ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Rutinska pobjeda najvećeg, bravo maestro
Kakva bi to godina bila da je uzeo bar 1 GS.
Molio bih te da me ne citiras, pogotovo sa nekim idiotskim pokusajima podyebavanja.Belmin6 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj ne mogu sebi doci.![]()
![]()
Ovaj mec je itekako pokazao da je moja tvrdnja otprilike tacna bila, danas su odlucile 2 3 lopte, vrlo lahko je mec mogao otici i u drugom pravcu u ovom trecem setu, Federer je pao vidno u igri nakon prvog seta(izgubio je dosta na samopouzdanju) a Nadal je sam sebe zayebo sa ovim ocajnim FH u Rogerovu BH stranu a paralela prazna pred kraj meca...
Podloga koju Federer itekako voli, domaci turnir domaca publika, Nadalova najmrza podloga, sve to je na kraju jedva iskoristio Federer da dobije Nadala, i ja mu cestitam na tome, bolji je danas bio.
A tvoje price o nekon rasipanju Nadala kao sto si pisao prije meca okaci macku o rep.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znak da je pao kao igrac, a ti njemu daješ prognoze da ce Novaku zaprijetiti. Daj odvadi malo..bodi123 je napisao/la: Nadal je sam sebe zayebo sa ovim ocajnim FH u Rogerovu BH stranu a paralela prazna pred kraj meca...
Roger gdje god ide ima svoju publiku i vecina je na njegovoj strani.domaci turnir domaca publika
Njemu je svaka mrska, osim šljake. Nema razlike za njega u bržem ili sporijem hardu. O travi da ne pricam.Nadalova najmrza podloga
Slažem se.bolji je danas bio.
Ne brini se, doci ce i to na red.A tvoje price o nekon rasipanju Nadala kao sto si pisao prije meca okaci macku o rep.
Belmin6 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Rafa je podigao svoj nivo igre itekako, u odnosu na prije 2 3 mjeseca ovaj tenis sada djeluje zastrasujuce, eh sad je problem sto neki ocjenjuju Rafinu igru kroz prizmu ovog duela protiv Novaka gdje ga je Novak otresao, a fazon je u tome da ni jedan trenutno igrac ne bih bolje prosao sigurno, ni Roger ni Andy sasvim sigurno, tako da mogu dat ruku da je Rafa trenutno najbolji od svih ostalih (Novak se ne racuna naravno) a sljedece sezone ocekujem da i Novaku ozbiljnije prijeti, pogotovo u sezoni sljake i da se ponovo bori za la decimu ravnomjerno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj ne mogu sebi doci.![]()
![]()
Sledeće sezone će opet biti nekog Hamburga ili Buenos Airesa.
I naravno da ce se tu uklizavati a la Dragan Mance...

Pa ima li bolje slike za avatara ?

Teško.
Zamisli da je dobio Federera u Bazelu
Jbte, odrao bi koljena skroz na skroz. To bi mu opet donelo povredu i odsustvovanje od 5-6 mjeseci.
Zamisli da je dobio Federera u Bazelu
Jbte, odrao bi koljena skroz na skroz. To bi mu opet donelo povredu i odsustvovanje od 5-6 mjeseci.
Mrsko mi je ovo sjeckati pa cu ti ovako replicirati:Belmin6 je napisao/la:Znak da je pao kao igrac, a ti njemu daješ prognoze da ce Novaku zaprijetiti. Daj odvadi malo..bodi123 je napisao/la: Nadal je sam sebe zayebo sa ovim ocajnim FH u Rogerovu BH stranu a paralela prazna pred kraj meca...Roger gdje god ide ima svoju publiku i vecina je na njegovoj strani.domaci turnir domaca publikaNjemu je svaka mrska, osim šljake. Nema razlike za njega u bržem ili sporijem hardu. O travi da ne pricam.Nadalova najmrza podlogaSlažem se.bolji je danas bio.Ne brini se, doci ce i to na red.A tvoje price o nekon rasipanju Nadala kao sto si pisao prije meca okaci macku o rep.
