Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 okt 2015, 01:05

Nas najbolji stoper. Covjek je igracina. :salut: :bih:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 okt 2015, 01:09

SlevinKelevra je napisao/la:Nas najbolji stoper. Covjek je igracina. :salut: :bih:
Apsolutno se slažem, nadam se da više neće biti zanemaren i izostavljen iz prvih 11.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 okt 2015, 01:11

HankMoody je napisao/la: Apsolutno se slažem, nadam se da više neće biti zanemaren i izostavljen iz prvih 11.
Zasto bi bio zanemaren? Jedini on u odbrani ima sigurno mjesto u prvih 11.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 okt 2015, 01:12

SlevinKelevra je napisao/la:
HankMoody je napisao/la: Apsolutno se slažem, nadam se da više neće biti zanemaren i izostavljen iz prvih 11.
Zasto bi bio zanemaren? Jedini on u odbrani ima sigurno mjesto u prvih 11.
Pa recimo utakmica protiv Belgije padne čovjeku na pamet...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 okt 2015, 01:18

HankMoody je napisao/la: Pa recimo utakmica protiv Belgije padne čovjeku na pamet...
Od tada smo odigrali dvije utakmice koje je Sunjic obavio bez greske. Ne vjerujem ni u kakve eksperimente sa njegovom pozicijom.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 okt 2015, 01:22

SlevinKelevra je napisao/la:
HankMoody je napisao/la: Pa recimo utakmica protiv Belgije padne čovjeku na pamet...
Od tada smo odigrali dvije utakmice koje je Sunjic obavio bez greske. Ne vjerujem ni u kakve eksperimente sa njegovom pozicijom.
Iskreno se nadam da Meša neće nekako na silu Vranješu stvoriti poziciju u ovom dvomeču nauštrb Tonija.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 01 nov 2015, 17:31

Koja stijena od covjeka, ubjedljivo nas najbolji stoper. Kako bi volio vidjet barem jednu tekmu repke sa ovakvom zadnjom linijom Mujdza- Sunjic-Zukanovic-Kolasinac, pusti snovi, mroa tu selektor stvoriti na silu jedno mjesto za Ogija drugo za Spahica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 01 nov 2015, 17:32

JohnCleese je napisao/la:Koja stijena od covjeka, ubjedljivo nas najbolji stoper. Kako bi volio vidjet barem jednu tekmu repke sa ovakvom zadnjom linijom Mujdza- Sunjic-Zukanovic-Kolasinac, pusti snovi, mroa tu selektor stvoriti na silu jedno mjesto za Ogija drugo za Spahica
I ja sanjam o toj četvorci u odbrani, kamo sreće da još eventualno nađemo boljeg desnog beka...

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 nov 2015, 17:35

JohnCleese je napisao/la:Koja stijena od covjeka, ubjedljivo nas najbolji stoper. Kako bi volio vidjet barem jednu tekmu repke sa ovakvom zadnjom linijom Mujdza- Sunjic-Zukanovic-Kolasinac, pusti snovi, mroa tu selektor stvoriti na silu jedno mjesto za Ogija drugo za Spahica
Ovo boldirano je glupost.. Spahic zasluzuje svoje mjesto nema selektor potrebe da mu izmislja to mjesto.
This time next year we'll be millionaires.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 01 nov 2015, 17:37

Toni svakako ima zagarantovano mjesto, momak je zaista napredovao i maltene mnogima začepio usta.. Meni prvom.
Spahić je u silaznoj putanji nažalost, ali on i ovakav još uvijek je kvalitetan i treba da igra u prvih 11. On i Šunjić. Naredni ciklus Zukan, Toni, Bičo bi trebali biti glavni štoperi.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 01 nov 2015, 17:44

Momciluk je napisao/la:
Ovo boldirano je glupost.. Spahic zasluzuje svoje mjesto nema selektor potrebe da mu izmislja to mjesto.
Glupost, Spahic je kikser koji nas uvijek kosta velikih pobjeda, star je i spor, nekad je bio najbolji sad nije i pored ova dva stopera nema mjesta. Covjek koji kasni svako okupljanje dan ili dva, da li je tako "disciplinovan" u HSV-u. Covjek igra na osnovu svoje karizme koju posjeduje i kojom kupi trenere a nalozi navijace. Lafo iako krvari on baca maramice i tampone iz nosa i hoce da udara Karabega koji je predlozio izmjenu, samo da bi igrao i dao posljednji atom snage za repku :yawn: Nekad prolazilo dok sam bio manji. :bih: :bih: :bih: Samo najspremniji i najbolji trebaju da igraju

Svabo je to...

