FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dzemo nabije loptu u prazno dje nema zive duse, a kamoli saigraca i onda se dere na iste sto ne preLETE u skladu sa njom.
Balvan pravi. Na kraju pokazuje lijevu stranu Istoku, k'o biva igra srcem. Komedija. Satr'o je Zebu.
Ahmad maskota nasa. Sok i nevjerica kad smo ga ugledali. A tek valjanje.
Fukare nisu toliko navijale koliko pricate, vala. Nemaju pjesama. Imali su par dobrih trenutaka, ali nikako vise od nas. Realno jeste Sjever zakaz'o. Ni bakljada vise ni'e k'o prije.

Ahmad maskota nasa. Sok i nevjerica kad smo ga ugledali. A tek valjanje.

Fukare nisu toliko navijale koliko pricate, vala. Nemaju pjesama. Imali su par dobrih trenutaka, ali nikako vise od nas. Realno jeste Sjever zakaz'o. Ni bakljada vise ni'e k'o prije.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Nakon što su ga primili kao da ih je neko teleportovao u Tuzlu
Sjever ih poziva cijelo vrijeme da se jave oni šute
i na kraju od muke ne znaju šta će i počeše pjevati Nikada te niko neće mrziti kao što te mrzim ja Sarajvo Sarajvo K... balkanska 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tehnicki to je gostujuca utakmica ali da, igra se na KoševuSiouxLukavac je napisao/la:Protiv Olimpika na Koševu? Opet domaćini?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Još veći pritisak treba stvoriti na Olimpic nego na Slobodu. Olimpic će kao i uvijek imati veoma solidne premije za pozitivan rezultat protiv FKS. A imaju po kojeg štrumfića u ekipi koji se nalože protiv FKS. Sljedeće kolo još više u kost na Hasetu. Dosta su nas tukli mesari sada mi tučemo mesare. Bravo Ješa neka si ih barem ovo naučio.
SRETAN BROJ - 1725
Ja sam najvise zagovarao da Dzemo sto prije ode u onom periodu zimskog prelaznog za Kodrinog vakta, smucilo bi mi se svaki put kad bih ga vidio, ali zadnjih 6-7 kola prosle sezone je maestralno odradio na stoperskoj poziciji. A danas je imao nekoliko pasova prema naprijed predobrih. Kad ocekujes da ce je izgubit, i da ce ovi povest kontru, on je provuce igracu u noge koji ima 15tak metara brisanog prostora pred sobom...uschtipak je napisao/la:Dzemo nabije loptu u prazno dje nema zive duse, a kamoli saigraca i onda se dere na iste sto ne preLETE u skladu sa njom.Balvan pravi. Na kraju pokazuje lijevu stranu Istoku, k'o biva igra srcem. Komedija. Satr'o je Zebu.
![]()
Ahmad maskota nasa. Sok i nevjerica kad smo ga ugledali. A tek valjanje.![]()

Niko da se osvrne na onu maestralnu piruetu Kadusica uz aut liniju.

Takodjer Bekicevo#8 uklizavanje u punom trku i oduzimanje lopte sa dvije noge zadnjem igracu Slobode je isto maestralno. Steta sto ostali nisu ispratili tu akciju, bio bi gol 100%.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja ne znam sta si gledao ,Dzemo je danas bio jedan od najboljih ,pretrco puno,presjekao milion lopti,dosta tacnih pasova,milion faula napravio,poginuo na terenu.A ja sad nema Puzigace moramo Dzemi psovati i govoriti da je balvan ,izvini.Dzemo najgori siuschtipak je napisao/la:Dzemo nabije loptu u prazno dje nema zive duse, a kamoli saigraca i onda se dere na iste sto ne preLETE u skladu sa njom.Balvan pravi. Na kraju pokazuje lijevu stranu Istoku, k'o biva igra srcem. Komedija. Satr'o je Zebu.
![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
GledaLAMajkl je napisao/la:Ja ne znam sta si gledao ,Dzemo je danas bio jedan od najboljih ,pretrco puno,presjekao milion lopti,dosta tacnih pasova,milion faula napravio,poginuo na terenu.A ja sad nema Puzigace moramo Dzemi psovati i govoriti da je balvan ,izvini.Dzemo najgori siuschtipak je napisao/la:Dzemo nabije loptu u prazno dje nema zive duse, a kamoli saigraca i onda se dere na iste sto ne preLETE u skladu sa njom.Balvan pravi. Na kraju pokazuje lijevu stranu Istoku, k'o biva igra srcem. Komedija. Satr'o je Zebu.
![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Vokri im
fol sudija ovo ono, a došli da tuku i da se valjaju u sred Sarajeva.
Kada će ljudi već jednom shvatiti da nema bodova na Hasetu nije važno da li ste prvi ili zadnji jednostavno bodova na Hasetu nema.

