legenda reala je napisao/la:prekomandovati ga na krilo, a na beka staviti Bičakčića ili Vranješa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
legenda reala je napisao/la:prekomandovati ga na krilo, a na beka staviti Bičakčića ili Vranješa
Čovjek ima prejak centraršutVirtu4l je napisao/la:Asistencija kapitena za 2-0
Strašan centaršut
Imal ko video gola?Micron je napisao/la:mora da je bio dobar autogol cim ga je odma zamjenio
Nabroj mi konkretne utakmice,nemoj mi pausalnih ocjena.Ponos Torina je napisao/la:Cuj dvije lose utakmice on je los ima vise od godinu dana,nakon one povrede on je na staklenim nogama i nikad se nije vratio ni 50% on uopste ne lici na onog igraca koji je igrao protiv Francuske onako dobro...On vise nema sta da ponudi,bjezi od duel igre,50-50 lopte on i ne pomislja da udje u duel i slicne stvari,pas mu je uzasan,trom,sporo reaguje i masu drugih stvari....
Ziva istina .Ponos Torina je napisao/la:Cuj dvije lose utakmice on je los ima vise od godinu dana,nakon one povrede on je na staklenim nogama i nikad se nije vratio ni 50% on uopste ne lici na onog igraca koji je igrao protiv Francuske onako dobro...On vise nema sta da ponudi,bjezi od duel igre,50-50 lopte on i ne pomislja da udje u duel i slicne stvari,pas mu je uzasan,trom,sporo reaguje i masu drugih stvari....
Nema tu nikakvih pausalnih ocjena,on od one povrede nije odigrao utakmicu kako treba,sve je to neki polovican ucinak..Fidelis je napisao/la:Nabroj mi konkretne utakmice,nemoj mi pausalnih ocjena.Ponos Torina je napisao/la:Cuj dvije lose utakmice on je los ima vise od godinu dana,nakon one povrede on je na staklenim nogama i nikad se nije vratio ni 50% on uopste ne lici na onog igraca koji je igrao protiv Francuske onako dobro...On vise nema sta da ponudi,bjezi od duel igre,50-50 lopte on i ne pomislja da udje u duel i slicne stvari,pas mu je uzasan,trom,sporo reaguje i masu drugih stvari....
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Skojevska i 46 gostiju.