Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa Jug
To je Turbinu opeklo,kazu da je prva liga skuplja od premier lige
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- badblueboylivno
- Kontakt:
Najskuplja liga u Europi, potrošiš brutalan novac nizašto. A bit će tako dok se klubovi ne opamete, odnosno udruže se i preuzmu vođenje natjecanja.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Kamesnica -Turbina 2 2 strijelci za turbinu Beso Eldin i Miralem Zuhric.Turbina zadnjih 5 godina nije dovela ovakva dva fudbalera sa sttrane a koji ginu za dres i zelenu boju a veliki su talenti i mladi fudbaleri Zuhric 18 a Beso 22.Na ppocetku cilj turbine ostanak al sada bgm ulazak u prvu ligu.Al veliki problem ce biti zadrzati ovu dvojicu koji pokazuhu da su presli ovu ligu.
Sa ovim dvojcem i ovim fudbalerima : zukic hindic djuliman besic se i sa par pojacanja sigurno ce se boriti za prvaka
Sa ovim dvojcem i ovim fudbalerima : zukic hindic djuliman besic se i sa par pojacanja sigurno ce se boriti za prvaka
Kakav to napad ima Igman ljudi u 13 kola 51 gol postigli 

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Istina dobri igraci,cuj cilj ostanak ja to nigdje nisam procitao,ekipa igra fino,vrlo mladi,al nema Turbina para za prve lige bar trenutno,da ima para vratili bi se ovi nakon suspenzije,igraju za nesto minimalno.Ps- vidim da si danas registrovan,dobrodosao u raju,ovdje sta god kazes,neko ce te ispraviti,jer dosta ljudi prati ligu dugo godinaIndijanac66 je napisao/la:Kamesnica -Turbina 2 2 strijelci za turbinu Beso Eldin i Miralem Zuhric.Turbina zadnjih 5 godina nije dovela ovakva dva fudbalera sa sttrane a koji ginu za dres i zelenu boju a veliki su talenti i mladi fudbaleri Zuhric 18 a Beso 22.Na ppocetku cilj turbine ostanak al sada bgm ulazak u prvu ligu.Al veliki problem ce biti zadrzati ovu dvojicu koji pokazuhu da su presli ovu ligu.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
Pa vidi nesto ja kako imam inf. Da presjednik turbine nece da vrati ove fudbalere jer ga je opeklo prosle godine jer to nisu bili fudbaleri nego gamad i pravili su od turbine seljacku ekipu tapa vila i ostala ekipa .I ja msm da igman i turbina jedini imaju pare za ulazak bar sam tako cuo i da igraci turbine su isplaceni do ppsljednje marke i da im je cilj ulazak msm da je jedino turbina to izjavila do sada i imaju najmladju ekipu a i najbolji po igrackom kadru uz zuhrica besu zukica besica hindica i jos par igraca turbina ce se prosetati ligom
Niko nije vjerovao da će Turbina biti u samom vrhu, posebno zbog toga što su trenutno glavni igrači koji su prošle sezone neopravdano bili u drugom planu.
Vjerujem da Turbina može do prvog mjesta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vjerujem da Turbina može do prvog mjesta.
Moze do prvog mjesta,ima kvalitet,sve je do para
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Izvini molim te,ja ne poričem da Turbina nema jaku ekipu,ali gledaj realno,Igman ima puno jači sastav od Turbine. U Igmanu imaš spoj mladosti i iskustva,znači tu su jedan Šabanović,Đapo,Murtić,Bajrić koji su okosnica tima a sa druge strane imaš mladog Kašića iz Želje pa onda domaće momke Grahu,Pajazitija,Pajića + 2 pojačanja iz Turbine,Zahirović i Ovnović. Mislim da se pokazalo da Igmanu samo Tomislav može zaprijetiti jer pogledaj samo,ekipe koje važe za konkurente za prvo mjesto su izgubile od Igmana i to prilično ubjedljivo (Turbina 4-0,Brotnjo 5-0) Dakle opet kažem,ne poričem kvalitet Turbine ali ove ekipe Igmana i Tomislava su puno,puno jače od njih.Indijanac66 je napisao/la:Pa vidi nesto ja kako imam inf. Da presjednik turbine nece da vrati ove fudbalere jer ga je opeklo prosle godine jer to nisu bili fudbaleri nego gamad i pravili su od turbine seljacku ekipu tapa vila i ostala ekipa .I ja msm da igman i turbina jedini imaju pare za ulazak bar sam tako cuo i da igraci turbine su isplaceni do ppsljednje marke i da im je cilj ulazak msm da je jedino turbina to izjavila do sada i imaju najmladju ekipu a i najbolji po igrackom kadru uz zuhrica besu zukica besica hindica i jos par igraca turbina ce se prosetati ligom
Support your local club !
