NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 02 nov 2015, 22:51

LA i kupovina timova. Tamo sve umjetno.
Postovanje treba zaraditi.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 nov 2015, 22:52

kad_kako je napisao/la:LA i kupovina timova. Tamo sve umjetno.
Daj mjenjaj avatar, kontam s mobitela da sam ja pisao. :-)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2015, 23:02

Ma vlasnik Oaklanda (RIP) je bio bas tvrdoglava osoba i meni stvarno nije jasno zasto je dolazio u Oakland uopste. Udarao je inat citav zivot jer je bio pun para alo generalno ocajna odluka je to bila..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2015, 23:18

49ers reportedly trade Vernon Davis to Broncos for late-round picks
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2015, 23:24

tuzlak1987 je napisao/la:Raidersi bi ostali u Oaklandu ako bi grad platio 400 mil novca od tax payera. Za taj stadion od 900 mil, Raidersi bi nasli ostalo. Ali grad nema namjeru da plati taj iznos jer jos uvijek nisu otplatili niti dug od prelaska Raidersa u Oakland iz Los Angelesa. Spremni su da malo modernizuju stadion..

Mislim da oni nece pristati na to.

Druga opcija im se svidja, to je da sa Chargersima udju u biznis za stadion van Los Angelesa u Carsonu za 1.7 milijardi dol.

ma glupi su ipak im oni nesto donose novca..;. reicmo vidi Bearsi su Soldier Field revnovirali kad ono nekad kad sam ja prvi put dosao ovdje na odmor znam da su igrali tamo prema St Louisu bliu na Univerzitetu Illinois tu su igrali svoje utakmice dok se stadion revnovirao, ali evo razmatra se da se ponovo pravi stadion veci i bolji..barem sam ovo slusao nedavno ..jer prvo bitno je bilo planirano gradnja tog nekog olimpiskog stadiona jer smo bili kandidati za olimpiske koje nismo dobili ..vidjet cemo sta ce biti :)...ja se nadam da ce stadion ako se bude radio ostati na istom mjestu jer je zaista na preljepom mjestu bolje ne moze .odmah tu pored plaze na obali sto bi se reklo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 nov 2015, 23:33

muamerc je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:LA i kupovina timova. Tamo sve umjetno.
Daj mjenjaj avatar, kontam s mobitela da sam ja pisao. :-)
Ovaj avatar koristim na razno raznim stranicama godinama. Ne diraj mi u Clinta. :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 nov 2015, 23:35

kad_kako je napisao/la: Ovaj avatar koristim na razno raznim stranicama godinama. Ne diraj mi u Clinta. :D
:) ok, ja ću promjeniti prvom prilikom, sorry za off.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

NFL

Post Postao/la kad_kako » 02 nov 2015, 23:39

SaltCityAttack je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Raidersi bi ostali u Oaklandu ako bi grad platio 400 mil novca od tax payera. Za taj stadion od 900 mil, Raidersi bi nasli ostalo. Ali grad nema namjeru da plati taj iznos jer jos uvijek nisu otplatili niti dug od prelaska Raidersa u Oakland iz Los Angelesa. Spremni su da malo modernizuju stadion..

Mislim da oni nece pristati na to.

Druga opcija im se svidja, to je da sa Chargersima udju u biznis za stadion van Los Angelesa u Carsonu za 1.7 milijardi dol.

ma glupi su ipak im oni nesto donose novca..;. reicmo vidi Bearsi su Soldier Field revnovirali kad ono nekad kad sam ja prvi put dosao ovdje na odmor znam da su igrali tamo prema St Louisu bliu na Univerzitetu Illinois tu su igrali svoje utakmice dok se stadion revnovirao, ali evo razmatra se da se ponovo pravi stadion veci i bolji..barem sam ovo slusao nedavno ..jer prvo bitno je bilo planirano gradnja tog nekog olimpiskog stadiona jer smo bili kandidati za olimpiske koje nismo dobili ..vidjet cemo sta ce biti :)...ja se nadam da ce stadion ako se bude radio ostati na istom mjestu jer je zaista na preljepom mjestu bolje ne moze .odmah tu pored plaze na obali sto bi se reklo
Bearsima treba prostranija lokacija. Sad u sustini stadion nema svoj parking, nego su parkinzi razbacani na sve strane. Jos se sad dole gdje su Bears parkinzi, pocinje se graditi Star Wars muzej, ili Goerge Lucas muzej kako ce se vec zvati, vrijedan 100ine miliona$, pa ce i tu Bearsi biti zakinuti za parking. Ako bude novi stadion, nova lokacija treba da bude negdje prema zapadu, gdje ima mjesta. Ova sad je super, ali nema tu prostora za manevrisanje kod izgradnje.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 nov 2015, 23:42

