FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 02 nov 2015, 21:23

Plakalo, Kallasi, Kovačević, Marko -Tito,šah,kralj, Al. Bekic, Ikande, Heric, Hebibovic, Okic, Krste i Osmanovic.

Sastav za slavlju (po najavama). I oni igraju sa b timom.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 nov 2015, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 nov 2015, 21:24

BosnianKingdom je napisao/la:Protiv Slavije treba staviti Kadusic,Nihada,Osmanovica i Nedima,ja msm da je dovoljno...
Slazem se, samo izbaciti Kadusica da se odmori jer zasluzio je, ubaciti Kallasija cijelu utakmicu treba mu igre.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 02 nov 2015, 21:27

jurisicduska je napisao/la:Plakalo, Kallasi, Kovačević, Marko -Tito,šah,kralj, Al. Bekic, Ikande, Heric, Hebibovic, Okic, Krste i Osmanovic.

Mogao se neko od akademaca na lijevog beka staviti, izgorit ce Al. Bekic (fizicki).
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 nov 2015, 21:30

franklampard8 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Plakalo, Kallasi, Kovačević, Marko -Tito,šah,kralj, Al. Bekic, Ikande, Heric, Hebibovic, Okic, Krste i Osmanovic.

Mogao se neko od akademaca na lijevog beka staviti, izgorit ce Al. Bekic (fizicki).
Nije spreman za 90min zato igra (a nije povrijeđen, samo kondiciono nedovoljno pripremljen) , fizička sprema se najbolje nabija takmičarskim utakmicama. A nije igrao nešto ove sezone pa neka ga. Tek se ustalio treba mu kontinuitet. Ikande također 90.min, Okić isto. Tako da se malo povrate u rezultatski nebitnoj tekmi.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 nov 2015, 21:35

:mrgreen: :mrgreen:

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 02 nov 2015, 21:36

Amer? :problem:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 nov 2015, 21:50

MojGradMojKlub je napisao/la:Amer? :problem:
Vjerovatno ga cuva za ligasku. :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 nov 2015, 21:55

Snimak tekme
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 02 nov 2015, 21:57

MCMXLVI je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Protiv Slavije treba staviti Kadusic,Nihada,Osmanovica i Nedima,ja msm da je dovoljno...
Slazem se, samo izbaciti Kadusica da se odmori jer zasluzio je, ubaciti Kallasija cijelu utakmicu treba mu igre.
Ma da upravu si za advana nisam razmišljao o tome,ali Nihad i Nedim obavezno!
Sabrine mi moje!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 02 nov 2015, 22:04

slika
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 nov 2015, 22:09

Stepanov ce biti veliko pojacanje za Sarajevo,odlican potez trenera. Vidi se da covjek zna sta hoce, on ce se sam uvjeriti u ljudske i igracke kvalitete svakog igraca... Stepanov je najzvucnije ime u ligi definitivno,i to bez konkurencije,i velika je stvar sto su se rijesili nesporazumi na relaciji klub-igrac.
Sad treba vidjeti kako ce se odraditi ove utakmice do kraja prvenstva,ako se do pauze bude zaostajalo za liderom 3-5 bodova,na proljece je to moguce stici,uz naravno adekvatna pojacanja(bar 4-5 kvalitetnih igraca treba dovesti)...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 nov 2015, 22:14

bosnas_ je napisao/la:Stepanov ce biti veliko pojacanje za Sarajevo,odlican potez trenera. Vidi se da covjek zna sta hoce, on ce se sam uvjeriti u ljudske i igracke kvalitete svakog igraca... Stepanov je najzvucnije ime u ligi definitivno,i to bez konkurencije,i velika je stvar sto su se rijesili nesporazumi na relaciji klub-igrac.
Sad treba vidjeti kako ce se odraditi ove utakmice do kraja prvenstva,ako se do pauze bude zaostajalo za liderom 3-5 bodova,na proljece je to moguce stici,uz naravno adekvatna pojacanja(bar 4-5 kvalitetnih igraca treba dovesti)...
Zvacu ti Jokera..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 02 nov 2015, 22:16

MortemHz je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Stepanov ce biti veliko pojacanje za Sarajevo,odlican potez trenera. Vidi se da covjek zna sta hoce, on ce se sam uvjeriti u ljudske i igracke kvalitete svakog igraca... Stepanov je najzvucnije ime u ligi definitivno,i to bez konkurencije,i velika je stvar sto su se rijesili nesporazumi na relaciji klub-igrac.
Zvacu ti Jokera..
:lol: :lol: :lol:

High

Post Postao/la High » 02 nov 2015, 22:20

Kadušića bih volio vidjeti negdje u napadu. Ipak je tu igrao dok nije došao u prvi tim. Dobar je mali, igra s dovoljno drskosti i nema komplekse kao Čakal, Čomor, etc. :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 02 nov 2015, 22:22

Shooter je napisao/la:slika
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
:thumbup:
...igraj bordo bijeli ale ale...

