FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
bolje da ne izlazi ako nije siguran. mnogi veći golmani od njega su bili linijaši
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije Živko kriv, krive su jajare koje nisu uradile ništa da se stabilizuje FK Partizan.
---- golman
----štoper
----zadnji vezni
-----napadač
To u januaru mora biti prioritet.
---- golman
----štoper
----zadnji vezni
-----napadač
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
prije svega nama trebaju štoperi. realizacija nije problem, ali odbrana je katastrofa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
44Bertans je napisao/la:Nije Živko kriv, krive su jajare koje nisu uradile ništa da se stabilizuje FK Partizan.
---- golman
----štoper
----zadnji vezni
-----napadač

Sve je problem. Nemamo špica koji će dati 10 komada u sezoni.DANTES je napisao/la:prije svega nama trebaju štoperi. realizacija nije problem, ali odbrana je katastrofa
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
ne bih rekao gotovo svaku utakmicu damo 2 komada a opet ne pobjedimo44Bertans je napisao/la:Sve je problem. Nemamo špica koji će dati 10 komada u sezoni.DANTES je napisao/la:prije svega nama trebaju štoperi. realizacija nije problem, ali odbrana je katastrofa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]
ako koga zanima ...
ako koga zanima ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Sta je sa Partizanom , primi gol odma izjednaci i onda u sledeceem napadu opet primi joj 

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
poraz visok ali ništa ne očekivano. ljubinko mi je nekako beskrvan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Iskreno, mene uopste nije odusevljavala igra Druloviceve generacije koja je postala prva u Evropi.. Jeste da je bilo rezultata, ali ta igra me asocirala na igru Javora i slicnih. Baziraj se na svoj gol i ako prodje kontra - prodje.. ako ne, barem imamo penale.
Dosta bolje su mi izgledali omladinci sa Paunovicem.
Dosta bolje su mi izgledali omladinci sa Paunovicem.
pa i meni. doduše nije drulović igrao na kontre, ali paunova igra je bila smislenija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Još jedna blamaža doživljena kao posljedica sprovođenja plana jajara i podanika koji trenutno vode Partizan.

fkpPartizan najveći proizvođač fudbalera u Evropi
Centar za sportske studije (CIES) sa sedištem u švajcarskom gradu Nojšatelu, obelodanio je danas, da je Partizan najveći proizvođač fudbalera u Evropi.
Međunarodni centar za istraživanje u fudbalu objavio je studiju na osnovu koje se može zaključiti da je Partizanova škola u ovom trenutku najproduktivnija u Evropi, s obzirom da se na Starom kontinentu nalazi 78 profesionalnih fudbalera poniklih u mlađim kategorijama srpskog šampiona, što je više od bilo kog kluba u Evropi. Od toga je 13 fudbalera igra upravo u Partizanu, dok je 65 igrača raspoređeno po drugim timovima. Treba napomenuti da je prilikom iztraživanja u obzir uzeto 31 nacionalno prvenstvo.
Poredak najvećih proizvođača fudbalera u Evropi:
1. Partizan – 78 (13 u klubu, 65 u ostalim klubovima)
2. Ajaks – 75 (11, 64)
3. Barselona – 62 (10, 52)
4. Dinamo Zagreb – 53 (5, 48)
4. Sporting Lisabon – 53 (9, 44)
6. Dinamo Kijev – 52 (11, 41)
7. Hajduk Split – 49 (11, 38)
7. Crvena zvezda – 49 (6, 43)
9. Fejenord – 46 (7, 39)
9. Porto – 46 (2, 44)
11. Sparta Prag – 45 (5, 40)
12. Šahtjor Donjeck – 44 (5, 39)
13. Real Madrid – 43 (8, 35)
14. Levski Sofija – 41 (13, 28)
14. Mančester Junajted – 41 (6, 35)
Pominje se povratak Marka Jovanovića i Nikole Drinčića...

- djoleprijedor
- Kontakt:
Znam da smo k.urac ove polusezone,ali nije ni taj Alkmar nešto.
9. su u Ligi,u Beogradu me nisu impresionirali i trebali su možda izgubiti i ubjedljivije.Nadam se da će Ilić i Andrija igrati od starta.
Neki osjećaj imam za dobar rezultat,a to bi remi bio svakako.(3 boda isto nisu nemoguća misija,ali dosta teže).
P.S.Go ćemo primiti sigurno
ali mislim da ćemo i dati..
9. su u Ligi,u Beogradu me nisu impresionirali i trebali su možda izgubiti i ubjedljivije.Nadam se da će Ilić i Andrija igrati od starta.
Neki osjećaj imam za dobar rezultat,a to bi remi bio svakako.(3 boda isto nisu nemoguća misija,ali dosta teže).
P.S.Go ćemo primiti sigurno

Mens sana in corpore sano.
Ja ću igrati kec na AZ jer do sada bi obično pao na partizanu. Šta god sam odigrao bilo je suprotno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja na Partizan ne igram kladionicu od nesretnog Šamroka...Što se fudbala tiče.DANTES je napisao/la:Ja ću igrati kec na AZ jer do sada bi obično pao na partizanu. Šta god sam odigrao bilo je suprotno
Mens sana in corpore sano.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.