muamerc je napisao/la:
kad_kako je napisao/la: Ovaj avatar koristim na razno raznim stranicama godinama. Ne diraj mi u Clinta. :D
:) ok, ja ću promjeniti prvom prilikom, sorry za off.
Ma meni ne smeta. Plus ne komentarisem ti ja puno po forumu, samo sam aktivan na 2-3 teme.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 nov 2015, 23:44

tuzlak1987 je napisao/la:Ma vlasnik Oaklanda (RIP) je bio bas tvrdoglava osoba i meni stvarno nije jasno zasto je dolazio u Oakland uopste. Udarao je inat citav zivot jer je bio pun para alo generalno ocajna odluka je to bila..
Zato jer su Raidersi ustvari iz Oaklanda, u LA su samo bili relocirani 12 godina.

Što se LA tiče, Ramsi tamo pripadaju i oni bi se trebali vratiti u LA, u St.Louisu se ionako sve vrti oko Baseballa, a za ostale ne znam. Chargersi su klasični šupci koji oće u LA samo zato jer se boje da će izgubiti dio svoga tržišta koje sada imaju u LA, a ne zbog ostalih "razloga" koje stalno napominju, a Raidersi su svakako u rukama neuračunljive familije, tu se nikad ne zna!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2015, 23:49

jestamaji je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma vlasnik Oaklanda (RIP) je bio bas tvrdoglava osoba i meni stvarno nije jasno zasto je dolazio u Oakland uopste. Udarao je inat citav zivot jer je bio pun para alo generalno ocajna odluka je to bila..
Zato jer su Raidersi ustvari iz Oaklanda, u LA su samo bili relocirani 12 godina.

Što se LA tiče, Ramsi tamo pripadaju i oni bi se trebali vratiti u LA, u St.Louisu se ionako sve vrti oko Baseballa, a za ostale ne znam. Chargersi su klasični šupci koji oće u LA samo zato jer se boje da će izgubiti dio svoga tržišta koje sada imaju u LA, a ne zbog ostalih "razloga" koje stalno napominju.
Jesu ali su najveci hit bili sa generacijom koja je bila u LA i tada digli sebi reputaciju kao jedan od ww najpoznatijih timova lige sa onim trecim SB.

Mislim da je tu radi tvrdoglave naravi izgubio silan novac jer je LA bolji grad za uzeti novac. A u Oaklandu je od vracanja bio u PO samo tri puta

Ja bih volio Ramse i Raiderse u LA.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2015, 02:42

vratite Tillmana kuci **** vam mrtve svima ko vodi Bearse ettttttttttttt .. vrtite covjeka kuci **** vam materrr idiotsku covjek jos uvjek igra odlicno .. valja ekipi koja ima sve pobjede dok ne valja nama :(.. a mi se patimo ne mozemo zaustaviti pass nikako gubimo 2 utakmice zbog njih
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2015, 03:16

Sta se desava sa Luckom ove godine..pa sta su mu ovo uradili ne mogu da vjerujem da je ovo on ...ali znam da je i OL jako losa ali opet ni nalik sebi covjek
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 nov 2015, 03:58

Izgleda chargersi spremni da se rastanu as weddlom. Trebalo bi biti dosta ponuda a s obzirom na ovu sezonu trebace chargesima pickovi dosta rupa treba popuniti.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2015, 04:20

SaltCityAttack je napisao/la:Sta se desava sa Luckom ove godine..pa sta su mu ovo uradili ne mogu da vjerujem da je ovo on ...ali znam da je i OL jako losa ali opet ni nalik sebi covjek
OL ama bas nikave veze nema sa tim sto on otvorene ljude fula.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2015, 05:03

Upravo o cemu sam govorio. OL odlicno ga pokrivala, imao samog covjeka, i on ni blizu ne baci, i prebaci ga daleko.

Guest
Kontakt:

Post Postao/la Guest » 03 nov 2015, 05:07

Ovo mu je kazna zato sto je izbjegao draft da nedodje u Panthers
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Guest
Kontakt:

Post Postao/la Guest » 03 nov 2015, 05:28

Necu se vise javljati jbt izgubicemo
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 03 nov 2015, 05:35

Kakva panika Pantera.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 nov 2015, 05:44

Ovo nije bio catch, sudije izvukose Coltse

Kradja

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.