FK Radnik Bijeljina
Re: FK Radnik Bijeljina
Sto nije bio incident na utakmici, nikakvo navijanje sa vase strane?
Juce mnogo vazna pobeda za nas tim, sad idemo u Prijedor, pa nam dolazi Slavija, mislim da nam ide raspored na ruku.. 

Protiv Slavije se ocekuje povratak navijacke grupe "Incident Bijeljina"
-
- Interni moderator
- Kontakt:
odlicnoIB2000 je napisao/la:Protiv Slavije se ocekuje povratak navijacke grupe "Incident Bijeljina"

zasto je inace incident prestao pratit radnik...losi rezultati,beogradski blizanci ili nesto trece
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sjećam ih se kad ulaze na Tušanj i dižu tri prsta 

Mnogo faktora je uticalo na to..staragarda je napisao/la:odlicnoIB2000 je napisao/la:Protiv Slavije se ocekuje povratak navijacke grupe "Incident Bijeljina"![]()
![]()
![]()
zasto je inace incident prestao pratit radnik...losi rezultati,beogradski blizanci ili nesto trece
Sa fukarama ili?hahahahaChinaglia je napisao/la:sjećam ih se kad ulaze na Tušanj i dižu tri prsta
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jok....sa strumfovima ....bili na zajednickim druzenju u trebinju pa dosli na Tusanj da zajedno i tekmu pogledajuHZ1407 je napisao/la:Sa fukarama ili?hahahahaChinaglia je napisao/la:sjećam ih se kad ulaze na Tušanj i dižu tri prsta

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Danas mnogo bitna pobeda protiv Rudara, cestitke momcima..
U BL po 3 boda 

Mislis stvarno da ce Radnik ici na pobjedu? Ako ce ici i igrati posteno dvojka nije upitna... Ali Borac je Borac kad najamnje ocekujes pobjede, realna je dvica ali mutna su to posla...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Igrace se posteno brate, videces i samPrijedor je napisao/la:Mislis stvarno da ce Radnik ici na pobjedu? Ako ce ici i igrati posteno dvojka nije upitna... Ali Borac je Borac kad najamnje ocekujes pobjede, realna je dvica ali mutna su to posla...

Je li se Incident vratio na tribinu?
jeste, u velikom stiluKLIS je napisao/la:Je li se Incident vratio na tribinu?

više srpskih zastava, nego obilježja grupe i kluba

OčekivanoChinaglia je napisao/la:jeste, u velikom stiluKLIS je napisao/la:Je li se Incident vratio na tribinu?![]()
više srpskih zastava, nego obilježja grupe i kluba

Bez obzira na to, podržavam svaki korak naprijed kad su u pitanju manje navijačke grupe.
Sve smo blizi opstanku.. 

- SamoTravnik
- Kontakt:
Mislim da ste vi sami sebe iznenadili u ovoj polusezoni ali svaka vam cast, svaki je bod zasluzen.. samo je vjerovatno da ce se ganjati jos 3-4 pobjede i onda ce krenuti vasi "kiksevi" sa onima koji se bore za vrh i opstanak jer vi nemate ambicije za vrh a sa te 3-4 pobjede ste sigurni od ispadanja, pa sto da se ne uzme koja para kad vec imate priliku.IB2000 je napisao/la:Sve smo blizi opstanku..

Do proleca ce biti uradjeni reflektori i semafor, i dovsce se najmanje 3 vrhunska igraca.. 

Momčilo Mrkajic može li malo informacija o njemu kao igraču??
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Bing [Bot], Blackwargreymon, Google [Bot], Hrammm1921, MostarNeretva, Pact1921, rio_Ferdy88, ritam21, TefalTava, voltron30 i 59 gostiju.