Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Osttribine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Osttribine » 01 nov 2015, 17:22

maxmore je napisao/la:Treba Slobodi kacige podijeliti, ovaj valjić je sramota kako ofirno navlači za torpedo. svaka čast za Fukare pojedoše pite u Sarajevu.
eto vidis kako to rade fukare, tako se nadam da ce te i vi jednom doci da nas pojedete u Sarajevu :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 nov 2015, 17:22

zlajci je napisao/la: Dobi Sarajevo, kao njih Zeljo. Na krkanluk.

Ajde nek sam vidio i koridu kod prvog zutog za domacine. Samo domar nije zaganjao Valjica.
Meni je najjaca scena bila kad Dzemica hebe majku Valjicu nakon što je svirao faul Duljevicu kod onog namjernom laktanja gdje je u njamanju ruku zaslužio još i žuti karton.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 01 nov 2015, 17:23

Valjic ost'o da prespava na Ciglanama. :kafa: :njanjanja: kuknjava kuknjava kuknjava
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 nov 2015, 17:23

tuzlak1987 je napisao/la:Neka ovi skandiraju sta hoce. I mi tjeramo svoje, Manijaci su nekada pjevali ubi Srbina i imali transparent za Aliju. Nasi navijaci svi traze da se pjeva jedna si jedina na utakmicama..

Znaci ni mi ne znamo ispostovati druge. Ne idemo naprijed. Bez obzira sto mi u stoprocentnom postotku smatramo da je zastava sa ljiljanima i himna stara legitimna opet ne znamo ispostovati druge i cesto provociramo sa tim u gostima i ne znamo ostaviti proslost iza sebe.

Mene vise te stvari i ne doticu, biti ce toga. Vise bih volio dobre stadione i terene uz kvalitetnu ligu na TV. Pa se taj procenat ljudi ne bi ni mogao izraziti preko nacionalizma.

Znaci ti sto skandiraju su skupina nebitnih ljudi i u svom gradu i u klubu.
Buraz, da skratimo pricu

Ne može se skandirati ratnom zločincu Mladiću i igrati utakmica kao da je to normala :facepalm: - jer to nije normalno i to bi se u svakoj normalnoj državi odmah prekinulo i stoka izbacila iz stadiona ,a klub domacin teže kaznio.

ali eto, kod naš može jer smo qrac od države :? nažalost

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 01 nov 2015, 17:23

:bih: Danas losa tekma na Kosevu.Najlosiji sudac Valjic nije imao damu da sudi posteno.Isto tako los Husref,kukavicki postavio igru protiv prelose ekipe Sarajva u zadnjih par godina.Ovakom igrom sigurno nece odbraniti titulu.Almira Bekica za onaj namjeran start cekaju lijepe stvari u Tz.Na kraju cestitam na pobjedi 3 boda se pisu a ostalo se sve zaboravi.Osim ovo Bekicu
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 nov 2015, 17:26

tuzlaci pricaju o ultra modernom napadackom fudbalu kojeg gaje zadnja 2 mjeseca i prozivaju grublju igru :roll: !!! pomorite se vasi ispali ko picke nisu se borili na terenu i vozdra bas kao sto su nase balerine zijanile u derbiju gdje je Mulalic nafure komsinice i ljudi nas uzeli na borbenost !!! cestitas i ides dalje a ne ovdje se neke teorije zavjere pisu protiv Sarajeva, valjica i slicnih stvari !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 nov 2015, 17:27

let3 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Neka ovi skandiraju sta hoce. I mi tjeramo svoje, Manijaci su nekada pjevali ubi Srbina i imali transparent za Aliju. Nasi navijaci svi traze da se pjeva jedna si jedina na utakmicama..

Znaci ni mi ne znamo ispostovati druge. Ne idemo naprijed. Bez obzira sto mi u stoprocentnom postotku smatramo da je zastava sa ljiljanima i himna stara legitimna opet ne znamo ispostovati druge i cesto provociramo sa tim u gostima i ne znamo ostaviti proslost iza sebe.

