FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amstaff
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amstaff » 01 nov 2015, 15:47

mi očigledno nismo ni svjesni bili koliko je loša situacija bila unutar same ekipe. mislim da su zato i doveli ovog "luđaka" Ješića da ih se rastjera i da napravi tim kako treba.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 nov 2015, 15:48

Uh koja razlika u pristupu danas i na Grbavici.
Nismo mogli danas vidjeti neki veliki kvalitet i uigranst, ali smo vidjeli zelju kod igraca.

Mi kao klub smo se ogrijesili o Kovacevica. Takav dragulj nam je sjedio na klupi i tribinama i poluigrac Tatomirovic je bio neprikosnoveni starter.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 nov 2015, 15:52

Bravo Jesicu za ove rokade,ovoliko klizecih Sarajevo nije imalo u 3 prosle sezone zajedno kad se poveze,neznam cime ih je danas motivirao,ali dugo ovako nije se grizlo.Ako ovo uspije da se prenese na gostujuce terene to ce onda biti to.

Kad pogledamo ovih prvih 11 i onih koji su iznjeli utakmicu bez svih onih "skupih" igraca zapitam se samo koliko para bacamo u bunar,kolko je tu igraca sto neigraju iz ovog ili onog razloga.

Realno izmjena Osmanovic za Krstu realno vjerovatno smo svi zinuli bili :o

Za borbenost ekipe :tokralju: ostalo ce sve doci sa time,Jesicu treba vremena da jos ovdje metle uzme,puna podrska šefe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 nov 2015, 15:53

slika
:opaopa:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

High

Post Postao/la High » 01 nov 2015, 15:54

Ako je Mulalić prozvani Simeone, onda je Ješić kao Terim. :mrgreen: :lol: Zaslužena pobjeda, odličan tajming Bekića nakon ubačene lopte. :thumbup: Hvala Bogu pa Krste ne dade onaj gol, ovako je to bolje. ;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 nov 2015, 15:54

Evo samo Video :
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 01 nov 2015, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 nov 2015, 15:55

Sultan Ješić :opaopa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 nov 2015, 15:57

da se ne lazemo, da nismo dobili je.bali bi Jesicu od do za onu izmjenu Velkoski-Osmanovic i zasto Benku nije ubacivao :D
Pyro is not a crime !

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 01 nov 2015, 15:57

Ovo je bilo dobro s obzirom da smo igrali u konbinovanom sastavu ko što znamo igrati protiv mali ekipa,svakako.sloboda72 :puke:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 01 nov 2015, 15:58

Šta je sa Ikandeom, jel se oporavio? Ušao je pred kraj protiv Mladosti a danas ga nema ni na klupi. Da nije obnovio povredu ili još uvijek nije spreman? Kada će se moći na njeg računati?
Radovac ima problema sa leđima, koliko dugo je van terena?

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 01 nov 2015, 15:58

Uhhh, sta da se kaze. Cekan vecerasnju emisiju da se ustanovi je li Sloboda ostecena, je li Almir zakacio nogom Ahmezovica po glavi pred kraj? Kladim se da nad Ahmetovicem nije bilo penala, a za ono na kraju ne znam.

Za ono zvizdanje Velkoskom bruka i sramota ko god da je to radio :puke: :facepalm:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 nov 2015, 15:59

Sa ovakvim sastavon uzeti 3 boda, vise nego odlicno! :bow: Posjeta bi bila puno bolja da nisu manekeni ono protiv Mladosti uradili, ali sve u svemu lijep dan.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 nov 2015, 16:01

THEC je napisao/la:da se ne lazemo, da nismo dobili je.bali bi Jesicu od do za onu izmjenu Velkoski-Osmanovic i zasto Benku nije ubacivao :D
Bi oni koji nemaju blage veze i bitno im je samo ono sto se trenutno desava i koji ne vide dalje od nosa.
A Benku nije ubacivao zato sto na njegovom primjeru Jesic dokazuje da je trener i da niko nema zagarantovano mjesto. To je bar moje misljenje.
Niko nije pominjao povredu Benke, bar koliko ja znam.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 01 nov 2015, 16:02

Ovako su nas komsije dobile u derbiju. Parola 'lopta moze proci, igrac ne moze.' :D Cestitke za grublju igru, dosta su nam tukli, da se i mi malo potucemo.
Sad malo 'opustenije' u Kupu, pa opet teska utakmica protiv Vukova.
Amer nista losiji od Benke, iz 3 dobre prilike dao 1 gol, Benkin prosjek.
Ali zato Kova nazad :tokralju: mislim da ga ne treba dirati sa stopera, nije veza za njega.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 01 nov 2015, 16:04

Ne lupetajte Benko nije igrao zbog povrede i to je Ješić potvrdio. Ikande će biti vjerovatno spreman za Olimpic i postoje šanse da bude u startnih 11.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 nov 2015, 16:07

SiouxLukavac je napisao/la:Šta je sa Ikandeom, jel se oporavio? Ušao je pred kraj protiv Mladosti a danas ga nema ni na klupi. Da nije obnovio povredu ili još uvijek nije spreman? Kada će se moći na njeg računati?
Ja ga vidio ispred zapada pred utakmicu,lik u sesiru i odjelu se nesto setka :)

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 01 nov 2015, 16:08

Desole je napisao/la:Ne lupetajte Benko nije igrao zbog povrede i to je Ješić potvrdio. Ikande će biti vjerovatno spreman za Olimpic i postoje šanse da bude u startnih 11.
Da ima revanš onda uredu
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 nov 2015, 16:08

nece Ikande biti spreman za Slobodu sigurno :D...sto se Benke tice i ja mislim da je povrijedjen samo kazem da bi takve price bile u fazonu sto ti je onda na klupi ako je povrijedjen i slicno, dok neko je na klixu cini mi se rekao za Ikandea da je i njemu dat ultimatum od Jesica ili ces poceti da igras ili noga, nije ovo bolnica, ako ima neko druge informacije neka kaze da ne bude da ja lazem i slicno, samo sam prenio taj komentar
Pyro is not a crime !

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 01 nov 2015, 16:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:Danas drugo pol puno bolje od prvoga, bili smo dosta agresivniji i konkretniji, za razliku od Slobode. Pokazali smo to htijenje i borbu koja je nedostajala zadnjih par tekmi, vidljiv je uticaj Ješića u tom dijelu, pokazao je da je on šef i da će morati ostaviti srce na terenu žele li da ostanu u timu i zarade svoju platu.

Naravno ovo još nije ni blizu potrebnog nivoa za ono što mi želimo, i za naše ambicije, ali mora se od nečega krenuti, još je dosta posla pred Ješićem i upravom da se opravda taj uloženi novac i povjerenje, ali moju podršku ima do kraja sezone :thumbup:

Bitna je pobjeda i 3 b. Zalaganje je ok ali sve su svemu lose. Bravo za Jesica kad je ubacio juniora.

P.s. nisam znao da si i ti pitar :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 nov 2015, 16:10

SiouxLukavac je napisao/la:Šta je sa Ikandeom, jel se oporavio? Ušao je pred kraj protiv Mladosti a danas ga nema ni na klupi. Da nije obnovio povredu ili još uvijek nije spreman? Kada će se moći na njeg računati?
Receno je na pressu-u da ce mu se dati sansa u kupu,da pokusa sastaviti 90 minuta,i u narednom periodu sada kada idu pauze kao ustanovit ce se dali se kod njega radi o hronicnoj povredi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 27 gostiju.