FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 01 nov 2015, 19:08

Džemo sljedeći za flastera je V. Muharemović.
SRETAN BROJ - 1725

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 01 nov 2015, 19:10

Dzemo nabije loptu u prazno dje nema zive duse, a kamoli saigraca i onda se dere na iste sto ne preLETE u skladu sa njom. :urnebes: Balvan pravi. Na kraju pokazuje lijevu stranu Istoku, k'o biva igra srcem. Komedija. Satr'o je Zebu. :mrgreen:

Ahmad maskota nasa. Sok i nevjerica kad smo ga ugledali. A tek valjanje. :urnebes:

Fukare nisu toliko navijale koliko pricate, vala. Nemaju pjesama. Imali su par dobrih trenutaka, ali nikako vise od nas. Realno jeste Sjever zakaz'o. Ni bakljada vise ni'e k'o prije.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 nov 2015, 19:14

Nakon što su ga primili kao da ih je neko teleportovao u Tuzlu :urnebes: Sjever ih poziva cijelo vrijeme da se jave oni šute :rol: i na kraju od muke ne znaju šta će i počeše pjevati Nikada te niko neće mrziti kao što te mrzim ja Sarajvo Sarajvo K... balkanska :rol:
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2015, 19:24

SiouxLukavac je napisao/la:Protiv Olimpika na Koševu? Opet domaćini?
Tehnicki to je gostujuca utakmica ali da, igra se na Koševu :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 nov 2015, 19:32

Još veći pritisak treba stvoriti na Olimpic nego na Slobodu. Olimpic će kao i uvijek imati veoma solidne premije za pozitivan rezultat protiv FKS. A imaju po kojeg štrumfića u ekipi koji se nalože protiv FKS. Sljedeće kolo još više u kost na Hasetu. Dosta su nas tukli mesari sada mi tučemo mesare. Bravo Ješa neka si ih barem ovo naučio.
SRETAN BROJ - 1725

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 01 nov 2015, 19:35

uschtipak je napisao/la:Dzemo nabije loptu u prazno dje nema zive duse, a kamoli saigraca i onda se dere na iste sto ne preLETE u skladu sa njom. :urnebes: Balvan pravi. Na kraju pokazuje lijevu stranu Istoku, k'o biva igra srcem. Komedija. Satr'o je Zebu. :mrgreen:

Ahmad maskota nasa. Sok i nevjerica kad smo ga ugledali. A tek valjanje. :urnebes:

Fukare nisu toliko navijale koliko pricate, vala. Nemaju pjesama. Imali su par dobrih trenutaka, ali nikako vise od nas. Realno jeste Sjever zakaz'o. Ni bakljada vise ni'e k'o prije.
Ja sam najvise zagovarao da Dzemo sto prije ode u onom periodu zimskog prelaznog za Kodrinog vakta, smucilo bi mi se svaki put kad bih ga vidio, ali zadnjih 6-7 kola prosle sezone je maestralno odradio na stoperskoj poziciji. A danas je imao nekoliko pasova prema naprijed predobrih. Kad ocekujes da ce je izgubit, i da ce ovi povest kontru, on je provuce igracu u noge koji ima 15tak metara brisanog prostora pred sobom... :clap: Suma sumarum, ako ce ovako igrati kao danas, neka ga do kraja.

Niko da se osvrne na onu maestralnu piruetu Kadusica uz aut liniju. :tokralju: Kakvu hrabrost treba da imas da to uradis u trenucima kad se lomi utakmica!
Takodjer Bekicevo#8 uklizavanje u punom trku i oduzimanje lopte sa dvije noge zadnjem igracu Slobode je isto maestralno. Steta sto ostali nisu ispratili tu akciju, bio bi gol 100%.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 01 nov 2015, 19:36

uschtipak je napisao/la:Dzemo nabije loptu u prazno dje nema zive duse, a kamoli saigraca i onda se dere na iste sto ne preLETE u skladu sa njom. :urnebes: Balvan pravi. Na kraju pokazuje lijevu stranu Istoku, k'o biva igra srcem. Komedija. Satr'o je Zebu. :mrgreen:

Ja ne znam sta si gledao ,Dzemo je danas bio jedan od najboljih ,pretrco puno,presjekao milion lopti,dosta tacnih pasova,milion faula napravio,poginuo na terenu.A ja sad nema Puzigace moramo Dzemi psovati i govoriti da je balvan ,izvini.Dzemo najgori si
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

uNbx
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 01 nov 2015, 19:37

Majkl je napisao/la:

Ja ne znam sta si gledao ,Dzemo je danas bio jedan od najboljih ,pretrco puno,presjekao milion lopti,dosta tacnih pasova,milion faula napravio,poginuo na terenu.A ja sad nema Puzigace moramo Dzemi psovati i govoriti da je balvan ,izvini.Dzemo najgori si
GledaLA :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 nov 2015, 19:39

Vokri im :lol: fol sudija ovo ono, a došli da tuku i da se valjaju u sred Sarajeva.

