i da kaze sta misli o potencijalnim pojacanjima, jer il' mu je Milan Tarot nesto u rodu ili covjek zna nesto o fudbalu
Moderator/ica: vlakanje
pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcusubzero81 je napisao/la:ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu![]()
i da kaze sta misli o potencijalnim pojacanjima, jer il' mu je Milan Tarot nesto u rodu ili covjek zna nesto o fudbalu
Hehehehehe, pa šta ti misliš onako iskreno,aaaaaaaaaaaaaasubzero81 je napisao/la:ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu![]()
Hehehehehe, polako, nikada se nezna, samo ovaj put ću da budem pametniji....borcev_navijac je napisao/la:pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcusubzero81 je napisao/la:ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu![]()
Ma jok, nego mi samo žao što se već duže vrijeme ne javlja Triger na ovu temu, on se jako dobro razumije u fudbal, ali otkako ja napisa da će Džimi da igra sa dva golmana na golu i da je zbog toga doveo petoricu golmana načisto sam ga demoralisao, sjećate se valjda one zajebancije...subzero81 je napisao/la:rba1987, tajnovit si ti neki lik
moras biti dobar sa mnom, znas da sam ja proglasen clanom upraveRBA 1987 je napisao/la:Hehehehehe, polako, nikada se nezna, samo ovaj put ću da budem pametniji....borcev_navijac je napisao/la:pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcusubzero81 je napisao/la:ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu![]()
cuj nistenismo sabani.
Borcev_navijac ti je Marić, dosao ovdje da vam se ulizuje...RBA 1987 je napisao/la:Ma i treba da jesi, članovi uprave i treba da budu oni koji vole Borac, zato se ja iskreno nadam da jesi...
Sve uradjeno u reziji navijaca pa jel iko od vas vjeruje da mozete izbaciti Zelju iz finala pogotovo nakon utakmice u BL.Simpatizer je napisao/la:
VidE ovo! Preporucujem vam da se ne nervirate sutra.
De živ bio popi jednu i prilezi malo, otkada se iz finala izbacuje, bem ti lika...pile87 je napisao/la:Sve uradjeno u reziji navijaca pa jel iko od vas vjeruje da mozete izbaciti Zelju iz finala pogotovo nakon utakmice u BL.Simpatizer je napisao/la:
VidE ovo! Preporucujem vam da se ne nervirate sutra.
Pa ove majice su kupili od Marića... on je dobavljač...tatamata je napisao/la:Zamislite da ih pljusnemo na sred Grbavice.Ko ce nadoknaditi minus od majica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.