Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Ajzea
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Ajzea » 01 nov 2015, 15:35

Ipak nije toliko teško u zivotu biti Rudar..
Kad se mi moramo karat sami :facepalm:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 nov 2015, 15:35

Coromandel je napisao/la:ZABRANJENO GAZITI TRAVU...bio je natpis na tabli koja je bila zabodena na polovici fk Sarajeva.

igrali smo sa F ekipom, a od slobode sam očekivao zaista više.

pobjeda čista, gol iz akcije, a sloboda neka se vadi na drugim klubovima svoga ranga...
Samo radi delegata kao sto si ti vam zelim ovako objektivno sudjenje do kraja sezone. Da svaki start igracima Sarajeva bude direktno u kost, a svaki skok lakat u glavu kao sto je to danas nama bio. :salut:
Jedan grad, jedna ljubav!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 01 nov 2015, 15:35

cuj onog vitez bolje igrao pa je primio 4...pa jarane, bolan branite se na domacem terenu , sto ste stvorili sansi, to ste prevarili sami sebe i na kontre...go vam je frljoka i sami znate, samo sebe tjesite...nebitno, mi nismo zasluzili ni bod zbog igre, ali da ne laskate sebi, ni vi niste 3 zobg vase igre. Helem, sretno i vama i nama u nastavku, nadam se da cemo se u kupu sresti, dugo mi cekati do proljeca da vas oderemo na Tusnju ( pri tome mislim da nekim vasim igracima fino imobilisemo koji ekstremitet i da vas pobijedimo ;) . Lijep pozdrav

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 nov 2015, 15:37

narodniheroj je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Hajmo sad malo ozbiljno, nevezano za danasnju utakmicu. Dok god bude ovakvo suđenje u nasoj ligi, nece nikada niti napretka, dzaba skracivanje lige, dzaba stadioni, uslovi... jbg, realno. :)
Odakle vas sad :?:
Do jućer ste pisali kako u istoriji našeg fudbala nije bila regularnija liga nego lani što je bila, a danas nešta ne valja.
:nene: :nene: ne ne dečko, dobro došao u realnost i u surovost PLBIH
Čestitke divovima na zasluženoj pobjedi :shh:
Ja to nikada nisam rekao. Od kako znam za sebe, nikad nije bilo regularno sudjenje, 15 godina evo vec, tako da... boli me qrac sta drugi pricaju, ja kazem ovo, i tako je, to svi vide, i ti i ja, i savez, i treneri i igraci, kazem nevezano za ovu utakmicu.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 01 nov 2015, 15:38

Chinaglia je napisao/la:prošli put su ih kaznili s 5000, vidjeti ćemo kako će biti sada, trebali bi ponovo

međutim, fascinira me idiotizam navijača Rudara, ok, jasno nam je da mrzite Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake, ali zašto svaku tekmu skandiranje, što povlači kažnjavanje njihovog kluba :roll: da l' su uvrede i provokacije za bošnjački narod bitnije od njihovog kluba, pa, očigledno jesu! koliko godina su oni imali za vrijeme rata, šta oni znaju o ratu ..

žao mi ih je, šta oni imaju u glavama umjesto mozga :roll:
Ma koga ba vredjaju ne treba to ni javljat nit prikazivat 12 majmuna sto pjevaju kosovo ne srce srbije il o mladicu...To meni svejedno i snjesno mi ..Kad skontaju da su budale prestat ce

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 nov 2015, 15:38

Chinaglia je napisao/la:prošli put su ih kaznili s 5000, vidjeti ćemo kako će biti sada, trebali bi ponovo

međutim, fascinira me idiotizam navijača Rudara, ok, jasno nam je da mrzite Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake, ali zašto svaku tekmu skandiranje, što povlači kažnjavanje njihovog kluba :roll: da l' su uvrede i provokacije za bošnjački narod bitnije od njihovog kluba, pa, očigledno jesu! koliko godina su oni imali za vrijeme rata, šta oni znaju o ratu ..

Tu treba savez odigrati glavnu ulogu i odrediti extra kazne.
Prvo takvo skandiranje novcana kazna 10.000€
Drugo takvo skandiranje kazna 10.000€, -3 boda za ekipu ciji su navijaci to skandirali + iduca utakmica pred praznim tribinama
Trece takvo skandiranje 15.000€, -6 bodova za ekipu ciji su navijaci to skandiraii + 3 iduce domace utakmice pred praznim tribinama
Cetvrto takvo skandiranje automatski izbacivanje kluba u nizi rang takmicenja, pa bio to Rudar, Siroki, Celik ili moje Sarajevo.

