FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Da se malo otrgnemo od ove rasprave, znate li da je Lahm na utakmici protiv Frankfurta napravio svoj prvi Bundesligaški faul nakon Septembra 2014? 

-
- Kontakt:
U sljedećoj rundi kupa Bayo igra protiv Darmstadta kući, ne bi trebalo biti nikakvih problema.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mujo brate, veliki si lik, ali ti ne valja što vazda praviš neku razliku, odnosno namećeš (nazor) to rivalstvo među forumašima, dijeljenje na klanove, pristalice ovog ili onog...bavaracmujo je napisao/la: Ako sam ja jedini koji je konstatovo cinjenicu da je sreca sto su svi zdravi zavrsili tekmu onda je uredu, do mene je. Al pored par realnih postova od realnih forumasa ti kao nesto se cudis na moj ..
Osimovog? Kojeg?bavaracmujo je napisao/la: Jel to treba da se noga slomi nekome pa da cjenjeni ovdasnji strucnjaci nesto kao priznaju jer toboze oni imaju svoje misljenje koje je priznatije od Osimovog.

Opet udaranje na (pojedine) forumaše koji nemaju (jasnu) sliku kao ti i tebi slični.
Opušteno druže.

Vom Jäger zum Gejagten
- bavaracmujo
- Kontakt:
Zna se na kojeg Osima mislim i cije je misljenje priznato.geronimo je napisao/la:Mujo brate, veliki si lik, ali ti ne valja što vazda praviš neku razliku, odnosno namećeš (nazor) to rivalstvo među forumašima, dijeljenje na klanove, pristalice ovog ili onog...bavaracmujo je napisao/la: Ako sam ja jedini koji je konstatovo cinjenicu da je sreca sto su svi zdravi zavrsili tekmu onda je uredu, do mene je. Al pored par realnih postova od realnih forumasa ti kao nesto se cudis na moj ..Osimovog? Kojeg?bavaracmujo je napisao/la: Jel to treba da se noga slomi nekome pa da cjenjeni ovdasnji strucnjaci nesto kao priznaju jer toboze oni imaju svoje misljenje koje je priznatije od Osimovog.![]()
![]()
Opet udaranje na (pojedine) forumaše koji nemaju (jasnu) sliku kao ti i tebi slični.
Opušteno druže.
A meni je toliko ogavno i odvratno misljenje pojedinaca koji ovdje pisu samo al pazi SAMO poslije kiksa Bayerna. Tako da ja nikoga ne djelim i nemam potrebu za tim jer se sami djelite na navijace BAYERNA KOJI POBJEDJUJE i navijace BAYERNA koji je tu gdje jeste zbog svega sto cini jedan od najuspjesnih kolektiva na svijetu.
Nikoga ne prozivam i nemam potrebu za tim jer svako za sebe navije i Bayern ne postoji zbog pojedinaca koji su tu samo da slave pobjede.
Mujaga, razumjeli smo se.bavaracmujo je napisao/la:
....

Vom Jäger zum Gejagten
Sport - novina bliska Barseloni. Iako ne znači ništa (EDIT: možda i znači - bio je u Barseloni ovih dana da da podršku Krojfu) - ipak se ljudski nadati.
Sport | Pep Guardiola is close to signing a new 2-year deal with FC Bayern
Sport | Guardiola has adapted perfectly to life in Munich and doesn't want to leave it anytime soon
Sport | Guardiola has plans to manage in the Premier League in the future but considers it's still soon to make a move
Sport | Guardiola feels the support of Bayern's players and bosses and wants to achieve the work he's started

