AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Lazio sazrio za poraza. Trebali bi to iskoristiti aBda. Steta sto se povredi Bertolaci, vezni red je totalno neutralisao napade Lazia.
Valjda dobijemo ovo.
Valjda dobijemo ovo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Cerci kad bi uspio dostići onaj nivo iz Torina,to bi bilo jako bitno pojačanje.A vidi se da igra bolje iz utakmice u utakmicu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- NeverGiveUp
- Kontakt:
E jbg sad, ako je tebi ovo zadovoljavajuce. Ocigledno ne djelule lik dobro uopce na terenu, to svi vidimo osim par njegovih fanatika. Nema vise mlad je, goni ovo iz Milana dok se moze uzeti koja sicha za njega.
Inace, Milan me nevjerovatno iznenadio igrom, pogotovo na sredini terena, ne damo Laziju da se razigra, dobro zatvaramo. Antonelli ustopao Candrevu skroz.
Steta za stavitu kao sto kazete ali imam dojam da je Montolivo cini mi se bio u dobroj poziciji da mu Cerci doda, ali jbg..
Inace, Milan me nevjerovatno iznenadio igrom, pogotovo na sredini terena, ne damo Laziju da se razigra, dobro zatvaramo. Antonelli ustopao Candrevu skroz.
Steta za stavitu kao sto kazete ali imam dojam da je Montolivo cini mi se bio u dobroj poziciji da mu Cerci doda, ali jbg..
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
e jest nam markizio kurate srece
a ko bi rekao da cu zaliti za povredom, cak je bio jedan od boljih na poluvremenu i to ne samo radi gola.
gigi mi je smijesan, kako dijete od 16 godina zrelo igra, pogotovo kad posla onog na desetku sa lukom
ne znam ko gore pohvali silju, al' nisam ja primjetio neko poboljsanje u njegovoj igri, cak je on bio taj zbog kojeg smo umalo primili gol... zao mi sto calabria ne igra, bar ima tendenciju da se razvija za razliku od ovoga, ovom su sve ladje potonule.
moram priznati da izgledamo odlicno, nisam ovo cudo ocekivao
samo me strah da ne zijanimo, vazda sami sebe pobjedjujemo.
gigi mi je smijesan, kako dijete od 16 godina zrelo igra, pogotovo kad posla onog na desetku sa lukom
ne znam ko gore pohvali silju, al' nisam ja primjetio neko poboljsanje u njegovoj igri, cak je on bio taj zbog kojeg smo umalo primili gol... zao mi sto calabria ne igra, bar ima tendenciju da se razvija za razliku od ovoga, ovom su sve ladje potonule.
moram priznati da izgledamo odlicno, nisam ovo cudo ocekivao
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bile su jos dvije situacije u kojima se moralo bolje reagovati,ali taj zadnji pas su zabrljali.Samo neka ovako nastave i u drugom poluvremenu, i da im se ne desi onaj pad u igri,gdje srljaju iz greške u grešku. I kakav bi to morale boost bio,da uvežu tri uzastopne pobjede.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
siljo ce dobit crveni, citirat cu se na kraju.
hajde narode, vrijeme je da uvezemo dva dobra poluvremena, ne bi nam ovaj kvaziklub mogao nista ni u drugom poluvremenu kad bi ponovili ovakvu igru

a jest mi zao sto ona cercijeva ne udje, sve mi se cini da bi ono moglo biti presudno na kraju.
hajde narode, vrijeme je da uvezemo dva dobra poluvremena, ne bi nam ovaj kvaziklub mogao nista ni u drugom poluvremenu kad bi ponovili ovakvu igru
a jest mi zao sto ona cercijeva ne udje, sve mi se cini da bi ono moglo biti presudno na kraju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad da vidimo moglu odigrati dva poluvremena na istom nivou.Prošli meč su u drugom igrali puno bolje nego u prvom,pa neka nastave trend. 
U jbt , ovo nimalo dobro ne izgleda. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kako je ružno ovo vidjeti. Al koji su cigani navijaci nacija, čovjeka izvlače s terena a oni zvižde
Il Club più titolato al mondo!
Aaaaaaaa Mexeeeeeeeeeees. kako volim ovog covjeka. bravooooo kraljuuuuuuuuuuuuuuu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kakva izmjenaaaaaa. Steta za Alexa , nadam se da ce sve biti OK s njim.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Alex je gorostas ali i ovaj mali je dvometraš od 90kg,nimalo dobro ne izgleda ono.
Bravo Mexes i bravo Jack za petu asistenciju.
Bravo Mexes i bravo Jack za petu asistenciju.
Evo mexes odma zabi za alexa, zbog ovoga gotivim mexesa uvijek je opasan iz prekida
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Tako je Mexonjaaa yebi fašiste!!!
Gdje nam je drug chingi 
mexes bozeeee
milanisto, da znas da sam igrao 2-1 na lazio, puuu yebem ti trunje
tacno bi trebo sta u turbe ubaciti.
brate, skroz dobro igramo, ovo bi zalosno bilo prokockati.
milanisto, da znas da sam igrao 2-1 na lazio, puuu yebem ti trunje
brate, skroz dobro igramo, ovo bi zalosno bilo prokockati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jao sta Jack radi,najbolji igrač Milana ove sezone.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Jack se igra... A Basta veli "basta, basta perfavore" 
ma dobar je, al' me nervira sto uvijek ima potez viska... umjesto da nekad doda ili osuta na vrijeme, on mora tamo okrenuti igraca, zarolati lijevo-desno i bezveze upropastiti situaciju.
joj da im ga hoce i treceg uvaliti

joj da im ga hoce i treceg uvaliti
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.