FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 13:18

RBA 1987=NOSTRADAMUS
:mrgreen:
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 13:20

ono sto me interesuje a ukoliko mi neko moze pomoci bio bih zahvalan.

Zn aci gledam onaj vranjesov panduri je treci odozada u rumunskom prvenstvu sa jednakim brojem bodova kao drugim odozada a cetvrti otpozada mu bjezi dva boda.

Interesuje me da li neko zna koliko timova u rumuniji ispada u drugu ligu.

Pitam jer ako bi panduri ispao u drugu ligu, mislim da bi to bila dobra sanasa da vratimo vranjesa, jer ce se oni rjesavati igraca koje placaju skupo a mislim da im je vranjes prilicno skup igrac (mislim po plati a svakako nisu platitli veliko obestecenje borcu) nesto slicno kao vule u rusiji slucaj mislim da biu mozda mogao biti.
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 13:23

a evo i posta kojeg sam napisao na temi ko će biti novi prvak BiH, pa pročitajte koga sam smatrao glavnim kandidatom za titulu i ujedno i katastrofalnu procjenu oko Željezničara...

od RBA 1987 u 06 Jul 2009, 11:11
Priča oko novog prvaka je sada potpuno nerealna, što se tiče borbe za titulu biće više ekipa,a najveće šanse ima Široki i moj Borac naravno. Naš najveći peh je taj što u prva dva domaća kola igramo bez prisustva publike, ali smo mijenjali najmanje igrača. Moram još da prokomentarišem ove postove navijača Želje, pa stvarno nemam pojma kako se vi nadate nekom rezultatu kada je do prvenstva ostalo još 25 dana a još nemate ni fond igrača a na pripremama ste 5 dana, ja bih stvarno volio da griješim al mislim da vas ljudi koji su preuzeli klub opet farbaju, a pretjeran optimizam je najčešće posledica loše obavještenosti.

Skontaj datum... Skoro mjesec dana pred početak fudbalskog prvenstva...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 13:24

@borcev_navijac

Ispadaju 4 kluba,sto znaci da je lako moguce da Panduri ispadne...A eno i Napredak ispada,a tamo igra Ognjen Vranjes.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2010, 13:27

Da, ali da li ti mislis da je realno da uskoro dodje do privatizacije? Ovo pitam posto si to pomenuo u postu koji je zli mrkvic izvukao iz naftalina. Pogledaj samo sta se radi u regionu! Kada u Srbiji ne mogu da privatizuju (zbog raznih interesnih grupa) Zvezdu i Partizan, kako mi, u ovom supku Evrope, mozemo da ocekujemo takvo nesto?!

Cak i ako uzmemo model Hajduka to nam nista ne garantuje. Kod njih i dalje ima mucki. Jednostavno, pravila nisu utvrdjena, a kada se i utvrde nece se postovati. Tu je i pitanje stadiona. Niko nece dati ni paru ukoliko Dodo ne klimne krmecom glavom! U takvoj situaciji nama cilj treba da bude izlazak u Evropu i odigravanje te jedne utakmice. Eh, da nam je da prodjemo kao Grbalj! Cini mi se da su oni i neke Rumune izbacili.

Elem, sistem ovdje necemo skoro vidjeti. Nadam se da cu barem kao deda dozivjeti da gledam Borac kao uredjen
U Zvezdi i Partizanu je privatizacija pred vratima.Neće proći ni godinu dana a tamo će se znati vlasnička struktura.Lukić potkupljujući navijače (svagdje ima toga :cry: ) da nose transparente "Zvezda pripada zvezdašima a ne tajkunima i mafijašima" pokušava ostati na položaju i pokušava odgoditi neizbježno....
Budite sigurni da ne bi Kup Uefa osvajali Zenit,Šahtjor i CSKA,niti bi uvijek Ligu Šampiona igrali Steaua,Dinamo Kiew i ostali da ih vode bivši igrači bez bobe u dzepu,a ne bogati multimilijarderi...prošla su vremena romantike,danas se sve vrti oko para.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 13:27

tatamata je napisao/la:@borcev_navijac

Ispadaju 4 kluba,sto znaci da je lako moguce da Panduri ispadne...A eno i Napredak ispada,a tamo igra Ognjen Vranjes.
Hvala tatamata. To za napredak nema pun o vezejer je ogi zvezdin igrac, a nama je stoperska linija svakako dobra, ja se tu ne bi rasipao, koliko god mi borceva djeca bila draga. Nama bi trebao bek, a realno ogi igra beka samo u mladoj reprezentaciji ali je po vokaciji stper, a koliko sam cuo on i ne zeli da igra beka, cak mu je to bio jedan od uslova prilikom pregovora s borcem zimus.