možda prvi žuti karton, pa nije lahm melećorionFCB je napisao/la:Da se malo otrgnemo od ove rasprave, znate li da je Lahm na utakmici protiv Frankfurta napravio svoj prvi Bundesligaški faul nakon Septembra 2014?
I ja sam procitao da je prvi foul!!!coelho41 je napisao/la:možda prvi žuti karton, pa nije lahm melećorionFCB je napisao/la:Da se malo otrgnemo od ove rasprave, znate li da je Lahm na utakmici protiv Frankfurta napravio svoj prvi Bundesligaški faul nakon Septembra 2014?
Stern des Südens
treba nam u srijedu sigurna tri boda da budemo prvi i ne mislimo više na LP do proljeća.što se tiče BL po meni
zijanili smo nepotrebno 2 boda ,Pep rotira znam da treba i mora ali previše defanivno je to bilo u petak očekivalo se da Kosta
levat i Roben nekim potezom riješe tekmu jednim golom,trebatu malo rizika dati dva gola i onda lagano, sve u svemu pobijediti
Arsenal i sve je ok sve ostalo nas bi vodilo u krizu o koju nemogu ni da zamislim, inače smo najači kad su Lam i Alaba na bokovima
stoperi Boa i Javi, u sredini Tiago,Alonso i naprijed Costa Miler Roben i Levandovski...
zijanili smo nepotrebno 2 boda ,Pep rotira znam da treba i mora ali previše defanivno je to bilo u petak očekivalo se da Kosta
levat i Roben nekim potezom riješe tekmu jednim golom,trebatu malo rizika dati dva gola i onda lagano, sve u svemu pobijediti
Arsenal i sve je ok sve ostalo nas bi vodilo u krizu o koju nemogu ni da zamislim, inače smo najači kad su Lam i Alaba na bokovima
stoperi Boa i Javi, u sredini Tiago,Alonso i naprijed Costa Miler Roben i Levandovski...
Boga mi izgleda da je Pep produzio na jos dvije dinago. Ne znam bi li se radovao ili crnjacio zbog ovoga haha
Volim te Zeljo!!!
Rumors i to sa velikim RUMORS. Planira se u toku ove reprezentativne pauze da se sjedne sa njim i pokuša ugovoriti produženje.zlatandr je napisao/la:Boga mi izgleda da je Pep produzio na jos dvije dinago. Ne znam bi li se radovao ili crnjacio zbog ovoga haha
Da prvi faul poslije 24 bundesligaske utakmiceproFCB je napisao/la:I ja sam procitao da je prvi foul!!!coelho41 je napisao/la:možda prvi žuti karton, pa nije lahm melećorionFCB je napisao/la:Da se malo otrgnemo od ove rasprave, znate li da je Lahm na utakmici protiv Frankfurta napravio svoj prvi Bundesligaški faul nakon Septembra 2014?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la: Da prvi faul poslije 24 bundesligaske utakmice

Meni nije jasno zasto samo na 2godine??? Iako se ne slazem sa nekim njegovim odlukama, volio bih da ostane sto duze kod nas. Ugovor od 2godine mi djeluje nekako kao da Pep kupuje samo vrijeme...
Stern des Südens
Zasto samo 15 titula, vec ima covjek 18 u klupskoj karijerimuamerc je napisao/la:irfo je napisao/la: Da prvi faul poslije 24 bundesligaske utakmiceOvo će mu biti statistika na kraju karijere: 15 titula, 450 utakmica, 20 golova, 4 faula i naružen jednom od sudije.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
To sam iz glaveirfo je napisao/la:Zasto samo 15 titula, vec ima covjek 18 u klupskoj karijerimuamerc je napisao/la:irfo je napisao/la: Da prvi faul poslije 24 bundesligaske utakmiceOvo će mu biti statistika na kraju karijere: 15 titula, 450 utakmica, 20 golova, 4 faula i naružen jednom od sudije.

Zato što on neće. U Barsi je bio 4(5) godine a Barsa i Španija su njegov život, a da ne govorim kakav status tam ima i bi imao. Još, on sebe ne vidi kao trenera koji bi ostao 10 godina u nekom klubu.proFCB je napisao/la:Meni nije jasno zasto samo na 2godine??? Iako se ne slazem sa nekim njegovim odlukama, volio bih da ostane sto duze kod nas. Ugovor od 2godine mi djeluje nekako kao da Pep kupuje samo vrijeme...
Joooj care, ja se stvarno trudim da ne napadam ljude na forumu, al jednostavno kod tebe me skoro pa svaka vuce. Nista licno protiv tebe. Ti ko da si Martí Perarnau, pisac koji je bio rame uz rame sa Pep-om i koji je objavio njegovu knjigu.
Cuj, "zato sto onece"... Na kraju krajeva, koliko se ja sjecam Barcu je napustio nakon burn-out sindroma? Da toga nije bilo, vjerovatno bih ostao i dan danas tamo...
Cuj, "zato sto onece"... Na kraju krajeva, koliko se ja sjecam Barcu je napustio nakon burn-out sindroma? Da toga nije bilo, vjerovatno bih ostao i dan danas tamo...
Stern des Südens
Re: RE: Re: FC Bayern München
Nije na meni da se mijesam ali i u Barci je potpisivao samo jednogodisnje ugovore, i znalo se da ide, iako je ekipi islo sjajnoproFCB je napisao/la:Joooj care, ja se stvarno trudim da ne napadam ljude na forumu, al jednostavno kod tebe me skoro pa svaka vuce. Nista licno protiv tebe. Ti ko da si Martí Perarnau, pisac koji je bio rame uz rame sa Pep-om i koji je objavio njegovu knjigu.
Ignoriši me, šta da ti kažem, onda ti se neće pojalvjivati moju postovi niti ćeš ih moći čitati. Ovdje imam pravo pisati šta hoću i ako je glupo, nebitno, a ako izađem van dozvoljenog prijavite me i to je to.proFCB je napisao/la:Joooj care, ja se stvarno trudim da ne napadam ljude na forumu, al jednostavno kod tebe me skoro pa svaka vuce. Nista licno protiv tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.