Para u Turbini nema,momci igraju za siću..sad se skupljaju bodovi da bi se na proljece mogla prodati koja utakmica.Kvalitet postoji i treba zadrzat ovu ekipu i sljedece sezone napasat veci rang.Milina gledat ovu djecu kako se bore nije mi zao 2 km izdvojit svako drugi vikend za razliku od prosle sezone gdje sam moro gledat neke igrace sumnjivog kvalitetaKonjicBOY je napisao/la:Izvini molim te,ja ne poričem da Turbina nema jaku ekipu,ali gledaj realno,Igman ima puno jači sastav od Turbine. U Igmanu imaš spoj mladosti i iskustva,znači tu su jedan Šabanović,Đapo,Murtić,Bajrić koji su okosnica tima a sa druge strane imaš mladog Kašića iz Želje pa onda domaće momke Grahu,Pajazitija,Pajića + 2 pojačanja iz Turbine,Zahirović i Ovnović. Mislim da se pokazalo da Igmanu samo Tomislav može zaprijetiti jer pogledaj samo,ekipe koje važe za konkurente za prvo mjesto su izgubile od Igmana i to prilično ubjedljivo (Turbina 4-0,Brotnjo 5-0) Dakle opet kažem,ne poričem kvalitet Turbine ali ove ekipe Igmana i Tomislava su puno,puno jače od njih.Indijanac66 je napisao/la:Pa vidi nesto ja kako imam inf. Da presjednik turbine nece da vrati ove fudbalere jer ga je opeklo prosle godine jer to nisu bili fudbaleri nego gamad i pravili su od turbine seljacku ekipu tapa vila i ostala ekipa .I ja msm da igman i turbina jedini imaju pare za ulazak bar sam tako cuo i da igraci turbine su isplaceni do ppsljednje marke i da im je cilj ulazak msm da je jedino turbina to izjavila do sada i imaju najmladju ekipu a i najbolji po igrackom kadru uz zuhrica besu zukica besica hindica i jos par igraca turbina ce se prosetati ligom
Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
Ti predstavljaš Igman kao da je Barcelona, a Turbina je skupila više bodova od Igmana.
Igman igra kući dobro, ali su u gostima katastrofa i nema šanse da dobiju Turbinu na proljeće.
Igman igra kući dobro, ali su u gostima katastrofa i nema šanse da dobiju Turbinu na proljeće.
