FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bekic i Benko bi bili dobri jako dobri u paru to je neko moje misljenje,dosta su slicni profili igraca,obojica su veliki borci,i mnogo se krecu na loptu,imaju jako jako dosta slicnosti pa ovo fulanje zicera je slicnost jel
Salu na stranu mislim da bi njih dvojica u paru bila dodatni pritisak na protivnicke stopere,jel rade opet kazem dosta bez lopte i mnogo bas mnogo trce nekad i bez potrebe sto bi se reklo.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Napokon da balerine odigraju MUSKI! Na svaku loptu su isli sa 150% svojih mogucnosti.
Kova
Iskreno sa ovakvim timom uzeti lidera i nadigrati ih u svakom segmentu, nisam se nadao !
DOK BENKO NE SKINE 10 KILA, ZABORAVITE GA
Al niko ne spominje Dzemu, kako je momacki odigrao, strasne lopte je davao, nazad isto tako odlican.
STA URADI MALBORO

Kova

Iskreno sa ovakvim timom uzeti lidera i nadigrati ih u svakom segmentu, nisam se nadao !
DOK BENKO NE SKINE 10 KILA, ZABORAVITE GA

Al niko ne spominje Dzemu, kako je momacki odigrao, strasne lopte je davao, nazad isto tako odlican.

STA URADI MALBORO

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Vidim na zapadu Tatomirovica Barica i 77....pita neki lik Ivana sta to bi kaze on nemam pojma paje mi hahaha....
Jos se setkaju po terenu poslje tekme...ja bi im i to zabranio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos se setkaju po terenu poslje tekme...ja bi im i to zabranio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Gdje je Joker da nam šarne koju o Džeminoj igri? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Je li ono istok u jednom trenutku skandiro Ahmo, Ahmo kad je ovaj glumio grceve

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Nisam vjerovao da cu ovo nekada napisati ali:
Manjak kvalitete smo nadoknadili fantasticnom borbenoscu i zeljom. Te se to isplatilo na kraju.
A pogledajte ovo:
-povrijeđeni:Delac,Benko,Radovac,Ikande,Alispahic.
-suspendovani:Stepanov,Puzigaca,Tatomirovic,Baric.
Jos tu dodajmo Cimirota i Stojceva.
11 igraca!
Dakle skoro kompletna prva postava sa pocetka sezone nam nedostaje.
Manjak kvalitete smo nadoknadili fantasticnom borbenoscu i zeljom. Te se to isplatilo na kraju.

A pogledajte ovo:
-povrijeđeni:Delac,Benko,Radovac,Ikande,Alispahic.
-suspendovani:Stepanov,Puzigaca,Tatomirovic,Baric.
Jos tu dodajmo Cimirota i Stojceva.
11 igraca!
Dakle skoro kompletna prva postava sa pocetka sezone nam nedostaje.
-
- Kontakt:
Ništa posebno. Odnosilo se na rođendan podgrupe:

@soe, nek se sretan. Bili ste nekad dobri.Ljudi često griješe oko toga šta je podrška,
Misleći da je to aplauz kad se slavi pobjeda.
Mi smo tu u dobru i zlu!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
- sarajevo46
- Kontakt:
Ima 2 dana kako se vraca.HaRakIRi46 je napisao/la:Vraca se Stepanoc![]()

