Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
17:00 Monaco - Angers gg3+ @3.30
17:00 Southampton - Bournemouth 4+ @2.80 i 5+ @5.50
17:00 Southampton - Bournemouth 4+ @2.80 i 5+ @5.50
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mattersburg- Austria 3+
Southampton- B'mouth 3+
Monaco- Angers 2+
Setubal- Arouca 2+
HSV- Hannover 3+
Sporting G- Malaga 2+
Panathinaikos- AEK 2+
Koef.: 22

Southampton- B'mouth 3+
Monaco- Angers 2+
Setubal- Arouca 2+
HSV- Hannover 3+
Sporting G- Malaga 2+
Panathinaikos- AEK 2+
Koef.: 22

Cukaricki - VOjvodina 2 3,35
Medveščak Zagreb-Slovan Bratislava 1 2.40, 1/1 3.85
nakon serije poraza kući u posljednjem nastupu medeka u ružičastim dresovima vrijeme je za pobjedu i mir uoči turneje na koju putuju, očekujem odličnu utakmicu pune tribine i pobjedu te dominaciju od samog početka.
od igrača bih probao Mertl daje gol 4.00
nakon serije poraza kući u posljednjem nastupu medeka u ružičastim dresovima vrijeme je za pobjedu i mir uoči turneje na koju putuju, očekujem odličnu utakmicu pune tribine i pobjedu te dominaciju od samog početka.
gaston je napisao/la:Eupen/Lommel 2/1 na dosta kladara je uklonjeno pa ko ima nek isprati ako hoće
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
01.11.2015 17:30:00 OPEN Premier Liga Spartak Moskau - Ural Ekaterinburg Over 1,5 ? Da 1.30
01.11.2015 18:30:00 OPEN Premier Liga PFC Oleksandria - Worskla Poltawa Team 1 dg? Da 1.48
01.11.2015 20:30:00 OPEN Apertura Portuguesa - CD Lara odg? Ne 2.10
-------
Koef.: 4.04
01.11.2015 18:30:00 OPEN Premier Liga PFC Oleksandria - Worskla Poltawa Team 1 dg? Da 1.48
01.11.2015 20:30:00 OPEN Apertura Portuguesa - CD Lara odg? Ne 2.10
-------
Koef.: 4.04
Pa ja debil dodjem u 3 i 15 pa ne stignem uplatiti..slavenp je napisao/la:Souza - Bautista 1 3.00 ; 2:1 5.00
Vrijedi pokusati..
O zivote....... kuknjava
Mali presjek Norveske lige dva kola prije kraja
18:00 Molde - Viking 2 @4.60 i probati 1/2 @37
Dva kola prije kola Molde bez sanse za izlazak na europsku scenu..Sa druge strane Viking zaostaje 3 boda za trecom pozicijom..Vec su ranije imali prelaza..Nesto slicno se dogodilo i danas u drugoj norveskoj ligi izmdju Branna koje je vec bio osigurao ulazak u prvu ligu i Hodda kome je trebala pobjeda da osigura doigravanje za prvu ligu..
18:00 Rosenborg - Haugesund 5+ @2.85, 7+ @11 i 2/1 @22
Utakmica bez znacaja i za jedne i za druge..Rosenborg prvak,Haugesun osigurao opstanak..Vec su i ranije znali odigrati vrlo efikasne utakmice sa prelazima..
18:00 Sandefjord - Stromsgodset 5+ @3.15 i 7+ @12
Sandefjord novi drugoligas i najlosija ekipa lige..Utakmica izmedju drugog najefikasnije napada i najlosije odbrane lige..
18:00 Tromso - Bodo/Glimt 2/1 @23
Tromso jos nije osigurao opstanak..Bjeze jedan bod Startu i 2 boda Mjondalenu koji su u opasnoj zoni..Bodo siguran na sredini..Meni je zanimljivo to da je Bodo prosle sezone bio ekipa sa najvise prelaza u ligi dok ove sezone nemaju nijedan..Utakmica je bez znacaja za njih i mozda iskombinuju nesta sa domacinom kojem gori pod nogama..
18:00 Molde - Viking 2 @4.60 i probati 1/2 @37
Dva kola prije kola Molde bez sanse za izlazak na europsku scenu..Sa druge strane Viking zaostaje 3 boda za trecom pozicijom..Vec su ranije imali prelaza..Nesto slicno se dogodilo i danas u drugoj norveskoj ligi izmdju Branna koje je vec bio osigurao ulazak u prvu ligu i Hodda kome je trebala pobjeda da osigura doigravanje za prvu ligu..
18:00 Rosenborg - Haugesund 5+ @2.85, 7+ @11 i 2/1 @22
Utakmica bez znacaja i za jedne i za druge..Rosenborg prvak,Haugesun osigurao opstanak..Vec su i ranije znali odigrati vrlo efikasne utakmice sa prelazima..
18:00 Sandefjord - Stromsgodset 5+ @3.15 i 7+ @12
Sandefjord novi drugoligas i najlosija ekipa lige..Utakmica izmedju drugog najefikasnije napada i najlosije odbrane lige..
18:00 Tromso - Bodo/Glimt 2/1 @23
Tromso jos nije osigurao opstanak..Bjeze jedan bod Startu i 2 boda Mjondalenu koji su u opasnoj zoni..Bodo siguran na sredini..Meni je zanimljivo to da je Bodo prosle sezone bio ekipa sa najvise prelaza u ligi dok ove sezone nemaju nijedan..Utakmica je bez znacaja za njih i mozda iskombinuju nesta sa domacinom kojem gori pod nogama..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ocekujem reprizu utakmice od prije dva dana kada je Teague dobro ustopao Kembu a Millsap iskoristio povoljan matchup.
Lazio - Napoli X
ulog 5 eura
dobitak 17 eura