Dok god ne budu ovakve drasticne kazne, ovo ce se uvjek ponavljati, budale ce skandirat a nas savez samo izruci novcanu kaznu i to je to. Da barem suspenduju stadion za koju domacu utakmicu, ali ni to nisu u stanju napraviti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

High

Post Postao/la High » 01 nov 2015, 15:40

boomerang5 je napisao/la:cuj onog vitez bolje igrao pa je primio 4...pa jarane, bolan branite se na domacem terenu , sto ste stvorili sansi, to ste prevarili sami sebe i na kontre...go vam je frljoka i sami znate, samo sebe tjesite...nebitno, mi nismo zasluzili ni bod zbog igre, ali da ne laskate sebi, ni vi niste 3 zobg vase igre. Helem, sretno i vama i nama u nastavku, nadam se da cemo se u kupu sresti, dugo mi cekati do proljeca da vas oderemo na Tusnju ( pri tome mislim da nekim vasim igracima fino imobilisemo koji ekstremitet i da vas pobijedimo ;) . Lijep pozdrav
Najefikasniji tim Lige; 26 golova, vjerovatno su sve, kako ti reče, frljoke? :crazy: I, da, Vitez jeste igrao bolje od vas. :kafa: Sloboda je dala samo dva gola više od posljednje Drine - toliko o igri. :lolno:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 01 nov 2015, 15:43

inter je dao 11 golova, pa prvi u italiji...i mi cemo lagano sa 17 jesenji prvaci. Lijep pozdrav.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 01 nov 2015, 15:47

Ne znam šta je skandirano ali pretpostavljam. Ružnim skandiranjima nije mjesto na stadionu. Kao ni ružnim ratnim zastavama. Ko god ih pokušavao bilo kako opravdati, jednom dijelu naroda u BiH one su nanijele mnogo zla.

STOP ŠOVINISTIČKIM SKANDIRANJIMA I STOP RATNIM ZASTAVAMA!

Grlo, ruke, dlanovi!

High

Post Postao/la High » 01 nov 2015, 15:48

boomerang5 je napisao/la:inter je dao 11 golova, pa prvi u italiji...i mi cemo lagano sa 17 jesenji prvaci. Lijep pozdrav.
Ne znam što ste se vraćali iz Lige Federacije, tamo vam je išlo. Ovdje neće tako. :) Ali O. K. - kratak vic. :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 nov 2015, 15:50

NeshaFCB je napisao/la:

Ne znam šta je skandirano ali pretpostavljam. Ružnim skandiranjima nije mjesto na stadionu. Kao ni ružnim ratnim zastavama. Ko god ih pokušavao bilo kako opravdati, jednom dijelu naroda u BiH one su nanijele mnogo zla.

Grlo, ruke, dlanovi!
O kojim ratnim zastavama pišeš?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 01 nov 2015, 15:52

Ma ti si neki opasni mali saljivdzija, da nisi i ti malo zavirio u casicu ko tvoji igracici, borci hehe haj da ne spamamo vise, veze ti nemas, samo si ovdje da se prepucavas, cim ti imas 6000 postova, bice da su sve mudri komentari. pozz :wave:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 nov 2015, 15:52

ljiljanima :D

evropa: zrinjski siroki sarajevo.. radnik/sloboda...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2015, 15:52

NeshaFCB je napisao/la:

Grlo, ruke, dlanovi!
Slazem se, ''vojska republike srpske'' nece vise imati mjesta na tribini!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 nov 2015, 15:57

Na BH-a livadama ništa novo,Sarajevo i dalje na Koševu uzima bodove uz vjetar u leđa sudijske ekipe,gosti su debelo zakinuti pa su recimo uz realne sudijske odluke trebali imati vodstvo i igraca više nekih pola sata do kraja utakmice bez obzira na cinjenicu da igrom ni oni vjerovatno nisu zaslužili više od jednog boda ako i toliko s obzirom da su došli s ociglednom namjerom da odbrane svoj gol,.Pirić je još od prve minute poceo krasti vrijeme i može se reci cak da je zaslužio da mu uzme Bekic onu loptu nakon fair-playa,ne znam šta je ocekivao da ce ga neko gledati kako pegla loptu bez namjere da istu ispuca ili na neki drugi nacin nastavi sa igrom,.

