Klaudije, Azmir od kada zna sa sebe navija za Slobodu i odyebi sa tom teorijiom kako ovdje neko nekoga ne voli, ja sam iz Tuzle i imam prijatelje iz Podrinja, ovdje su najmanji problem Podrinjci, glavni papci su iz Tuzle kao sto su rodjenje sarajlije u svom gradu, da ti ne nabrajam "ugledne" sarajevske porodice koji su sjebali sve sto se moze syebat u tom gradu......argentarium80 je napisao/la:Pa iskreno i Azmir je kako znam Podrinjac, lik iz Bratunca, a vi izgleda volite samo pare njegove, jer znam da ne volite bas podrinjce,, a Husref je dobar trener, sta sad, gubili su i veci od vas na Kosevu pa nisu pravili scene.Sta je trebao Husref , blamirati se, a vi niste sanse napravili, ne igra on nego igraci.Nisam navijac Sarajeva al brate vi redovno kukate, ne valja vam Zeljo, ne valja Sarajevo sad, ne valja Husref..covjek da se zapita, ko ste vi ba
..Do skoro ste igrali drugu ligu federacije sto je seoska liga fakticki a sad nesto hocete preko noci....
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
[quote="tuzlak1987"]
"Isto Husrefu nece biti lako sada kada se vrati pred njegovu "domacu" publiku na Tusanj. Taman su ga ljudi poceli gotiviti, a on se ponasa onako nosalantno protiv Sarajeva u zadnjem kolu i u nedjelju. Kao da te utakmice nisu bitne.
A zna se dobro kako se ponasa protiv drugih i kako se trudi. Azmir ga je izvadio iz naftailina kada ga je Sarajevo **** i ocekujemo da protiv Sarajeva bude podjednako nabrijan kao i protiv drugih jer su ga ti ljudi sa cela Sarajeva **** i otpustili bez razloga.
Ti baš namjerno zamećeš kavgu sa Husrefom.Sačekaj kad možda padne na tabeli.Ovako Sloboda na diobi 2 mjesta, zaista providno ,jadno i čemerno.Ali piši ti papir(tastatura,sve trpi).
"Isto Husrefu nece biti lako sada kada se vrati pred njegovu "domacu" publiku na Tusanj. Taman su ga ljudi poceli gotiviti, a on se ponasa onako nosalantno protiv Sarajeva u zadnjem kolu i u nedjelju. Kao da te utakmice nisu bitne.
A zna se dobro kako se ponasa protiv drugih i kako se trudi. Azmir ga je izvadio iz naftailina kada ga je Sarajevo **** i ocekujemo da protiv Sarajeva bude podjednako nabrijan kao i protiv drugih jer su ga ti ljudi sa cela Sarajeva **** i otpustili bez razloga.
Ti baš namjerno zamećeš kavgu sa Husrefom.Sačekaj kad možda padne na tabeli.Ovako Sloboda na diobi 2 mjesta, zaista providno ,jadno i čemerno.Ali piši ti papir(tastatura,sve trpi).
Ja volim FK Tuzla City
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta mene briga ko vam sudi. Idi na svoju temu i tamo komentarisi. Molim moderatora da ovoga pitu posalje na njegov pdf.solinas je napisao/la:Skakic nam sudi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sve na gostovanjima "šećerbegoviću".tuzlak1987 je napisao/la:Odigrao 10 utakmica protiv (Celik 3x, Sarajevo 2x, Zeljo 2x, Siroki 2x, Zrinjski 1x). Niti jednom nije pobjedio.. Vrijeme je da jednom udje u utakmicu nepodvijenog repa kao sto ulaze i slabije ekipe od Slobode pa pobjede nekog od ovih 5.
Ja volim FK Tuzla City
Ne može KARIĆ,TUŽIO.NYKnicks Fan je napisao/la:Ma kakav Husref, sinoc se trebao otjerati odmah, nije trebao putovati za Tuzlu, trebao je ostati u Sarajevu. Dajte nam Sadikovica, Karica... welcome to Tuzla.
Bio Ciro, psovao, pravio budalu od sebe, nema sta nije radio, nije vam odgovaralo. Dosao gospodin Husref, sve fino, ni to vam ne odgovara, pa sta vam odgovara Bog te... ?
Ja volim FK Tuzla City
Solians se infiltriraoProbisvjet je napisao/la:Sta mene briga ko vam sudi. Idi na svoju temu i tamo komentarisi. Molim moderatora da ovoga pitu posalje na njegov pdf.solinas je napisao/la:Skakic nam sudi.

