Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

amell
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la amell » 17 maj 2010, 15:03

tony-mortale je napisao/la:
amell je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:inače ronaldo je 1996 igrao u barseloni,
samo onako usput :roll:
ronaldo je u sezoni 96/97 iz barce presao u INTER :lol:
ali ti si 1996 godine kažeš počeo navijati za inter zbog ronalda a on te godine intera nije ni vidio :lol: :lol: :lol:
negdje si slagao al jbg nije da se nesmije i slagati :D
ja nikad nisam rekao da sam zbog ronalda postao navijac INTERA,samo sam godinu spomenuo :roll: :roll: :roll:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2010, 15:06

tony-mortale je napisao/la:
silenT. je napisao/la:kako je slago bgti.. isusati operisanih mozgova...
ako je prešo u sezoni 96/97 onda je prešo u 7om,8om,9om mjesecu 1996 godine...
nemoj biti glup ponovo ti kažem nije igrao 1996 u interu, al pošto su ti već na operaciji izvadili mozak onda i tebe razumijem.
tek je od ljeta 1997 bio u interu al et vi ste stari interovci pa sve znate
ljeto 97 podrazumjeva sezonu 96-97 operisani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 maj 2010, 16:16

a današnje djece majko moja i kad pogriješe i svi vide da su pogriješili oni opet po svom i prave budalama sve nas koji imamo oči,
sine amele reko si od 96 kad je ronaldo prešao, al et sad ja sam slabo vidio :lol: ,da si ti rekao kao sad od ljeta 97 sve ok, al ovako baš bode u oči da neko ko kaže da je tad pratio fudbal se ne sjeća da je ronaldo te godine razvaljivao u barsi
šta fali što većina vas navija za inter od kad ste ukrali juventusove igrače i titule, pa to nije sramota nikakva, kao i barsini koji su većinom djeca koja prije mesija neznaju 3 igrača, čast izuzetcima(OVO NE MISLIM NA NIKOGA KONKRETNO VEĆ JE TAKVA VEĆINA SADAŠNJIH NAVIJAČA INTERA)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2010, 16:53

tony-mortale je napisao/la:a današnje djece majko moja i kad pogriješe i svi vide da su pogriješili oni opet po svom i prave budalama sve nas koji imamo oči,
sine amele reko si od 96 kad je ronaldo prešao, al et sad ja sam slabo vidio :lol: ,da si ti rekao kao sad od ljeta 97 sve ok, al ovako baš bode u oči da neko ko kaže da je tad pratio fudbal se ne sjeća da je ronaldo te godine razvaljivao u barsi
šta fali što većina vas navija za inter od kad ste ukrali juventusove igrače i titule, pa to nije sramota nikakva, kao i barsini koji su većinom djeca koja prije mesija neznaju 3 igrača, čast izuzetcima(OVO NE MISLIM NA NIKOGA KONKRETNO VEĆ JE TAKVA VEĆINA SADAŠNJIH NAVIJAČA INTERA)
jesti ti jedan iskompleksiran decko,pa zasto si toliko ljubomoran,na nas,na vaseg velikog komsiju,na njegove uspjehe i vladavinu,bilo bi ti pametnije da mozgas oko svoga jada i cemera od bivseg kluba,PIO-MIO fonda,penzionerskoga doma,umjesto da biudes ponosan ti tako zboris djecace,koji ba bivsi klub juve,koji bilan,dodzi na piaza duomo da slavimo kako juce serie a tako i u subotu LP krov evrope :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 maj 2010, 17:09

hehehe, dobar dobar, ti nemožeš biti 80.godište nema šanse, sa takvim retardiranim ponašanjem,
šta ti je krivo nisam tebi rekao konkretno al ti se opet prepoznao u mom postu, milan s ovim nikakve veze nema, ja ti samo skrenuo pažnju da griješiš i ti umjesto da kažeš super sad sam nešto i naučio ti udario u kontru :roll:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2010, 17:30

tony-mortale je napisao/la:hehehe, dobar dobar, ti nemožeš biti 80.godište nema šanse, sa takvim retardiranim ponašanjem,
šta ti je krivo nisam tebi rekao konkretno al ti se opet prepoznao u mom postu, milan s ovim nikakve veze nema, ja ti samo skrenuo pažnju da griješiš i ti umjesto da kažeš super sad sam nešto i naučio ti udario u kontru :roll:
i ovaj tvoj post samo dokazuje i potvrdzuje koliko si iskomplexiran,ljubomoran,a osjecaj manje vrijednosti te razara :( :( :( :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 maj 2010, 17:45