Zanimljivo je da su pojedini Tuzlaci nedavno sa pohvalama pricali o sudijama a sada pile u potpuno drugacijem pravcu,valjda je ovo prvi put ove sezone da se s tendencijom sudi kontra njih pa su vidno uzbudjeni i razocarani,.Recimo,Čeliku je skoro svako gostovanje ovako,zakinuti smo u istocnom Sarajevu,djelimicno i u Travniku,u Bijeljini nas vec drugu sezonu sudije siluju i bukvalno otimaju bodove a da stvar bude gora cak i na Bilinom su odluke cesto kontra Čelika pa smo imali primjere dosudjenih nebuloznih ofsajda a jedna takva situacija je bila i jucer kontra Veleža..

Fukare glasne,Horde opet prespavale domacu utakmicu..

U Prijedoru smijurija,alkohol pokemoni u standardnom raspoloženju,ne skupe se cesto a i kada se nafuraju to je sve osim neceg što lici na navijacku grupu,.Željo izgubio i to je OK valjda,nije da nisu navikli ove sezone,.

Vitez iznenadio i ugrabio važne bodove na teškom gostovanju,cujem da su domaci fulali i penal..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2015, 15:58

Malo smo bolje odigrali i konacno su balerine pokazale zube i da mogu odigrati muski, zbog ovoga smo fasovali najmanje 3 utakmice jer smo ulazili u duele kao picke a kada pokazes zube prema veoma dobroj ekipa kao sto je slucaj danas onda pobjedis..svaka cast Sarajevo i jos jednom jjebem Valjicu familiju

@ chily druze da dodje 20 ljudi cut ce se vise jer je okrenuto prema jugu pa tako i snima, kada budes na stadionu onda mozes govoriti nesto, pozdrav za ove sto ne dolaze na domace utakmice :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 nov 2015, 15:59

chily-rz je napisao/la:Zanimljivo je da su pojedini Tuzlaci nedavno sa pohvalama pricali o sudijama a sada pile u potpuno drugacijem pravcu,valjda je ovo prvi put ove sezone da se s tendencijom sudi kontra njih pa su vidno uzbudjeni i razocarani,.Recimo,Čeliku je skoro svako gostovanje ovako,zakinuti smo u istocnom Sarajevu,djelimicno i u Travniku,u Bijeljini nas vec drugu sezonu sudije siluju i bukvalno otimaju bodove a da stvar bude gora cak i na Bilinom su odluke cesto kontra Čelika pa smo imali primjere dosudjenih nebuloznih ofsajda a jedna takva situacija je bila i jucer kontra Veleža..
navijači Slobode misle isljučivo na suđenje Ognjena Valjića, odnosno relaciju FK Sarajevo - Ognjen Valjić, nadam se da shvataš o čemu govorim! nisu navijači Slobode jedini koji se žale kada Sarajevu sudi dotični smrad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2015, 16:02

harry_90 je napisao/la:Jesu li horde na tekmi...ubise ovi bordo cigani,imaju srece sto valjic sudi..
Jesu li tvoji na tekmi bili :urnebes: sutili jedno 82 minute minimalno...a cigani su ti u kuci levatu

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 nov 2015, 16:06

Chinaglia je napisao/la: navijači Slobode misle isljučivo na suđenje Ognjena Valjića, odnosno relaciju FK Sarajevo - Ognjen Valjić, nadam se da shvataš o čemu govorim! nisu navijači Slobode jedini koji se žale kada Sarajevu sudi dotični smrad
Jara,ne misli se ovdje iskljucivo na Valjica nego su pojedini pricali opcenito o sudjenju u ligi,opet kažem,pojedini,.I ako se slažem da je doticni na Koševu u službi domacina ali nije jedini s obzirom da Sarajevo kod kuce uvijek ima kredita kod sudija,.

@ Mortem drug,može biti,takav je utisak bio gledajuci utakmicu na Areni,ne znam kako je to izgledalo na stadionu,.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 01 nov 2015, 16:09

Neka neko kaže Ahmetovicu da se prestane valjati, jer je tekma završila.
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.