'99-o godište.Greivis je napisao/la:Ko vam je ovaj golman? 16 godina.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Biće da je ovo bila kombinacija lošeg Lazija i retko vidjene kompaktnosti Milana.Romagnoli13 je napisao/la:Bravo Carlos,kakvo ubrzanje čovjek imaa.Jack je od ovoga trenutka najbolji asistent lige sa 6 asistencija.Da li je ovo napokon taj Milan kakvim ga Siniša ima u svojim vizijama,je li konačno našao dobitnu formaciju ili je Lazio večeras jednostavno očajan?!
Kakve Sinišine vizije, kakvi bakrači...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odličan meč,NAPOKON! Zaista niti jednom igraču se nema šta zamjeriti,osim De Sciglio vjerovatno,jer zbog njega nas je Gigi morao spašavati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Lacio je bio los zato sto ih je Milan, dobio u svim segmentima igre, pogotovo prvo poluvrijeme, je ne znam koju si ti utakmicu gledao, kad tako komentarises, za ekipu koja je imala sve pobjede na domacem terenu?!MaGiCa je napisao/la:Biće da je ovo bila kombinacija lošeg Lazija i retko vidjene kompaktnosti Milana.Romagnoli13 je napisao/la:Bravo Carlos,kakvo ubrzanje čovjek imaa.Jack je od ovoga trenutka najbolji asistent lige sa 6 asistencija.Da li je ovo napokon taj Milan kakvim ga Siniša ima u svojim vizijama,je li konačno našao dobitnu formaciju ili je Lazio večeras jednostavno očajan?!
Kakve Sinišine vizije, kakvi bakrači...
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 01 nov 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sljedeći meč protiv Atalante,nažalost bez Bonaventure(suspenzija),ali trebali bi to dobiti i sa visokim nivoom samopouzdanja da odu na pauzu pred veliki derbi.
Bravo
Večeras su zaslužili čestitke od mene, većina je odigrala odlično, neki vrlo dobro jedino Čkapi nastavlja da flopira, mrš iz kluba sve ti yebem
Jack
Osim njega odlično su mi izgledali Kuco, Montolivo, Antonelli koji se vratio u formu. Rom i Bacca standardno.
Šteta za Gigija što nije ostvario još jedan clean sheet al' nema veze biće ih, bravo mali
Večeras su zaslužili čestitke od mene, većina je odigrala odlično, neki vrlo dobro jedino Čkapi nastavlja da flopira, mrš iz kluba sve ti yebem
Jack
Osim njega odlično su mi izgledali Kuco, Montolivo, Antonelli koji se vratio u formu. Rom i Bacca standardno.
Šteta za Gigija što nije ostvario još jedan clean sheet al' nema veze biće ih, bravo mali
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bravo Milane, veoma dobra partija, mada ovo moze jos bolje. Zatvorili smo Lazio i to je odmah donijelo rezultat, konacno odigrana partija kakva i dolikuje Milanu. 3 pobjede za redom i nadam se da povrat samopouzdanja i bolje dane. Sad se okrenuti na Atalantu koju doma moramo dobiti, ako ne pobijedimo dzaba nam onda ova pobjeda nad Fasistima 
FM
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Meni je nevjerovatno ovo gledati i kako igraju bukvalno bez greske, odo sebi strave saliti. Sta im je?
Mislim, stoji to i da je Lazio katastrofalan, ali da ne bude da uvijek nipodastavamo svoje, mozda smo ih upravo mi napravili takvim?
Nadam se da je ovo pocetak nekih boljih vremena, konacno smo prevazisli sve svoje probleme koji su nas pratili prethodnih sezona. Nije bilo nervoze, povlacenja, panicarenja nakon sto povedemo, od prve do zadnje minute su odigrali pametno i pozrtvovano. Nadam se da ce im ovo biti vjetar u ledja kao i cinjenica da mogu i umiju igrati dobro kada hoce i da imaju kvalitet za nesto tako.
Tu su i tri vezane pobjede, ocekujem da ne posustaju u narednim utakmicama.
Dzek i Monto doktorski odigrali
ni za ostale nemam zamjerku osim Silje, ja stvarno ne znam dokle ce se tolerisati njegove (ne)igre? dosta je bilo brate dragi vise, radije daj malog calabriu.
i da, KLJUC JE CVRSTA I POZRTVOVANA IGRA koje nije bilo prije, ovo moraju ponavljati svaku tekmu do kraja sezone.
odoh se sad napiti, da proslavim kako bog zapovijeda
Mislim, stoji to i da je Lazio katastrofalan, ali da ne bude da uvijek nipodastavamo svoje, mozda smo ih upravo mi napravili takvim?
