FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 18 maj 2010, 14:15

RBA 1987 je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Zamislite da ih pljusnemo na sred Grbavice.Ko ce nadoknaditi minus od majica?
Pa ove majice su kupili od Marića... on je dobavljač...
:lol:
HAJ FAJV

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 14:16

pa jel maric il nijaz il neko deseti?
odlucite se...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 14:16

Ovo samo kod nas ima,1:1 u BL,i jos citavih 90 minuta revansa,a ljudi vec istampali majice,da su osvajaci! :mrgreen: Cirkus liga,cirkus drzava...Sve se zna.

Pricao sam s Maricem,rasplako se,kaze nije on zivota mu... :shock: Prvi put da je pokazao emocije...
Treci put castimo

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 18 maj 2010, 14:17

Seyo_TM je napisao/la:pa jel maric il nijaz il neko deseti?
odlucite se...
ma svi su oni u talu :mrgreen:

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 14:17

ma druze to je d.o.o sa dva vlasnika

edit: tatamata ako je tako rekao ja mu vjerujem, ipak je on jedan fini gospodin sa manirima, nebi on to uradio

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 14:18

Seyo_TM je napisao/la:pa jel maric il nijaz il neko deseti?
odlucite se...
Ajd prođi nas se, vidiš da smo u slavljeničkoj atmosferi, kup nas ne zanima uopšte, ako ubode ubode, a ako ne nema veze, biće bolje drugi put ili kako kžu treća je sreća
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 maj 2010, 14:21

Neka Seada, nemojte ga! Svaki put kada navrati napise nesto kvalitetno. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 14:23

Slavlje jer Džimi odlazi... polako ali sigurno, mislim da su ga pustili niz vodu, vidi se to po člancima iz Blica, Fokusa, Presa, ovi glavni mediji će vijest da objave...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2010, 14:23

pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcu
Podržavam inicijativu jer čovjek je legenda,ako dodje ovdje na forum Kopanja ili neko ko odlučuje neka čovjeku obavezno ponude angažman kao spoljnom saradniku,em je dobronamjeran,em voli Borac,em zna znanje.
Imam osjećaj da bi on to radio i besplatno u slobodno vrijeme, za dobrobit kluba....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 14:25

Lijte kise,ladne vode DZIMI ODE,DZIMI ODE! :mrgreen:
Treci put castimo

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 14:26

tatamata je napisao/la:Ovo samo kod nas ima,1:1 u BL,i jos citavih 90 minuta revansa,a ljudi vec istampali majice,da su osvajaci! :mrgreen: Cirkus liga,cirkus drzava...Sve se zna.
posto sam ja pravio majice mogu ti se samo nasmijati oko te price "sve se zna" i reci da pricas gluposti!

Pitao sam ovdje, mislim slagera, sto ne spominje sastanak u hotelu nakon kupa...ako je vec upoznat sa namjestanjima i postenjima...

ps i barca je stampala majice prije utakmice a jos je bilo sanse da ga popusi...a vece sanse su valjadolidu bile neg borcu...

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 14:28

ps i barca je stampala majice prije utakmice a jos je bilo sanse da ga popusi...
po tvom postu ja zakljucujem da ti mislis da zeljo moze jos da popusi

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 18 maj 2010, 14:29

Seyo_TM je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Ovo samo kod nas ima,1:1 u BL,i jos citavih 90 minuta revansa,a ljudi vec istampali majice,da su osvajaci! :mrgreen: Cirkus liga,cirkus drzava...Sve se zna.
posto sam ja pravio majice mogu ti se samo nasmijati oko te price "sve se zna" i reci da pricas gluposti!

Pitao sam ovdje, mislim slagera, sto ne spominje sastanak u hotelu nakon kupa...ako je vec upoznat sa namjestanjima i postenjima...

ps i barca je stampala majice prije utakmice a jos je bilo sanse da ga popusi...a vece sanse su valjadolidu bile neg borcu...

:mrgreen: :D
AMAR OSIM!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2010, 14:30

Kako ću ja znati šta je bilo u Hotel Bosni kad ne znam nikoga iz rukovodstva Borca ni zdravo za zdravo,a kamoli da sam toliko intiman da mi pričaju neke detalje.

