FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 11:51

suntu jeu je napisao/la:Bekrić je dobar igrač, ali nije za reprezentacije. Trenutno u sredini imamo i ''previše'' kvalitetnih igrača.
I da nije za repke (po tvom misljenju) trebalo ga je dovesti jer je najkorisniji igrac lige...kakav im je motiv onda igrati nasu ligu??
Bolje umjesto alispahica da ga je doveo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 maj 2010, 11:53

Joj kada će stavit slike za majce i dresove izludi majko moja :shock:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 18 maj 2010, 11:54

EVO KAKO SAM SE PROBUDIO KO NAVIJEN SAM, NEMOGU VISE DA CEKAM, KAD CE SRIJEDA 12 SATI DA IDEM PO KARTE, CIJELO JUTRO SLUSAM ONU PJESMU SAMPIONSKU IZ 1998 I JEDVA CEKAM UTAKMICU..... IMA TRICU DA IM UVALIMOO. VOLIM ZE ŽELJO
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 11:54

Hamo je napisao/la:Joj kada će stavit slike za majce i dresove izludi majko moja :shock:
Hamo popodne cemo staviti slike, ne hiti :mrgreen:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 maj 2010, 11:56

Seyo_TM je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Joj kada će stavit slike za majce i dresove izludi majko moja :shock:
Znači drug ti si zadužen isto za stranicu pa da te zamolim one pjesme da staviš na str.(Kada Željo postigne gol te se puštaju) :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 maj 2010, 11:57

Seyo_TM je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Bekrić je dobar igrač, ali nije za reprezentacije. Trenutno u sredini imamo i ''previše'' kvalitetnih igrača.
I da nije za repke (po tvom misljenju) trebalo ga je dovesti jer je najkorisniji igrac lige...kakav im je motiv onda igrati nasu ligu??
Bolje umjesto alispahica da ga je doveo...

Na istoj poziciji imamo dva kvalitetnija igrača(Misimović i Pjanić). Šta sada, treba dovesti sve i jednog pakera što postoji? Hajd' dobro, glupe su moje riječi nije za repke, pa ću preformulisati ;'' nije za rep. jer imamo dva bolja igrača na toj poziciji''. I to je to.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 18 maj 2010, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 maj 2010, 11:57

suntu jeu je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:Na ovom spisku fale minimalno 3 igraca: Stilic, Buric, Bekric, Vladavic... E moj susicu nikad od tebe covjeka ni trenera :x Nije ni cudo sto mu je u zivotu plafon turska osrednja ekipa!
Hajd' ne seri! Bekrić je dobar igrač, ali nije za reprezentacije. Trenutno u sredini imamo i ''previše'' kvalitetnih igrača. Vladavića nije ni mogao da vidi.
Bekric nije za reprezentacije? Pa covjek je najbolji igrac lige ubjedljivo!? Eto nek je Alispahic kvalitet! I Mujda? Lik igra desnog beka a nama fali lijevi bek? Jedino ako ce lik ko Lahm igrat desnom nogom na lijevom beku? Uostalom na Bekricevoj poziciji igraju Rahimic i Muratovic koji zajedno imaju godina ko Zeljo!?
Vladavica nije mogao da vidi!? Kako to majke ti? Nije mogao ni Stilu ni Burica!?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 18 maj 2010, 11:59

hocel se danas prodavat maice, jel ima neko da je kupio...:)
FORZA ZELJO

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 18 maj 2010, 11:59

Ma ne treba ni golmane zvati, samo virtuoze, neka oni brane. Bekrića na gol staviti, a kasnije Pjanića. Čovjek je pozvao one igrače za koje misli da će mu biti prijeko potrebni u kvalifikacijama.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 18 maj 2010, 12:01

ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 12:01

Golman Željezničara na selektorovom spisku
Šehić: San mi se ostvario

Selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić prije nekoliko trenutaka objavio je imena igrača na koje računa za predstojeće prijateljske susrete sa Švedskom i Njemačkom.

Na selektorovom spisku našao se i golman Željezničara Ibrahim Šehić, koji je za SportSport.ba rekao da je presretan zbog poziva, te je istakao da se njegov san ostvario.
"Ne znam šta da vam kažem. Presretan sam zbog poziva i mogu vam reći da mi se san ostvario. Sada je sve na meni. Nadam se da ću se na najbolji mogući način odužiti selektoru na ukazanom povjerenju. Učinit ću sve da ovaj poziv ne bude iznimka, odnosno potrudit ću se da u narednom periodu moje ime stalno bude na selektorovom spisku", rekao je novopečeni reprezentativac za SportSport.ba.