@ bet365

ulog 5 eura
dobitak 17 eura

@ bet365

Semper Fidelis
igrali su ipak u plavim dresovima prvi je novi mjesec ali bitno su dobilizgmiky je napisao/la:Medveščak Zagreb-Slovan Bratislava 1 2.40, 1/1 3.85

Parker 11.5 +
Lazio-Milan žk 5.5 +
Betis-Bilbao žk 5.5 +
Lazio-Milan žk 5.5 +
Betis-Bilbao žk 5.5 +
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
je li red na jednu golijadu u Italiji
Lazio-Milan over 1.5 2.85, oba daju u 1.pol. 4.60
Lazio-Milan over 1.5 2.85, oba daju u 1.pol. 4.60
Real Betis-Athletic Bilbao 2 2.40, 2/2 4.20, i jedna glupost al ajmo na markicu dvije Bilbao daje 4 ili više 13.00
tamo davne 98/99 Bilbao je utrpao četiri komada pa možda se ponovi jedna takva utakmica, a može se probati i ukupno golova na utakmici 5+ 8.00 i 6+ 19.00, teško da će proći ali vrijedi pokušati čisto da se ne tučem po glavi ako prođe a nisam probao, bolje da se tučem po glavi što sam glup pa sam to odigrao hehe
tamo davne 98/99 Bilbao je utrpao četiri komada pa možda se ponovi jedna takva utakmica, a može se probati i ukupno golova na utakmici 5+ 8.00 i 6+ 19.00, teško da će proći ali vrijedi pokušati čisto da se ne tučem po glavi ako prođe a nisam probao, bolje da se tučem po glavi što sam glup pa sam to odigrao hehe
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Sudi Damato moj najveći brat
Lazio-Milan više od 5,5 zutih i crvei karton
Lazio-Milan GG3+ dovoljno je vidjet medjusobne
Nantes-Marsej oba daju odlicna kvota 1,95 moram probati
Od NBA
Atlanta 2 i Millsap više

Lazio-Milan GG3+ dovoljno je vidjet medjusobne
Nantes-Marsej oba daju odlicna kvota 1,95 moram probati
Od NBA

Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
i još ovo za večeras
betis-bilbao penal DA 3.60
sve su oči uprte u Rim i tamo se očekuju kartoni i penal, moguće da tiho bude jedan penaltik u Sevilli
sve su oči uprte u Rim i tamo se očekuju kartoni i penal, moguće da tiho bude jedan penaltik u Sevilli
- Evolution87
- Kontakt:
Kawhi 18.5 over
Bosh 17.5 over
Thomas 17.5 over
Lowry 17.5 over
Bosh 17.5 over
Thomas 17.5 over
Lowry 17.5 over
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
shnjim je napisao/la:Sutra navečer, F1 VN Meksika, Raikkonen je na kvalifikacijama završio 15., a ima još i kaznu zbog promjene mjenjača, trebao bi startati 18.
Dueli
massa-raikkonen 1 @ 1.65 @ psk
u supersportu su u duelu s raikkonenom kvyat, bottas, ricciardo i massa, koeficijenti su 1.35, 1.4, 1.45, i 1.55
ko je gledao utakmicu vidio da ni ovih 4+ gosta nije bilo daleko, trebali su već u prvom dati 4 gola, falio je gol aduriza ali dobrozgmiky je napisao/la:Real Betis-Athletic Bilbao 2 2.40, 2/2 4.20, i jedna glupost al ajmo na markicu dvije Bilbao daje 4 ili više 13.00
obzirom je ovo prošlo idemo još sazgmiky je napisao/la:i još ovo za večeras
17Hrvatska-17Mali 1.pol. 2 3.15, 2/2 5.45
nadam se da griješim no bumo videli

Kad će glasanje za forumaša godine da glasam odma za tebe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.