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 nov 2015, 17:56

JohnCleese je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Glupost, Spahic je kikser koji nas uvijek kosta velikih pobjeda, star je i spor, nekad je bio najbolji sad nije i pored ova dva stopera nema mjesta. Covjek koji kasni svako okupljanje dan ili dva, da li je tako "disciplinovan" u HSV-u. Covjek igra na osnovu svoje karizme koju posjeduje i kojom kupi trenere a nalozi navijace. Lafo iako krvari on baca maramice i tampone iz nosa i hoce da udara Karabega koji je predlozio izmjenu, samo da bi igrao i dao posljednji atom snage za repku :yawn: Nekad prolazilo dok sam bio manji. :bih: :bih: :bih: Samo najspremniji i najbolji trebaju da igraju
E tek je ovo boldirano jedna velika glupost :facepalm:
I nisam mislio da je Spahic nas najbolji stoper mada je i on i dalje bolji od Sunjica. Zukanovic je najbolji, Spahic je i dalje tu iza njega iako je vidljivo da nece moci jos dugo, a po mom subjektivnom misljenju i po onome kako ja vidim dobrog stopera i Cocalic je bolji od Sunjica a Toni je itekako odlican stoper ali ja bih prije izabrao prvu trojicu, Cocalica mozda tek kad ode u jaci klub ali i to ce se desit za sada ne ugrozava mjesto Sunjicu u pocetnih 11. Znaci imamo 4 stopera vrhunske kvalitete i stvarno je steta da i jedan bude na klupi pa je najbolje Zukanovica staviti lijevo, Kolasinca na DM.. Spahic i Sunjic prvi stoperi a u ovom trenutku Cocalic ide na klupu.
This time next year we'll be millionaires.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 01 nov 2015, 18:09

Hehe, koji strucnjaci :urnebes:
Spahic je ovaki kaki je za DVA KOPLJA iznad svih nasih stopera. Sunjic je treci stoper (pod uslovom da Bicakcica racunamo kao beka) jer je i Zukanovic bolji od njega.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 01 nov 2015, 18:10

Pa dobro i ti sad navalja gluposti oko poretka najboljih stopera,jer si stopera u pravom smislu te rijeci Tonija stavio na cetvrto mjesto maltene, ali hajde sve su to subjektivna misljenja. Spahic me nervira sa svojim potezima van terena, cesto i na terenu kad igra za repku jer znam da je za koplje drugaciji, bolji i profesionalniji u klubu, misli da je iznad svih u reprezentaciji. Povest ga na Ep i nek se oprosti tamo da vise zavrsimo sa njim. Samo da nas on ne kosta nekakvih glupsoti u barazu jer poznavajuci Mesu do sad znam da ce igrati sigurno.

Svabo je to...

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 01 nov 2015, 18:35

Svi nasi stoperi izuzev Spahica su tanki iznijeti loptu, tanki u predaji lopte, tanki u presingu. Sva troica (Sunjic, Zukanovic, Bicakcic)su dobri u iskljucivo defanzivnim zadacima, skoku u oba pravca, mozda bi mogli biti malo i brzi.
Sve u svemu solidno smo pokriveni, ali nisu prva klasa. U poredjenju sa Ircima bolji smo na obje stoperske pozicije ko god da igra (Spahic, Zukanovc, Sunjic, Bicakcic)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 nov 2015, 22:16

Ferdinand je napisao/la:Svi nasi stoperi izuzev Spahica su tanki iznijeti loptu, tanki u predaji lopte, tanki u presingu. Sva troica (Sunjic, Zukanovic, Bicakcic)su dobri u iskljucivo defanzivnim zadacima, skoku u oba pravca, mozda bi mogli biti malo i brzi.
Sve u svemu solidno smo pokriveni, ali nisu prva klasa. U poredjenju sa Ircima bolji smo na obje stoperske pozicije ko god da igra (Spahic, Zukanovc, Sunjic, Bicakcic)
Zato sto bas i nismo idealni na toj poziciji, ne treba ih lincovati nakon svake greske, kao sto to mnogi rade. Jednostavno ima sve i jedan ima odredjene deficite, ali smatram ipak da su sasvim dobri stoperi, pogotovo Sunjic, koji je toliko napredovao u zadnje dvije godine.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 nov 2015, 22:40