Nadam se da je ovo pocetak nekih boljih vremena, konacno smo prevazisli sve svoje probleme koji su nas pratili prethodnih sezona. Nije bilo nervoze, povlacenja, panicarenja nakon sto povedemo, od prve do zadnje minute su odigrali pametno i pozrtvovano. Nadam se da ce im ovo biti vjetar u ledja kao i cinjenica da mogu i umiju igrati dobro kada hoce i da imaju kvalitet za nesto tako.
Tu su i tri vezane pobjede, ocekujem da ne posustaju u narednim utakmicama.
Dzek i Monto doktorski odigrali
i da, KLJUC JE CVRSTA I POZRTVOVANA IGRA koje nije bilo prije, ovo moraju ponavljati svaku tekmu do kraja sezone.
odoh se sad napiti, da proslavim kako bog zapovijeda
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma pusti ovoga odigrali smo najbolju tekmu ove sezone i def se dizemo u formi tj ova formacija je sve bolja i bolja, sad protiv atalante nece biti jacka i vjerovatno bertolacija valjda zamjene budu na nivou
Nego zna li iko kad bi menez balo i niang mogli zaigrati?
Nego zna li iko kad bi menez balo i niang mogli zaigrati?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema se šta Gigiju zamjeriti, i potpuno fudbalski neuk insan može vidjeti kakav talenat je taj momak.Mogao je bolje reagovati,ali veći je krivac De Sciglio koji je ponovo zaboravio igrača kojeg treba čuvati.I sad gledam kako je Atalanta očajna u gostima, i uz ovakav pristup ne bi trebalo biti ozbiljnijih problema.
Niang bi već sljedeće sedmice mogao igrati,jer trenira već danima sa ekipom,a Meneza nažalost nema još dva mjeseca najmanje.
Niang bi već sljedeće sedmice mogao igrati,jer trenira već danima sa ekipom,a Meneza nažalost nema još dva mjeseca najmanje.
Niang se vratio u roster tako da cemo imati tu potrebnu sirinu na klupi. Bali se povreda oduzila, duze od ocekivanog tako da se ne zna kad ce se vratiti. Sto se mene tice, ne mora nikad.
Menez ce se vratiti tek u februaru (mada se stalno produzuje), al' iskren da budem, sumnjam da ce uopste zaigrati ove sezone.
Joj, samo me strah da nas opet ne popisaju i krenu igrati lose kao sto se desilo i poslije Udinesea, samo im se desi neki klik u glavi i krenu uzasno igrati. Dobro, nije nam se nikad desilo da tri puta uzastopno pobjedjujemo, ali fali nam konstantnosti, uvijek smo padali na tim testovima. Ljudi, sa ovakvim pristupom mozemo svakoga dobiti, steta bi bilo ovo ne iskoristiti i ponovo sve upropastiti.
Menez ce se vratiti tek u februaru (mada se stalno produzuje), al' iskren da budem, sumnjam da ce uopste zaigrati ove sezone.
Joj, samo me strah da nas opet ne popisaju i krenu igrati lose kao sto se desilo i poslije Udinesea, samo im se desi neki klik u glavi i krenu uzasno igrati. Dobro, nije nam se nikad desilo da tri puta uzastopno pobjedjujemo, ali fali nam konstantnosti, uvijek smo padali na tim testovima. Ljudi, sa ovakvim pristupom mozemo svakoga dobiti, steta bi bilo ovo ne iskoristiti i ponovo sve upropastiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mislim da je mnogo vaznije od 3 boda to da ce ova tekma na psiholoskom planu jakoo dobro djelovati na igrace da mentalno ojacaju...tekma je takticki savrseno odigrana, Lazio je igrao koliko mu je Milan dopustio.
Svaka čast momcima na pobjedi, ovako nešto nisam očekivao. Bacca je strašno pojačanje, jbg šteta što ne igra u tandemu sa Luizom, bilo bi to mnogo bolje. Šilja što prije šutnuti, mali Cale je za njega Cafu.
Valjda nam je Chini OK
na prognozi lagano dvojku spucao
Valjda nam je Chini OK
na prognozi lagano dvojku spucao
Forza Milan!