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 02 nov 2015, 22:23

Kadusic samo neka ovako nastavi, onakav aplauz od istoka valja zasluziti :D :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 nov 2015, 22:30

Ja sinoc nesta kontam ovaj sastav sto je izasao jucer protiv Slobode i dobijemo kao do tada prvu ekipu lige ono jucer je bio neki nas "drugi" tim koji je planiran, i uporedno pored njega pravim sastav sa igracima koji su nasi igraci a nisu igrali iz ovog ili onog razloga jucer u prvih 11

-------------------Delac---------------

--Baric----Stepanov---Tatomirovic---Puzigaca----

--------------Ikande------Radovac---------------

--Puric----------Alispahic----Okic------

--------------Benko------------------

Realno da na stranu stavimo sve pa jbt mi ne da odskacemo kvalitetom od drugih nego smo mi svemirski brod za sve ostale u smislu igrackog,pa daj SD kad pogledas ovo i nije radio toliko lose.Nazalost nije se poklopilo sve kako se zamislilo ali boze moj jos smo u igri,ali evo dok sam jucer nekako kontao ovo sta bi bilo kad bi bilo,a tako je nekako malo falilo da imamo neki all star tim za ovu ligu.A ovo je brutalno ko nam je sve "falio" jucer.I kazu sto imamo oscilacije u igri
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 02 nov 2015, 23:03

Jos Kobiljar nam na posudbi a u timu kola a Kouadio najbolji u Travniku haha.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 nov 2015, 23:04

Bez obzira ko nastupi u narednim utakmicama ako igraju jedan za drugog odosno ako igraju kao tim, nemamo se čega bojati. Kada je Hurtić bio šef stručnog štaba igrali smo upravo tako, i u utakmice smo ulazili sa jasnim ciljem i u svim utakmicama smo taj cilj ostvarili. Međutim u jedan broj utakmica smo ušli kao favorit a niso znali šta želimo, bar je tako izgledalo na terenu, ishod poznat.
Jučerašnja utakmica je bila upravo kao one u vrijeme kada je Hurtić bio. Izašli smo na teren, desetkovani, ali smo znali šta hoćemo i irači su igrali kao tim.
Mi imamo najkvalitetniji tim, ne može me niko ubjediti u suprotno, ali ne sad da je to aman zaman iznad ostalih, ali jednostavno je kvalitetniji, u lobalu kad gledamo. Kad na taj kvalitet dodaš timsku igru i želju za pobjedom onda nema "zime". Međutim u nekoliko utakmica smo izlazili da to riješimo na individualni kvalitet pojedinaca i kada ti pojedinci budu zatvoreni nas nema.
Jučer smo u pojedinim trenucima sa trojicom zatvarli Zebu, Ahmetovića... Nismo im dali da dišu ni na jednom dijelu terena možda je to bilo i na trenutke grublje, ali ono šo je bilo grubo je sankcionisano na pravi način.
Pohvalu za partiju protiv tuzlaka zaslužuje zadnja linija, kompletna. A posebno Kadušić, mali je zvijer i nadati se da neće biti prevelikih oscilacija. Ali i ako bude ja bih volio da to mi ne dočekamo na nož kao što obično biva. Mlad je neiskusan i logično je da će se desiti pad, možda taj njegov pad nas bude koštao bodova ali ne trebamo mu zamjeriti.
Nisu ni ostali bilo loši, međutim nije to bilo ni tako dobro. Igra koju su pokazali je neka srednja žalost međutim u derbi utakmici i ne može biti drugačije, pogotovo kod nas.
Emirov nastup ne bih komentarisao da ne ispadne da ja nekog nešto branim, uglavnom vrijeme i naredne utakmice će pokazati.

Samo da ponovim konstataciju od ranije, mi smo tim!!!

Ni u jednom trenutku nisam gubio nadu da će se Stepanov vratiti ma koliko su me mnogu ubjeđivali u suprotno, čekamo samo službenu potvrsu kluba.

I za sve tuzlake koji se žale na neku grubu igru statistički podatak je: mi smo napravili 20 prekršaja a u prošlom kolu na gostovanju u Kaknju smo pretrpili 26, znači ipak su naš više udarali čak imamo i posljedice u vidu povrijeđenog Radovca, Benke i obnove povrede Ikandea.

Al je Kova u jednom trenutku iznese ko Torlak :clap: :clap:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 02 nov 2015, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 nov 2015, 23:35

Zastone je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Zvacu ti Jokera..
:lol: :lol: :lol:
:clap: :lolno:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, sekac i 21 gost.