Na Koševu imamo 7 pobjeda i 1 poraz uz gol razliku 21:4, da smo upola ovako efikasni u gostima nebi bilo problema.
Borbena utakmica, nasa dominacija i zasluzena pobjeda.
Borbena utakmica, nasa dominacija i zasluzena pobjeda.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Bravo Ješa tako hoćemo Sarajevo da gledamo pa i ne mora biti neke prejake igre za oči, ali neka udaraju, gaze, šutaju protivnika i neka uzimaju bodove.
Rekao sam jučer Sarajevo kakav god tim da ima opet je klasa i brend za ostale. Drago mi je da Ješić računa i na ovu djecu i da napokon više nema niko zagarantovano mjesto ukoliko se ne bude borio i ginuo na terenu.
Bravo Džemo Smječaninu Berberoviću konzumiraj i dalje taj crveni mallboro, ali ovako kao danas udaraj protivnika i motiviraj naše igrače to ti je primarna uloga. Hairli da ovako uvjek igraš i ako nemaš nekog fudbalskog znanja. Odavno nisam vidio da jedan igrač ovako motivira naš tim da se bore i još se okrene prema Istoku i diže ruke i traži podršku još veću.
Barbarić perfektno odigrao, gigant
Kadušić dijete, a onakav aplauz da dobiješ to se treba zaslužiti
Bekić je bolji 3 puta od Puzija na beku brz, bolji centaršut (iz jednog smo dali gol) više trči.
Velkoski
srlja sve dublje i dublje, ali totalno van tekme i još slabo trči baš nikakav i fuli praz gol
Hebibe vrati se ti u Velež nemaš ti kvalitete za FKS i još si umro do 55 minute i od tada je većinski hodao. I preko njegove strane se ništa nije uradilo. Kadušića nije imao ko da isprati, a trebao je to uraditi Hebib.
Plakalo danas solidan, a to može zahvaliti našoj odbrani što nije dozvolila očajnoj Slobodi puno prilika.
Zebi će trebati još koja injekcija poslije ovog susreta zahvaljujući Džemi.
Kovačević nastavlja pokazivati svoj kvalitet čim dobije šansu. Momak za prve postave. Dulja rastrčan kao obično sa neizbježnim soliranjem. Rustemović imao pogrešnih pasova, ali trčao je borio se i uspijevao koliko toliko to sve da poveže jer Džemo nema znanja da bilo šta poveže u vezinom redu. Bekić od mogućeg tragičara do zvijezde
a jest se i nafulao momački
Eh ovakva Sloboda ispred nas tugo moja šta smo sebi dopustili
Valjaju se od 10 minute sa namjerom da uzmu jedan bod šampionu.
Ikande glumi šminkera sa šeširom na tribinama
Tatko odlazi prema tunelu sheban totalno
Ješa ostavi nas u kupu do polusezone i pokušaj još ovih par tekmi do polusezone uzeti fin broj bodova i onda završi reformu koja nam je neophodna.
Rekao sam jučer Sarajevo kakav god tim da ima opet je klasa i brend za ostale. Drago mi je da Ješić računa i na ovu djecu i da napokon više nema niko zagarantovano mjesto ukoliko se ne bude borio i ginuo na terenu.
Bravo Džemo Smječaninu Berberoviću konzumiraj i dalje taj crveni mallboro, ali ovako kao danas udaraj protivnika i motiviraj naše igrače to ti je primarna uloga. Hairli da ovako uvjek igraš i ako nemaš nekog fudbalskog znanja. Odavno nisam vidio da jedan igrač ovako motivira naš tim da se bore i još se okrene prema Istoku i diže ruke i traži podršku još veću.
Barbarić perfektno odigrao, gigant

Velkoski

Hebibe vrati se ti u Velež nemaš ti kvalitete za FKS i još si umro do 55 minute i od tada je većinski hodao. I preko njegove strane se ništa nije uradilo. Kadušića nije imao ko da isprati, a trebao je to uraditi Hebib.
Plakalo danas solidan, a to može zahvaliti našoj odbrani što nije dozvolila očajnoj Slobodi puno prilika.
Zebi će trebati još koja injekcija poslije ovog susreta zahvaljujući Džemi.