Ovo sa pandurijem je vec drugacije, mislim da bi se tu moglo nesto uraditi, a nama bi puno znacilo
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 18 maj 2010, 13:28

Nisam siguran zadnji put kad smo se culi rekao da je da su blizu ispadanja . Mislim nisam siguran ispadaju cak cetiri tima a oni su na granici

Inace prestanite sa prepucavanjima ko je sta i kad izjavio. Treba uvijek gledati naprijed a ne u proslost. BOrac je nakon godinu dana konstantnog napredovanja pod Vladom i Bajom stagnirao pod Maricem to je cinjenica, ali je rezultat ipak odlican. Sad treba gledati kako da se promijene neke stvari da Borac ne bi zadesila sudbina Modrice ili Slavije koji su propali nakon evro avanture....

Da i jedna dobra vijest na stadionu su danas bili neki momci koji su premjeravali svlacionice i hodnike nisam ih nista pitao
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 maj 2010, 13:30

@borcev_navijac

14 Universitatea Craiova 33
15 Pandurii Târgu Jiu 31
16 Politehnica Iasi 31
17 Ceahlaul Piatra Neamt 28
18 FC Unirea Alba Iulia 26

To je poredak ovih na dnu. Zadnja 4 ispadaju a jos je kolo da kraja. Dakle...

Eto Vranje nazad. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 13:31

od RBA 1987 u 02 Feb 2010, 01:09
Ma neka rade kako misle da je najbolje, ja lično čekam da vidim na šta će to ličita na terenu, a onda... prvi na tapetu mi je Marić, nije još čovjek ni počeo ali mislim da neće ostati duže od pet kola, daj bože da griješim, ali... stvarno sam skeptičan oko njega...a evo i za Marića prije nego je prvenstvo počelo...

Naći ću još post poslije utakmice sa Zvijezdom u Krupi i neću vas više smarati...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 13:32

Postoji bezbroj opcija za pojacanja,i to kvalitetna.Misljenja sam,da ako smo mogli dovesti klasu poput Vuleta,ako su Laktasi mogli dovesti klasu poput Grujica,nista nije nemoguce.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 13:32

Simpatizer je napisao/la:@borcev_navijac

14 Universitatea Craiova 33
15 Pandurii Târgu Jiu 31
16 Politehnica Iasi 31
17 Ceahlaul Piatra Neamt 28
18 FC Unirea Alba Iulia 26

To je poredak ovih na dnu. Zadnja 4 ispadaju a jos je kolo da kraja. Dakle...

Eto Vranje nazad. :mrgreen:
posto se brigate cuje sa vranjom, pitanje za njega, kakva su njegova razmisljanja (mislim vranjina) o eventualnom povratku ukoliko panduri napusti prvu ligu rumunije
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 18 maj 2010, 13:33

OK kad se javi cucemo sta misli...
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 maj 2010, 13:33

RBA 1987 je napisao/la:od RBA 1987 u 02 Feb 2010, 01:09
Ma neka rade kako misle da je najbolje, ja lično čekam da vidim na šta će to ličita na terenu, a onda... prvi na tapetu mi je Marić, nije još čovjek ni počeo ali mislim da neće ostati duže od pet kola, daj bože da griješim, ali... stvarno sam skeptičan oko njega...a evo i za Marića prije nego je prvenstvo počelo...

