanovic je napisao/la:Stepanov iduce sedmice pocinje da trenira sa ekipom.
""On će ići u grupu i od desetog novembra bi trebao biti na raspolaganju."

Check ;)

Evo i sve

"U prvoj utakmici smo željeli da napravimo rezultat. Igrali smo maksimalno i ostvarili smo dobar rezultat. Poštujemo gosta, ali ćemo ipak kombinovati sastav za sutrašnji duel. Ne zbog rezultata, nego zbog toga što mislim da isti tim ne može igrati tri utakmice u šest dana u istom ritmu. Želimo pružiti šansu nekim mlađim igračima i osvježiti igrače za naredne utakmice", rekao je Ješić i dodao:

"Četiri igrača koji će danas biti na press konferenciji će biti u konkurenciji. Ima tu nekih igrača koji se žale na manje povrede i zbog predostrožnosti ćemo ih poštedjeti. Odredit ćemo na današnjem treningu ko će biti u konkurenciji. Jučer sam obavio razgovor sa Stepanovom koji je bio suspedovan, a nakon toga je imao i jedan manji operativnih zahvat", rekao je Ješić i nastavio:

"On će ići u grupu i od desetog novembra bi trebao biti na raspolaganju. Trebamo prvo vidjeti u kakvom je stanju i kada će biti spreman da bude u konkurenciji. Hoće li igrati i da li će biti u prvom timu ovis samo od njega. Ne želim da bude bilo kakvih špekulacija, ja sam razgovarao s njim i postigli smo dogovor o prekidu suspenzije", rekao je Ješić.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 03 nov 2015, 10:09

Mlad, talentovan! Redovno ide na posudbe gdje se prošle godine jako dobro pokazao u Rangersu!! Lahko bi se uklopio u ekipu zbog poznavanja jezik!
Pun pogodak bi bila posudba kao sa Delačom!

http://www.transfermarkt.com/haris-vuck ... eler/76560

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.