MortemHz je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jesu li horde na tekmi...ubise ovi bordo cigani,imaju srece sto valjic sudi..
Jesu li tvoji na tekmi bili

sutili jedno 82 minute minimalno...a cigani su ti u kuci levatu
Prvo nisam se tebi obratio,niti ti spomenuo nekog iz kuce,al vidim da je to tvoj rang,kad ne znas normalno komunicirat sta cu ti ja,da je vama ovako na Tusnju bilo ,vec bi napravili proteste ispred saveza..moji hvala bogu bili na tekmi i kakos am svugdje mogao procitat,momci su vas izdominirali,sto se moglo cuti i preko tv-a.. pozdrav levaticu..
Da si imalo realan,rekao bi da ste grubo igrali,dva puta isli u vrat nasim igracima,lakat u glavom,onda grubi prekrsaji,pogledaj startove Berberovica i sve ce ti biti jasno,a na sve vama je to vas Valjic progledao kroz prste,jer da je Duljevic dobio crveni sto je i zasluzio vi danas ne bi slavili,nakon sto je Kosticu uvalio lakat u glavu itd..
Ali vi ste danas morali pobjedit,cim je Valjic bio postavljen za glavnog sudiju,znao sam da nece biti dobro po nas sto se ispsotavilo..aa 7 dana prije meca sam napisao na temi Slobode,da ce poslat Valjica da vas cupa i na kraju vas je iscupao..
Vidim i plavi dio grada se raduje porazu Slobode na kosevu,pacenici..nego kako je Zeljeznicar igrao ?