Otkrivaš toplu vodu sa prihvatanjem odgovornosti za poraz.To je poznato od davnina .Ali postoji ogromna zasluga za uspjeh i to je poznato od davnina.ERF je napisao/la:Husref je trebao prihvatiti odgovornost, jer poraz je izmedju ostalog rezultat njegove takticke postavke. Ja nisam primijetio nezalaganje igraca o kojem on govori, oni su naprosto bili u nivou svojih mogucnosti.
Ako je vec najednom odlucio da bude gospodin, nek onda to bude i protiv Celika u srijedu, Zrinjskog u nedjelju, a ne da se poigrava ugledom kluba (koji ga placa) nedolicnim ponasanjem kao u Zvorniku i sl.
Meni Husref ne smeta, ali juce me nije uvjerio da stoji iza svojih igraca i svojih odluka.
Ja volim FK Tuzla City
STJEPANOVIĆ JE HVALA BOGU DOBRO .harry_90 je napisao/la:Da li neko zna kakva je povreda Stjepanovica..ako je laksa neka odmori protiv Celika,na njegovo mjesto postaviti Kisu..
Sto se tice meca sa Celikom,ja bi volio da sef odmori Ahmeta,Ordagu,Veselinovica i Kostica.. valjda Efendic moze nastupiti protiv Celika,a neka Skahica gurne na poziciju stopera umjesta Kostica.
Ja volim FK Tuzla City
Posao mu je i dobro je placen je da to radi......sve to pada u vodu poslije one sramotne taktike protiva pitarcica i domacih supaka i njihove fair play igre i izjava.....pitari nas masakrirali, izvredjali, ponizili i jos im cestita na zasluzenom masakriranju (udaranju), onom vracanju lopte i ponizavanju od strane trenera (psovanje i vredjanje nasih igraca) njegovog voljenog kluba.....ja govorim u svoje ime, sto se mene tice nek potpise ugovor sa Slobodom na 5 godina, za mene je zavrsio......lakse bi mi bilo da smo ih polomili pa makar dobili 5 crvenih kartona a onog Jesica poslali u 3pm.....zbog svega sto smo dozivjeli.......sloboda72 je napisao/la:Sad ću kratko a sutra može opširnije.Gledao sam treninge cijelu sedmicu.KUNEM TI SE, NIKAD HUSREF NIJE BIO TAKO SISTEMATIČAN, SVE ŠTO IM SE DESILO DANAS ,ON JE NAGOVIJESTIO.PSOVAO JE KAO ĆIRO ,NISAM MOGO POVJEROVATI. DESETAK PUTA JE PONAVLJO SITUACIJE U FAZI ODBRANE I NAPADA, AMA BAŠ SVE.PO PRVI PUT JE VRŠIO TZV. ZALEĐIVANJE TJ ZAUSTAVLJANJE AKCIJE I VRAĆANJE IGRAČA NA POČETNE POLOŽAJE.DAKLE REAGOVANJE ODMAH.AKO HOĆEŠ MOJE MIŠLJENJE A VIDIM DA TI JE TEŠKO KAO I MENI,POJEDINI NAŠI IGRAČI SU" IZDALI" MUSEMIĆA I SVETI DRES I IME SLOBODE.NEĆU NAMJERNO O IMENIMA JER PRESTOJE NAM VAŽNE UTAKMICE.AKO SMO DANAS IMALI CIGANSKI DOČEK NA KOŠEVU I FAULOVE IZ PETE LIGE AMINOVANE OD NE-ČOVJEKA VALJIĆA PA ZAR MI SAD TREBA DA SE SVAĐAMO I SAMI BUŠIMO LAĐU NA KOJOJ PUTUJEMO.I DANAS SAM NA TV VIDIO KAKO HUSREF PSUJE, NADAM SE DA JE JOŠ NEKO PA NEKA KAŽE.VIDIO JE MUSEMIĆ NAKON 10 MIN. IGRE DA NJEGOVI POJEDINI IGRAČI NISU DORASLI TRENUTKU.ČOVJEK KOJI NAS JE DOVEO U VRH TABELE MOŽE BITI KRIVAC SAMO KOD ONIH KOJI SU RAZOČARANI PORAZOM PA JOŠ NE VIDE JER SE NIJE SLEGLA PRAŠINA.Skver je napisao/la: Sloboda72, danas su nas naguzili juniori sarajeva, halooo juniori, kakvi sedativi imaju veze sa taktikom "pobijedite nas"......igrali smo sa C ekipom u kojoj se niko ne zna sastaviti sa loptom i izgubili bez ispaljenog metka...neko treba za ovo odgovarati...ne boli poraz toliko koliko boli taktika "evo vam bodovi" trebaju vam + odradjeno sa Vlajicem i jos na kraju izjava![]()
P.S. A sarajlijice ko' sarajlijice dodjite ovamo da vas naguzimo.......Do sada nisam podrzavao navijanje Fukara sve sto je u vezi Sarajeva, od danas podrzavam.