Kada će ljudi već jednom shvatiti da nema bodova na Hasetu nije važno da li ste prvi ili zadnji jednostavno bodova na Hasetu nema.
SRETAN BROJ - 1725
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kasap Yeşiç

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Dajte onu pjesmu od sinoć o Jammalu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sljedeca utakmica je kup, nece doci 200 ljudi jer je u 13h meni se cini 

- PitarBordo
- Kontakt:
Eno sad im Husref, koji je prethodnih 12 tekmi bez poraza odigrao, piččka jer su izgubili od Sarajeva... Pa budala ljudi, Fudbalski Klub Sarajevo je institucija, pa mi na viršlama smo bili u vrhu bh fudbala, umjesto da se okrenu okupatorima veležovog stadiona oni se okrenuli mitomaniji - a istina je da smo ih ubili danas, fudbalom, ali kad ne ošutaš po poglu ni jednom u cijeloj tekmi nemaš pravo da se buniš.pitic je napisao/la:Vokri imfol sudija ovo ono, a došli da tuku i da se valjaju u sred Sarajeva.
Samo Saraj'vo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Protiv Olimpica predpostavljam da neće moći sezonske i da će ulaznice biti 10KM ima li nesta oko toga?
Sabrine mi moje!
Realno, Amer je uvijek opravdao priliku, i nije mi jasno što ti lik smeta. Na koncu, on je "kriv" za današnji rezultat.MCMXLVI je napisao/la:Realno zasluzeno Amer je i dalje za mene kloc
Uvijek mi je želja bila vidjeti ga u Sarajevu, ali vazda mi bude krivo kad vidim kako Velkoski vuče **** po zemlji, a Bekić kad god je igro, frezo je teren.
4.10.2009.
Piš'te sastave za Slaviju . Ja bi volio u prvoj Pavlovića vidjet ako su mu papiri riješeni , onda Mihojević od prve pa Ikande , Herić , Osmanović , B8KIĆ , Kallasi ostalo nek Ješa popuni 
Još bi nam leglo da se Step vrati , al zato su male šanse .

Još bi nam leglo da se Step vrati , al zato su male šanse .

Zadnja izmjena: Besic, dana/u 01 nov 2015, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kako ce ti moc' sezonska kada gostujesBosnianKingdom je napisao/la:Protiv Olimpica predpostavljam da neće moći sezonske i da će ulaznice biti 10KM ima li nesta oko toga?

Ma da hoce Husrefa otjerati.On im je uz Pred.Husica najjaca karika.Oni hoce da Husref galami psuje po Sarajevu,i onda bi on za njih bio patriota.Oni ne znaju da je Husref gdje je god radio ostavio dobar utisak.Nikad guzicom nije vrata zatvorio.
Sta smo mi trebali Vuletu glavu skidati sto je za njega Borac klub br.1.Nikad to nije krio i stalno to izjavljivao.
Bekicu prijete,kao tukao ovo-ono covjek dao gol digao ruke u zrak izvinjenja.Nije se uopste radovao.
Sta smo mi trebali Vuletu glavu skidati sto je za njega Borac klub br.1.Nikad to nije krio i stalno to izjavljivao.
Bekicu prijete,kao tukao ovo-ono covjek dao gol digao ruke u zrak izvinjenja.Nije se uopste radovao.
Imperator je počeo sprovodi jedno po jednu u djelo. Uzeti ove bodove do polusezone i kreče Blitzkrieg u drugoj polusezoni. Mjesto da im je čast izgubiti samo 1 razlike od višestrukog prvaka Yuge i BiH i višestrukog osvajača kupa BiH u sred Sarajeva oni još nezadovoljni.PitarBordo je napisao/la:Eno sad im Husref, koji je prethodnih 12 tekmi bez poraza odigrao, piččka jer su izgubili od Sarajeva... Pa budala ljudi, Fudbalski Klub Sarajevo je institucija, pa mi na viršlama smo bili u vrhu bh fudbala, umjesto da se okrenu okupatorima veležovog stadiona oni se okrenuli mitomaniji - a istina je da smo ih ubili danas, fudbalom, ali kad ne ošutaš po poglu ni jednom u cijeloj tekmi nemaš pravo da se buniš.pitic je napisao/la:Vokri imfol sudija ovo ono, a došli da tuku i da se valjaju u sred Sarajeva.

SRETAN BROJ - 1725