Mene vise te stvari i ne doticu, biti ce toga. Vise bih volio dobre stadione i terene uz kvalitetnu ligu na TV. Pa se taj procenat ljudi ne bi ni mogao izraziti preko nacionalizma.

Znaci ti sto skandiraju su skupina nebitnih ljudi i u svom gradu i u klubu.
Buraz, da skratimo pricu

Ne može se skandirati ratnom zločincu Mladiću i igrati utakmica kao da je to normala :facepalm: - jer to nije normalno i to bi se u svakoj normalnoj državi odmah prekinulo i stoka izbacila iz stadiona ,a klub domacin teže kaznio.

ali eto, kod naš može jer smo qrac od države :? nažalost
Mi smo pola drzave nazalost. Sto je ovdje ispravno u RS nije i obrnuto. Novinari tamo bi to samo iskoristili kao propagandu. Nema nista dok se oni sami ne obracunaju sa takvim likovima..

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 01 nov 2015, 17:28

Shooter je napisao/la:Valjic ost'o da prespava na Ciglanama. :kafa: :njanjanja: kuknjava kuknjava kuknjava
U Skakicevom stanu. :bih:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 01 nov 2015, 17:28

Bolanos je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Valjic ost'o da prespava na Ciglanama. :kafa: :njanjanja: kuknjava kuknjava kuknjava
U Skakicevom stanu. :bih:
Rento mu Skakic, 150 noc. :rol:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 01 nov 2015, 17:30

Nadam se da ce SAVEZ malo jacu cifru opaliti Rudar i njihovo navijanje koje nije predvideno za fudbalske terene . Nadam se da ce u razmatranje uzeti i mogucnost suspenzije tog stadiona ili da igraju bez gledaoca jer se to ponavlja iz utakmice u utakmicu. Samo da ne bude ko i svaki put za te novcane sankcije : 5 petardi =velicanje ratnih zlocinaca
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 nov 2015, 17:31

wobly92 je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Kakvi kompleksaši i mitomani nevjerovatno. Pa gori ste od štrumfova. Niste poštene akcije napravili za 90+ min i nešto bi da se bunite. Stvarno sam iznenađen da ste toliko zadojeni kompleksom manje vrijednosti. Shvatite da niste zaslužili pobjedu i tu se sva priča završava !
Druze de nadji ijedan nas post da je neko napisao da smo zasluzili pobjedu? Nasa najgora igra ove sezone sigurno. Nismo je mi zasluzili, al ni vi niste. Sreca nasa pa nam Valjic ne sudi svaku utakmicu, a vasa nesreca. nema od vas hljeba ove sezone to garantujem, dzaba svi uvjeti, a mi cemo se sigurno vratit. Titulu mi mozemo sanjat samo, da je Evropu izborit, al vi je tek necete osvojit, nema Ogija svako kolo nazalost.
Ocigledno si ljut i razocaran. Razumijem te, ali budi realan. Pogledaj prvih 20 minuta koje nam je Valjic sudio na Grbavici i kakvu smo klaonicu prezivjeli i UTAKMICU IZGUBILI. Pa kako izgubismo kad je on "nas" covjek. Prvi put ove sezone smo mi igrali ostrije ali je to 2-3 puta mekse nego sta smo dozivjeli na Grbavici. A onda su svi komentarisali da smo izgubili jer su oni igrali "muski" i ismijavali nas. Nase balerine nisu mogle sansu napraviti. Tad ste se radovali i niste govorili da Valjica treba u zatvor. Imate razlicite arsine.