Kada će ljudi već jednom shvatiti da nema bodova na Hasetu nije važno da li ste prvi ili zadnji jednostavno bodova na Hasetu nema.
SRETAN BROJ - 1725

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 nov 2015, 19:42

Kasap Yeşiç

:mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 nov 2015, 19:43

Dajte onu pjesmu od sinoć o Jammalu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2015, 19:45

Sljedeca utakmica je kup, nece doci 200 ljudi jer je u 13h meni se cini :urnebes:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 19:47

pitic je napisao/la:Vokri im :lol: fol sudija ovo ono, a došli da tuku i da se valjaju u sred Sarajeva.

Kada će ljudi već jednom shvatiti da nema bodova na Hasetu nije važno da li ste prvi ili zadnji jednostavno bodova na Hasetu nema.
Eno sad im Husref, koji je prethodnih 12 tekmi bez poraza odigrao, piččka jer su izgubili od Sarajeva... Pa budala ljudi, Fudbalski Klub Sarajevo je institucija, pa mi na viršlama smo bili u vrhu bh fudbala, umjesto da se okrenu okupatorima veležovog stadiona oni se okrenuli mitomaniji - a istina je da smo ih ubili danas, fudbalom, ali kad ne ošutaš po poglu ni jednom u cijeloj tekmi nemaš pravo da se buniš.
Samo Saraj'vo.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 01 nov 2015, 19:51

Protiv Olimpica predpostavljam da neće moći sezonske i da će ulaznice biti 10KM ima li nesta oko toga?
Sabrine mi moje!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 01 nov 2015, 19:52

MCMXLVI je napisao/la:Realno zasluzeno Amer je i dalje za mene kloc
Realno, Amer je uvijek opravdao priliku, i nije mi jasno što ti lik smeta. Na koncu, on je "kriv" za današnji rezultat.

Uvijek mi je želja bila vidjeti ga u Sarajevu, ali vazda mi bude krivo kad vidim kako Velkoski vuče **** po zemlji, a Bekić kad god je igro, frezo je teren.
4.10.2009.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 nov 2015, 19:53

Piš'te sastave za Slaviju . Ja bi volio u prvoj Pavlovića vidjet ako su mu papiri riješeni , onda Mihojević od prve pa Ikande , Herić , Osmanović , B8KIĆ , Kallasi ostalo nek Ješa popuni :D

Još bi nam leglo da se Step vrati , al zato su male šanse . :(
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 01 nov 2015, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2015, 19:53

BosnianKingdom je napisao/la:Protiv Olimpica predpostavljam da neće moći sezonske i da će ulaznice biti 10KM ima li nesta oko toga?
Pa kako ce ti moc' sezonska kada gostujes :urnebes: isto ko sto ti ne moze ni u Mostaru naprimjer pa tako ne moze ni ovdje, 8 KM je bila prosle sezone pa ocekuj tu negdje cijenu

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 nov 2015, 19:54

Mene interesuje šta li će biti na kraju sa Milanom :think:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 nov 2015, 19:58

Ma da hoce Husrefa otjerati.On im je uz Pred.Husica najjaca karika.Oni hoce da Husref galami psuje po Sarajevu,i onda bi on za njih bio patriota.Oni ne znaju da je Husref gdje je god radio ostavio dobar utisak.Nikad guzicom nije vrata zatvorio.
Sta smo mi trebali Vuletu glavu skidati sto je za njega Borac klub br.1.Nikad to nije krio i stalno to izjavljivao.
Bekicu prijete,kao tukao ovo-ono covjek dao gol digao ruke u zrak izvinjenja.Nije se uopste radovao.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 01 nov 2015, 20:03

PitarBordo je napisao/la:
pitic je napisao/la:Vokri im :lol: fol sudija ovo ono, a došli da tuku i da se valjaju u sred Sarajeva.

Eno sad im Husref, koji je prethodnih 12 tekmi bez poraza odigrao, piččka jer su izgubili od Sarajeva... Pa budala ljudi, Fudbalski Klub Sarajevo je institucija, pa mi na viršlama smo bili u vrhu bh fudbala, umjesto da se okrenu okupatorima veležovog stadiona oni se okrenuli mitomaniji - a istina je da smo ih ubili danas, fudbalom, ali kad ne ošutaš po poglu ni jednom u cijeloj tekmi nemaš pravo da se buniš.
Imperator je počeo sprovodi jedno po jednu u djelo. Uzeti ove bodove do polusezone i kreče Blitzkrieg u drugoj polusezoni. Mjesto da im je čast izgubiti samo 1 razlike od višestrukog prvaka Yuge i BiH i višestrukog osvajača kupa BiH u sred Sarajeva oni još nezadovoljni. :facepalm: Kontali da ih Azmirovi milioni i premije igračima mogu spriječiti poraza od Sarajeva. Kao da nas boli racku za milione, a svakako ih imamo više. Da su došli fino da se ne valjaju i da ne tuku utakmica bi bila normalna bez pun kartona, ali ne osladilo im se hoće titulu preko noći racku im imamo i mi svoje računice nismo im mi Željezničar niti bilo ko drugi.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fera, Fouzi1, Hajdeee, Hamagara, N3R3D, Proximic, Varijantas8, Venom i 61 gost.