Naravno ovo još nije ni blizu potrebnog nivoa za ono što mi želimo, i za naše ambicije, ali mora se od nečega krenuti, još je dosta posla pred Ješićem i upravom da se opravda taj uloženi novac i povjerenje, ali moju podršku ima do kraja sezone

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kanarinac je napisao/la:Ovo nije Sarajevo koje se gradi i koje mi zelimo gledati,ali sad za ovo Sarajevo pobjeda na bilo kakav nacin je veliki uspjeh,jer mi imamo trenutno ekipu kao i ostale prosjecne ekipe u Premijer ligi,zato svaki bod nam je bitan do kraja ove polusezone,a onda se nadati boljem jacem pa i zdravijem Sarajevu na proljece.
Rekao sam zdravije Sarajevo a Jesa je poceo na tome da radi i ima podrsku moju,ali ako misli sa Rustemom,2x bekic,dzemom,okicem,plakalom i ostalim imati Sarajevo koje mi ocekujemo a to je grupna faza evrope,grdno se varas znaci ovi igraci neka iznesu do zime sto mogu bolje ali na proljece se pod hitno mora promijeniti.Honorar je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Ovo nije Sarajevo koje se gradi i koje mi zelimo gledati,ali sad za ovo Sarajevo pobjeda na bilo kakav nacin je veliki uspjeh,jer mi imamo trenutno ekipu kao i ostale prosjecne ekipe u Premijer ligi,zato svaki bod nam je bitan do kraja ove polusezone,a onda se nadati boljem jacem pa i zdravijem Sarajevu na proljece.
Nisi u pravu, ovako i treba da se gradi jedna ekipa koja ce biti upravo to - EKIPA. Svako ko misli da je veci od kluba - mrs, pa zvao se on Puzi, Benko ili Tatomirovic, nije uopste bitno! Lakse cu istrpiti Kadusica i njegove kikseve koji su plod neiskustva nego one magarce sto im Mladost ocita bukvicu prije sedam dana!
Bravo Jesa, samo nastavi cistku!!!
Može li se spinovati? Hoćete to i vi postati sad mitomani? Pa onaj kosijaner vam je trebao biti isključen u prvom još...krmpotich je napisao/la:Biraj rijeci za lidera prvenstva. Sudija vam šilji koliko može, startovi sa dvije noge na kost bez faula i opet ne mozete medazagorski je napisao/la: Nisam pichkastije ekipe odavno gledao na kosevu
pitarlOOk je napisao/la:Ljudi moji kakav je bio pritisak da se mogao nozem rezati, uze mi Sarajevo pola zivota, dobili vise nego zasluzeno, Jesic sam sto nije uletio u teren, svaka cast na ovoj tekmi, niko nema zagarantovano mjesto u timu AFERIM:D