🔴⚫️
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
BOŠNJAKA, ŠKUTORI TO RADE U RUKAVICAMA.NYKnicks Fan je napisao/la:Boga pitaj brate koga ce nam poslati protiv Zrinjskog. Srbina nekog, sta mislis?Pasha_car_aga je napisao/la:Neko ga je spomenuo, da bi mogao suditi protiv Zrinjskog, kad eto ga već u srijedu na Tusnjuharry_90 je napisao/la:Eto nama Bjelice u kupu protiv Celika da sudi.. ove sezone samo nam jednom dijelio pravdu i to u kupu protiv Gorazda kada smo slavili 0:2.
Sudijo nam je na 11 utakmica..imamo skor 6 pobjeda,3 remija i 2 poraza.
Zabit mu, trebamo gledati samo sebe i ako smo pravi na terenu, nema te ekipe u ligi da nas može ugroziti, posebno na Tušnju!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ja volim FK Tuzla City
je l' Zrinja pomjeren za nedjelju i da l' će biti TV prenos
ONO JE BIO NAJBRUTALNIJI LINČ.DRAGO MI JE DA SU DOVELI GROBARA JEŠIĆA ,NEZNALICU. NAVUĆI ĆE ONI SEBI TAKSIRATA.Probisvjet je napisao/la:Poraz pa sta! Nesretno smo izgubili utakmicu. Nema Husrefu zamjerke. On je za Jesica profesor. Cuj neko ima nesto protiv komentara poslije utakmice. Sta je trebao da govori? Vidno je bio iznerviran i utucen poslije poraza.
Najtuznije je sto je sudija dopustao sve ono, namjerno ne sankcionisuci faulove za zute i crvene kartone dopustio onakvu igru Sarajeva. Tu smo osteceni, al' sta je tu je. Realno se nisam ni nadao boljem. Jesic je u nedostatku znanja prepisao taktiku sablje "glavom u glavu" i dosao do pobjede. Vise srecom, nego znanjem. Jos uvijek tvrdim da je u Sarajevu najslabija karika upravo Jesic i to ce mu se odbiti od glavu uskoro.
Podrska za Husrefa i momke! Idemo dalje.
MOGU JOŠ KARNUT VAREŠANOVIĆA I DRINU .UŽIVAT ĆU U NJIHOVOJ BRATSKOJ UTAKMICI U LIŠTICI .
Ja volim FK Tuzla City
Beduin
Neidem ja nikom u inat.popusio opkladu i to je to.
I sta sad.da nepisem jeli.
Pa ljudi smo,nismo strumfovi.
Jojj sad kada izbacimo bijes na celik i zrinjski
Neidem ja nikom u inat.popusio opkladu i to je to.
I sta sad.da nepisem jeli.
Pa ljudi smo,nismo strumfovi.
Jojj sad kada izbacimo bijes na celik i zrinjski

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mnogo toga se sje.alo ovom tekmom htjeli vi to priznati ili ne...je.es 3 boda , poraz od Sarajeva u neku ruku i ocekivan..ako si igdje ukalkulisao poraz to je bilo na Kosevu...
ali pickasti nacin na koji smo izgubili, jos i ponasanje Husrefa ce nam mnogo odmoci...kakav ba strah od kartona, iskljucenja? nista to..pa da je jucer galamio kao sto je u Zenici protiv Mladosti ili na Tusnju kad igramo ko q kao jucer , i da ga je Valjic iskljucio pa apsolutno bi okupio cijelu regiju oko Slobode, oko jednog cilja..svi bi stali uz Slobodu i uz Husrefa koliko god da je izgubio na Kosevu...ovako uz koga da stanemo, koga ja da podrzavam kad Husrefa boli cuna sto mu ekipa igra ko q...kad se trener ne sikira sto ja da se sikiram
veliku stetu nam je ovo nanijelo
ali pickasti nacin na koji smo izgubili, jos i ponasanje Husrefa ce nam mnogo odmoci...kakav ba strah od kartona, iskljucenja? nista to..pa da je jucer galamio kao sto je u Zenici protiv Mladosti ili na Tusnju kad igramo ko q kao jucer , i da ga je Valjic iskljucio pa apsolutno bi okupio cijelu regiju oko Slobode, oko jednog cilja..svi bi stali uz Slobodu i uz Husrefa koliko god da je izgubio na Kosevu...ovako uz koga da stanemo, koga ja da podrzavam kad Husrefa boli cuna sto mu ekipa igra ko q...kad se trener ne sikira sto ja da se sikiram
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I ja sam mislio proci ce me osjecaj od juce,pa nisam htio nista opsirnije da pisem al danas mi je cini mi se jos gore nego juce,kao sto ultras napisa ne boli poraz vec kurcobolja krenuvsi od Husrefa pa do igrača.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Nije štetu, ali je poljuljano povjerenje nekih navijača prema šefu, popravit će se to već poslije pobjede nad Zrinjskim, neću ni da razmišljam šta bi donijelo eventualno gubljenje bodova!ultrasstyle_tz je napisao/la:mnogo toga se sje.alo ovom tekmom htjeli vi to priznati ili ne...je.es 3 boda , poraz od Sarajeva u neku ruku i ocekivan..ako si igdje ukalkulisao poraz to je bilo na Kosevu...