Naći ću još post poslije utakmice sa Zvijezdom u Krupi i neću vas više smarati...
Ne moras, tog posta o Krupi se sjecam(o) vrlo dobro.
Tad mi je pozlilo dok sam citao tvoj izvjestaj. :mrgreen:
HAJ FAJV

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 maj 2010, 13:35

tatamata je napisao/la:Postoji bezbroj opcija za pojacanja,i to kvalitetna.Misljenja sam,da ako smo mogli dovesti klasu poput Vuleta,ako su Laktasi mogli dovesti klasu poput Grujica,nista nije nemoguce.
Nisi bio na casu kada je Brigate dao informacije o mogucim pojacanjima. :mrgreen:
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 13:37

Simpatizer je napisao/la: Nisi bio na casu kada je Brigate dao informacije o mogucim pojacanjima. :mrgreen:
Ma bio sam prisutan fizicki,ali su mi misli odlebdile. :mrgreen: Zna li iko o kojim se mogucim imenima i prezimenima prica,ako moze na PP?
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 13:37

Simpatizer je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Postoji bezbroj opcija za pojacanja,i to kvalitetna.Misljenja sam,da ako smo mogli dovesti klasu poput Vuleta,ako su Laktasi mogli dovesti klasu poput Grujica,nista nije nemoguce.
Nisi bio na casu kada je Brigate dao informacije o mogucim pojacanjima. :mrgreen:
nisam ni ja, de mi reci kad je tobilo na kojoj str4anici ili mi kopiraj post ako ti nije pretesko jer ti znas gdfje bi to moglo biti a ja nemam predstavu pa bi se ubio trazeci
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 13:44

Hehehehehe, neću na tvoje lično insistiranje, samo da napomenem da sam tada pitao i za onog Vukobratovića šta je on radio u Zvezdi, jer je sa onakvim radijusom kretanja mogao samo da čisti kopačke igračima poslije treninga...

Uglavnom da rezimiramo, mnogo će vremena proći, a da će ekipa biti onako složna kako je bila i da će distai jednim plućima, to se bar moglo vidjeti iz aviona, ovi danas imaju vrlo slab odnos u ekipi i to se vidi sa tribina, dakle ponovo ću reći jednu stvar, ova ekipa ima kvalitet samo nema ko da je vodi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 13:46

borcev_navijac je napisao/la:
tatamata je napisao/la:@borcev_navijac

Hvala tatamata. To za napredak nema pun o vezejer je ogi zvezdin igrac, a nama je stoperska linija svakako dobra, ja se tu ne bi rasipao, koliko god mi borceva djeca bila draga. Nama bi trebao bek, a realno ogi igra beka samo u mladoj reprezentaciji ali je po vokaciji stper, a koliko sam cuo on i ne zeli da igra beka, cak mu je to bio jedan od uslova prilikom pregovora s borcem zimus.

Ovo sa pandurijem je vec drugacije, mislim da bi se tu moglo nesto uraditi, a nama bi puno znacilo
Dobar mu je uslov jer on i u Napretku igra beka, ko je gledao izvještaj iz Novog Sada znaće o čemu ja sada pišem...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 maj 2010, 13:47

Šta je ovo, 2 intervjua trenera Borca za 12 sati za isti portal.

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36522.htm

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36544.htm

U prvom sinoćnjem doslovno se predaje(dovoljno je i samo naslov pročitati), dok u drugom najavljuje sve i svašta! :shock:
Mora da se nekome nije svidio ovaj prvi, pa je uslijedila brza intervencija...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 13:47

RBA 1987 je napisao/la:

Hehehehehe, neću na tvoje lično insistiranje, samo da napomenem da sam tada pitao i za onog Vukobratovića šta je on radio u Zvezdi, jer je sa onakvim radijusom kretanja mogao samo da čisti kopačke igračima poslije treninga...

Uglavnom da rezimiramo, mnogo će vremena proći, a da će ekipa biti onako složna kako je bila i da će distai jednim plućima, to se bar moglo vidjeti iz aviona, ovi danas imaju vrlo slab odnos u ekipi i to se vidi sa tribina, dakle ponovo ću reći jednu stvar, ova ekipa ima kvalitet samo nema ko da je vodi...
ja koliko znam i u onoj jesenjoj su postojala dva "tabora".

Inace dobra vijest, cujem da je marko poceo sa laganim treninzima
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 18 maj 2010, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.