Kad se mi moramo karat sami

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo radi delegata kao sto si ti vam zelim ovako objektivno sudjenje do kraja sezone. Da svaki start igracima Sarajeva bude direktno u kost, a svaki skok lakat u glavu kao sto je to danas nama bio.Coromandel je napisao/la:ZABRANJENO GAZITI TRAVU...bio je natpis na tabli koja je bila zabodena na polovici fk Sarajeva.
igrali smo sa F ekipom, a od slobode sam očekivao zaista više.
pobjeda čista, gol iz akcije, a sloboda neka se vadi na drugim klubovima svoga ranga...
Ja to nikada nisam rekao. Od kako znam za sebe, nikad nije bilo regularno sudjenje, 15 godina evo vec, tako da... boli me qrac sta drugi pricaju, ja kazem ovo, i tako je, to svi vide, i ti i ja, i savez, i treneri i igraci, kazem nevezano za ovu utakmicu.narodniheroj je napisao/la:Odakle vas sadNYKnicks Fan je napisao/la:Hajmo sad malo ozbiljno, nevezano za danasnju utakmicu. Dok god bude ovakvo suđenje u nasoj ligi, nece nikada niti napretka, dzaba skracivanje lige, dzaba stadioni, uslovi... jbg, realno.![]()
Do jućer ste pisali kako u istoriji našeg fudbala nije bila regularnija liga nego lani što je bila, a danas nešta ne valja.
![]()
ne ne dečko, dobro došao u realnost i u surovost PLBIH
Čestitke divovima na zasluženoj pobjedi
Ma koga ba vredjaju ne treba to ni javljat nit prikazivat 12 majmuna sto pjevaju kosovo ne srce srbije il o mladicu...To meni svejedno i snjesno mi ..Kad skontaju da su budale prestat ceChinaglia je napisao/la:prošli put su ih kaznili s 5000, vidjeti ćemo kako će biti sada, trebali bi ponovo
međutim, fascinira me idiotizam navijača Rudara, ok, jasno nam je da mrzite Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake, ali zašto svaku tekmu skandiranje, što povlači kažnjavanje njihovog klubada l' su uvrede i provokacije za bošnjački narod bitnije od njihovog kluba, pa, očigledno jesu! koliko godina su oni imali za vrijeme rata, šta oni znaju o ratu ..
žao mi ih je, šta oni imaju u glavama umjesto mozga
Tu treba savez odigrati glavnu ulogu i odrediti extra kazne.Chinaglia je napisao/la:prošli put su ih kaznili s 5000, vidjeti ćemo kako će biti sada, trebali bi ponovo
međutim, fascinira me idiotizam navijača Rudara, ok, jasno nam je da mrzite Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake, ali zašto svaku tekmu skandiranje, što povlači kažnjavanje njihovog klubada l' su uvrede i provokacije za bošnjački narod bitnije od njihovog kluba, pa, očigledno jesu! koliko godina su oni imali za vrijeme rata, šta oni znaju o ratu ..
Najefikasniji tim Lige; 26 golova, vjerovatno su sve, kako ti reče, frljoke?boomerang5 je napisao/la:cuj onog vitez bolje igrao pa je primio 4...pa jarane, bolan branite se na domacem terenu , sto ste stvorili sansi, to ste prevarili sami sebe i na kontre...go vam je frljoka i sami znate, samo sebe tjesite...nebitno, mi nismo zasluzili ni bod zbog igre, ali da ne laskate sebi, ni vi niste 3 zobg vase igre. Helem, sretno i vama i nama u nastavku, nadam se da cemo se u kupu sresti, dugo mi cekati do proljeca da vas oderemo na Tusnju ( pri tome mislim da nekim vasim igracima fino imobilisemo koji ekstremitet i da vas pobijedimo. Lijep pozdrav
Ne znam šta je skandirano ali pretpostavljam. Ružnim skandiranjima nije mjesto na stadionu. Kao ni ružnim ratnim zastavama. Ko god ih pokušavao bilo kako opravdati, jednom dijelu naroda u BiH one su nanijele mnogo zla.Chinaglia je napisao/la:prošli put su ih kaznili s 5000, vidjeti ćemo kako će biti sada, trebali bi ponovo
Ne znam što ste se vraćali iz Lige Federacije, tamo vam je išlo. Ovdje neće tako.boomerang5 je napisao/la:inter je dao 11 golova, pa prvi u italiji...i mi cemo lagano sa 17 jesenji prvaci. Lijep pozdrav.
O kojim ratnim zastavama pišeš?NeshaFCB je napisao/la:Ne znam šta je skandirano ali pretpostavljam. Ružnim skandiranjima nije mjesto na stadionu. Kao ni ružnim ratnim zastavama. Ko god ih pokušavao bilo kako opravdati, jednom dijelu naroda u BiH one su nanijele mnogo zla.Chinaglia je napisao/la:prošli put su ih kaznili s 5000, vidjeti ćemo kako će biti sada, trebali bi ponovo
STOP ŠOVINISTIČKIM SKANDIRANJIMA I STOP RATNIM ZASTAVAMA!
Grlo, ruke, dlanovi!
Slazem se, ''vojska republike srpske'' nece vise imati mjesta na tribini!NeshaFCB je napisao/la:Ne znam šta je skandirano ali pretpostavljam. Ružnim skandiranjima nije mjesto na stadionu. Kao ni ružnim ratnim zastavama. Ko god ih pokušavao bilo kako opravdati, jednom dijelu naroda u BiH one su nanijele mnogo zla.Chinaglia je napisao/la:prošli put su ih kaznili s 5000, vidjeti ćemo kako će biti sada, trebali bi ponovo
STOP ŠOVINISTIČKIM SKANDIRANJIMA I STOP RATNIM ZASTAVAMA!
Grlo, ruke, dlanovi!
navijači Slobode misle isljučivo na suđenje Ognjena Valjića, odnosno relaciju FK Sarajevo - Ognjen Valjić, nadam se da shvataš o čemu govorim! nisu navijači Slobode jedini koji se žale kada Sarajevu sudi dotični smradchily-rz je napisao/la:Zanimljivo je da su pojedini Tuzlaci nedavno sa pohvalama pricali o sudijama a sada pile u potpuno drugacijem pravcu,valjda je ovo prvi put ove sezone da se s tendencijom sudi kontra njih pa su vidno uzbudjeni i razocarani,.Recimo,Čeliku je skoro svako gostovanje ovako,zakinuti smo u istocnom Sarajevu,djelimicno i u Travniku,u Bijeljini nas vec drugu sezonu sudije siluju i bukvalno otimaju bodove a da stvar bude gora cak i na Bilinom su odluke cesto kontra Čelika pa smo imali primjere dosudjenih nebuloznih ofsajda a jedna takva situacija je bila i jucer kontra Veleža..
Jesu li tvoji na tekmi biliharry_90 je napisao/la:Jesu li horde na tekmi...ubise ovi bordo cigani,imaju srece sto valjic sudi..
Jara,ne misli se ovdje iskljucivo na Valjica nego su pojedini pricali opcenito o sudjenju u ligi,opet kažem,pojedini,.I ako se slažem da je doticni na Koševu u službi domacina ali nije jedini s obzirom da Sarajevo kod kuce uvijek ima kredita kod sudija,.Chinaglia je napisao/la: navijači Slobode misle isljučivo na suđenje Ognjena Valjića, odnosno relaciju FK Sarajevo - Ognjen Valjić, nadam se da shvataš o čemu govorim! nisu navijači Slobode jedini koji se žale kada Sarajevu sudi dotični smrad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.