amell je napisao/la:cestitam dzubrentusu na osvojenom 7 mjestu u serie a :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja o vuku, vuk na vrata..gdje si amelle puska te pogodila :mrgreen: :mrgreen: ..odma si mi dan uljepsao :)
amell je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:a današnje djece majko moja i kad pogriješe i svi vide da su pogriješili oni opet po svom i prave budalama sve nas koji imamo oči,
jesti ti jedan iskompleksiran decko,pa zasto si toliko ljubomoran,na nas,na vaseg velikog komsiju,na njegove uspjehe i vladavinu,bilo bi ti pametnije da mozgas oko svoga jada i cemera od bivseg kluba,PIO-MIO fonda,penzionerskoga doma,umjesto da biudes ponosan ti tako zboris djecace,koji ba bivsi klub juve,koji bilan,dodzi na piaza duomo da slavimo kako juce serie a tako i u subotu LP krov evrope :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

amelcicu, sve to stoji...al' ti covjek spusti ono bas pravo a ti ne da bleknes, nego nesto okolo kole ides, djidji midiji ovo ono, a nidje veze s vezom.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 maj 2010, 18:06

dosad su mi samo oni retardi (vjerovatno je to sve jedan te isti lik) sa arsenalove teme bili na ignoru, al sad nažalost mora i jedan sa serije a, pa rasprava sa njim ispod svakog nivoa, vidio kod mene avatar milana i toga se prihvatio, a ni riječi o onome šta sam napisao, samo neznam koji bi mu bio kontraargument da mi je recimo slika j zanetia ili morinja??
ali to nikad saznati neću, ćao amele prejak si ti kapacitet za mene ipak si ti 80. godište(ponašanje djeteta 2000.god) tako

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2010, 18:07

nadam se da ti je malo ovako lijepih dana ostalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 17 maj 2010, 18:11

tony-mortale je napisao/la:dosad su mi samo oni retardi (vjerovatno je to sve jedan te isti lik) sa arsenalove teme bili na ignoru, al sad nažalost mora i jedan sa serije a, pa rasprava sa njim ispod svakog nivoa, vidio kod mene avatar milana i toga se prihvatio, a ni riječi o onome šta sam napisao, samo neznam koji bi mu bio kontraargument da mi je recimo slika j zanetia ili morinja??
ali to nikad saznati neću, ćao amele prejak si ti kapacitet za mene ipak si ti 80. godište(ponašanje djeteta 2000.god) tako
tesko je sa tobom razgovarati jer ti uopste neznas sta hoces,sta zelis reci,protiv koga,na ciju stranu :mrgreen: pa totalno si izgubljen covjece,ti vjerovatno imas jake trume iz ranog djetinjstva ili pak trenutno velike probleme u porodici,sabura rodzo bit ce boljee :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 maj 2010, 18:20

Amelcic: Ukhsflsgosohgpsg JUVE ishfiousjvsiuvsæoaaihrewhrjgf MILAN skjbfhsbfhsf FORZA INTER sufhsbfhs JUBE sjfhskfugs BILAN jsbfisbshhshfNAJBOLJI..sjfksfksfhigsfksif FORZA INTER jhsjfhskjfs.....

Ostali forumasi na temi: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 maj 2010, 18:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 maj 2010, 01:27

Adinjo je napisao/la:Amelcic: Ukhsflsgosohgpsg JUVE ishfiousjvsiuvsæoaaihrewhrjgf MILAN skjbfhsbfhsf FORZA INTER sufhsbfhs JUBE sjfhskfugs BILAN jsbfisbshhshfNAJBOLJI..sjfksfksfhigsfksif FORZA INTER jhsjfhskjfs.....

Ostali forumasi na temi: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 maj 2010, 11:35

Grosso i Candreva 90% ispali sa spiska za JA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: od ostalih Lippi ce se odlucit za jednog izmedju Rossia i Quagliarelle... :P
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 maj 2010, 12:12

Ma nek Rossija ostavi, i Quagliarela je dobar al nije dao bas puno golova ove sezone
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 maj 2010, 12:14

nevjernik je napisao/la:Ma nek Rossija ostavi, i Quagliarela je dobar al nije dao bas puno golova ove sezone
Par mečeva što sam gledao Napolia ove sezone, on mi je bio najbolji... Ne znam, al meni se pravo sviđa kao igrač...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 maj 2010, 12:17

Ja mislim da ce Rossi otpast iako ga Lippi voli mislim da nije odigro nesto posebno ove sezone...a Qua je odigro dobru sezonu za Napoli,njihov ponajbolji igrac
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 maj 2010, 12:17

sjajan je on igrac nema sta, najbolje bi bilo da idu i on i Rossi, a Boriello da bude nogiran
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 maj 2010, 12:31

Ne znam kakav je Boriello al znam da je Quagliarela dobar... I ako ga ne pozove bit će stvarno u minusu, jer lik je borben i dobar tehničar ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 maj 2010, 14:12

Quagliarella je beton, ne pozvati njega je stvarno glup potez.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.