OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Utakmica između Sparsa i Mladosti na programu je u subotu u 19,00 časova u dvorani Skenderije.
Idemo po pobjedu, napokon i Hodzic i Amerikanac Brown u rosteru spremni, povrijeđeni samo Glogovac, idemo po pobjedu, forma je u usponu
sta mislite hoce li biti sta od ABA LIGE sledece godine jel' to cilj ?
EdoBa je napisao/la:sta mislite hoce li biti sta od ABA LIGE sledece godine jel' to cilj ?
Morat' ćemo navijat za Igokeu, da bar bude među prvih 5. Tada bi naša država dobila dva predstavnika i ABA bi bila realan cilj

Spars dobili 85-81.
Realno, nisu dobro igrali, mnogo promasivali a i sudija grozno sviro.
Persic i Keno najbolji. Mladi igraci manju minutazu dobivali, valjda trener htio da osigura pobjedu.
Brown, onaj crnac, los skroz. Vidi se da nije jos spreman , vrlo brzo se umori.
Plesacice su vrh, raja isla na prvi red da sjedi samo radi plesacica.
Trebaju naredne utakmice i cijelu pauzu ispred 3/4 plesati.
Onaj momak levat, skroz negdje u cosak nesto se vrti a i samo malo.
Realno, nisu dobro igrali, mnogo promasivali a i sudija grozno sviro.
Persic i Keno najbolji. Mladi igraci manju minutazu dobivali, valjda trener htio da osigura pobjedu.
Brown, onaj crnac, los skroz. Vidi se da nije jos spreman , vrlo brzo se umori.
Plesacice su vrh, raja isla na prvi red da sjedi samo radi plesacica.
Trebaju naredne utakmice i cijelu pauzu ispred 3/4 plesati.
Onaj momak levat, skroz negdje u cosak nesto se vrti a i samo malo.
Usporili su previše igru, to nije ono što od njih Balić traži, Zahiragić igra presporo, ona igra protiv Širokog je bila pun pogodak. Amerikancu treba da se oporavi 100% i privikne. Za sada se boji šutirati i preuzeti odgovornost. Ali je bio presmiješan kad rukom pokazuje pet i govori dva 

Treba nam centar. Keno je četvorka i ne može konstantno pokrivati poziciju centra!
Dolazi petica u Ligi 6, ova ekipa abd idemo lagano do lige 6.
To sam ja davno rekao, Refko igra za Čelik dvojno, a loš je za Sparse, Pirić mlad i smotan, tako da se sve svodi na nisku petorku i brzu igru koja je prožeta šutiranjem.remA1 je napisao/la:Treba nam centar. Keno je četvorka i ne može konstantno pokrivati poziciju centra!
Tako se ne može igrati u ligi 6, treba dovesti dva dobra pojačanja prije nje i napasti vrh.

u Ligi 6 dolaze dva bas pojacanja
Otkud ti info, tek je novembar 

Ako Vrabac nastavio ovako dobro da igra mogao bi on u SPARSe da se vrati
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Jel sad protiv hadzica dzabe?Igra se u hadzicima.
3 KM je ulaz u HadzicimaHZ1407 je napisao/la:Jel sad protiv hadzica dzabe?Igra se u hadzicima.
- sigurnoable
- Kontakt:
Moze li mi neko reci ko vise prati Sparse posto ja nemam priliku, kakvi su planovi, da li planiraju uci u ABA ligu ako im se stvori prilika i da li imaju sanse osvojiti titulu jer sa Bajramovicem i Persicem u ovakvoj ligi kao sto je nasa ja mislim da je dovoljno za napraviti dobar rezultat?
Ako će igrati kao zadnje dvije tekme onda ni ovo nije dovoljno za dobar rezultat. 
Šteta što Bošnjak ovo ne uze, da se malo ovi košarkaši dozovu.

Šteta što Bošnjak ovo ne uze, da se malo ovi košarkaši dozovu.
- Za sad primarni cilj kluba je samo Liga 6, a za Bajramovića je otvoreni ugovor uz dogovor da odigra čitavu sezonu Lige 12, pa će opet na sastanak, a za Perišić ugovor do 15 decembrasigurnoable je napisao/la:Moze li mi neko reci ko vise prati Sparse posto ja nemam priliku, kakvi su planovi, da li planiraju uci u ABA ligu ako im se stvori prilika i da li imaju sanse osvojiti titulu jer sa Bajramovicem i Persicem u ovakvoj ligi kao sto je nasa ja mislim da je dovoljno za napraviti dobar rezultat?
Utakmica Spars-Student sa pocetkom u 17 sati ce facetv prenositi sutra.
dobar potez, gledace se...nadam se da ce forsirat mlade...fahru , gegu i sanija
akobogda dogodine aba liga ponovo u sarajevu
akobogda dogodine aba liga ponovo u sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.