Sto se tice igre, po meni ponovo je najbolji bio Ordagic
Za navijanje cista 10-ka usutkali smo ih na Koševu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

kao što je Husref i rekao, igrači nisu pružili ni 50% od onoga što mogu i što su pružali ove sezone, ali, poraz je i njegova krivica, jer je taktički pogriješio! igrao je na bod, imali smo taj bod, na kraju smo ga izgubili, međutim, vjerujem da svi mislimo da smo trebali igrat' ofanzivnije, napadački! prije tekme, bio sam za defanzivniju varijantu kako smo i igrali, ali sam na pol napisao da ih trebamo napast', što se ipak nije desilo
 kao što je Husref i rekao, igrači nisu pružili ni 50% od onoga što mogu i što su pružali ove sezone, ali, poraz je i njegova krivica, jer je taktički pogriješio! igrao je na bod, imali smo taj bod, na kraju smo ga izgubili, međutim, vjerujem da svi mislimo da smo trebali igrat' ofanzivnije, napadački! prije tekme, bio sam za defanzivniju varijantu kako smo i igrali, ali sam na pol napisao da ih trebamo napast', što se ipak nije desilo igrači su podbacili, osim Ivetića, Kostića i Ahmetovića koji je bio odsječen, više nije ni mogao, jer nije imao lopti! gol ide na dušu Piriću i Mehmedagiću i njihovom nesporazumu, zaista je tužno primit' gol na takav način
 igrači su podbacili, osim Ivetića, Kostića i Ahmetovića koji je bio odsječen, više nije ni mogao, jer nije imao lopti! gol ide na dušu Piriću i Mehmedagiću i njihovom nesporazumu, zaista je tužno primit' gol na takav način
 .
 .trebala biti nasa lopta zbog tzv. ''fair playa'' za koju ocigledno dzudisti i pokoji alkosi iz glavnog nam grada nisu ni culi.Vratio lik kratku loptu, a bekic s.upak se zaletio, sta treba sad da ispuca u aut i da njima loptu. Mada i on se smijesno ponio , nije kontao da je bekic tolika su.pcina.muhamed121 je napisao/la:Sta se desilo kod one situacije kad je vracena lopta Piri?nesto je gradio,cekao ne vidi se dobro na tv-u a ovi su krenuli u napad da dadnu gol
 .
 .Potez na nivou treceligasa nekog, fuj seljadija mrtvaboomerang5 je napisao/la:trebala biti nasa lopta zbog tzv. ''fair playa'' za koju ocigledno dzudisti i pokoji alkosi iz glavnog nam grada nisu ni culi.Vratio lik kratku loptu, a bekic s.upak se zaletio, sta treba sad da ispuca u aut i da njima loptu. Mada i on se smijesno ponio , nije kontao da je bekic tolika su.pcina.muhamed121 je napisao/la:Sta se desilo kod one situacije kad je vracena lopta Piri?nesto je gradio,cekao ne vidi se dobro na tv-u a ovi su krenuli u napad da dadnu gol

i meni je ovo proslo kroz glavu... bolje sto je gol nego da je pirija uletio da pokupi ovu loptu ! zajebat ovu utakmicu bilo proslo sledece kolo uzeti zrinji bodove i vratit se tamo gdje i zasluzujemo bitiboomerang5 je napisao/la:
I o ovome bi se dalo diskutovati, cinjenica da je mehmedagic bio smusen i da je trebao izbaciti u korner, cinjenica i da je piric mogao mozda bolje , ali daj ba, pa lik je djonom dao go, pri tome noga u visini glave golmana. Sta da je piric uletio, pa bez glave bi ostao . Ovo se samo jos ibrahimovicu tolerise

dandara je napisao/la:POLUGE, UDARCI U VRAT, UKLIZAVANJE S 2 NOGE, KOLJENOM U STOMAK .. KAKAV UFC MEC
Ako je vec vracena lopta trebao je pustit oni i njihov "fair play" jer na tv-u nije sve uhvatilo Bekic seljacina od covjeka isli su tako grubo na igrace da se ovako ne igra u kantonalnim ligamapinoglavi je napisao/la:Potez na nivou treceligasa nekog, fuj seljadija mrtvaboomerang5 je napisao/la:trebala biti nasa lopta zbog tzv. ''fair playa'' za koju ocigledno dzudisti i pokoji alkosi iz glavnog nam grada nisu ni culi.Vratio lik kratku loptu, a bekic s.upak se zaletio, sta treba sad da ispuca u aut i da njima loptu. Mada i on se smijesno ponio , nije kontao da je bekic tolika su.pcina.muhamed121 je napisao/la:Sta se desilo kod one situacije kad je vracena lopta Piri?nesto je gradio,cekao ne vidi se dobro na tv-u a ovi su krenuli u napad da dadnu gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.