Kod mene ima povjerenje i dalje ću podržavati Husrefa i njegov rad, ali da mi je zasmetalo njegovo indolentno ponašanje jučer svakako jeste!
Mislim da trebamo završiti više priču oko Husrefa, bilo prošlo, idemo dalje, prekosutra je utakmica.
Nadam se da je sa Stjepanovicem sve uredu i da ce konkurisat za sastav.
Ima li Efendija pravo nastupa protiv Čelika?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
husref ako kiksa protiv Zrinjskog bit ce problema sigurno
uvijek se bahato ponasa a sinoc ko curica, vjerovatno priprema teren za eventualni povratak na Kosevo za sezonu dvije
hoce podrsku navijaca a nije u stanju ni da nas pozdravi na poluvremenu kad smo mu skandirali
igrace ostavio na cjedilu i nema ko drugi biti odgovoran osim njega
mozete vi pricati sta hocete ali sam je sebe syebo nek se sad cupa 

Sloboda Tuzla
U prvom kolu protiv Celika smo bili gori koliko se ja mogu sjetit,pa se nije ovoliko kukalo kao sada..ali je problem zato sto smo izgubili od Sarajeva,najaceg tima u nasoj ligi i zato sto je Musemicu Sarajevu u srcu.. ja sam jucer vidio da ova postavka igre vuce na bod sa Koseva..
Zasto ne napadnete malo igrace,gdje je bio Ahmetovic citavu utakmicu,Zeba,ko je kriv kod gola Piric ili Mehmedagic??
Zasto taj isti Zeba nije napravio nijedan dobar pas ,zasto su bezglavo izbijali lopte kao da je Real Madrid preko puta..jer sigurno im Musemic nije rekao da ne smiju prici golu,da se Zeba vuce po terenu itd..
Jucer kod nas najbolji su bili Ordagic i Kostic..
Da je Kostic pogodio u zadnjoj minuti,ne bi pricali nista o ovome..
Idemo dalje,sve dok budemo gledali sta je bilo jucer,prije godinu,dvije,pet od nas nema nista..
Da dobijemo Celika u kupu i Zrinjskog na Tusnju,dizacete Husrefa u zvijezde..spustite loptu i gledajmo prema narednim utakmicama..
Zasto ne napadnete malo igrace,gdje je bio Ahmetovic citavu utakmicu,Zeba,ko je kriv kod gola Piric ili Mehmedagic??
Zasto taj isti Zeba nije napravio nijedan dobar pas ,zasto su bezglavo izbijali lopte kao da je Real Madrid preko puta..jer sigurno im Musemic nije rekao da ne smiju prici golu,da se Zeba vuce po terenu itd..
Jucer kod nas najbolji su bili Ordagic i Kostic..
Da je Kostic pogodio u zadnjoj minuti,ne bi pricali nista o ovome..
Idemo dalje,sve dok budemo gledali sta je bilo jucer,prije godinu,dvije,pet od nas nema nista..
Da dobijemo Celika u kupu i Zrinjskog na Tusnju,dizacete Husrefa u zvijezde..spustite loptu i gledajmo prema narednim utakmicama..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da je mehmedagic juce izbio loptu sad bi se kleli u husrefa i taktiku i ponasanje.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nije problem sto se izgubilo od sarajeva na Kosevu..nemojte mjesat babe i zabe...ljudi su kivni zbog kurcobolje...krenuvsi od trenera pa do igraca...i nismo mi izgubili od sarajeva...mi smo izgubili od njihovih 4,5 standardnih igraca ako i toliko te rezervi pojacanih sa par juniora jos kad se na to doda losa atmosfera u klubu bili su zreli za poraza.. mi smo tek u nadoknadi opucali pored gola.....a lider smo na tabeli...nismo se ponasali liderski...ponavljam,odigrali smo p i c k a s t o i na bod..bas kako je Sloboda godinama igrala u gostima...i godinama pusila
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 02 nov 2015, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.