- muha milanez
- Kontakt:
Odlicna igra uz ocajan nastup Lazia, dobro Miha postavio taktiku veceras. Sve je receno, posebno treba podvuci katastrofalnu igru De Sciglia, momak ne zasluzuje da igra u prvom timu. Donaruma 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sta reci nego Grande Milan, ovako nisu ni Nesta,Gattuso,Kaka,Sheva i klapa rjesavali tekme. Definitivno najbolja utakmica Milana ove sezone. Bice gusto protiv Atalante, ubila se zatvorena tekma za Balotellija i slobodnjake
Meneza nema do iduceg bajrama, steta sto ga ne prodasmo skupa sa El Sha, mogli smo ga taman Monacu uvalit.
Meneza nema do iduceg bajrama, steta sto ga ne prodasmo skupa sa El Sha, mogli smo ga taman Monacu uvalit.
- LegendKiller
- Kontakt:
Cijelu sedmicu sam imao neki predosječaj da čemo dobiti. Ja se ne kladim ,ali sam cijeli vikend govorio drugovima da igraju 2 na Milan, a oni se meni smiju, čuj Milan da dobije Lazia u Rimu. Po meni su svi odigrali solidnu utakmicu, dosta borbeno, to je ono što nam je falilo u zadnje vrijeme, nije bilo borbe. Danas su svi trčali borili se i rezultat je tu, 3 uvezane pobjede, pa to ni najstari ovdje od nas ne pamte. Cerci, Monto i Bonaventura dižu formu, i ako ovako nastave Evropa nije daleko.
Gdje na je drug Chini, danas je imao dupli peh, izgubi mu Sloboda a izgubi mu i Lazio.
Rope je dobio pravi poklon za rođendan, ovo su igrači u tvoje ime igrali.
Gdje na je drug Chini, danas je imao dupli peh, izgubi mu Sloboda a izgubi mu i Lazio.
Rope je dobio pravi poklon za rođendan, ovo su igrači u tvoje ime igrali.
Slažem se sa @muhom da je Miha odlično postavio igru, koliko je pobjeda zbog igrača toliko je i zbog njega, pogotovo zato što im je usadio taj mentalitet u kojem trčiš i boriš se svih 90.minuta za svaki metar na terenu.
Protiv Atalante će biti teško, nisu naivni al' ako nam je za utjehu vrlo su loši u gostima. Mi bez Jacka koji je možda i ponajbolji igrač Milana u zadnje dvije sezone. Garant očekujemo Hondu
Protiv Atalante će biti teško, nisu naivni al' ako nam je za utjehu vrlo su loši u gostima. Mi bez Jacka koji je možda i ponajbolji igrač Milana u zadnje dvije sezone. Garant očekujemo Hondu
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja mislim da ce protiv Atalante igrati 442 formaciju, jer Jacka nema sigurno, a mozda ni Bertoalccia.FaraonTM je napisao/la:Slažem se sa @muhom da je Miha odlično postavio igru, koliko je pobjeda zbog igrača toliko je i zbog njega, pogotovo zato što im je usadio taj mentalitet u kojem trčiš i boriš se svih 90.minuta za svaki metar na terenu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jack je bez sumnje uz Baccu najbolji igrac Milana.Dva gola i sest asistencija dosad,a veceras je imao dvije direktne asistencije i jednu onu famoznu predasistenciju.Takodjer ,Montolivo i Cerci dizu formu.Ustvari svi osim De Sciglia igraju sve bolje.
Sumnjam da će mijenjati dobitnu formaciju, mislim da je baš on i insistirao na ovoj 4-3-3 formaciji. Mada je u suštini svejedno ili 4-4-2 ili 4-4-3 pošto taj problem lijevog krila gdje igra Jack svakako ostaje. Morat će praviti neke rokade, možda Cerci na Jackovu poziciju a Honda na Cercijevu, ili Suso... Kako god neko ko bude igrao na tom lijevom krilu biće mu neprirodna pozicijameskalin je napisao/la:Ja mislim da ce protiv Atalante igrati 442 formaciju, jer Jacka nema sigurno, a mozda ni Bertoalccia.FaraonTM je napisao/la:Slažem se sa @muhom da je Miha odlično postavio igru, koliko je pobjeda zbog igrača toliko je i zbog njega, pogotovo zato što im je usadio taj mentalitet u kojem trčiš i boriš se svih 90.minuta za svaki metar na terenu.
Al' u konačnici nije problem da li taj neko igra prvi put na tom mjestu ili ne, problem je što je Jack naš najbolji igrač trenutno, neko ko u nedostatku prave desetke daje te završne pasove, asistira, daje golove...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.