2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
2 od 15 FG, 0 10 trica

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
MvP u ABA ligi taj vehabija ne bi mog'o biti.
Ali zato KD !!!
Ali zato KD !!!
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Neka neka, samo lagano. Ovako je i Klay Thompson bio bolji od njeg prosle sezone ali samo prvih 15 tekmi.
Svaka cast Heatu, zamjenili ulogo na poluvremenu
Svaka cast Heatu, zamjenili ulogo na poluvremenu
Houston 3 poraza , sva 3 poraza po 20 razlike. 
Kakva dominacija Wade-a i Hassan-a večeras.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
I sutra 20 razlikeMaestro^^ je napisao/la:Houston 3 poraza , sva 3 poraza po 20 razlike.
Samo McHale-a trebaju otjerati, dosta ga je bilo
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 nov 2015, 02:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Kakav preokret, sa -21 odes na +20 
Kako li je samo kvota na kladari na Dallas preko 2 protiv ovih amatera?!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- adriano_leite
- Kontakt:
Dallas i Dirk izgledaju sasvim dobro na pocetku sezone sto je plod znanja gospodina Ricka. Iako Lakersi nisu neko mjerilo, Dallas zaista iskusno igra. Raduje me i ucinak Dwighta Powella za kojeg sam govorio da moze biti itekako dobar igrac u ovoj ligi. Mlad je to momak ima potencijala sto se vidjelo i moze samo napredovati kod Ricka i uciti od Dirka (iako mi je zao sto ga nismo sacuvali).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- IlCapitano
- Kontakt:
DeMarcus Cousins likely out next 2 games via **** - MRI results R Achilles strain -injured Q2 Sat loss vs #Clippers #Kings
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Znas da nije dobro kad Alem pocne ponovo poredit Hardena sa Klayom.
3 trojke iz 32 pokusaja u prve tri tekme
Veceras vrlo lako 0-4..
3 trojke iz 32 pokusaja u prve tri tekme
Veceras vrlo lako 0-4..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kardashian effectRaul_64 je napisao/la:Znas da nije dobro kad Alem pocne ponovo poredit Hardena sa Klayom.
3 trojke iz 32 pokusaja u prve tri tekme![]()
Veceras vrlo lako 0-4..
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Frajer mozda ima i najvise skila i citavoj ligi(medju par njih svakako) no sinoc postoje snimci kako on partija u kasne sate,dan pred B2B tekme sa Miamiom/Oklahomom nakon 0:2 starta? previse ometanja , previse para od adiadasa , previse kardashiana.
Sastavit ce se on svakako tokom sezone al ocigledno je usao uzasno nepripremljen u istu.
Sastavit ce se on svakako tokom sezone al ocigledno je usao uzasno nepripremljen u istu.
Ne poredim ga burazeru, samo kazem da je tako bilo prosle godibe, Klay je ono poceo strasno, pa komentari Harden karinas vamo tamo, kasnije 0 poena. Oduzmi 2 prve tekme kad je tek potpiso, ovako je svaku sezonu poceo sporo s RaketamaRaul_64 je napisao/la:Znas da nije dobro kad Alem pocne ponovo poredit Hardena sa Klayom.
3 trojke iz 32 pokusaja u prve tri tekme![]()
Veceras vrlo lako 0-4..
To sto derneci mi je problem u playoffu, a ovo, nisam jednom otiso na poso mahmuran, posebno od 20 do 25e. Mlad je, pun para sta insan je, nije robot.
Jedino su Denver bas trebali dobit realno, od GSW, Miamija i OKC mos izgubiti bez obzira. Al' bit ce ok nea razloga za paniku neku. Izgledaju totalno nespremno i to je to
Ludi Lawson ga uzeo pod svoje pa potezu iz flase jace nego ikad 
Harden je debil i pao mi je u ocima. Jos cu Stepha vise zavolit samo jer je normalniji lik.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Lawson bi trebo ulazit s klupe, al' to se vjerovatno nece desit, skontat ce igrat skupa efektno, polako.ozy je napisao/la:Ludi Lawson ga uzeo pod svoje pa potezu iz flase jace nego ikad
McHale je **** od trenera, ali eto Morey voli ove trenere koje moze kontrolisati kako hoce.
Ma ovo je bila zajebancija na racun loseg ulaska u sezonualemsa je napisao/la:Lawson bi trebo ulazit s klupe, al' to se vjerovatno nece desit, skontat ce igrat skupa efektno, polako.ozy je napisao/la:Ludi Lawson ga uzeo pod svoje pa potezu iz flase jace nego ikad
McHale je **** od trenera, ali eto Morey voli ove trenere koje moze kontrolisati kako hoce.
Bice oni dobar tandem na terenu,to ja tupim od pocetka
Ni slucajno Lawsona na klupu
Kakav dobar tandem kad obojica trebaju loptu u rukama.
Hardenu treba jedan Beverly koji ce gristi u odbrani a u napadu prenosit loptu do Hardena i glumit spotup sutera.
James bez lopte je prosjecan igrac.
Sa Lawsonom na klupi bi imali kreatora kada James odmara i protiv second unita napad ne bi patio.
Hardenu treba jedan Beverly koji ce gristi u odbrani a u napadu prenosit loptu do Hardena i glumit spotup sutera.
Sa Lawsonom na klupi bi imali kreatora kada James odmara i protiv second unita napad ne bi patio.
To a i najvise zbog odbrane, igro bi Lawson 30 minuta svakako tako da to nije frka. Ali uigrat ce se i ovakoRaul_64 je napisao/la:Kakav dobar tandem kad obojica trebaju loptu u rukama.
Postoji i ta opcija,ali i ono da se Harden proba off the ball,da se malo rastereti..da nije cijela odbrana na Hardenu.jer jbg ne smije se Lawson bas ostavljati sam na povratene lopte..a moze i to sto kazete da bude prvi sa klupe
Ma imaju dosta opcija kad realno imaju najbolju kombinaciju plejeva u ligi..mixas kako hoces
Ma imaju dosta opcija kad realno imaju najbolju kombinaciju plejeva u ligi..mixas kako hoces
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.