1. Kao igrac je pao na pocetku ove sezone, kako ide kraj godine dize svoju formu, mada se slazem da nece biti ni sljedece godine kao u periodu 5-13.
Za Novaka sam rekao da ce mu zaprijetiti u sezoni sljake 2016 a ne na hardu ili u dvoranama, i iza toga stojim svakako a pred nama je.
I ko to moze garantovati da ce Novak ponoviti i sljedecu godinu kao i ovu, sa 3 GS, njegov prime je sve blize kraju, a to je misljenje strucnjaka a ne moje.
2.Slazem se da ima publiku na svojoj strani protiv ostalih igraca, protiv Nadala zavisi od geografije, na nekim turnirima ima je nekih 60/40 omjera, na nekim je to ipak podjeljeno, a u Baselu ima 99%.
3.Nije istina, Rafa na sporom hardu se osjeca veoma dobro i ta podloga mu godi itekako, ubjedljivo najgora njegova podloga je ova u dvoranama, sto govore i njegovi rezultati i titule, podsjecam te da ima 2 WB osvojena tako da price o travi kao podlozi koju on mrzi padaju u vodu, indoor je njegova jedina boljka.
4.Za tu posljednju recenicu se mogu samo nasmijati, cuj doci ce i to na red, pa Rogeru ce sljedece godine punih 35, jel fakat mislis da postoji i teoretska sansa da ga otrese sljedece godine bilo gdje
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 01 nov 2015, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovdje je pustio Rogera. Mrska mu podloga.MaGiCa je napisao/la:Zamisli da je dobio Federera u Bazelu![]()
![]()
![]()
Ma teško. Jaka su to koljena, ima jakog dilera.Jbte, odrao bi koljena skroz na skroz. To bi mu opet donelo povredu i odsustvovanje od 5-6 mjeseci.
Zamisli tek kad dobije Novaka na AO.
Roger je već napunio 34
ispravljenoshminka je napisao/la:Roger je već napunio 34
Evo ja ti garantujem da ce dominirati sljedecu, pa vjerovatno i onu tamo. Roger je pred gašenjem, koga ti vidiš covjeku da zaprijeti ? Ja nikog. Izletit ce neki možda Stan pa mu klepiti RG ili UO, ali AO i W umace vec kao i Roger.bodi123 je napisao/la:I ko to moze garantovati da ce Novak ponoviti i sljedecu godinu kao i ovu, sa 3 GS, njegov prime je sve blize kraju, a to je misljenje strucnjaka a ne moje.
2.Slazem se da ima publiku na svojoj strani protiv ostalih igraca, protiv Nadala zavisi od geografije, na nekim turnirima ima je nekih 60/40 omjera, na nekim je to ipak podjeljeno, a u Baselu ima 99%.
Oke, slažem se da je nekada bio dobar na travi. Ali zadnja cetiri W, nisu boljka? Mislim da se varaš.podsjecam te da ima 2 WB osvojena tako da price o travi kao podlozi koju on mrzi padaju u vodu
Evo ubrzo, npr:4.Za tu posljednju recenicu se mogu samo nasmijati, cuj doci ce i to na red, pa Rogeru su sljedece godine pune 34. godine, jel fakat mislis da postoji i teoretska sansa da ga otrese sljedece godine bilo gdje![]()
bez zajebancije te pitam, navedi mi turnir na kojem ga Fedex moze otresti kada je danas u Baselu u indooru na 2 dobijena seta dobio jedva loseg Nadala kroz cijelu sezonu ?