Sta ti je argument za tu tvrdnju da je Sunjic trenutno nas najbolji stoper? - to sto pruza poprilicno blijede partije u Stutgartu, izuzev 2,3 utakmice u kojima je bio odlican...jesi li ti citao sta kazu svabske novine, analize i na kraju trener Stutgarta? - ako jesi onda ces shvatiti da u ovom trenutku je daleko od toga "najbolji stoper", jedina je istina da moze u buducnosti biti najbolji, ali trenutno ne...i dalje su ispred njega formom, igrom i djed Spaha i Zukanovic.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 01 nov 2015, 22:54

hurem je napisao/la:
Sta ti je argument za tu tvrdnju da je Sunjic trenutno nas najbolji stoper? - to sto pruza poprilicno blijede partije u Stutgartu, izuzev 2,3 utakmice u kojima je bio odlican...jesi li ti citao sta kazu svabske novine, analize i na kraju trener Stutgarta? - ako jesi onda ces shvatiti da u ovom trenutku je daleko od toga "najbolji stoper", jedina je istina da moze u buducnosti biti najbolji, ali trenutno ne...i dalje su ispred njega formom, igrom i djed Spaha i Zukanovic.
Hehe, zapusio je usta mnogim ti si poprilicno tvrd al na kraju krajeva takvim ce biti najsladje zapusit usta. Sad za argument uzimas i to sto govori sportska stampa njemacke a po pitanju Spahicevih greski i crvenih kartona i penala, te radnji van terena kada se fizicki obracunava sa obezbjedjenjem krivis njemacke sudije i kako je smijesna njemacka liga :clap: :clap: Za mene je dovoljno to da kad vidim u prvih 11 primjer Spahica kod mene se pojavi doza straha od neke glupe, ili smijesne greske il reakcije koja ce nas kostat plasmana, jer je tome vrlo sklon, dok kada vidim da Sunjic igra ja sam miran. Jos ako bi kad vidio da je uz njeg Zukanovic tada bi bio i miran i sretan, jer trenutno su najbolji

Svabo je to...

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 01 nov 2015, 23:01

@hurem ti si jedan od onih kojima je tesko pohvaliti Sunjica i opcenito njegov napredak kroz karijeru. Garantujem da imate nesto protiv njega, nesto vas grize 100%. Uostalom boli me qurac za takve ali nije fer prema momku.
''Neka me mrze samo da me se boje''

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 nov 2015, 23:12

Nema on meni sta zapusit usta, momak je pokazao da ima sve predispozicije da postane vrstan stoper i nadam se da ce to i biti...ali da je trenutno nas najbolji stoper s tim se ne mogu sloziti...trenutno su Spaha i Zuka bolji i to je to...isto tako ne bih imao nista protiv i da zavrsi u prvih 11 ispred jednog od spomenutog dvojca u barazu kao plod opravdane Mesine taktike jer smatram da je dovoljno kvalitetan da odradi dobar posao...isto kao sto smatram da ce biti nasa buducnost kada je soperski par u pitanju, vec od narednog ciklusa, mozda cak i od EP-a...on i Zuka najvjerovatnije...ali u ovom trenutku, mislim da nije ispred spomenutog dvojca, to govorim na osnovu onoga sto sam gledao na terenu, ali i na osnovu onoga sto kazu mediji, treneri i sl.

To sto spominjes obracun sa zastitarima nema veze s ovim o cemu mi govorimo...zna se sta je stampa kazala i po pitanju neopravdanog crvenog kartona i nepostojeca dva penala Spahica...zna se kako Labadia govori o Emiru, a kako trener Stutgarta o Toniju...plus iskustvo.
Kada sve saberemo i oduzmemo dodjemo do zakljucka da je u ovom trenutku jedan ispred drugog, znamo koji.
Ovaj drugi itekako ima sve predispozicije da uspije i ja se nadam da hoce...od srca mu to zelim.

@cipiripi
ama bas nista protiv Sunjica nemam, stavise itekako sam bio sretan kada sam cuo da je nas reprezentativac potpisao za Stutgart...ni protiv jednog naseg reprezentativca nista nemam, pa cak ni protiv TSS (protiv Safeta da, i o TSS-u sam uvijek pisao kroz prizmu Safeta)...
ako i jesam pisao protiv Tonija, iskreno ne sjecam se (niti mi se da provjeravati), ali ako i jesam, to je bilo davno kada mnogi od nas nisu znali kako se naslo njegovo ime na spisku, moze se reci tada opravdano, jer minute nije dobijao, a i ono sto je dobio losim se pokazao (vs. SAD ako se sjecam).
zadnje 2 godine momak nevjerovatno napreduje i to je to.
itd.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Confiance, Drum, napapijri1987, Proximic i 42 gosta.