Vi kad nas niste danas dobili ne znam kad cete. Tim u raspadu, nedostaje pola tima Delac, Benko, .... otpustamo igrace, igra nam je uzas a vi niste postene sanse napravili. Do vas je.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 nov 2015, 17:32

Sto jest jest Valjic je imao diskutabilnih situacija na stetu Slobode,no bez obzira danas je Sloboda zasluzila izgubiti, prvi si na tabeli u najboljoj ste formi i onako da mi prostite pickasta igra :puke:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 nov 2015, 17:33

Ove horde se imaju hrabrosti poredit s BBB Torcidom Delijama Grobarima itd itd :lol: :lol: :lol: :urnebes:
Jad i čemer, čekaj te evropu sarajlije :guz:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 nov 2015, 17:34

High je napisao/la:Evo jednoglasnog plača Zenice i Tuzle. Možda bude neka fuzija... :kafa:
hahhah kralju ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 nov 2015, 17:36

MortemHz je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jesu li horde na tekmi...ubise ovi bordo cigani,imaju srece sto valjic sudi..
Jesu li tvoji na tekmi bili :urnebes: sutili jedno 82 minute minimalno...a cigani su ti u kuci levatu
Prvo nisam se tebi obratio,niti ti spomenuo nekog iz kuce,al vidim da je to tvoj rang,kad ne znas normalno komunicirat sta cu ti ja,da je vama ovako na Tusnju bilo ,vec bi napravili proteste ispred saveza..moji hvala bogu bili na tekmi i kakos am svugdje mogao procitat,momci su vas izdominirali,sto se moglo cuti i preko tv-a.. pozdrav levaticu..

Da si imalo realan,rekao bi da ste grubo igrali,dva puta isli u vrat nasim igracima,lakat u glavom,onda grubi prekrsaji,pogledaj startove Berberovica i sve ce ti biti jasno,a na sve vama je to vas Valjic progledao kroz prste,jer da je Duljevic dobio crveni sto je i zasluzio vi danas ne bi slavili,nakon sto je Kosticu uvalio lakat u glavu itd..

Ali vi ste danas morali pobjedit,cim je Valjic bio postavljen za glavnog sudiju,znao sam da nece biti dobro po nas sto se ispsotavilo..aa 7 dana prije meca sam napisao na temi Slobode,da ce poslat Valjica da vas cupa i na kraju vas je iscupao..

Vidim i plavi dio grada se raduje porazu Slobode na kosevu,pacenici..nego kako je Zeljeznicar igrao ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 01 nov 2015, 17:38

wobly92 je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Kakvi kompleksaši i mitomani nevjerovatno. Pa gori ste od štrumfova. Niste poštene akcije napravili za 90+ min i nešto bi da se bunite. Stvarno sam iznenađen da ste toliko zadojeni kompleksom manje vrijednosti. Shvatite da niste zaslužili pobjedu i tu se sva priča završava !
Druze de nadji ijedan nas post da je neko napisao da smo zasluzili pobjedu? Nasa najgora igra ove sezone sigurno. Nismo je mi zasluzili, al ni vi niste. Sreca nasa pa nam Valjic ne sudi svaku utakmicu, a vasa nesreca. nema od vas hljeba ove sezone to garantujem, dzaba svi uvjeti, a mi cemo se sigurno vratit. Titulu mi mozemo sanjat samo, da je Evropu izborit, al vi je tek necete osvojit, nema Ogija svako kolo nazalost.
Razabu
Mi smo u stanju da kupimo tebe
Ogija
Azmira
Slobodu
Niveu i
Hajneken
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 nov 2015, 17:43

chily-rz je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la: Hajde znam da boli poraz, ali makar sačuvaj svoje dostojanstvo i prestani biti primitivan. U historiji PL BiH niste ostvarili pobjedu na Koševu i sad bi da se nešto laktate. Pruži ruku i nastavi dalje. Šta kmečiš više ..
Koji poraz ? Čelik jucer sa Veležom igrao a poraženi nismo,ne znam ko si i šta si ali siguran sam da si lupio glavom u zid prije nego što si bacio repliku na post,.