eventualno za još jedan RG do kraja karijere, na ostalim podlogamama od USOa 2013. nije konkurentan...niti će ikada više biti
1. Nisi me razumio. Slazem se da nema apsolutno niko da zaprijeti OVAKVOM Novaku kao ove sezone ni sljedece a ni za 2, ali ja mislim da ce Novak spustiti svoj nivo igre, samim tim ce postati dosta ranjiviji glede drugih igraca, kapiras sad ?Belmin6 je napisao/la:Evo ja ti garantujem da ce dominirati sljedecu, pa vjerovatno i onu tamo. Roger je pred gašenjem, koga ti vidiš covjeku da zaprijeti ? Ja nikog. Izletit ce neki možda Stan pa mu klepiti RG ili UO, ali AO i W umace vec kao i Roger.bodi123 je napisao/la:I ko to moze garantovati da ce Novak ponoviti i sljedecu godinu kao i ovu, sa 3 GS, njegov prime je sve blize kraju, a to je misljenje strucnjaka a ne moje.2.Slazem se da ima publiku na svojoj strani protiv ostalih igraca, protiv Nadala zavisi od geografije, na nekim turnirima ima je nekih 60/40 omjera, na nekim je to ipak podjeljeno, a u Baselu ima 99%.
Oke, slažem se da je nekada bio dobar na travi. Ali zadnja cetiri W, nisu boljka? Mislim da se varaš.podsjecam te da ima 2 WB osvojena tako da price o travi kao podlozi koju on mrzi padaju u voduEvo ubrzo, npr:4.Za tu posljednju recenicu se mogu samo nasmijati, cuj doci ce i to na red, pa Rogeru su sljedece godine pune 34. godine, jel fakat mislis da postoji i teoretska sansa da ga otrese sljedece godine bilo gdje![]()
bez zajebancije te pitam, navedi mi turnir na kojem ga Fedex moze otresti kada je danas u Baselu u indooru na 2 dobijena seta dobio jedva loseg Nadala kroz cijelu sezonu ?
Tada je Nadal bio i bolji igrac nego danas. Roger tu i tamo, slicno kao i danas.
2.Samim time sto je nekada bio dobar na travi i uzeo 2 WB pobija cinjenicu da on mrzi travi, daleko od toga da je mrzi, da mu je omiljena podloga svakako nije, ali nije mu ni mrska kao sto je slucaj sa indoor terenima, najbolji dokaz tome je i da jos nije osvojio WTF, kao ni Pariz, dok na outdoor hardu ima odlicne rezultate(2013 ima i Summer Slam(Canada + Cincinati + USO))...
Zadnja 4 WB su posljedice svacega, sto povreda i nespremnosti, sto losije forme, losih matchup igraca i tako dalje, to ne poricem da je lose odigrao...
3.Zavisi kako gledas ti "rasipanje " to, ako mislis na to sa WTFa 2011 ili oni Nadalovo sa nekoliko RGova gdje su jedan drugom prepustili tek pokoji gem, to je naucna fantastika, ako mislis na ovo kao danas ( tijesna pobjeda u 3 seta ) onda moze se desiti opet, sto da ne...
- Terminator2
- Kontakt:
Ma gdje si ti meni rutinerushminka je napisao/la:Rutinska pobjeda najvećeg, bravo maestro
Stvarno citam ove komentare i
Mec je otisao u 3.set i gem prije nego je federer napravio brejk nadal je na njegov imao 15:30 i tu se ovaj provuko i ti pricas o nekakvoj rutinskoj pobjedi a ovo je samo jedan primjer jer necu vise da ti navodim strucnjace rutinski je vidim da pojma nemas ma koliko god ti tenis pratio...
stvarno je zglajzo ovaj nadal, ni federera više ne može pobijediti 
čitati ove glupe komentare tipa rutinski nekakva pobjeda je postali zaista degutantno,čovjek koji ima više od 300
pobjeda na mastersima zaslužuje više pažnje a u svakom slučaju je puno puno cjenjeniji od svih nas koji ovde nešto
pišemo jer ovo niko validan neće ni pročitatati...
pobjeda na mastersima zaslužuje više pažnje a u svakom slučaju je puno puno cjenjeniji od svih nas koji ovde nešto
i onda ne treba ništa da komentarišemo je li? jer ovo nije akademski skup?bajern100 je napisao/la:čitati ove glupe komentare tipa rutinski nekakva pobjeda je postali zaista degutantno,čovjek koji ima više od 300
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
barbarezsergej
- Kontakt:
stvarno ne razumijem kako fogninija atp ne odstrani s terena na neko vrijeme ovakav pristup tenisu po zna koji put je stvarno sramotan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.