Kovačević nastavlja pokazivati svoj kvalitet čim dobije šansu. Momak za prve postave. Dulja rastrčan kao obično sa neizbježnim soliranjem. Rustemović imao pogrešnih pasova, ali trčao je borio se i uspijevao koliko toliko to sve da poveže jer Džemo nema znanja da bilo šta poveže u vezinom redu. Bekić od mogućeg tragičara do zvijezde

Eh ovakva Sloboda ispred nas tugo moja šta smo sebi dopustili

Ikande glumi šminkera sa šeširom na tribinama

Tatko odlazi prema tunelu sheban totalno

Ješa ostavi nas u kupu do polusezone i pokušaj još ovih par tekmi do polusezone uzeti fin broj bodova i onda završi reformu koja nam je neophodna.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 01 nov 2015, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Hvala na odg.
Btw, danas tekma u skladu sa mogucnostima. Fali tu dosta toga ali ima i dobrih stvari. Jesa neka samo ovako nastavi... Revans Kupa, odmoriti vecinu prvotimaca, dati cijelu tekmu Ikandeu i Stepanovu, da se ''vrate'' u zivot i onda aBd demonstrirati silu protiv Vucova...
Btw, danas tekma u skladu sa mogucnostima. Fali tu dosta toga ali ima i dobrih stvari. Jesa neka samo ovako nastavi... Revans Kupa, odmoriti vecinu prvotimaca, dati cijelu tekmu Ikandeu i Stepanovu, da se ''vrate'' u zivot i onda aBd demonstrirati silu protiv Vucova...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jesic radi ono sto je jedino moguce u ovom trenutku. Pokriva se jorganom onoliko koliko je dug. Ne moze se ocekivati neka aman zaman igra kad u ekipi nema kvaliteta. Nema kreativca, nema bekova. Sve je to tanko. Bice bolje na proljece. Do tad se skrpiti i osvojiti sto vise bodova.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
- Kontakt:
Smijem se u zivot kladit da ce Stepanov do kraja sezone postati kapiten ekipe ,pod uslovom da gospodin Miodrag Al ibn Jesicsarajevo46 je napisao/la:Ima 2 dana kako se vraca.HaRakIRi46 je napisao/la:Vraca se Stepanoc![]()

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
niko nije spomenuo pa da se nadovezem, prvi put da neki igraci u ovom slucaju Bekici odigraju musku tekmu protiv hajmo reci maticne ekipe ili ekipe iz koje su dosli, njih dvojica su bukvalno pojeli danas teren, takodjer da spomenem i dvojac Kovacevic - Barbaric koji su strpali u dzep "najboljeg" napadaca lige (tako kazu) !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Burberry46
- Kontakt:
Posjeta isto dobra, bila bi i veca da nisu prosuli dosta bodova.
Samo naprijed Jesicu, idemo ovo izgurati do polusezone a onda na proljece uz pojacanja u odbranu titule
Samo naprijed Jesicu, idemo ovo izgurati do polusezone a onda na proljece uz pojacanja u odbranu titule
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
1. Radovca molim da ostane povrijeđen
2. Kovačević iznenađuje svega mi , a kako otrese trojicu i iznese loptu OMG
2. Kovačević iznenađuje svega mi , a kako otrese trojicu i iznese loptu OMG
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tvrda utakmica, muška rekao bih
Uzeli smo ih na snagu, to je evidentno, sredina sa RUstemovićem, i napad sa bezvoljnim Krstom nas ne vodi nigdje. Pohvalio bih Kadušića, dosta dobro to izgleda. Malo ga zeza centaršut, vježbati to brate, ali svaka čast. Zamalo pa dobih sunčanicu na istoku, vrijeme idealno, neko ranije spomenu da se smrzo, malo navijanja na onom suncu i proključaš
Sjever
Pored nepotrebnih baklji, navijanje manje više loše. Bez uvrede, ali zamolio bih momke sa sjevera da postave dvje kamere na sredinu istoka ili zapada. Jedna da bude okrenuta u grupicu gostujućih navijača a druga u mnogobrojni sjever. Vez uvrede ljudi, ali navijanje je bez energije, ne podiže atmosferu, prvih par riječi svake pjesme se ko i čuje, a poslije samo žamor mase. Ni Fukare se ne mogu pohvaliti nekim konstantnim navijanjem, ali brate, par puta su progrmili, čisto, jasno i glasno !!!

Sjever

U novi boj ...
Neko spomeni da bi bilo dobro da ostanemo u kupu , čini mi se da su utakmice četvrt finala u proljeće a mi smo 90 %tamo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.