Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jeste, ima 15 dana od togaajdohordas je napisao/la:Jel ova "povreda" Stepa stvarno ili je neko prosuo šuplju![]()
I šta ima za onog argentinca, više niko ništa ne spominje, sve su mi nade pale u vodu...?
Argentinac kratko bio na probi i ništa , a Step je operisan , bilo i na zvaničnoj straniciajdohordas je napisao/la:Jel ova "povreda" Stepa stvarno ili je neko prosuo šuplju![]()
I šta ima za onog argentinca, više niko ništa ne spominje, sve su mi nade pale u vodu...?
A ja sve kontam neko šuplju prosipa, čuj nokat mu urastaopitarlOOk je napisao/la:Argentinac kratko bio na probi i ništa , a Step je operisan , bilo i na zvaničnoj straniciajdohordas je napisao/la:Jel ova "povreda" Stepa stvarno ili je neko prosuo šuplju![]()
LB i dva igraca u sredini. Napadac nam je na zadnjem mjestu.MortemHz je napisao/la:LB, desetka i mozda napadac
Naravno da je trenutno bolji kad je Radovac povrijedjen.MCMXLVI je napisao/la:Po meni nama treba samo 4 igraca, to nam je dovoljno uz uslov da se Ikande vrati a da niko ne ode u pauzi. Znaci jedan novi napadac ali bas napadac, PRAVO DESNO KRILO, LB i nova 10-ka. Vratiti Kuadia da bude jako dobra zamjena Dulji a i zbog same konkurencije. Vratiti pod hitno Kobiljara koji je trenutno bolji od Radovca.
""On će ići u grupu i od desetog novembra bi trebao biti na raspolaganju."Zukanovic je napisao/la:Stepanov iduce sedmice pocinje da trenira sa ekipom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.