Primitivnost ? Gdje i kad ?

Koševo ? Ne leži nam,ne baš kao Tušanj ili Grbavica ali tu negdje odmah iza njih uz šta ja znam,Travnik,Banjaluku i gdje vec sve nismo iz sezone u sezonu redovno gubili,.Ništa ni novo ni strano,.

S druge strane,ne pamtim baš ni neke ligaške pobjede Sarajeva u Zenici,nije ni cudo s obzirom da istih nije bilo evo druga decenija dobro zagažena,.Razlika je u tome što ste vi u tripu divova dok smo mi svjesni da smo goli qrc zajedno sa citavom ligom i opcenito fudbalom u ovoj zemlji,.

Koliko znam imamo dvije ligaske pobjede u Zenici nakon rata, 1999. i 2001. ali je svakako najsladja finale kupa BiH 2014. ;)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 nov 2015, 17:44

Pitari zahvalite Husrefu sto se naguzio Jesicu sa polovnjacima i juniorima Sarajeva.....sudija ko i svaki kupljeni sudija, nikakva novost za BiH fudbal i jos vam vam Husref cestita na "zasluzenoj" pobjedi...... :facepalm:
🔴⚫️

foreveryoung
Kontakt:

Post Postao/la foreveryoung » 01 nov 2015, 17:45

Alpasinac je napisao/la: Druze de nadji ijedan nas post da je neko napisao da smo zasluzili pobjedu? Nasa najgora igra ove sezone sigurno. Nismo je mi zasluzili, al ni vi niste. Sreca nasa pa nam Valjic ne sudi svaku utakmicu, a vasa nesreca. nema od vas hljeba ove sezone to garantujem, dzaba svi uvjeti, a mi cemo se sigurno vratit. Titulu mi mozemo sanjat samo, da je Evropu izborit, al vi je tek necete osvojit, nema Ogija svako kolo nazalost.
Ocigledno si ljut i razocaran. Razumijem te, ali budi realan. Pogledaj prvih 20 minuta koje nam je Valjic sudio na Grbavici i kakvu smo klaonicu prezivjeli i UTAKMICU IZGUBILI. Pa kako izgubismo kad je on "nas" covjek. Prvi put ove sezone smo mi igrali ostrije ali je to 2-3 puta mekse nego sta smo dozivjeli na Grbavici. A onda su svi komentarisali da smo izgubili jer su oni igrali "muski" i ismijavali nas. Nase balerine nisu mogle sansu napraviti. Tad ste se radovali i niste govorili da Valjica treba u zatvor. Imate razlicite arsine.

Vi kad nas niste danas dobili ne znam kad cete. Tim u raspadu, nedostaje pola tima Delac, Benko, .... otpustamo igrace, igra nam je uzas a vi niste postene sanse napravili. Do vas je.[/quote]
ovo je pretjerano muski i ovo je bilo bas dosta namjernih faulova i svaki nas napad je direktno u prekinuti faulom u kosti sto bi rekli ali nebitno bilo proslo trebali smo uzvratiti "muskoj" igri sarajeva steta mogao se dobar fudbal gledati ;)

lp i cestitke na pobijedi

p.s. do kraja sezone ce bar biti pravo zanimljivo za titulu :) :kralj:

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la esprit24 » 01 nov 2015, 17:47

Skver je napisao/la:Pitari zahvalite Husrefu sto se naguzio Jesicu sa polovnjacima i juniorima Sarajeva.....sudija ko i svaki kupljeni sudija, nikakva novost za BiH fudbal i jos vam vam Husref cestita na "zasluzenoj" pobjedi...... :facepalm:
Ja vam predlazem da otpustite Husrefa zato sto nam se naguzio, pa da za sefa postavite nekog iz plejade vasih vrlih stratega kao npr.Malkocevica, Sadikovica ili Ibrahima Crnkica :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.