Dobar sam sa par igrača,ali igrači nikad ne pričaju o takvim stvarima.

hajde Seyo ti nam reci šta je bilo,je li to ona priča da je Žujo odbio prijedlog da Borcu ide Kup a Željezničaru prvenstvo i rekao " Neka ide kako ide",ili imaš nešto konkretnije?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 14:31

Schlager je napisao/la:
pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcu
Podržavam inicijativu jer čovjek je legenda,ako dodje ovdje na forum Kopanja ili neko ko odlučuje neka čovjeku obavezno ponude angažman kao spoljnom saradniku,em je dobronamjeran,em voli Borac,em zna znanje.
Imam osjećaj da bi on to radio i besplatno u slobodno vrijeme, za dobrobit kluba....
Pa sem direktora kluba svi i treba da rade volonterski, dok je status ovakav kakav jeste, a kada bude privatni onda ima da se odluzčuje na pravi način, dobro se sjećam situacije iz jednog Rumunskog kluba nakon privatizacije, a u pitanju je Kluž, navijači se usprotivili smjeni trenera jer je bio neki lokalni klipan sa kojim su bili dobri, na utakmici mu skandirtali svašta i prozivali vlasnika, došla sledeća utakmica koju su trebali da igraju kod kuće kad kapije na gradskom stadionu zaljučane i zabranjen im ulazak na tribine, poslije rekao da navijači moraju da shvate da je to njegovo, a da oni mogu samo da kupe ulaznice i da shodno onome koliko ulože mogu da odlučuju, te ih nije pustio dok mu se javno nisu izvinuli...

P.S. Kluž nekoliko godina kasnije igrao u ligi šampiona...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 14:36

Schlager je napisao/la:Kako ću ja znati šta je bilo u Hotel bosni kad ne znam nikoga iz rukovodstva Borca ni zdravo za zdravo,a kamoli da sam toliko intiman da mi pričaju neke detalje.

Dobar sam sa par igrača,ali igrači nikad ne pričaju o takvim stvarima.
Upravo je to i moja poenta bila onda...ljudi pricaju o postenjima i namjestanjima a uopste ne poznaju te stvari...na primjer ti si bio uzeo borac i kitare za olicenje postenja, a to je jako daleko od istine, pogotovo kitari...

Svaki klub namjesta, lobira i dogovora kao svuĐe u svijetu, negdje manje negdje vise, a vjeruj da iz sezone u sezonu kod nas se sve manje namjesta (pogotovo ove zbog suspenzije najboljeg sudije) i uopste nema toliko namjestanja koliko se prica o ovome...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 14:48

RBA 1987 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
Pa sem direktora kluba svi i treba da rade volonterski, dok je status ovakav kakav jeste, a kada bude privatni onda ima da se odluzčuje na pravi način, dobro se sjećam situacije iz jednog Rumunskog kluba nakon privatizacije, a u pitanju je Kluž, navijači se usprotivili smjeni trenera jer je bio neki lokalni klipan sa kojim su bili dobri, na utakmici mu skandirtali svašta i prozivali vlasnika, došla sledeća utakmica koju su trebali da igraju kod kuće kad kapije na gradskom stadionu zaljučane i zabranjen im ulazak na tribine, poslije rekao da navijači moraju da shvate da je to njegovo, a da oni mogu samo da kupe ulaznice i da shodno onome koliko ulože mogu da odlučuju, te ih nije pustio dok mu se javno nisu izvinuli...

P.S. Kluž nekoliko godina kasnije igrao u ligi šampiona...
pa koliko sam ja upoznat svi i rade volonterski sem direktora , sportskog direktora i ostalih koji su u stvari zaposleni u klubu.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 18 maj 2010, 14:50

Vidim opet se zakuvalo neka neka baš mi je drago. ;)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 14:52

Ma da ali je poenta što kradu jedan od drugoga i niko nikom ništa ne vjeruje, a onda još usput svi kradu od kluba, tj ugrađuju se u transfere, uzimaju piksle od igrača i tako dalje to je ono što ne treba da se dešava ako su u klubu ljudi koji ga vole, ali nisi ti shvatio poentu posta čini mi se, tj sve dok se ne bude znalo čiji je biće ovako kako jest, ne samo u Borcu nego u svim klubovima u regionu...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 14:55

Moram da priznam da je ovaj Osium pravo LJUDINA i to pisem namjerno velikim slovima

dio njegove izjave :

Borac je u posljednjem kolu Premijer lige poražen od desetkovane ekipe Veleža, ali to ništa ne mora da znači, mišljenja je menadžer plavih.

"Ekipa Veleža koja je pobijedila Borac ima pet vrhunskih igrača koji bi bili pojačanje za svaku ekipu u Premijer ligi, tako da poraz Borca u Vrapčićima ne mora ništa da znači. Borac je odlična ekipa koja je u finale Kupa došla bez ijednog poraza, a u Premijer ligi imaju najmanje poraza poslije nas. Osim toga, jedina utakmica ovog proljeća gdje smo mi zaslužili da budemo poraženi jeste ona u prvom finalnom susretu sa Borcem u Banja Luci. Borac nas je nadigrao i to nam mora biti opomena, a sutra na Grbavici očekujem isti takav Borac".
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.