Nebi se slozio da je Tomislav bas kvalitetniji,mala je razlika u bodovima,i Igman ima mana,vise smo bodova osvojili,iako Igman ima najbolju gol razliku,i sigurne pobjede nad Turbinom i Brotnjom,ne mozes izdvajati nekog od ovih ekipa,bodovi su najbolji pokazatelj trenutnog stanja,a tek na proljece znat cemo ko ide na 1.mjesto,s obzirom da bi neki mogli prodavati utakmice i prilika da nesto ubace u prazne kase
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Razmijem šta govoriš,nama je tako iz godine u godinu. Momci iz Konjica uđu u prvu ligu i onda ih se stavi sa strane da bi igrali neka kvazi pojačanja a ustvari to su otpatci Želje,Sarajeva,Veleža i čega sve ne. Slažem se da kvalitet postoji jer da ne postoji ne bi bili tu gdje ste sada ali ja govorim da svako ko imalo realno gleda mora priznati da Igman ima jaču ekipu od Turbine i da nije realno pričati da bi se "Turbina mogla prošetati ligom da hoće" jer to nije istina. LP.Turbosi je napisao/la:Para u Turbini nema,momci igraju za siću..sad se skupljaju bodovi da bi se na proljece mogla prodati koja utakmica.Kvalitet postoji i treba zadrzat ovu ekipu i sljedece sezone napasat veci rang.Milina gledat ovu djecu kako se bore nije mi zao 2 km izdvojit svako drugi vikend za razliku od prosle sezone gdje sam moro gledat neke igrace sumnjivog kvalitetaKonjicBOY je napisao/la:Izvini molim te,ja ne poričem da Turbina nema jaku ekipu,ali gledaj realno,Igman ima puno jači sastav od Turbine. U Igmanu imaš spoj mladosti i iskustva,znači tu su jedan Šabanović,Đapo,Murtić,Bajrić koji su okosnica tima a sa druge strane imaš mladog Kašića iz Želje pa onda domaće momke Grahu,Pajazitija,Pajića + 2 pojačanja iz Turbine,Zahirović i Ovnović. Mislim da se pokazalo da Igmanu samo Tomislav može zaprijetiti jer pogledaj samo,ekipe koje važe za konkurente za prvo mjesto su izgubile od Igmana i to prilično ubjedljivo (Turbina 4-0,Brotnjo 5-0) Dakle opet kažem,ne poričem kvalitet Turbine ali ove ekipe Igmana i Tomislava su puno,puno jače od njih.Indijanac66 je napisao/la:Pa vidi nesto ja kako imam inf. Da presjednik turbine nece da vrati ove fudbalere jer ga je opeklo prosle godine jer to nisu bili fudbaleri nego gamad i pravili su od turbine seljacku ekipu tapa vila i ostala ekipa .I ja msm da igman i turbina jedini imaju pare za ulazak bar sam tako cuo i da igraci turbine su isplaceni do ppsljednje marke i da im je cilj ulazak msm da je jedino turbina to izjavila do sada i imaju najmladju ekipu a i najbolji po igrackom kadru uz zuhrica besu zukica besica hindica i jos par igraca turbina ce se prosetati ligom
Support your local club !
HNK Tomislav - HNK Stolac 5:1 (Pavić x2, Bagarić, Sladoja, Kovačević / Katičić)
- badblueboylivno
- Kontakt:
Klis - Neum 2:1.
Utakmica veoma napeta, na rubu incidenta. Gostujući igrači su očigledno došli s namjerom da probaju izazvati prekid, što im je skoro uspjelo krajem prvog poluvremena. Nakon drugog žutog kartona za jednog od njihovih igrača, nasrnuli su na sudiju, što je izazvalo grupicu domaćih "navijača" da pokušaju ući u teren. Na sreću, tih nekoliko pijanih debila je zaustavljeno i utakmica se ipak nastavila.
Utakmica veoma napeta, na rubu incidenta. Gostujući igrači su očigledno došli s namjerom da probaju izazvati prekid, što im je skoro uspjelo krajem prvog poluvremena. Nakon drugog žutog kartona za jednog od njihovih igrača, nasrnuli su na sudiju, što je izazvalo grupicu domaćih "navijača" da pokušaju ući u teren. Na sreću, tih nekoliko pijanih debila je zaustavljeno i utakmica se ipak nastavila.
14. kolo:
Klis - Neum 2:1
Sloga - Turbina 3:0
Troglav 1918 - Blagaj 2:1
Kupres - Kamešnica 2:2
Šujica - Brotnjo 1:1
Posušje - Igman 2:1
Rama - Grude 3:1
Tomislav - Stolac 5:1
Klis - Neum 2:1
Sloga - Turbina 3:0
Troglav 1918 - Blagaj 2:1
Kupres - Kamešnica 2:2
Šujica - Brotnjo 1:1
Posušje - Igman 2:1
Rama - Grude 3:1
Tomislav - Stolac 5:1
Turbina-Kupres 5-0 (Zukic 3X,Bešo,autogol
)

Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.