Željezničar sutra na Grbavici protiv Borca igra revaš susret finala Kupa BiH, a Šehić ističe da on i njegovi saigrači jednostavno nemaju pravo na kiks u sutrašnjem duelu.

"Imamo sjajan rezultat iz Banja Luke. Mi jednostavno sutra moramo ostaviti srce na terenu, kako radi nas i kluba, tako i radi naših navijača. Uvjeren sam da ćemo sutra doći do prvog trofeja u sezoni, a onda ćemo misli okrenuti prema Laktašima. Očekujem veliku podršku s tribina i još jednom ponavljam da nećemo i ne smijemo razočarati naše navijače", zaključio je Šehić.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 maj 2010, 12:03

Strumph_tm87 je napisao/la:
Bekric nije za reprezentacije? Pa covjek je najbolji igrac lige ubjedljivo!? Eto nek je Alispahic kvalitet! I Mujda? Lik igra desnog beka a nama fali lijevi bek? Jedino ako ce lik ko Lahm igrat desnom nogom na lijevom beku? Uostalom na Bekricevoj poziciji igraju Rahimic i Muratovic koji zajedno imaju godina ko Zeljo!?
Vladavica nije mogao da vidi!? Kako to majke ti? Nije mogao ni Stilu ni Burica!?
Vladavić je ove sezone u Red Bullu odigrao 20 minuta, ako je to dovoljno za reprezentaciju, onda nek bude i kapiten.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 maj 2010, 12:07

Monolog je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:
Vladavić je ove sezone u Red Bullu odigrao 20 minuta, ako je to dovoljno za reprezentaciju, onda nek bude i kapiten.
Vala i Rahimic je grijao klupu. Uostalom momak je zasluzio dosadasnjim igrama u dresu. Bolje da bude spisak od 25 igraca pa nek 18 dobije sansu. Nego da bude 18 pa da svih 18 dobije sansu. Nekima je cast biti dio reprezentacije pa makar lopte dohvacali.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 18 maj 2010, 12:09

Jeli nam fakat legea novi sponzor ako jest **** to bolje da je diadora moram opet kupovat dres :D :D :D

da miniram Titovu, kad budu **** slavila titulu....
dokaz jadnosti nasi komsija i pravljnje RSVP dogadaja od nasih komsija
svoj ti pos'o !

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 18 maj 2010, 12:26

stavite više te slike moram u školu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 18 maj 2010, 12:27

Željoman je napisao/la:stavite više te slike moram u školu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i ja isto da razmislim bili kupio :) :) :)
svoj ti pos'o !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 maj 2010, 12:43

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Željoman je napisao/la:stavite više te slike moram u školu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i ja isto da razmislim bili kupio :) :) :)
ja bih kupio maju odmah jer veceras imam neki termin u 7 a igram sa nekim pitarima na terminu pa da ih malo handrim hehehehe, ako bude gotova maja danas ja je uzimam odmaaaaaaaaah

:mrgreen:
Semper Fidelis

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 18 maj 2010, 12:46

Hamo je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Znači drug ti si zadužen isto za stranicu pa da te zamolim one pjesme da staviš na str.(Kada Željo postigne gol te se puštaju) :D
i ja bih zamolio za ovo, naravno ako ste u mogucnosti.

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 18 maj 2010, 12:48

tanzla je napisao/la:Zato ja kukam da dovedemo onog malog Jovanovića iz Slavije, on je lijevi bek jel tako? Znam da su Borcu za njega tražili 100.000 maraka, barem je takva priča bila, ali vjerujem da bi se to moglo spustiti. Igrač je stvarno dobar, ako nije već negdje otišao :twisted:
Ili onaj Čolić iz Veleža, i on lijevo igra ako se dobro sjećam.

Mene stoput više brine tekma protiv Laktaša od finala kupa. Borac se već predao imam osjećaj, to će biti rutina, dok će Laktaši zapet ko da im je zadnje u životu, a još im se vraća Grujić i par igrača. Ma biće dobro aBd, ali neće biti lahko.
Grujić ima 3 žutaa :D

edin26
Kontakt:

Post Postao/la edin26 » 18 maj 2010, 13:00

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.