RBA 1987 je napisao/la:Pa ove majice su kupili od Marića... on je dobavljač...tatamata je napisao/la:Zamislite da ih pljusnemo na sred Grbavice.Ko ce nadoknaditi minus od majica?

Moderator/ica: vlakanje
RBA 1987 je napisao/la:Pa ove majice su kupili od Marića... on je dobavljač...tatamata je napisao/la:Zamislite da ih pljusnemo na sred Grbavice.Ko ce nadoknaditi minus od majica?
ma svi su oni u taluSeyo_TM je napisao/la:pa jel maric il nijaz il neko deseti?
odlucite se...
Ajd prođi nas se, vidiš da smo u slavljeničkoj atmosferi, kup nas ne zanima uopšte, ako ubode ubode, a ako ne nema veze, biće bolje drugi put ili kako kžu treća je srećaSeyo_TM je napisao/la:pa jel maric il nijaz il neko deseti?
odlucite se...
Podržavam inicijativu jer čovjek je legenda,ako dodje ovdje na forum Kopanja ili neko ko odlučuje neka čovjeku obavezno ponude angažman kao spoljnom saradniku,em je dobronamjeran,em voli Borac,em zna znanje.pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcu
posto sam ja pravio majice mogu ti se samo nasmijati oko te price "sve se zna" i reci da pricas gluposti!tatamata je napisao/la:Ovo samo kod nas ima,1:1 u BL,i jos citavih 90 minuta revansa,a ljudi vec istampali majice,da su osvajaci!Cirkus liga,cirkus drzava...Sve se zna.
po tvom postu ja zakljucujem da ti mislis da zeljo moze jos da popusips i barca je stampala majice prije utakmice a jos je bilo sanse da ga popusi...
Seyo_TM je napisao/la:posto sam ja pravio majice mogu ti se samo nasmijati oko te price "sve se zna" i reci da pricas gluposti!tatamata je napisao/la:Ovo samo kod nas ima,1:1 u BL,i jos citavih 90 minuta revansa,a ljudi vec istampali majice,da su osvajaci!Cirkus liga,cirkus drzava...Sve se zna.
Pitao sam ovdje, mislim slagera, sto ne spominje sastanak u hotelu nakon kupa...ako je vec upoznat sa namjestanjima i postenjima...
ps i barca je stampala majice prije utakmice a jos je bilo sanse da ga popusi...a vece sanse su valjadolidu bile neg borcu...
Pa sem direktora kluba svi i treba da rade volonterski, dok je status ovakav kakav jeste, a kada bude privatni onda ima da se odluzčuje na pravi način, dobro se sjećam situacije iz jednog Rumunskog kluba nakon privatizacije, a u pitanju je Kluž, navijači se usprotivili smjeni trenera jer je bio neki lokalni klipan sa kojim su bili dobri, na utakmici mu skandirtali svašta i prozivali vlasnika, došla sledeća utakmica koju su trebali da igraju kod kuće kad kapije na gradskom stadionu zaljučane i zabranjen im ulazak na tribine, poslije rekao da navijači moraju da shvate da je to njegovo, a da oni mogu samo da kupe ulaznice i da shodno onome koliko ulože mogu da odlučuju, te ih nije pustio dok mu se javno nisu izvinuli...Schlager je napisao/la:Podržavam inicijativu jer čovjek je legenda,ako dodje ovdje na forum Kopanja ili neko ko odlučuje neka čovjeku obavezno ponude angažman kao spoljnom saradniku,em je dobronamjeran,em voli Borac,em zna znanje.pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcu
Imam osjećaj da bi on to radio i besplatno u slobodno vrijeme, za dobrobit kluba....
Upravo je to i moja poenta bila onda...ljudi pricaju o postenjima i namjestanjima a uopste ne poznaju te stvari...na primjer ti si bio uzeo borac i kitare za olicenje postenja, a to je jako daleko od istine, pogotovo kitari...Schlager je napisao/la:Kako ću ja znati šta je bilo u Hotel bosni kad ne znam nikoga iz rukovodstva Borca ni zdravo za zdravo,a kamoli da sam toliko intiman da mi pričaju neke detalje.
Dobar sam sa par igrača,ali igrači nikad ne pričaju o takvim stvarima.
pa koliko sam ja upoznat svi i rade volonterski sem direktora , sportskog direktora i ostalih koji su u stvari zaposleni u klubu.RBA 1987 je napisao/la:Pa sem direktora kluba svi i treba da rade volonterski, dok je status ovakav kakav jeste, a kada bude privatni onda ima da se odluzčuje na pravi način, dobro se sjećam situacije iz jednog Rumunskog kluba nakon privatizacije, a u pitanju je Kluž, navijači se usprotivili smjeni trenera jer je bio neki lokalni klipan sa kojim su bili dobri, na utakmici mu skandirtali svašta i prozivali vlasnika, došla sledeća utakmica koju su trebali da igraju kod kuće kad kapije na gradskom stadionu zaljučane i zabranjen im ulazak na tribine, poslije rekao da navijači moraju da shvate da je to njegovo, a da oni mogu samo da kupe ulaznice i da shodno onome koliko ulože mogu da odlučuju, te ih nije pustio dok mu se javno nisu izvinuli...Schlager je napisao/la:Podržavam inicijativu jer čovjek je legenda,ako dodje ovdje na forum Kopanja ili neko ko odlučuje neka čovjeku obavezno ponude angažman kao spoljnom saradniku,em je dobronamjeran,em voli Borac,em zna znanje.pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcu
Imam osjećaj da bi on to radio i besplatno u slobodno vrijeme, za dobrobit kluba....
P.S. Kluž nekoliko godina kasnije igrao u ligi šampiona...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.